3714
-
JeffeS #422 miből gondolod ? láttad az ősgepard kódot ? :-) nem hiszem, hogy kompetens vagy kódolásban, hiszen még azt is bevetted, hogy nulláról újraírták a kódot, miközben kollegád, Carlos is az ellenkezőjét állította. -
#421 Mert van aki dolgozik bazzeg :) -
#420 Ugy, hogy a SWINE sokkal kisebb falat volt. -
#419 Jee itt van a banner:D -
JeffeS #418 a lényegi kérdésre még mindig nem jött válasz:
405 hsz -
JeffeS #417 amúgy ha benne akartam volna lenni egy újabb rts fejlesztésében, akkor betöltöm a Mithises helyet, amit Maciék intéztek. Többet is kerestem volna, de már mérgezésem volt az rtsektől, és szerintem igénytelenségre vall, ha valaki harmadjára, negyedjére is élvezi a fejlesztését... -
JeffeS #416 sokalták a telefonszámlát, pedig csak hangulatjelentéseket adtam le és magánügyeket (vidéki szám, békéscsabai, tehetek róla, hogy olyan magas a tarifája ?)intéztem... :-) -
JeffeS #415 a pp2-ben nem is akartam benne lenni, de ne zavarjon.
Amúgy ha hiszed ha nem ,tényleg kirúgattam magam, ha akartam volna, akkor beilleszkedek az új felállásba és nem bosszantom Weibeléket, nem rontom a munkamorált és a csapatmorált. Egy meetinget ugyanis az én tevékenységem ihletett, de te akkor még nem voltál ott. Sikerült azt is elintéznem, hogy az irodába ne legyen telefon. :-) Weibel mondta, mikor behivtak, hogy miattam nem lett a dohány utcai irodába. :-D -
#414 Neked minden gáz, mert nem voltál benne és azóta is ez bassza a csőröd, hogy kirúgtak. (mingyárt jön a magamtól mentem el, csak kirúgattam magam duma).
Amúgy a téma részemről lezárva. -
JeffeS #413 de abból az egyiket a 100-80, vagyis a 20 ember csinálhatta.
így is gáz. -
#412 Plussz még ment mellette két másik project, ezt ne feledd! -
JeffeS #411 Az gáz. -
#410 Cw-t kábé 80-an csináltuk. -
JeffeS #409 akkor mind a 100-an CW-t csináltak ? De legalább 80-an ? -
#408 Az a kép kábé este 10-kor készült.
Ennyien maradtak bent. -
JeffeS #407 ja és a pp1 elején, a SWINE után még a Gladiust is csináltuk, a SWINE-hoz mégis volt support és a fórumokon is mindig válaszolt valaki, nem voltak magukra hagyva a játékosok hetekig a problémáikkal. -
JeffeS #406 mi ugyanis nem 100an voltunk, hanem csak maximum 20-an, az egész csapat... -
JeffeS #405 ha a többire nem is reagálsz, legalább egy kérdésre válaszolj:
15-20 ember hogyan tudott SWINE supportról gondoskodni, miközben ment egy ütős rts (vagyis nem egy egyszerű klón: pp2, rfb, rftb) fejlesztése is (pp1re gondolok, amiből élt évekig az "storm") ? -
#404 Átméretezve
Akkor mehet bannernak? -
JeffeS #403 Én úgy hallottam, hogy volt 1-2 lelkiismeretes programozó aki hétvégén is gürizett, még akkor is, amikor már minden mind1 volt, a csőd az ajtón kopogott, míg a többség multizott valamelyik játékkal. Voltak akik egyáltalán nem jártak be, hanem haverral húzatták le a mágneskártyájukat, stb. 15-20 ember hogyan tudott SWINE supportról gondoskodni, miközben ment egy ütős rts (vagyis nem egy egyszerű klón: pp2, rfb, rftb) fejlesztése is közben (pp1re gondolok, amiből élt évekig az "storm") ? Ugyan, ne beszéljünk lukat egymás hasába.
