3714
-
Jagdflieger #382 Megkérdezhetem Jefferson hogy te anno mit csináltál a Stormnál? 3D grafika, pályaszerkesztés, stb mi a szakterületed? -
Jagdflieger #381 Vannak olyan egyszerű dolgok amik jelen vannak az RfB-ben nem nagy cuccok de sokat dobnak a játékon. Pl minden egyes tanknak más szám díszeleg az oldalán. Nincs pl: két egysorma sorszámú párduc. Apróság de azért sokat dob a feelingen. -
#380 minek ennek már banner? -
Jagdflieger #379 Köszönöm.Az újságverzió exéje már védelem nélküli. A fórumon is van egy link ami ezt az exe-t tartalmazza. Ha ráteszed kussol a starfos.
Az RfB és a panzers azért sokban különbozik. Ilyen alapon akár a Relic CoH-ára is rá lehetne mondani hogy sima Warhammer Clone. Mert minden kiadónak vannak saját stílusjegyei és az több játékon végigkövethető. Másrészt ők is mint sokan mások egy motort fejlesztenek és ez egy grafikai képet is ad. Vagy ott van a Massive entiment. A grund Control nem volt rekordbevétel de csináltak egy folytatást. (viszont volt egy kemény rajongói mag) A folytatás már más stílust képvisel. Viszont most kijött a Wörd in Conflict ami egy az egyben Ground Control 2 csak: Butítottak a játékmeneten és úgy meghúzták a grafikus motort hogy lélegeztető gépre kell teni a VGA-t. Ja és bölcsen csak amcsi kampányt raktak bele. (talán az ő kiadójuk is a 10Tacle volt.. Meg is buktak vele.
Amúgy lehet hogy mégis van ilyen feltámadás-lélekvándorlás izé. Ott a Flagship stúdió. Jól csődbement a multhéten. Meg egy másik is és most egyesültek és új néven folytatják. Viszont tovább akarják vinni pl: a Hellgate londont amivel annó faszán bebuktak. Van aki nem tanul...
Lehet hogy a ColdWar jó játék lett volna (bár én nem bíztam benne) De ha olyan lenne a supportja mint annó az RfB-nek akkor ennek is sanyi lett volna. Az nem gáz ha kijön egy játék és Bug-os. Az a gáz ha két hónapig az is marad. Ez baszik be az eladásoknak nem a foci VB. -
JeffeS #378 akkor viszont halvány lila gőzöm sincs, hogy mitől omlott össze a rendszer, ugyanis alig rakok fel progikat, mert zavar ha az asztalon sok az ikon, meg attól is tartok, hogy összeakadnak a progik. -
JeffeS #377 Védelem nélkül kipróbálnám én is. Tudsz adni linket ?
Jobban szeretem a Pioneerem, hogy Starforceal büntessem. :-)
A klón kifejezés megállja a helyét a PP1 utáni játékokra, szerintem, ha a SWINE-nak nem is csináltak folytatást,a Panzersnek még 3 folytatását kiadták. (:PP2, RFB, RFtB)
Amúgy sokmindenben igazat kell adjak, az 1.pont-al a lényegre reflektáltál, szerintem. -
Jagdflieger #376 A Demó nem hiszem hogy elbaszott volna bármit is. Erre soha senki nem panaszkodott.Ami gond volt a játékkal az az hogy a Starforce miatt annó fagyott a progi, kidobott az XP-be stb. A második javítás után ez teljesen megszünt. De addigra meghalt a multi.Ezért nem találtál ott senkit. Mi is úgy szoktunk ott lenni hogy előtte összedumálunk a német haverjaimmal.
Hihetetlen sokáig tököltek a hiba kijavításával. Mert állítólag ők a védelem nélkül játszottak és úgy semmi gáz nem volt vele.
