L.A.Noire

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Egy közepes szint minimum. Ebben a játékban minden a kikérdezéseken múlik, szóval tudnod kell mit mondanak, illetve te mit kérdezel,válaszolsz

PSN ID.: Beegabor

mennyi angol tudás kell ehhez a játékhoz?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Bogdogege
Igaz az autó irányítása nem az igazi, úgy közlekedek mint Frank Drebin <#hehe>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Bogdogege
Nekem is nagyon bejövõs király a game <#eljen>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Megoldottam az elsõ ügyem! Ennek a játéknak a polcon a helye, nagyon jó lett!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kezdek belejönni: 2. interjú immár segítség nélkül 4/4 helyes megállapítás.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Eddig nekem is nagyon tetszik! Elsõ kihallgatásnál kérdeztem egy olyat, hogy a szemtanú elhajtott a pitsába....<#nevetes1>

TaRka0107
Nekem is!<#eljen> A hangulata tényleg nagyon jó. Nincs semmi film a tévében este, nagyon el lehet vele szórakozni és még te is irányítod😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Nagyon lassan megy a karakter. Ez normális? A játék nem szaggat, szépen fut.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Nagyon bejött a játék. CSI 60 évvel ezelõtt. Az autók vezetése mondjuk nem a legjobb, de a hangulat nagyon elkapott. Igaz nekem mániám a 30-40 es évek Amerikája. Mafia, Boardwalk empire, most L.A. Noire 😄

Nekem bejön ez a játékstilus. Sajnos grafikailag gyengébb, mint vártam. Az arcok nagyon jók, de a többi részlet kidolgozása közelebb van a Godfather 2-höz mint a GTA4-hez. Ettõl függelenül az elsõ árleszállításnál vétel. Ebben a hónapban a Skyrim es a Saint Row 3 kerül beszerzésre.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

TaRka0107
Az biztos hogy nagyon figyelni kell. Játszottam vele most egy órát, úgy lefárasztott, annyira figyelni kell. Szövegre is, hogy megértsem meg az arcukat is kell nézni az embereknek miközben beszélnek. Sok helyen látni mikor hazudnak.

tutituti
Meg sem értem ezt a félreértelmezést.
Ebben civileket ölni meg hasonlók?Na de emberek.
elõbb elütöttem egy embert véletlenül.Irgalmatlanul lecseszett a játék hogy nem kellene.
Viszont a missziók közben beérkezõ hívások se rosszak.Ezek a side missionök is tetszenek.Csak arra nem jöttem még rá hogy feltétlen le kell lõni pl az elsõ maszkos tagot vagy le is lehet beszélni a dologról.
A lábon lövés vagy a fejlövés is sokat számít.Ha lábon lõve terül el elvileg sebesültnek mondja.
CSak sok koncentrációt igény a dolog.Pl most lett elõször olyan hogy egyet sem találtam el(2. vagy 3. küldetés,a véres autó eltûnt faszi ügye)

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Fpocok
Nyomozni kell, rájönni melyik NPC hazudik. Angol tudás elengedhetetlen. Nagyon korlátozott rengeteg bejátszással, kevés valódi játékkal.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Seth
Nyomozni. Járni egyik helyszínrõl a másikra, tanukat kikérdezni,bizonyítékokat gyûjteni. Néha néha lõni is kell benne 😄
Ez inkább egy kalandjáték, nem GTA féle mész a városban és azt csinálsz amit akarsz

PSN ID.: Beegabor

JaSoN HuNTeR
Akkor mit lehet ebbe csinálni? Gondolom a Mafiara se hasonlit akkor.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Fpocok
Gondolom most viccelni tetszik.
Amit ön keres az a Saints Row.

Parasite Eve 2, best game EVER!

JaSoN HuNTeR
Jó játék? Van olyan élvezetes mint a GTA? Lehet benne civiliket ölni? meg állatkodni?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

TaRka0107
Már egy ideje meg van a warez topik. Tudod, aki keres az talál 😄

na végre kész lett, mielõtt mindenki teleszemeteli értelmetlenségekkel, de ha itt tartunk lehetne egy értelmes warez topik is minden játékhoz, ami csak hasznos vagy vicces hsz-ekkel lenne tele, de tudom ,hogy fárasztóbbat nem is javasolhattam volna <#kuss>
TaRka0107
Warez topik! Mehet banner alá!

Az miért van, hogy a fõküldik közt a Consul's car után nekem a Marriage at the Heaven (vagy mi) jött, de a case-k közt van egy Slip of the Tongue küldetés, azt nem lehet felvenni fõküldi közben? Nem része a fõküldinek? Elõre is kösz

LSC
á dehogy csak ha rádugom a kontrollert akkor 3 fps-re esik a game...

