3714
-
#222 Jut eszembe, Jeff Spender állásinterjú kérdései:
-Mennyi a tőzsdén a részvények ára?
-Mennyit adtak el a legutóbbi termékből?
-A cég még mindig az első projectből él?
Lehet, hogy te igy keresel munkát, én nem. -
#221 Nem. Leszartam. Most is leszarom, és a jövőben is le fogom.
Ha aszongyák: Kárlosz fijam, fizetünk neked xxx.xxx Ft-ot, dolgozz itt. Akkor leszarom, hogy mit csinál, leszarom mennyit adott el. Sokat fizettek, dolgoztam. Nem fizettek eljöttem. Ennyi. Ilyen egyszerü. Az csak hab volt a tortán, hogy azt csinálhattam amit szeretek, olyan emberekkel, akik azóta is a haverjaim! -
JeffeS #220 A 214-es hszólásod 2-es pontja arról árulkodik, hogy meg tudtak vezetni a cég eladását illetően. -
JeffeS #219 Jelen állás szerint nem fog megjelenni, a 10tacle nem vállalta be a 10 hónapos supportot az EA-nak, ez azért elég sokat mond. Ráadásul a tőzsdén lassan eléri a 0-át a részvényeinek árfolyama, abból meg nem lehet dvd-re nyomni még egy divxet sem, mert hát az arita dvd is 60 ft. ;-) -
#218 Tudom, hogy az rfb-ből és az rftb-ből sem adtak el sokat, elmondták...
Nem ettem be a jól megy ez meg az dumát.
Egyszerüen itt fizettek a legtöbbet és szerettem csinálni amit csináltam. Ennyi...mihelyt szar volt léptünk, mint ahogy a többiek is.
És ne személyeskedjünk, mert nincs értelme és nem akarlak lejáratni senki előtt, főleg nem itt. -
JeffeS #217 1. Valamikor az volt.
2. A "legtöbbet ért" kifejezést megkérdőjelezem annak tudatában, hogy minuszban volt a cég 2007 nyarára, nem azért adták el, mert olyan jó üzlet lett, hanem egyszerűen csak próbáltak megszabadulni tőle, a kolonctól. Több forrás is ezt támasztja alá. Tényleg naiv és éretlen vagy,ha ennyire meg tudtak vezetni. Gondolom te még a "panzers brand sikerét" is megetted, max a PP1 sikeréről lehetett anno beszélni. Vagy az "RFB eladásai jók" ((C) nszf) is benyelted. Sokszor fogsz még falnak menni, ha nem látsz a szemedtől. -
TomDantes #216 Jó ez a vita...de egyébként, lesz vagy nem lesz ez a játék? Vagy most m ivan? -
JeffeS #215 A storm sem ment volna minuszba tavaly júniusra ha 2006-ban 50-re csökkentik az alkalmazottak számát és elkezdenek végre nem egy tankos játékot csinálni, hanem valami ötletesebbet. De ugye akkor ugrott volna a "Magyarország legnagyobb játékfejlesztő cége" cím, amiért a DR-el versengtek. A DR is belebukott, a klónozásba, aztán az SR is, csak utóbbi végleg. -
#214 1. Tom mint programozó? Az télleg LoL lenne...
2. Lajos felduzzasztotta a céget és amikor a legtöbbet ért eladta. Sima üzlet volt neki, semmi több. -
JeffeS #213 1. Huh, ha Tom ott van, mint programozó akkor az a cég 2-3 éven belül csődbe fog menni.
2. Hát persze, nem a 10T ment minuszba és kilincselt a stormnál, hogy ugyan vásárolják már fel, hanem fordítva. A 10tacle, amikor tavaly júniusban a storm minuszban volt, akkor épp felfelé ivelt a tőzsdén. Aztán... teletrader.com -
JeffeS #212 ilyen értelemben munkanélküli lettem. :-) De nem sajnálom, örülök neki. Kezdődhet az építkezés... -
#211 1: Nem mondok semmit, mert akkor mennél oda rinyálni és fikázni, de ha olyan überek a kapcsolataid, akkor úgyis kiderited magadnak.
2: Nem storm, hanem a 10T a felelős a csőd miatt, de ez se fér a pici buksidba. -
JeffeS #210 1. Hol dolgozik velük ?
