3714
-
o0Sagem0o #582 Te nagyon félreértettél vmit..:) már egy pár napja azt próbálják sugallni a srácok, hogy lesz hivatalos dobozos CW..:) -
Jagdflieger #581 Na mit mondtam. Semmi cold war. Legalábbis hivatalos dobozban... -
#580 Hát igen. -
#579 Nem az fogja kiadni! -
Beni521 #578 dehogyisnincs az EVM biztos kiadja -
o0Sagem0o #577 öö izé, hát ez?
"A Mytran Wars futurisztikus, mechás stratégia a Stormregion-től, PSP-re"
KATT -
Jagdflieger #576 Egészen pontosan kész van de nincs cég aki kiadatná. Mert a 10Tacle csődbe ment így gazdája sincs a játéknak. Az EA kiadta volna de 1 év suportot kért. A 10Tacle nem adta meg mert már épp csomagoltak náluk és az utolsó euró milliókat is a karibi számlára utalták. Vagy Jefferson versiója: A nagy és erős 10Tacle megvette a stormot ami már nélküle szart sem ért és minden játékuk szar volt és tönkretette szegény 10 Taclet...Viszont néhány elitt ügynökünk lehet hogy kimentette a lemezt mielőtt a 10Tacle igazgató söralátétet csinált volna belőle., Így ha szerencsénk van felkerül torrentre.
Na nagyjából ennyi a fórum története. Viszont a banner jó. -
#575 Már kész van, csak egy kiadó kéne... :S -
tomcsa4 #574 Srácok, a játék mennyire lett kész? Én megvettem a Swine-t, RfB Goldot, Panters 1-et és 2-t és baromi jók. Engem érdekelne, hogy menyire lett kész a Cold War.
Köszönöm a választ! -
Jagdflieger #573 Háát igen igazad van Jeff. Te meg a viharsarokiak tudtatok csak programozni és bár a swine is iszonyat bukta volt de az nem számít mert te azt mondod hogy az jó játék tehát ennek úgy kell lennie. Mint montad beleszartál a dolgokba de az a beleszarás más volt mint pl a későbbi no suport beleszarás és te biztosan máshogy szartál bele.. -
#572 Ahh értem.
Te vagy az a nagy ember aki bármi lehetett volna a cégnél csak nem akart így kirúgatta magát.
Azaz egy 0. -
#571 10T okosan gazdálkodott a pénzével... -
W B #570 ja, és a topik 5. helyen van.
szal: Ték -
W B #569 leszek én a házi mazda
független vagyok... csak úgy olvasgatom a topigot, hogy miket irogattok...
azé röhelye. több oldalon keresztül ugyan azon rágodtok, és már vagy féltucatszor írtátok, hogy abba hagyjátok... és? milet belőle? Kulabácsi még mindig repked...
hajrá srácok!:P
amúgy nemértem. edig nekem minden strom játéktetszet. (sajnos nem lesz már SWINE2...) -
#568 Rohadjanak meg, de miért??? -
#567 Lehetséges. Sajnos sose fog kiderülni, mert elkezdtünk csinálni egy teljesen más stílusú projectet egy teljesen más engine-el (kész engine). Csakhát az lett ami...kihúzták alólunk a talajt. -
martin1992 #566 Bocs hogy beleszólok a vitába, én is nagy fan vagyok sajnálom hogy így alakultak a dolgok
a rókabőrre egy dolgot tudok mondani:CandC
a stíluváltásra rts-ből másba:Command & Conquer Renegade
ezzel nem azt mondom hogy egy stílusváltás bukta lenne -
#565 Ki legyen a topik házigazdája?
Carlos
vs
Timber -
#564 Uram, igen, uram! Csak jöjjön már a hidegháború. -
#563 Ne offoljunk skacok! -
#562 Na már az 5-ik helyen van a népszerűségnél -
#561 ÁKVÁDÁÁÁÁ PÁWÁÁÁÁÁ !!!! :D -
#560 XD ez pont a topikba illő, jó kis hidegháborús zene (persze nem az) -
#559 Mondhatni :D -
#558 Ajv gat do paver! :D :D :D -
#557 De hát ő nyította, minek neki még ez a tisztség is? :DDDDD *anarchia* xD -
#556 Az nem jó. Ő még engem is kimoderál, nemhogy dzsefi bébit! -
#555 Szerintem errol kerdezzuk meg ot is! :D
Carlos inditotta legyen hat a Carlos a hazigizda :D -
#554 Timber lesz az! -
#553 Ki a házigazda? :) -
#552 8-ik helyen van a topik, gyerünk már! Házigazda lendítsd fel a topikot a top 5-be:DD -
JeffeS #551 értem a célzást. :-) De ha egy kicsit távol maradok, akkor megelőzöl hsz számban. :-) -
#550 neked jobban testhez all :) :) :) -
#549 na azonnal fejezzetek be a punnyadast! visszaesett a topik a 8. helyre :) -
JeffeS #548 lassan 600, de mind1.
Legyen Timber az. :-) -
#547 Elértük az 500 hsz-t. Kéne egy házigazda xDDDD -
JeffeS #546 annak ellenére sem töltötték le feleannyian, hogy pl Caveman igen aktívan tartotta életben a CW topicot. -
#545 nem vagyok tot :) -
JeffeS #544 tavaly tavasszal került minuszba a "storm", elmondanád hogy hogyan maradt volna meg ha a 10T nem vásárolja fel ? Te jó sci-fi iró lennél. :-) -
JeffeS #543 igazad van, teljes mértékben, az RFB a világ legjobb játéka, csak a sok félőrült ezt nem fogta fel, nem adott ki rá pénzt, és azért ment csődbe a "storm". :-)
A CW meg akkora újjítás a PP1-hez képest, annyira forrdalami és tökéletes, hogy akkora iránta az érdeklődés, hogy pl a gamespoton fele annyian se töltötték le a videoját, mint a bebukott, csődszagú RFB-nek. :-)
Évek óta én vagyok a "storm" őrültje, a bolond, mégis szórakoztató, hogy mint egy forgatókönyv, úgy jön be minden, amit leírok. :-)