A játék egyébként jó. Érdemes adni neki esélyt. De ha úgy álsz neki hogy egy rakás fos mert a storm csinálta és pusztuljon a storm! Akkor nem fog tetszeni. Én a hétvégén végigtoltam az RftB német kampányt. (sokadszorra.) Az utolsó pálya kivételével gyönyörű mappok. Érdemes megnézni őket. Most elővettem a panzerst is és ilyenkor mindig szemmel látható a külömbség. (pl a fáknál. iszonyat szépek.)
Ami miatt bukott az RfB azok a következők:
1. Nem javították ki a hibát időben. Nagyon sokan akartak vele játszani de senki sem tudott. Én ott voltam. Szingliben is fagyott. Ha én lettem volna a főnök akkor az igazgatótol kezdve a takarítónőig mindenki a megoldást kereste volna,és nem ilyen vehemenciával mint ahogy ez történt.
2. Több szuperfegyvert tettem volna bele. Pl: V-1, V-2, és még az atombombát is simán beleraktam volna. (én a saját RfB pályáimba tettem atom-pukit és gáztámadást is. a storm miért nem tudott?)Pl az első trailerben volt V-1 de a játtékba nem került bele.
3. Jobban kidolgozott storyvonal a kiegben.
És még valami suport, suport, suport! Ott vannak a Starcraft és társai. Folyamatosak a jabítások és miegymás. Ha azt akarom hogy a játékomat ne felejtsék el javítás és cuccok kellenek! Mikor jönnek a játékosok hogy nem teszik fel az az új javítást mert nem sokat javít szerintük. Akkor mézesmadzag kell! Egy új unit a javításba, vagy egy új pálya. Akkor mindenki leszedi a cuccost mert egy stratégának olyan egy új unit mint egy FPS rajongónak egy még nagyobb stukker. Megőrül tőle. Vagy egy új pálya. Könnyebb elkészíteni mint magát a javítást és láncreakció szerűen töltik az emberek. És ha játszik akkoor azt mondja jó a játék mert mindig kap hozzá új dolgokat. Rábeszél másokat is hogy megvegyék. És a következő játékát is +veszi a cégnek.De ne én adjam már tippeket.El kell lesni a Relic-töl. CoH.
A SWINE minden bizonnyal nem volt bevételi siker. Hiába is emlegeted te és sokan mások. Ha a Storm tényleg olyan nagy Clone-ozó mester volt akkaor annak csinált volna még három folytatást és nem vacakol a Panzersszal és az RfB-vel. Erre még nem gondolt senki?
-
JeffeS #375 link javítva itt -
JeffeS #374 Itt viszont azt írják, hogy URL=http://www.pcguru.hu/pcguru/cikkek.php?cikkid=5360]A Panzers jogok és a Gepard motor immár a 10Tacle birtokában van.[/URL] Gondolom a "stormmal" együtt zsebrevágott mindent ami hajdanán a "storm"é volt és nem csak a semmiért fizetett. -
JeffeS #373 látod, Jagd, itt se reagálnak már a "stormosok", pedig leírhatnák, hogy "bocs, erről nem írhatok", vagy "a "storm" akkora minuszban van, hogy most már egy 10T fajsúlyú idióta se fizetne érte", még az is rizikós szerintem, amit Timber felvetett, bár nem tudom, hogy a jogokkal kapcsolatos dolgok miként vannak.
Carlos korábbi hszólásából egyértelmű, hogy a "stormban" nincs 5 ember+igazgató se, mert aki addig nem, az is megkapta a jogviszony megszünésével kapcs. papírjait július 30-al bezárólag. Vagyis kár fantáziálni, túl sok rókabőrt húztak le a SWINE-ról (ami egyes "stormosok" szerint szar játék, mégis azzal kampányoltak és csődítettek össze fanokat), így full csődbe ment a "storm".
