3714
-
#342 3as :D -
#341 Nem tök mindegy? -
JeffeS #340 akkor most 1es vagy 2es ? -
JeffeS #339 kösz az egyértelmű és félreérthetetlen, konkrét választ. -
#338 Valamelyik igaz! -
JeffeS #337 Igen csak hogy a 10tacle csődje a gamestaron 11:28-kor jelent meg, a te hszólásod pedig 9:57kor keletkezett, így nincs más lehetőség, mint
1. valakivel lefordítattad
2. nem fordítattad,hanem kaptad a hírt haveroktól, volt kollegáktól, stb -
#336 Hát sajna/végre télleg csődbe mennnek papiron....is -
#335 Semmilyennel -
JeffeS #334 akkor milyen progival fordítottad le ? -
#333 én nem -
JeffeS #332 tudsz németül ? -
#331 Az új befektetők nem fizettek, csődeljárást kérnek..... -
JeffeS #330 ja, a hír után kezdett fenemód zuhanni az árfolyama
??? -
JeffeS #329 és mi van ha csak megjátszák a hüjjét ? Korábban ez is felmerült ebben a topicban, hogy az egész megrendezett, egy forgatókönyv alapján megy az egész. Lehet, hogy az egész 10T pénzmosás, különböző üzleti ügyletekkel oda-vissza osztják a pénzt, a befektetők meg foghatják a fejüket, hogy hová tünt a cash.
Amúgy elismerem, első ránézésre idiótának tünnek... de lehet, hogy csak megjátszák a hülyét.
Berlinben 12 eurocent a részvényének árfolyama, vagyis 28 forint. Tegnap este megjelent egy hír, de akármelyik fordítóba kopipasztézom, mind érthetetlenül fordítja, több szót nem fordít. Le tudná valaki fordítani a lényegi részét ? -
Jagdflieger #328 Nyomorúságos buzik bandája. Még ahhoz is hülyék hogy normálisan csődbemenjenek. Ahhoz meg hogy játékot kiadjanak végkép bénák. Ott van a Deep Silver ők még mindik élnek. Most hírdetnek egy új meglepi játékot. Pedig ők kissebbek. Csak van eszük, üzleti érzékük. -
JeffeS #327 Soraidat olvasva, mintha nem kedvelnéd a 10T... -
#326 Igen. Várni lehet, hátha megjelenik... -
#325 en nem mondtam, hogy megjelenik! :D Csak azt, hogy varja :D Ugye? -
Jagdflieger #324 1 dolcsis árfolyam. Frankó. Én már csak abban bízok hogy velemelyik orosz maffiózó vett egy halom 10Tacle részvényt a kisfiának. És mikor pici Iván bőg mert sem koldvar sem részvény-osztalék akkor apuci elküld pár elvtársat a 10Tacle igazgatóbácsihoz és felakasztja a saját beleire...
De legalábbis köt neki egy "kolumbiai nyakkendőt."
Most már abban bízok hogy a torrent megjelenés nem lesz elhalasztva. Még szerencse hogy azt nem kell engedélyeznie az igazgatótanácsnak mert azt is elba..nák. Amúgy az történelem lenne. Az első gáma ami csak torrenten jelent meg. Aztán mikor kiderülne a letöltésekből hogy iszonyat siker lehetett volna, hát szerintem Ivánka papálya kihantoltatná a 10Tacle igazgatót hogy még 1 soron +rugdossa. -
JeffeS #323 fél éve folyamatosan változik a hivatalos megjelenési dátum,azt hittem valami komolyabb infóról van szó. Azért kérdeztem, hogy a 10T-től származik -e a dolog, me' akko' t'om, hogy blöff. Amúgy megint 1 euro alatt a 10T, eddig tartott a SpiritON MEDIA bejelentés...
Csak nem Dr. Rainer Marquart az euro erdőben sétálva találkozott a tőzsde tündérrel, aki adott neki egy ígéretet, hogy lehet, hogy talán ?
maniac001, hol és ki fikázott ?
Csak "Van benne valami"t játszottunk Carlossal, de nem nyertem semmit, elbénáztam. -
#322 #320 -
maniac001 #321 Ejh itt fikázzátok egymást, de aki idejön nézelődni, egyet akar tudni. Megjelenik vagy nem jelenik meg? Erre ne tréfás választ adjatok plz. -
#320 Jeff... ne talalgass... inkabb vard a hivatalos bejelentest a megjelenesi datumrol! :D -
JeffeS #319 na jó, félretéve a tréfát, ez a szupertitkos információ, ami fogalom és köze van a topichoz, a 10tacle-től származik ? -
JeffeS #318 igaz, nem írtad le. Ezt elismerem. -
JeffeS #317 látod ? megint utaltál rá.
-
#316 Mivel? Fogalom, van köze ahhoz, hogy bezárták a stormot és a játékkal kapcsolatos.
Ezzel az erővel az is lehet, hogy kintvan a torrenten...meg még egy csomó más. -
JeffeS #315 de utaltál rá. -
#314 Nem mondtam semmit. -
JeffeS #313 Rákérdezek: úgy néz ki a CW mégis ki lesz adva.
Tessék, ki lett találva, most bajba kerülhetsz, hogy leírtad. -
JeffeS #312 a Mass Effect elég Star Warsosnak tünik, de legyen. Ötletesebb sztorik fordulnak elő a Galaktikában.
A Spore az ok.
Tehát kettő, az x százból. -
#311 talán -
JeffeS #310 Ami fogalom és ami igen, az kapcsolatba hozható e egy hónappal és egy nappal, esetlegesen abba az információba, melyet nem írhatsz le, belefér, hogy "megállapodás született" ? -
#309 Akkor férreértelmeztem.
Mass effect? Spore?
edit: mielőtt belekötnél: Mass effect (story és világ), Spore (eredeti 5let) -
JeffeS #308 az made in ungarise, én meg azt írtam, hogy ne legyen az... azaz külföldit értettem, azaz mondjon egy olyan utóbbi 5 évben készült külföldiek által hegesztett játékot, amelyiknek olyan a kerettörténete, annyira eredeti, hogy bármelyik magyar fejlesztés (akár RFB, hogy visszafricskázzak ) nem éri fel. -
#307 nemtom
igen -
JeffeS #306 de neki nincs köze a Buffyhoz. Vagy igen ?
További kérdés: kapcsolatban van az a bizonyos dolog, melyet nem írhatsz le - és hangsúlyozom, ne is írd le, nehogy megüsd a bokád -, szóval amiről szó van, de nem lehet megfogalmazni, az kapcsolatban van esetleg azzal a játékkal, melyel a titoktartás miatt esetleg nem lehetne kapcsolatba hozni, annak ellenére, hogy épp annak a játéknak általad létrehozott topicjába írunk ? -
#305 SWINE -
JeffeS #304 mondj egy olyan utóbbi 5 évben készült nem made in ungarise játékot, amelyiknek olyan a kerettörténete, annyira eredeti, hogy bármelyik magyar fejlesztés nem éri fel. -
#303 Mindet a Wayne Chapman alias Gáspár András írta.