L.A.Noire
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Ebben civileket ölni meg hasonlók?Na de emberek.
elõbb elütöttem egy embert véletlenül.Irgalmatlanul lecseszett a játék hogy nem kellene.
Viszont a missziók közben beérkezõ hívások se rosszak.Ezek a side missionök is tetszenek.Csak arra nem jöttem még rá hogy feltétlen le kell lõni pl az elsõ maszkos tagot vagy le is lehet beszélni a dologról.
A lábon lövés vagy a fejlövés is sokat számít.Ha lábon lõve terül el elvileg sebesültnek mondja.
CSak sok koncentrációt igény a dolog.Pl most lett elõször olyan hogy egyet sem találtam el(2. vagy 3. küldetés,a véres autó eltûnt faszi ügye)
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ez inkább egy kalandjáték, nem GTA féle mész a városban és azt csinálsz amit akarsz
PSN ID.: Beegabor
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
pedig a fõ szálat nem csinálom még.a case-ben csinálok egy küldetést.Nálam A+
Saját véleményem..egy tipikusan rutin-megjelenítés a környezettel meg mindennel együtt a Rockstartól..Kínosan lineáris az eleje,A-tól B-be,átvezetõvel történõ akció vagy terepszemle..Elsõ gyanúsított
kihallgatása az õrsön egy vicc,semmi következménye nincs,ha elrontom,visszaküldenek,gyakorlatilag memória játékkal végig lehet zongorázni az igaz vagy hamis játékot,a pofáról aztán sokat nem lehet leolvasni,vagy valami képzel kriminálpszichológus programozta a mimikát és neki evidens minden...Valahol remélem,hogy vesz egy kanyart a történet és valami magánnyomozós,akár több küldetéses dolog lesz belõle,mert ez így elsõ ügyre se egy CSI izgalmi szint,nemhogy majd a 2. és sokadik ügy...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
I met God. She's black
de a GTA4 mediumon sokkal jobban nézett ki és az sem akad, a sok javításnak hála :/ de amúgy eddig tetszik, 1 biztos az emberek kidolgozása 10/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nekem egy kicsit olyan mint ha a Mafiát meg a Fahrenheitet keverték volna össze.
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
azét kíváncsi leszek mennyire jó az angoltudásom.most kiderül.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Next PC upgrade: 2022
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee