3714
  • o0Sagem0o
    Te nagyon félreértettél vmit..:) már egy pár napja azt próbálják sugallni a srácok, hogy lesz hivatalos dobozos CW..:)
  • Jagdflieger
    Na mit mondtam. Semmi cold war. Legalábbis hivatalos dobozban...
  • Carlos
    Hát igen.
  • Carlos
    Nem az fogja kiadni!
  • Beni521
    dehogyisnincs az EVM biztos kiadja
  • o0Sagem0o
    öö izé, hát ez?

"A Mytran Wars futurisztikus, mechás stratégia a Stormregion-től, PSP-re"

KATT
  • Jagdflieger
    Egészen pontosan kész van de nincs cég aki kiadatná. Mert a 10Tacle csődbe ment így gazdája sincs a játéknak. Az EA kiadta volna de 1 év suportot kért. A 10Tacle nem adta meg mert már épp csomagoltak náluk és az utolsó euró milliókat is a karibi számlára utalták. Vagy Jefferson versiója: A nagy és erős 10Tacle megvette a stormot ami már nélküle szart sem ért és minden játékuk szar volt és tönkretette szegény 10 Taclet...Viszont néhány elitt ügynökünk lehet hogy kimentette a lemezt mielőtt a 10Tacle igazgató söralátétet csinált volna belőle., Így ha szerencsénk van felkerül torrentre.
    Na nagyjából ennyi a fórum története. Viszont a banner jó.
  • Prince23
    Már kész van, csak egy kiadó kéne... :S
  • tomcsa4
    Srácok, a játék mennyire lett kész? Én megvettem a Swine-t, RfB Goldot, Panters 1-et és 2-t és baromi jók. Engem érdekelne, hogy menyire lett kész a Cold War.

Köszönöm a választ!
  • Jagdflieger
    Háát igen igazad van Jeff. Te meg a viharsarokiak tudtatok csak programozni és bár a swine is iszonyat bukta volt de az nem számít mert te azt mondod hogy az jó játék tehát ennek úgy kell lennie. Mint montad beleszartál a dolgokba de az a beleszarás más volt mint pl a későbbi no suport beleszarás és te biztosan máshogy szartál bele..
  • Bucser
    Ahh értem.

Te vagy az a nagy ember aki bármi lehetett volna a cégnél csak nem akart így kirúgatta magát.

Azaz egy 0.
  • Carlos
    10T okosan gazdálkodott a pénzével...
  • W B
    ja, és a topik 5. helyen van.

szal: Ték
  • W B
    leszek én a házi mazda
    független vagyok... csak úgy olvasgatom a topigot, hogy miket irogattok...

azé röhelye. több oldalon keresztül ugyan azon rágodtok, és már vagy féltucatszor írtátok, hogy abba hagyjátok... és? milet belőle? Kulabácsi még mindig repked...

hajrá srácok!:P

amúgy nemértem. edig nekem minden strom játéktetszet. (sajnos nem lesz már SWINE2...)
  • Prince23
    Rohadjanak meg, de miért???
  • Carlos
    Lehetséges. Sajnos sose fog kiderülni, mert elkezdtünk csinálni egy teljesen más stílusú projectet egy teljesen más engine-el (kész engine). Csakhát az lett ami...kihúzták alólunk a talajt.
  • martin1992
    Bocs hogy beleszólok a vitába, én is nagy fan vagyok sajnálom hogy így alakultak a dolgok
    a rókabőrre egy dolgot tudok mondani:CandC
    a stíluváltásra rts-ből másba:Command & Conquer Renegade
    ezzel nem azt mondom hogy egy stílusváltás bukta lenne
  • Prince23
    Ki legyen a topik házigazdája?

Carlos

vs

Timber
  • Prince23
    Uram, igen, uram! Csak jöjjön már a hidegháború.
  • Carlos
    Ne offoljunk skacok!
  • Prince23
    Na már az 5-ik helyen van a népszerűségnél
  • Prince23
    ÁKVÁDÁÁÁÁ PÁWÁÁÁÁÁ !!!! :D
  • Prince23
    XD ez pont a topikba illő, jó kis hidegháborús zene (persze nem az)
  • Timber
    Mondhatni :D
  • Timber
    Ajv gat do paver! :D :D :D
  • Prince23
    De hát ő nyította, minek neki még ez a tisztség is? :DDDDD *anarchia* xD
  • Carlos
    Az nem jó. Ő még engem is kimoderál, nemhogy dzsefi bébit!
  • Timber
    Szerintem errol kerdezzuk meg ot is! :D

Carlos inditotta legyen hat a Carlos a hazigizda :D
  • Prince23
    Timber lesz az!
  • Carlos
    Ki a házigazda? :)
  • Prince23
    8-ik helyen van a topik, gyerünk már! Házigazda lendítsd fel a topikot a top 5-be:DD
  • JeffeS
    értem a célzást. :-) De ha egy kicsit távol maradok, akkor megelőzöl hsz számban. :-)
  • Timber
    neked jobban testhez all :) :) :)
  • Timber
    na azonnal fejezzetek be a punnyadast! visszaesett a topik a 8. helyre :)
  • JeffeS
    lassan 600, de mind1.
    Legyen Timber az. :-)
  • Prince23
    Elértük az 500 hsz-t. Kéne egy házigazda xDDDD
  • JeffeS
    annak ellenére sem töltötték le feleannyian, hogy pl Caveman igen aktívan tartotta életben a CW topicot.
  • Timber
    nem vagyok tot :)
  • JeffeS
    tavaly tavasszal került minuszba a "storm", elmondanád hogy hogyan maradt volna meg ha a 10T nem vásárolja fel ? Te jó sci-fi iró lennél. :-)
  • JeffeS
    igazad van, teljes mértékben, az RFB a világ legjobb játéka, csak a sok félőrült ezt nem fogta fel, nem adott ki rá pénzt, és azért ment csődbe a "storm". :-)
    A CW meg akkora újjítás a PP1-hez képest, annyira forrdalami és tökéletes, hogy akkora iránta az érdeklődés, hogy pl a gamespoton fele annyian se töltötték le a videoját, mint a bebukott, csődszagú RFB-nek. :-)

Évek óta én vagyok a "storm" őrültje, a bolond, mégis szórakoztató, hogy mint egy forgatókönyv, úgy jön be minden, amit leírok. :-)