Jó lesz ez 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

pedig semmi baja nincs a portnak..nagy forgalomban gyors vezetésnél be-b röcög,de semmi bántó GTA4 gyerekhiba szerintem
ennyit a rockstarról meg a pc-s portokról 😞 marad a box
tutituti
Én csak ámulok bámulok a mimikán.
pedig a fõ szálat nem csinálom még.a case-ben csinálok egy küldetést.Nálam A+

Ja..és elõre exkuzálnám magam,tudtam,hogy ilyen lesz,de aztán még láttam némi akciós gameplay-t is és reméltem hátha ötvözött játék lesz...
Az a baj,jelen pillanatban még Barcelonával értek egyet..
Saját véleményem..egy tipikusan rutin-megjelenítés a környezettel meg mindennel együtt a Rockstartól..Kínosan lineáris az eleje,A-tól B-be,átvezetõvel történõ akció vagy terepszemle..Elsõ gyanúsított
kihallgatása az õrsön egy vicc,semmi következménye nincs,ha elrontom,visszaküldenek,gyakorlatilag memória játékkal végig lehet zongorázni az igaz vagy hamis játékot,a pofáról aztán sokat nem lehet leolvasni,vagy valami képzel kriminálpszichológus programozta a mimikát és neki evidens minden...Valahol remélem,hogy vesz egy kanyart a történet és valami magánnyomozós,akár több küldetéses dolog lesz belõle,mert ez így elsõ ügyre se egy CSI izgalmi szint,nemhogy majd a 2. és sokadik ügy...
szabii98
Akkor én asszem várok pár peccset 😄

I met God. She's black

JethroHUN
Szerintem most perpill azon a gépen sem fut ami az ajánlott konfig <#buck>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

szabii98
Intel Core 2 duo 2,13GHz, NVIDIA 9600GT vel és 4GB DDR2vel futna a gém a gépemen? GTA döcögött közepesen, F1 2011 Fullon, Fifa 12 fullon akad kicsit.

I met God. She's black

JethroHUN
Ja, aham, értem... vissza vontam mindent amit elõbb írtam <#idiota>, az -str paraméter miatt fut, ez akozza a dubla kurzort, de viszont a textúrák kisebb felbontásúak(szerintem legalább 50%-kal)

JethroHUN
Én laptopra raktam fel, és nem akad, de 1-2 patch és sztem stabil lesz az fps, facial qualitytõl LOD q-ig a beállításaim: Q Q P P B B
de a GTA4 mediumon sokkal jobban nézett ki és az sem akad, a sok javításnak hála :/ de amúgy eddig tetszik, 1 biztos az emberek kidolgozása 10/10

Shep
Na akkor van remény ,hogy a C2D-s gépemen fog futni élvezhetõ sebességgel.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Látom teljesen egyforma gépünk van akkor nálad is gondolom fut mint a szél,igen az angol tudás nem egy hátrány a játéknál,fõleg az elején ahogy néztem ráadásul még a szlenget is nyomják rendesen,ami még meg nehezíti,a szövegek megértését.De amúgy jónak igérkezik.
Nekem egy kicsit olyan mint ha a Mafiát meg a Fahrenheitet keverték volna össze.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

tutituti
na akkor nálam is menni fog.hurray.
azét kíváncsi leszek mennyire jó az angoltudásom.most kiderül.

TaRka0107
Phenom II X4 3.00GHz. HD4870, meg valami szar ddr2-es 3gb ramok.

Shep
És a géped milyen?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TaRka0107
Nekem megy rendesen, habár hullámzik is az egész és maxon van az AA meg a szûrõ is. De a beszéd nagyon ki van dolgozva. Ezt vártam már, hogy rendesen mozogjon az ember pofája. Még kihallgatáshoz nem értem, még csak sima rendõr vagyok, de nekem tetszik.

Shep
Na urak mekkora gépigény?

ott a pont!

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

Hát egy magyarítás jó volna 😊 Nem kenem az english-t 😞 pedig ezt tanultam már évek óta bár lehet inkább csak tanították xD Úgy néz ki ideje meg tanulni.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

grebber
Ezt már lehetett tudni ezer éve hogy ilyen lesz.Nem értem miért számitottál másra vagy egyáltalán nem is néztél a game-el kapcsolatban semmit se?

Next PC upgrade: 2022

Írták korábban is, hogy ne egy gta-t várj... A játéknak a nyomozás a lényege. -.-

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

JethroHUN
Rockstar gém féle konzol port -.-" gta4 ugyan ilyen volt, fél évig nem tudtam vele játszani...

LSC
beírtam a parancsokat még mindíg szar, erre hallom fékezésnél vaéami zörög, nézem a kontroller rezgõje az, kihúzom és azonnal megjavult a szaggatás mi ez már?

JethroHUN
most teszem fel, de ha tényleg ennyire rossz és unalmas akkor nem érte meg a 13 gb-t :S

JethroHUN
passz, én is csak forumon találtam, még nem próbáltam.

Rage47
ezek a parancsok mit csinálnak?