3714
  • Jagdflieger
    Kissé lemaradtam, bár érdemben semmiröl. Jeff továbra is a saját szobrát fényesíti és szargalacsinokat dobál a homokozójából a csúnya Stormos fiúkra. Kőzben néha akkora blődliket ismételget mintha sohasem dolgozott volna a játékiparban. Amúgy Twilek jó fej volt. Nekem is sokszor segített. Ha olyan beleszarós let volna akkor nem hinném hogy hozzám szólt volna.
    Csak azt sajnálom hogy a 10Tacle kezébe került a storm. Ha maradtatok volna a DeepSilvernél akkor most már rég kint lenne a CW. és a fene megenné Jeffet. Játszhatna a nulla sebzésű lángszórósával és üvölthetne mikor kinyírják őket hogy a SWINE jobb volt!!!
    (persze nem igaz) Ha valaki leflexelné a szeméröl a hájogot (vagy az agyáról) akkor kipróbálná az RfB-t és látná hogy annyi a köze a SWINE-hez mint egy gőzmozdonynak a mágnesvasúthoz. Ilyen alapon James Watt is üvölthetne hogy a mágnesvasút koppintás mert csupán módolása az ő gépének... Jeff a mi félőrült James Watt-unk!

• Carlos
    Látod, most is tévedsz...
  • Beni521
    nem szar ez, de úgyse fut a gépemen
  • Prince23
  • Prince23
    http://www.pre-ordergames.co.uk/images/Cold%20War%20Codename%20Panzer.jpg
  • JeffeS
    dehogy nem !
  • Prince23
    Szerintem meg nem!
  • JeffeS
    akkor is szar a játék bibiiii
  • Prince23
    LOL Közben feljött a 7.-ik helyre

Codename: Panzers Cold War ViTALITY

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    na hátha beugratok mindenkik ezzel xD
  • Prince23
    Akkor cipzárt a szájra :)
  • JeffeS
    marhára nem. :-)
  • Prince23
    Nyugi kifogjönni, MAC-re tuti nem fog :D
  • Beni521
    én vártam de úgyse fut a gépemen, mac verzió meg úgyse lesz :)
  • Prince23
    Tehát akkor nem is érdekel a játék? :O
  • JeffeS
    én vagyok az ügyeletes vészmadár és csak károgni jövök fel, hogy: kár, kár, de kár.. nem lesz ebből semmi.
  • Prince23
    Amúgy te egyáltalán várod ezt a játékot, vagy csak jösz ide írni, h nem jelenik meg és kész.... :D
  • JeffeS
    ha már van kiadó, akkor biztos, ha még nincs, akkor a levegőben lóg, szvsz.
  • JeffeS
    bocsesz, de csak azért, mert neked "csak" 19 hszólásod van az utóbbi pár száz hszólás között... de igazad van, 19 se semmi. :-)
  • Carlos
    Ki fogják adni, ebben biztos lehetsz!
  • Prince23
    Engemet kihagytál...
  • JeffeS
    és azt fogják hinni, hogy akkora az érdeklődés iránta, holott jószerivel 3 emberke (Timber, Carlos és jómagam :) műve az egész.
  • Prince23
    Már 9. helyen van :D
    azt fogják hinni h megjelent xD
  • JeffeS
    ha más nem...
  • JeffeS
    ja, Timber, az lemaradt, hogy én az utóbbiak közé tartozom, és te ? :-)
  • Beni521
    ha más nem az EVM csak kiadja
  • JeffeS
    az EA tudtommal kihúzva, a 10T megszünt, a CDV megszünt, a Deep Silver nem hiszem, hogy az RFB után szóbaáll a csapattal, ugyan ki adná ki ?
  • JeffeS
    szerintem nem
  • Prince23
    Mi dehogy?
  • JeffeS
    dehogy
  • Prince23
    Akkor sztem jobb ha vitázunk egy darabig, h a toppon maradjon a topik xD csaka témával kapcsolataos legyen a nézeteltéréseink.

Úgy is kijön a gamma, hiába mondod h nem.
  • JeffeS
    szerintem minden kiadó vár supportot, vagyis azon lazán elbukhat az egész
  • JeffeS
    ja, bocs, asszittem Timber logót látok. :-D

a többi amit írtam, az áll.
  • JeffeS
    mert ha én nem jövök be, ti sem szóltok hozzá, mert nincs kihez szólni, amit egymással akartok, azt már mélben megtettétek.
    Ha megnézed az uccsó 450 hszólás jószerivel a velem való társalgás és vita. Én is megtehettem volna, hogy nem írok, akkor viszont ti kivel vitáztok ? Mezei eszmecsere nem tart több 100 hszólásig.
  • Prince23
    De miért?
    Amúgy mi magunknak köszönhetjük, akik írogattak ide.
  • JeffeS
    ezt nekem köszönhetitek. :)
  • JeffeS
    ez nem párt, ez nemzet kérdése.

a 32 évem alatt két féle tótot ismertem meg (Békéscsabát tótfaluként gúnyolták hajdanán a gyulai svábok)
    - a gyökértelen, aki sz@rik mindenre, morálisan éretlen, él egyik napról a másikra, nem érdekli, hogy honnan jött és hová tart, buli, fanta,...
    - a másik tiszteli és megbecsüli erkölcsi, szellemi örökségét (48, 56,stb), féltve őrzi, tudja hogy honnan jött és tudja, hogy merre tart, van hogy éretlen nemzeti öntudatában, van hogy néha a nemzeti öntudatában túlzásba esik... de még mindig jobb ez: tudatosan élni, mint értelmetlenül.
  • Prince23
    Emberek!
    A topik a TOP10-ben van!
  • Timber
    A párttal a néppel egy az utunk... :D

Jeff néha vicces vagy néha meg inkább ijesztő :)
  • Timber
    puna! :D
  • JeffeS
    járj utána, mielőtt bármit állítasz. :-)
    Szerinted ki volt a führere a csapatnak a csapat születésekor ?
    ezért is akartam, hogy megszünjön, ugyanis amikor én elkezdtem, akkor a terv nem az volt, hogy mószeroló fúrótornyok (akinek nem inge...) legeljék le a termést. Én a viharsarkiak, véreim, egzisztenciális, szellemi, erkölcsi felemelkedéséért kezdtem bele az egészbe...