3714
-
JeffeS #622 akkor Timber, Carlos rosszminőségű panelproli (az ilyen miatt ment csődbe a "storm") és egyoldalúan moderálna és elég buta ahhoz, hogy emiatt hazavágja a topicot. (ugyanis jagdon kivül nagyon nincs ki ajnározza a "stormot", és csak ő maradna itt :-) -
#621 Carlosnak vagy Timbernek adnám... de topiknyító lehet házigazda? -
#620 Höhö, a Storm-os cuccaim:
-
#619 Nordic mindig is ottvolt, csak nem tudtunk róla (csak a fejesek). Ő a jogtulajdonos vagymiaaszar.
Storm mint játékfejlesztő cég már csak papíron lehet, mert az összes ember kilépő papírját kiadták, vezérigazgató nincs, tulajdonosa csődben. -
Jagdflieger #618 Köszönöm az infót Timber. Majd csak nem küldenek rád egy Terminátort.. Amúgy ezt most nem értem. Carlos erősködik hogy nincs Storm mert a 10Tacle becsődölt. Ez stim. Akkor ki tárgyalt a Nordic-al? Meg ez a Nordic hogy kerül a képbe? Mert azt mondod ő a tulaj. Ergó megvette a progit és a jogokat? (a takarítónéni az utolsó nap megtalálta a lemezt: Némmá ez meg mi? Na majd eladjuk kispézé.. :-) -
JeffeS #617 megint 6.ok vagyunk. ki a házigazda ? -
JeffeS #616 én annak a híve vagyok, hogy mindenki a saját botjával verje a csalánt. :-)
Sok fejlesztés ezért csúszik szét, mert a fejlesztők nem érzik a csaláncsípését a bottal... hogy nem az övék a bot. -
JeffeS #615 kölcsönös. :-) A szemellenzős dolog pedig nézőpont kérdése. :-)
Grandpierre neve a Galaktikában is fellelhető, gondolom, te csak a zene miatt csíped a VHKt, eszmei mondanivalója, gondolom nem érdekel, vagy nem hat meg. -
JeffeS #614 A fileplanet.com-on lévő szavazás állása szerint a SWINE 674 szavazattal 4.7/5.0, a Rush for Berlin 64 szavazattal 3.1/5.0. (Én egyikhez sem szavaztam, csak hogy megelőzzem a rosszmájúskodást.)
Ezt írtam a panzers.hu-ra.
De legyen igazad, a SWINE szar, az RFB a csúcs, csak az őrültek ezt nem értik. Még szerencse, hogy az őrült játékos társadalomban létezik pár száz nem őrült, aki pénzt adott ki ezért a csúcsgámáért. :-)
Amikor te is kented el a dolgot a panzers.hu-n, már rég fenn volt minden a neten, a wikipedian, a thesource-n, stb és lehet, hogy szarnak a véleményemre, de 100x hitelesebb vagyok nálatok, mert azt írom, ami volt és van, nem pedig amit szeretném, hogy legyen.
2004 szeptember végével szünt meg a munkaviszonyom, az én "dögkeselyűsködésem" 2005 decemberében kezdődött (előtte nem fórumoztam egyetlen számtech témájú helyen sem), itt. Igen izzadságszagú azon elmélet, hogy én a kirúgásom miatt regeltem fórumokra. -
#613 szponzoralod? :)
Igenyes fejlesztocsapat keres fejlesztest tamogato producert. Jelentkezni a "Kussoljal csak a penzed kell" jeligere a szerkesztosegben lehet :) -
#612 Látod... érzem én h kijön a pc -
#611 Lelekben mindannyian ott vagyunk ;) -
#610 Storm nincs.
Már leirtam!
10T csődeljárást indított maga ellen. -
#609 En bevallom oszinten csipem Jeff-t :D Jo arc csak nagyon szemellenzos :) -
#608 Vegre valaki aki kimondja. :)
De akkor tessek egy kis felhivatalos info :) Remelem nem rugjak szet a seggem emiatt :D
A jatek kesz van mar csak aprobb csiszolasok kellenek rajta, ezt a Nordic megbizasabol az eredeti csapatbol paran meg is fogjak csinalni. Az eredeti csapatra jellemzo, hogy azok kozul akik nincsenek ebben a kis csiszolo teamben, sot tobben kozulunk mar mashol (akar mas orszagban is) dolgoznak mar teljesen ingyen es bermentve felajanlottuk a segitsegunk a sracoknak, hogy a polcokra egy minel jobb es minel tokeletesebb termek kerulhessen. Szemely szerint az RftB a kedvenc projectem de szorosan mogotte liheg a Cold War es szeretnem, hogy eljusson a jatekosokhoz... szeretnek buszke lenni a munkamra es a Cold War eseteben -ugy erzem- az is lehetek.
A jatek ki lesz adva es remelhetoleg a jatekosoknak megeri varni ra (elfogult vagyok tehat nem hypeolok, de szerintem kurva jo kis game lett... persze biztos lesz benne egy ket bug... de hat ez van). A multi resze is szorakoztato lett szerintem. Ami viszont a talajkicsuszasnak koszonheto, hogy ketseges a jatek supportja, igy hosszueletu multi... hat az nem biztos.
A kiado ki lesz? Meg nem igazan tudni de ez legyen a tulajdonos (azaz Nordic interactive) gondja. Magyar szinkron valoszinuleg nem lesz hozza, amit sajnalok... bar lehet a sracoknak ezt sikerul keresztulvinni a kiadon es lehet nem nagy neves szineszekkel de lesz magyar szinkron. -
Jagdflieger #607 Figyu Timber ki van még amúgy a "cégnél"? Már akit ismerhetek. Amúgy most a Stormtól tárgyal valaki a bőrfoteles 10Tacle-t megkerülve a kiadásról? -
Jagdflieger #606 Nincs mit. Nagyon szánalmas tud lenni Jeff a mániájával. Néha olyan mint egy kétéves akinek elvették a cumiját..
Szerintem élvezi, ez ilyen perverzió izé nála. Vannak jó hozzászólásai amiket átgondolva fogalmaz meg de a legtöbjük ugyanazon dolog ismétlése egy vessző áthejezésével. Mintha egy diktafonnal beszélgetnél. Ő felvette és csak nyomja..nyomja.. -
#605 Koszi. :) -
Jagdflieger #604 A játékosok mondhatnak bármit a SWINE-röl ha kevesen vannak. Ezt próbáltam belevilágítani a fejedbe. A játék már vagy ezer éves ennyi idő alatt volt idő letölteni a torrenten is. Az RfB-t nem istenítem. Szeretek vele játszani. Egy jó kis gondolaton alapult és ha picivel több dolgot tesznek bele valamint nem basszák el a supportot siker lett volna.
Az RfB fórumon azért fogalmaztam ködösen mert nekem is ennyi infóm volt. Mikor kérdeztem azt mondták őket is hitegetik bár már nem bíznak a 10Tacle-ben. A té véleményedre meg igen sokan szarnak már megbocsás mert mióta "kirugattad" magan azóta dögkesejűként várod hogy a beleikben turkálhass. na most itt a lehetőség jóétvágyat. Hívd a Lalát is hátha éhes. (ha már a CW elkészítéséhez nem értett..de bizti jó szakember.) -
#603 A Hunok csataja az kurva jo szam :) Bolival egy idoben joban voltunk :) Egyutt DJskedtunk egy godolloi klubban. Aztan mikor nem figyelt oda akkor egy -igen helyes lanynak- beraktam ezt a szamot... az elso perc utan ismerte csak fel a Boli :D :D :D :D oltottuk utana ezerrel miatta :D :D :D -
#602 Muszály ezt itt? Menny ki inkább kart lendíteni meg tüntetni... -
JeffeS #601 és ezekkel az érzésekkel, gondolatokkal sem tudsz azonosulni ? és erről mi a véleményed ? -
JeffeS #600 a dolog megoldható, a kérdés inkább az, hogy elég tökösek -e hozzá... -
JeffeS #599 Vagy csak ez is olyan izé mint a fórumon volt hogy nem beszélünk a csődről amíg nem biztos amikor már csőd van akkor meg már szégyeljük és azért nem mondunk semmit.
Ez tetszik.