Azt akarod mondani, hogy 100 ember csinálta a CW-t ? Vagy 14 (ahányan a Carlos képén vannak) ? és a többi 86 ember ? Römizett vagy golfozott ?
-
JeffeS #402 akkor nem csináltam semmit sohasem és a nevemet csak hozzábigyesztették a creditlistához.
Gondolom, azoktól hallottad, akikről azt írtad, hogy "szartak rá". Ez egyébként jellemző volt a "storm"ra 2004 után, mindenki szart bele és mindenki a másikat okolta, mutogatott a másikra. Engem pl Nyesi és Gyula mószeroltak, pont a baglyok (ismered a mondást. :-) Nekem a "storm"ban volt rossz hírem, miután lógni kezdtem, másoknak az egész szakmában rossz híre van... -
#401 Tulterhelt volt ott a full koder csapat. De talan mindenki. Nem csak amiatt nem keszult el mert leszartak hanem az mar egy kiadott jatek volt... fontosabb volt az amit majd kiadunk.
En milyen jatekot csinalnek? Ha realis talajon akarok mozogni akkor a Stormban RTS-t csinaltam volna (volt is ra egy designotletem :D), hiszen minden adott volt hozza, a toolok, az engine es a fejlesztok RTS fejlesztesi tapasztalattal. De szivem szerint ket mufaj all hozzam kozel: FPS es MMORPG. De fejleszteni RTS-t is szivesen... olyan jo kis bazisepitoset :) -
#400 Biztos, hogy CSINÁLTAD is, mert én nem ezt hallottam... -
#399 Szart se tudsz erről a LaLa-s dologról, de nem mondom el megint... -
JeffeS #398 A múltkor még jómunkásemberekről, tutti programozokról írtál, most meg arról, hogy "leszarták" a kódot. :-) Én is úgy tudtam, hogy majd mind szartak rá és Lala nyakábavarrták az egészet. -
JeffeS #397 Swine hang, teszt
Gladius design, mert emberhiány volt és hang
PP1 hang, pályaépítés, mert emberhiány volt :-) és teszt
PP2 pályaépítés amikor bent voltam -
#396 Én Nascar Szimulátort. -
#395 Tényleg ha ti lettetek volna a főmufti, akkor milyen játékot fejlesztettetek volna, mről szólna? Milyen típus.... -
Jagdflieger #394 Ha jól emlékszem igen. Pellus meg Csumi "halgatott ki." Szimpatikusnak találtak és Meir szerint sokan szerettek volna engem vagy hozzám hasonló kezdőket akiknek új ötleteik vannak. De a főnökség inkább "profikat" akart pl a DR-ből, és a vezetőség szava döntött. Nem tom mi igaz belőle.
Nagyon tetszett a hely. El sem hittem hogy ott vagyok. Klasz volt hogy mindenki üdvözölt akik eddig csak levélben segítettek az RfB pályák készítésében. Nagyon jó kis csapat volt ott.
Később is ott voltam a Stormosok soraiban pl az első Game Developer Fórumon. Nagy Feeling volt. Vidéki vagyok lehet hogy ez is közrejátszott hogy nem kerültem a céghez. Egy párszor még benéztem hozzátok mikor pesten jártam. Meier mindig nagyon kézséges volt. Ott voltam mikor egy korai verzióját teszteltétek a CW-nek Akkor nagyon fagyott mikor két unit talizott...
Később még jelentkeztem a Most Wantedhez is. Na oda meg egy rakás mappot bütyköltem a SandBoxal. Na az kemény dió volt. A használatija egy rémálom... -
#393 Ehhh...mikor volt ez?
Rftb idején?