Más, vasárnap felinstalláltam kiváncsiságból a Rush for Berlin multiplayer demot és előtte még ment, utána már nem ment a Java vagy valami ami a Javahoz kell. Mást nem próbáltam ki, azzal uninstall-installoztam egy párat sikertelenül, majd tegnap újratelepítettem a gépet full, lehet más is elszarodott. Az is lehet, hogy az összeomlás az RFBtől független. Szerinted ?
Szóval felraktam a multit és nagy meglepetésemre senki sem volt a szobában, vasárnap 19 óra után. (Gondolom csak lehet látni a fullosakat is demoval az RFB szobában, nemde ?)
Swineban minden nap 40 körül vannak a játékosok, múlt héten láttam egy "Stormregion" nevű játékost is, asszittem valaki az új formációból, azaz "Stormregion"ból... Lehet, hogy az volt, nem derült ki, túlságosan hallgatott. -
#372 Bannernak?
minta -
Jagdflieger #371 Tudom. De csak azért vetettem fel a dolgot mert ugye ha csőd van akkor mindent szinte ingyé visznek. Ez esetben talán az EA ad némi aprót a CW-ért. Met szinte ingyen megvenni egy kész gámát nem rosz biznic. És akkor kis pénzért még megveszi a 10Tacle budapestet (azt az 5 embert aki még ott melózik+az igazgatót) és már meg is van a support.
De ez nem az én kompetenciám. Ami a lényeg az az hogy a CW torrentfeltöltésre készen legyen. -
#370 10T elbaszta sikeresen az EA-s bizniszt. -
Jagdflieger #369 Tudom hogy az EA nincs benne. De európában Németország kivételével ugye ő adta volna ki. Ergo tud a játékról a motorról. Lehet hogy érdekli. Mert ugye ő aztán tényleg mindent megvesz amiben fantáziát lát. Talán ezt használja majd a sims warpack kieghez. Hogy a fene esne minden sims kiegbe.. Mert ha kis pézért megvenné a Stormot máris meglenne a support és a gáma is. 25 centet megér egy részvény. -
#368 Ea nincs már a játékban. Sose volt a 10T-é a Gepard (asszem). -
Jagdflieger #367 Igazából az érdekel hogy a 10Tacle eszmei vagyonával mi lesz. pl: gepard.. Mert azért az érték. Jobb motor mint az a vacak amit az EA használ a CandC-hez. Szerintem az egyik legjobb RTS motor. A másik a CoH esencial engine-je.
Ja meg lehet hogy az EA megveszi a motort.és kiadja a CW-t is.Bár ehhez hülye vagyok. -
#366 Ajanlom ezt az oldalt. Foleg az aljan ezt a feliratot:
""Codename Panzers: Cold War - produced by NORDIC Game Production GmbH & Cie. KG © 2007 Stormregion Software Development Kft. Published by 10tacle studios AG and developed by Stormregion Software Development Kft. All rights are reserved."
Azaz a 10T csak a kiado. A producer a Nordic. Az pedig meg el es virul es koszoni jol van.
Es innentol mindenki azt az elmeletet rakja ossze maganak amit akar. :D -
Jagdflieger #365 Gondoltam Carlos hogy még nem. Hiszen még csak egy bejelentés volt eddig. Meg kell várni míg hivatalosan is felszámolják. Aztán mehet... -
#364 Ki mondta, hogy a 10T volt a gama jogtulajdonosa? -
#363 Nem megy torrentra...még nem... -
#362 Fején találta a szöget kedves jeff. -
Jagdflieger #361 Látom népszerű lett az igazgatói szék a hozzászólásom után. Csak nehogy Ivánka papálya tényleg keresni kezdje az igazgatóurat. . .
Most akkor mi lesz? Ha kimegy az Iván és Szása behajtóválalat és hivatalosan is felszámolja a 10Taclet majd beveti sóval az irodák helyét akkor kihez kerül a gáma joga? Illetve a gepard engine? Megveheti valaki? Vagy viszi aki tudja? Új vállalatot alakítanak és le kell újra védeni? Ha nincs cég nincs tulajdonosa a CW-nek tehát mehet torrentra? -
JeffeS #360 Tisztelt Vezérigazgatóúr !