Te is pont ugyanezt tetted a pnazers.hu-n, én voltam az első felhasználó aki nem ködösen, talányosan fogalmazott a "storm" megszünésével kapcsolatban, hanem kerek-perec leírtam a szitut és forrást, linkeket is adtam. (amit bugbeartól is kért pl Lost-man és többen kérték, hogy ne ködösítsetek) Te és Darth Raven, csak azután kezdtél el nem "storm"osan (elkenve) véleményt leírni a dolgokról, hogy én már megtettem. Szóval most jól szemen köpted magad, ítéletet mondtál magad fölött is morálisan.
Amúgy pedig igaz, amíg én nem mentem fel, aki tudott is, az is úgy fogalmazott, mintha nem szabadna leírni miről van szó.
Mintha csak Voldemortról lenne szó, nem szabad kimondani ezt a nevet ugyebár:
Voldemort, Voldemort, Voldemort... -
#598 Hát akkor alakítsatok ki egy új, fönökmentes fejlesztőcéget...
(úgy mint a moh esetében, szétváltak a java része és Infinity Ward mien gémeket alkot már) -
JeffeS #597 Ha a 2006 nyarán kiadott RFB nem lett szerinted csőd, akkor hogyan lehetséges, hogy a "storm" 2007 tavaszára minuszba ment ?
Amúgy meg az egész szakma arról beszélt, hogy mekkora bukás lett az RFB, még belsős emberek is, felesleges itt "stormosan" elkenned, megmagyaráznod a dolgokat.
A cég megmaradásához fontos az eladás, viszont egy játék sikerét szerintem csak a játékosokon (szavazásaikon, klánjaikon, stb) lehet lemérni. Az eladás amiatt is lehet szar, hogy szar a marketing. A SWINEnál nem is volt marketing, az RFBnél meg csak AZ volt... nézd meg mennyi tvszereplés, interjú, stb látott akkor napvilágot... a német pcgames-re ha felmentél RFB-vel köszöntött.
elvakult, elvakult, őrült, rögeszmés, stb... ideje lenne elgondolkodnod, hogy valójában ki az, akire ezek a jelzők valóban illenek. Ha valaki 2 év után is hisz egy bebukott, érdektelen játékban, az igen, az elvakult.
Carlos hszólása közvetlen kapcsolatot feltételezett a teszterek és programozók között, Carlos dokumentumfilmje is... amennyi energiát fektettek Wowozásba és a fórumokon való csodálatos, lenyűgöző, szerény személyem szapulásába, annyi pont elég lett volna a tömérdek bug kijavítására. Ahogy Twilek (programozó), bp, Timber, Havoc, Rókakoma, nszf, stbnek volt ideje fórumozni a hardwireden, pontosan ugyanannyi ideje lett volna fórumozni a panzers.hu oldalon, válaszolni a néhai fanjaiknak.
Nem veszed észre, hogy téged is átvágtak ?
Ki adtál majdnem egy 10est egy játékért és multizni se tudtál vele... te vagy az egyetlen aki pályát hegeszt hozzá (Kelly hősei), ki is a megszállott, őrült, elvakult ? :-)
Ez a fórum lassan egy napja fórumos címlapon van,mégis ha 5-en hozzászóltak, akik eddig nem voltak, és abból talán 1, aki fizetne a CW-ért, a 4 torrentben fogja leszedni ezt az rtsklónt, rókabőrt. Ki is elvakult a CW irányába ? a "storm" irányába ? -
#596 Storm bezárt. Az alkalmazottak szétszéledtek. Magyarul Storm már nem nagyon van. Max csak papíron létezik még. -
Jagdflieger #595 Okés értelek. Amúgy mi a szitu Stormnál. Van valami elképzelésük a jövővel kapcsolatban? Vag egyáltalán mi a jelen? Ez is geheim ? -
#594 Nem.
Ezek olyan belső infók, melyeket nemtudom, hogy megoszthatok-e. Lehet, hogy simán elmondhatnám, de lehet, hogy csúnya segbekukit kapnék érte.
Ezek ilyen joki bizbaszok. -
Jagdflieger #593 Nem vagyok ideges. Letojom Jefferson rögeszméjét. Amúgy meg Carlos mi értelme van ennek a titkolódzásnak? Az új kiadó megtiltotta hogy beszéljetek róla? Vagy ez ilyen stormos mánia hogy nem beszélünk semimmiröl soha? Vagy csak ez is olyan izé mint a fórumon volt hogy nem beszélünk a csődről amíg nem biztos amikor már csőd van akkor meg már szégyeljük és azért nem mondunk semmit. Ja az RfB szériának nagyon szép doboza volt. Gratula a desingernek! Jól megragadta a 20-50 évek propaganda stílusát. Emlékszem a német pártrendezvényeken gyakran voltak ilyen hátterek a birodalmi sas zászlókkal díszítve. És az orosz oldal is alkalmazta ezt a stílust. -
#592 Honnan veszitek a Deep Silver-t?