2. A storm csődbe ment 2x is (2007 nyara, 2008 tavasza), ennél fogva megkérdőjelezem Tom, Weibel szakértelmét is. Sőt, az övékét sokkal inkább. Egy befutott, jó nevű cég (a szakmában a legmagasabb fizetésekkel) hazavágásáért tehetők felelőssé. -
#209 És most boldog vagy, hogy végre neked lett igazad, a Storm is tönkrement.
Egy dolog foglalkoztat. Veled mi lesz? Nemtudsz fikázni sehol, mert nem lesz miről. Elfelejtenek az emberek, nem lehetsz a középpontban... -
JeffeS #208 Milyen szinten vágta haza ? Milyen értelemben ? Ugyanis mi most Carlosal a légkörről beszélünk. Az pedig 2004-től olyan volt,amilyen. Igazából 2003-tól, amikor Maciék elfelejtettek szelektálni a jelentkezők között, mindenkit felvettek aki jelentkezett. Igy óhatatlanul bekerültek a csapatba olyan személyek is, akiket én max külsősként alkalmaztam volna. Maciék távozása utáni első meetingen,akik elsőként dugták be a nyelvüket a csapat jelenlétében a vezetés fenekébe, azok 1 év után leadek lettek. Azon a meetingen majdnem elhánytam magam, ahogy láttam Weibelnek sem tetszett azon produkciók. De már vége az egésznek és ez a lényeg. -
#207 Szerintem azért mondod ezt, mert nem dolgoztál együtt mongyuk azokkal, akiket lent emlitettem. És ha twilek annyira szar lenne, akkor most nem vele dolgozna Tom, Weibel, meg a többiek, hanem LaLa-val.
Esetleg tévedek?
A Gyes-es dologról nemtok semmit. -
JeffeS #206 A PP2-nek is ő volt a leadje és megjelent a gáma, s mintha kevesebb bugvisszhangja lett volna, mint az RFBnek. Én egyébként Twilekről hallottam azt, amit írsz Lalával kapcsolatban. Az RFB program bugjaitól mindig hangos volt az rfb hivatalos fóruma, már amikor még jártak rá, így okom van megkérdőjelezni az általad felsoroltak véleményét, szakértelmét. De mind1. Oldalakon keresztül tudnám mesélni a történéseket, de gondolom, számodra a gyesre készülő kismamák kivágása is teljesen jogos volt (amúgy perelhető lett volna emiatt a storm). -
#205 2006 vege es 2007 eleje volt ami hazavagta a Stormot. En tudtam akkor is es nem azert mert satuba fogtak. Azert mert lattam. -
#204 LaLa?
Azon kívül, hogy csak gányolt és a kóderek kérték, hogy Hypnos legyen inkább a lead, mert ő ért is hozzá? Te csak max LaLa verzióját hallottad, de a többiekét nem (LuD, TwiLeK, Hypnos).
Amúgy nem akarok vitázni, csak én ezt hallottam amikor "eltünt" Lala. A hivatalos verzió télleg a pszichés, szivmizéria volt. De aztán hallottam mást is. (amit fent leirtam).
Aztán, hogy mi volt az előtt, hogy én ott voltam nem érdekelt, és most sem érdekel nagyon. -
o0Sagem0o #203 de mi azért játszanánk vele -
#202 van benne egy ket uber nagy kamu azert :D :D :D -
JeffeS #201 pl. a CW lead programozója az orvosa (szívproblémák miatt, mely oka a cégben folyó jelenségek voltak) tanácsára elhagyta a céget 2007 januárjában. Satuba fogták, hogy 2006-ban hány hónapig volt satuban, nem tudom és azt sem tudom, hogy publikus -e ez az infó egyáltalán. Bár azt hiszem nem zavar vizet, hiszen a "storm" megszünt, csak még nem került hivatalos hírekbe.
Gondoltam, hogy te nem láttál, nem hallottál semmit, ami körülötted történt, csak megtörtént. Naívnak és éretlennek tünsz hszólásaid alapján, azért nem gondoltam, hogy annyi céget megjártál és azért gondoltam, hogy a storm volt az első munkahelyed. Timber is csak azután vette észre, hogy mi zajlik, amikor őt fogták satuba. Pedig már 2004-ben is voltak érdekes dolgok. pl az újonnan érkezett exdresek elhappoltak egy évek óta a stormnál dolgozó figurának storm vezetése által beigért posztot.
