3714
-
Jagdflieger #542 Kissé lemaradtam, bár érdemben semmiröl. Jeff továbra is a saját szobrát fényesíti és szargalacsinokat dobál a homokozójából a csúnya Stormos fiúkra. Kőzben néha akkora blődliket ismételget mintha sohasem dolgozott volna a játékiparban. Amúgy Twilek jó fej volt. Nekem is sokszor segített. Ha olyan beleszarós let volna akkor nem hinném hogy hozzám szólt volna.
Csak azt sajnálom hogy a 10Tacle kezébe került a storm. Ha maradtatok volna a DeepSilvernél akkor most már rég kint lenne a CW. és a fene megenné Jeffet. Játszhatna a nulla sebzésű lángszórósával és üvölthetne mikor kinyírják őket hogy a SWINE jobb volt!!!
(persze nem igaz) Ha valaki leflexelné a szeméröl a hájogot (vagy az agyáról) akkor kipróbálná az RfB-t és látná hogy annyi a köze a SWINE-hez mint egy gőzmozdonynak a mágnesvasúthoz. Ilyen alapon James Watt is üvölthetne hogy a mágnesvasút koppintás mert csupán módolása az ő gépének... Jeff a mi félőrült James Watt-unk!
-
#541 Látod, most is tévedsz... -
Beni521 #540 nem szar ez, de úgyse fut a gépemen -
#539 -
#538 http://www.pre-ordergames.co.uk/images/Cold%20War%20Codename%20Panzer.jpg -
JeffeS #537 dehogy nem ! -
#536 Szerintem meg nem! -
JeffeS #535 akkor is szar a játék bibiiii -
#534 LOL Közben feljött a 7.-ik helyre
Codename: Panzers Cold War ViTALITY
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!na hátha beugratok mindenkik ezzel xD -
#533 Akkor cipzárt a szájra :) -
JeffeS #532 marhára nem. :-) -
#531 Nyugi kifogjönni, MAC-re tuti nem fog :D -
Beni521 #530 én vártam de úgyse fut a gépemen, mac verzió meg úgyse lesz :) -
#529 Tehát akkor nem is érdekel a játék? :O -
JeffeS #528 én vagyok az ügyeletes vészmadár és csak károgni jövök fel, hogy: kár, kár, de kár.. nem lesz ebből semmi. -
#527 Amúgy te egyáltalán várod ezt a játékot, vagy csak jösz ide írni, h nem jelenik meg és kész.... :D -
JeffeS #526 ha már van kiadó, akkor biztos, ha még nincs, akkor a levegőben lóg, szvsz. -
JeffeS #525 bocsesz, de csak azért, mert neked "csak" 19 hszólásod van az utóbbi pár száz hszólás között... de igazad van, 19 se semmi. :-) -
#524 Ki fogják adni, ebben biztos lehetsz! -
#523 Engemet kihagytál... -
JeffeS #522 és azt fogják hinni, hogy akkora az érdeklődés iránta, holott jószerivel 3 emberke (Timber, Carlos és jómagam :) műve az egész. -
#521 Már 9. helyen van :D
azt fogják hinni h megjelent xD -
JeffeS #520 ha más nem... -
JeffeS #519 ja, Timber, az lemaradt, hogy én az utóbbiak közé tartozom, és te ? :-) -
Beni521 #518 ha más nem az EVM csak kiadja -
JeffeS #517 az EA tudtommal kihúzva, a 10T megszünt, a CDV megszünt, a Deep Silver nem hiszem, hogy az RFB után szóbaáll a csapattal, ugyan ki adná ki ? -
JeffeS #516 szerintem nem -
#515 Mi dehogy? -
JeffeS #514 dehogy -
#513 Akkor sztem jobb ha vitázunk egy darabig, h a toppon maradjon a topik xD csaka témával kapcsolataos legyen a nézeteltéréseink.
Úgy is kijön a gamma, hiába mondod h nem. -
JeffeS #512 szerintem minden kiadó vár supportot, vagyis azon lazán elbukhat az egész -
JeffeS #511 ja, bocs, asszittem Timber logót látok. :-D
a többi amit írtam, az áll. -
JeffeS #510 mert ha én nem jövök be, ti sem szóltok hozzá, mert nincs kihez szólni, amit egymással akartok, azt már mélben megtettétek.
Ha megnézed az uccsó 450 hszólás jószerivel a velem való társalgás és vita. Én is megtehettem volna, hogy nem írok, akkor viszont ti kivel vitáztok ? Mezei eszmecsere nem tart több 100 hszólásig. -
#509 De miért?
Amúgy mi magunknak köszönhetjük, akik írogattak ide. -
JeffeS #508 ezt nekem köszönhetitek. :) -
JeffeS #507 ez nem párt, ez nemzet kérdése.
a 32 évem alatt két féle tótot ismertem meg (Békéscsabát tótfaluként gúnyolták hajdanán a gyulai svábok)
- a gyökértelen, aki sz@rik mindenre, morálisan éretlen, él egyik napról a másikra, nem érdekli, hogy honnan jött és hová tart, buli, fanta,...
- a másik tiszteli és megbecsüli erkölcsi, szellemi örökségét (48, 56,stb), féltve őrzi, tudja hogy honnan jött és tudja, hogy merre tart, van hogy éretlen nemzeti öntudatában, van hogy néha a nemzeti öntudatában túlzásba esik... de még mindig jobb ez: tudatosan élni, mint értelmetlenül. -
#506 Emberek!
A topik a TOP10-ben van! -
#505 A párttal a néppel egy az utunk... :D
Jeff néha vicces vagy néha meg inkább ijesztő :) -
#504 puna! :D -
JeffeS #503 járj utána, mielőtt bármit állítasz. :-)
Szerinted ki volt a führere a csapatnak a csapat születésekor ?
ezért is akartam, hogy megszünjön, ugyanis amikor én elkezdtem, akkor a terv nem az volt, hogy mószeroló fúrótornyok (akinek nem inge...) legeljék le a termést. Én a viharsarkiak, véreim, egzisztenciális, szellemi, erkölcsi felemelkedéséért kezdtem bele az egészbe...