3714
  • JeffeS
    híres ember ő ?
  • JeffeS
    Akkor végre Dzsoki Jujing visszatér.
    Azt hiszem, hogy anno arról volt szó, hogy annak a Buffy a vámpírok réme c. sorozatnak egyik forgatókönyvírója ütötte volna össze a PP2 sztorit. A creditsben viszont a M.A.G.U.S írója szerepel. Az RFB creditében is ő szerepel. Gondolom az RFtB is az ő munkája.
  • Carlos
    igen
  • JeffeS
    Nagyon titokzatos vagy. :) Ki kéne találni... akkor kezdem én. Fogalom ?
  • bgabor
    A fejlesztőcsapat eddigi összes játékának sztorija színvonaltalan volt.
    Nagyon. Főleg ha a külföldi vetélytársakéval vetjük össze.
  • Carlos
    Lehet, hogy azért, mert nem tehetem? (francnak se hiányzik, hogy basztassanak még ezmiatt)
  • o0Sagem0o
    ha van akkor miért nem mondod?
  • Jagdflieger
    Höööm. Annó azt füllentették hogy valami amcsi forgatókönyvíró írta. Mondjuk volt benne pár klisé... No de azért élvezhetőbb volt mint pl: CandC 3, mondjuk ott az unitok is bengák voltak. Fantáziátlanok. (és akkor még a grafikát nem is húztam le,pedig megérdemli az is) De ha házon belül maradunk a RftB-története is béna volt. A story jó lett volna de a kidolgozás. De ne búsulj Jeff, mert a CW storiját maga a nagy 10Tacle igazgató írta át aki a világ leghatalmasabb Dallas rajongója! Lesznek benne mindenféle fordulatok!
  • Carlos
    Akkor ne hidd...különösebben nem érdekel...
  • Jagdflieger
    Nem hiszem be!
  • Carlos
    Van...
  • Jagdflieger
    Ne OFFoljunk, ne OFFoljunk., könnyű azt mondani. Mivel már agusztus van, a boltokban nem van ColdWar, Storm sem nagyon van így nehéz a témában ON hozzászólást prezentálni...
    Vagy van valami híred?
  • Timber
    Ne OFFoljunk pls! :D
  • Carlos
    MT óltájmbeszt!
  • JeffeS
    és erről mi a véleményed ? Áthangszerelve ilyen is mehetne. :-D

Amúgy anno rts-ben volt olyan játék (alapötletet tekintve), mint a Mytran Wars és nem volt nagy visszhangja.
  • Carlos
    Sajnos én ebben nem segithetek.
  • Carlos
  • JeffeS
    Ha a hegy nem megy Mohamedhez... :)
  • JeffeS
    Még páran se köveznek meg, mert tényleg szar volt és nem volt olyan szaksajtó, amelyik ne húzta volna le. Még a storm irányába mindig elfogult pcdome is azt írta, hogy:[URL=http://pcdome.hu/cikk/1596/codename_panzers_pc]"Szappanopera jellegű történeti elemek"[/URL] A Phase Two kerettörténetét már nem Gyula bá, hanem egy külsős író dobta össze,Gáspár András.
  • JeffeS
    Helyükben poénból ilyeneket is tolnék koncerten. :D
  • Jagdflieger
    Tudom ez nem konkrétan CW-téma, de remélem nem kövez meg senki.Carlos, Timber tudna valamelyikötök segíteni? Szeretnék pár unitot megszerezni az RftB-ből, de nem tom kicsomagolni a programból. Pedig már sok mindent megpróbáltam. Ti vagytok az utolsó reményeim. Előre is köszönöm a segítséget.
  • Jagdflieger
    Sziasztok!

Jók a képek! Háát max betörtök a zeneiparba ha már minden "vízcső" izé kötél szakad.. :)
  • Kopiati
    Elővettem a Phase One-t még mindig király a kampány nekem bejön, bár ha páran megköveznek érte a Phase Twonak jobb a sztori része...afrika szimpibb mint a zord Európa....Hans benne lett volna a Cold Warban? Mi a szerepe?
  • Carlos
    höhö...ezek nekem is megvannak... :)
    csak lusta voltam feltölteni.
  • JeffeS
    Ja, a reklám után kérem a részesedésemet. :)

Én maradok a trensznél. :)
  • JeffeS
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=_X8v5zu-gSA]StormBand, lájv, kicsit hamis a "Kántdááááán" résznél, de nem rossz. [/URL]

Egy kis reklám :)
    November 7-én koncert a Kék Yukban.
  • maniac001
    Úgy látom a rock a domináns nálatok (is). És ez így van rendjén :)
    Ha nyerek a lottón, felkarolom a projectet és kiadom. Ha nem nyerek akkor elmegyek kereskedi a szerveimmel. Vagy eladom a wow accountomat :)
  • Carlos
    Hogy miért volt egyszer az irodában csőtörés (Fox) :

Igen, elb***tud Dénes elvtárssal:

Gold:

• Carlos
    Egy Storm koncert (Stormos kollégák összeálltak egy zenekarrá):

by Timber
  • Carlos

• Carlos
    CSináltunk kettőt is.
    Azokkal se tudom, hogy mi lett.
    Volt single és multi is...
    No mindegy. Lehet, hogy unatkozásból tolok pár képet ide, pár vicceset! Timber hadd örüljön...
  • maniac001
    Annak mondom el akinek akarjátok, azt csinálom amit mondotok, rabszolgátok leszek hónapokig csak adjatok legalább egy játszható demót :)
  • Timber
    Valamelyik warez terjesztonek azert mond majd el :D :D :D
  • maniac001
    Kérem szépen a gold dvd-t. Nem mondom el senkinek :)
  • Carlos
    Főleg úgy, hogy az engine-t is 0-ról kezdték Dottiék. Állítólag. Bár szerintem CTRL+C CTRL+V igen aktívan müködött!
  • Carlos
    Mikor hol...
  • Timber
    A kerdes, hogy hol csucsul az a gold? :D
  • Timber
    a CPCW is sokmindenben a 0-rol indult. Sot volt egy csomo dolog amiben megvolt kotve a kezunk amiatt mert a CP franchise igy meg ugy. A CP:CW-ben az eredeti CP:P1-bol eleg keves maradt szerintem.
  • Carlos
    Semmi sincs veszve...
    Nyugi.
    Nem mondom hogy ki lesz adva, de azt sem hogy nem! Szóval amig a gold ott csücsül egy DVD-n, max eladjuk az oroszoknak olcsóért. Vagy nemtom.
  • JeffeS
    ne dohányozz, mert rákkeltő. Nézd meg a Bodies kiállítást, ott van egy dohányos korom fekete tüdeje is kiállítva és elég durva. Meg ilyen rákcafatok, keménydió.