Hosszú história, jó hogy végre pont kerül ennek a keserű mondatnak a végére. -
#200 Mi történt 2006-ban? Nem emléxem (kijött az rfb. elkezdték felduzzasztani a céget?)
TÉK! -
JeffeS #199 Jól szétoffoltuk a topicot. :-D De már mindjárt 200. Az lehet a tied. :-D -
JeffeS #198 Több forrás is a 2006-ot datálta a légkör megváltozását illetően. Lehet, hogy téged nem érintett, azért nem tünt fel. -
#197 NEMNEM!
Egészen addig ment jól a Storm amig fel nem merült, hogy a 10T megveszi a céget. Ekkor kezdődött az egész. Ekkor kezdődött az, hogy naponta új embereket láttunk és asse tudtuk, hogy az kicsoda, micsinál, miért van itt. Aztán amikor megvette a 10T az egészet, csapatépítő nyista, demoklész kardja mindenki felett... -
JeffeS #196 Az más. -
JeffeS #195 Utána jöttek a gondok, gondolom, ahogy a csőd felé haladt a storm és már nem volt keret csapat tréningekre, stb. Van egy olyan mondás: bajban ismerszik meg a barát. Tehát a csapatban akkor nem voltak barátok... -
#194 Nem tartottam fontosnak, hogy legyen backupom. Úgyse játszanék vele, mert annyit dolgoztam vele, hogy nem lenne rá ingerenciám. Ha meg nagyon kéne, meg tudnám szerezni. -
JeffeS #193 Akkor régi arc, öreg róka vagy a szakmában, így cikis, hogy nem csináltál backupokat az iroda bezárás előtt. De gondolom, hogy más mást is vitt, ami nem volt leszögezve. :-) Ahogy ilyenkor az lenni szokott... -
#192 A legjobb csapat akivel dolgoztam!
Megtiszteltetés volt, ezután már semmi sem volt a régi!
Ez volt a Storm legjobb csapata, ez volt a fénykor (nekünk)!
-
#191 Pedig ottvagyok...
QA, legalul
Amúgy én még az RFB előtt érkeztem, amikor patch-et csináltunk a Faza Drugához. (Phase 2)
Invictus, Mithis, 576 Media, Stormregion ahol eddig dolgoztam. -
JeffeS #190 Most nézem az RFB-s stáblistát és nem látom benne a neved, pedig másnál nicknév is van, gondolom RFB után érkeztél.
Van ahol már 70 eurocent a 10T, lassan lehetne torrentelni a CW-t, ingyér engem is érdekel.
-
JeffeS #189 Pedig márciusban nyugodtan kiírhattad volna dvd-re, a fejetlenségben senki sem vette volna észre. Na mind1, akkor talán valamelyik szakmában tapasztaltabb öreg róka csak nerozott egyet.
Apropó, te a stormban kezdted ? -
#188 Amikor néztük a védelmezt, akkor NEM starforce volt rajta, hanem valami más, amit addig még nem láttam/hallottam (nem jelent ez semmit persze).
Amúgy nekem nincs meg a gold sajna. -
JeffeS #187 Szerintem meg fog jelenni három hónapon belül itt: http://filetorrents.tx.hu/
Persze, csak ha Carlos is úgy akarja. :-) Amúgy ezen is starforce van ? Mert akkor olyan verzsönt kéne feltölteni, amin még nincs rajta, mert a crackes RFB is problémás volt. Meg nem tudom, hogy megszünt cégnél hogy vannak a szerzői jogok, ha vannak. Ha a 10T megszünt, akkor másolható e szabadon a ki nem adott CW, vagy sem. Utánna kéne nézni. -
o0Sagem0o #186 akkor már csak a játéknak kellene "elhelyezkednie" valahogyan:) -
JeffeS #185 Caveman is talált végre állást, gondolom azért nem ír már sem a stormregion.com-ra, sem a gamespot.com-ra. Máshol nem is találtam coldwar topicot. Vagyis felesleges volt aggózni, hogy mi lesz a 100 emberrel, szerintem többségük már elhelyezkedett. -
#184 Amikor először megláttam ezt Panzers Tacticsazt hittem ez is Storm os játék, csak a címből fakadóan..... -
#183 Ehhh... :)