Akkor törött térddel fetrengtem itthon...Amúgy mintha rémlene valami Meier-től, de csak nagyon halványan. -
Jagdflieger #392 Azt mondták hogy mivel kezdő vagyok ezért nagyszerű belépő lenne a tesztcsapat.Ráadásul onnan könnyű átkerülni máshová később. Szóval Csumi keze alá kerültem volna. A pályaszerkesztést szeretem nagyon. Amiket összeeszkábáltam azokat én szerkesztettem és triggereztem. Valamint a sztorit\párbeszédeket és egy alap angolfordítást is készítettem hozzájuk. (ezt később mindig átnézettem valakivel.) De szeretek festeini is szóval lehet hogy később ilyen irányba fordultam volna. Meier nem említette a nevemet? Velem ilyeszgette Fox-ot Deanyt és a többieket. -
#391 Minek jelentkeztél annó?
Design, QA, Grafika, Kód? -
Jagdflieger #390 Még egy apróság a stormos játékokkal kapcsolatban. Mindig jelezték az illetékes elvtársak hogy nem akarnak a pankos-stratégiakészítők skatujájába kerülni. És majd a következő gáma! Na majd ott... Na és az is tankos stratégia lett.
Maga a stratégia nem gáz. Met mindenki azt csinál amihez ért. Cormack bátyánk sem készít repülőgép szimulátort mert ő az FPS-isten. Max most a Rage-be belerak némi autóversenyt...
Erről van szó nem kell stílust váltani csak fűszerezni kell! Ha bárki megnézi a gepard által létrehotott vizet az szép. Annó a CandC -hez az EA simán ellopta a vizet a gepárdból és sikere is lett vele.
Ha látta valaki a vizet az RfB-ben hát párja nincs. Mondtam is a fórumon mikor még készült a gáma hogy vizi egységeket a népnek! De tolytak rám. Aztán mondtam hogy irányítható légi egységeket a népnek! Erre a válasz "a motor jelenlegi verziója nem bírná el." Na ja de a JTF-ban meg simán elbírta a helikopátereket...
Erre vártam mondom bizti suták a stormos programozók de majd a ColdWarban. Na erre az is tankos lett. se hadihajók sem irányítható légi izémizék... (ja mellékesen a JTF-ban a vízben is dúlt a harc... -
#389 Na szóltam a műhelybe! -
Jagdflieger #388 Sejtettem Carlos hogy így mentek a dolgok. Asszem meg is írtam az RfB fórumon egy hozzászólásomban ezt a látomásomat..
Meier jó fej. Frankón beilleszkedett a fórumba és ha kértünk tőle valamit mindig trappolt utánna. Aztán vagy összejött vagy nem. De nem rajta múlott. Én is neki köszönhetem az ismeretséget sok ott dolgozóval, vagy most már csak ex-ott dolgozóval.
Még egyszer egy állás interjúra is eljutottam. Azóta is ez életem egyik csúcspontja ha visszatekintek. De persze nem jött össze. -
Jagdflieger #387 Jó lesz az..Még bármi +történhet... -
#386 Mehet! -
#385 Elmondom, hogy miért nem volt a stormnál support.
Elkezdődik az rfb fejlesztése...béta után a fejlesztők fele elkezdi csinálni az rftb-t...kimegy az rfb úgy-ahogy. Ekkor kéne ugye a support, de már az rftb-t kell nyomni. Készül az rftb...amikor már finishez érkezik, leveszik a fél bandát és átteszik a Cold War-ra. Kimegy az rtft úgy-ahogy...Készül a Cold War, halad-halad szépül, aztán szokás szerint leveszik a fél bandát, mert már készül a "nextgen cucc"...
Hát ezért nincs support.
Néha szerencsétlen Meier odajön, hogy tudunk-e erről, tudunk-e arról, mongyuk, hogy igen, már egy éve bennevan, de basznak kijavítani, mert
1, leszarják
2, nincs rá idő
3, "minek, úccse játszik vele senki"...-Háddebazz ha megcsinálnád, lehet, hogy játszanának vele! -"majd lehet, hogy ránézek..." (azóta is ránéznek) -
#384 Kéne pár "yes", és szólnék is a bannerműhelybe.
Vagy várhatunk is akár heteket is. -
#383 Kellhet az még...