Az a Mythran Wars-ot adja ki. -
#591 Nyugi...szép doboza lesz, se nem tesco, se nem ezt vedd meg, se nem "százasé a mézédes-tartós kóldvórszot!" -
Jagdflieger #590 Ember te olyan elvakult vagy mint Vazul a szemműtétje után.. Ha a SWINE 23millióan töltik le akkor is baszhatják a Stormosok mert nem letölteni hanem megvenni kell. Mikor megjelent nem produkált eladásokat. Tehát bukta volt ellentétben az RfB-vel.(bár tom hogy ez nem fér a fejedbe mert azt te csináltad mármint a swine-t legalábbis ezt állítod. Mondjuk én nem halottam senkiröl rólad sehol sem hogy ezerrel melóztál volna a dolgon. Te magad is folyton azzal kertelsz hogy nem volt jó a cégnél és csak azon melóztál hogy kirúgjanak) Mert ha az RfB bukta lett volna nem lett volna kiegje. Lehet hogy nem döntött csúcsokat mint a sims nevő fos de deficit sem volt szerintem. Sőt még siker is lehetett bolna ha nem egy barom irányítja a dolgokat és szarik a szupportra. Mert számodra bármilyen hihetetlen is nem a dolgozókon múlik a support. A bőrfotelból döntik ez hogy "Géza" mit csinál ma..
A ColdWar nem igazán a fogamnak való bevallom őszintén. (ennek oka a jó amcsi rosz orosz alaptörténet) de adja az isten hogy a Deep Silver kiadja, bombasiker legyen , és összeáljon a storm és vagy még két rókabőrt lehúzzonak róla, téged meg majd megüt a guta a fórumon. Bár látnám. -
JeffeS #589 a másik fórumon azt írják, hogy a Deep Silver ismét úgy döntött, hogy tökön szúrja magát. :-) Ő lesz a kiadó, kiváncsi vagyok, hogy hány kiadót emészt fel a CW, mer nagy poén lenne ha utána ők is bezárnának. :-D -
JeffeS #588 nézd meg a játékosok értékeléseit, jagd, mielőtt billentyűzetet ragadsz. Amúgy a SWINE-t több mint negyed millióan töltötték le torrentről, az RFB-t pár ezren. :-) A gamespyos SWINE szoba 7 év után is él, az RFB szoba egy hónap után sem élt. -
JeffeS #587 igen, honnan tudtad ?
Én vagyok az a hatalmas nulla aki részt vett a Stormregion életre hívásában, Carlosék meg azok a hatalmas, nagy emberek, akik sírba vitték az egészet. :-)
A szövegértéseddel valami gáz van, próbáld többx elolvasni amit írnak.
Amúgy meg a hatalmas, nagy embereket abszolúte nem zavarja, hogy az egész világhálón össz-vissz 15-20 ember beszél a CW-ről és ekkora az érdeklődés a 10Tos marketing mellett is. Minek kellett csilivili honlap egy rókabőrnek ? Szvsz pénz kidobás. -
Jagdflieger #586 Ha lenne kiadó akkor nem lenne ok titkolni. Bár a csődöt is úgy titkolták mint a 14éves diszkó ribanc a terhességét. . -
o0Sagem0o #585 attól, hogy a Strom alól kicsúszott a talaj, még nem kell automatikusan ledegradálni a játékot:) A játék elkészült és valszeg simán megfelel (grafikáját tekintve is) a mai trendeknek, ok lehet majd nem szeretni, meg "róka bőrözni", de azért nem egy eleve budget kategóriájú játékról beszélünk szerintem:) kiadó meg már lett, csak mi még nem ismerhetjük meg..majd kiderül. -
Beni521 #584 ki más lenne hajlandó ilyenre vetemedni? seven m? esetleg piros dobozos tesco-s cold war? :) -
tomcsa4 #583 Oh, hát remélem kijön a játék. Szeretem az ilyen gammákat.