Igen, elismerem, egyrészt nem tartoznak rám, másrészt jobban átgondolva, az anyagi problémák csak látszólagosak, hiszen a panorámás parcella a Holdon nem lehetett ingyen.
Akkor is számomra érthetetlen, hogy olyan kollegáit rúgta ki, a pozsonyiakról lévén szó, akiket nem ismert. Vagy épp azért rúgta ki őket ? -
#359 Tisztelt Jeff!
A céggel kapcsolatos anyagi problémák nem tartoznak Önre, különösen azért sem, mert Ön nem dolgozott velem illetve a cégemmel.
Télleg nem ismerem a pozsonyi kollégákat, sose jártam ott. Ellenben a magyar kollégák! Rendesek, jófejek, tisztelettudóak, korrektek.
Kár, hogy a fizetésükből kellett megvennem a jachtot, meg a villát, a repülőt, a lamborghini-ket, a luxuskurvákat egy szigetet és a holdon egy parcellát. No mind1... -
JeffeS #358 Amúgy láttam a CWnek egy október végi megjelenést... egy inglis webshopban, tegnap előtt, talán, azt hiszem, esetleg. -
JeffeS #357 Tisztelt Vezérigazgatóúr!
Véleményét olvasva nem csodálom, hogy csődbe mentek.
Másfelől meggyőződésem, hogy a Twilek nevű programozó nem akart Önnek rosszat, akcióját fizetésemelés végett rendezte, a hálivúdi filmekből ez ragad rá az emberekre. Taperolja a hácsóját, aztán várja az aranyrudakat, persze vannak, akik a timberi erő/súlyfölénnyel szereznek jó pozíciót. Előbbiek pozitívuma, hogy bármikor ki lehet rúgni, az utóbbiakat meg nem érdemes eleve felvenni. Ennek folytán megkérdőjelezem vezetői képességeit is.
Sorait olvasva, nem lepődnék meg azon, ha egyetlen pozsonyi fejlesztőt se ismerne.
Válaszát köszönöm.
-
#356 Megnézem mit tehetek! -
#355 Valami zsiros allas a deadthaiboys.com 'csomag'kuldo szolgalatnal jo lenne! :D -
#354 őőőő...ok...végülis velem lehet tárgyalni...fizetésemelést szeretne? Jó kapcsolataim vannak thaiföldön, érdekelne egy külföldi munka? -
#353 A gond csak az, hogy nagyobb es erosebb vagyok a vezerigazgato urnal, ugyhogy ha nem gond maradnek. -
#352 Tisztelt Jeff!
Az Elveon project-jét azért fagyasztottam be, mert nem mertük bekockáztatni a játékot, a fejlesztői sem voltak olyan jó fejek, mint a magyar kollégák! Bővebb információért forduljon a PR-os kollégához.
Az RTS klón azért mehetett tovább, mert annyira brilliáns játék volt, hogy azt elmondani nem lehet. Az a sok ember aki dolgozott rajta nagyon jó fej. Bár egy Twilek nevü programozó a nyakamba ugrott egy rózsaszín tollboával és megfogta a seggemet, de Timber leszedte rólam. Sajnálom, hogy most ki kellett rúgnom. Szerettem a magyar srácokat, lelkesek, kitartóak, ügyesek.
Remélem válaszom kielégítette a kíváncsiságát! -
JeffeS #351 Egyébként is úgy gondolom, hogy ki lehetett volna préselni a pozsonyiakból a gámát, csak akarni kellett volna. Legalább torrentben legyen fenn ami kész van belőle. -
JeffeS #350 Tisztelt Vezérigazgató Úr ! (Szólíthatom így ?)
Az Elveont jómagam is vártam, egy év késés után meg be lett fagyasztva, mivel tudja megindokolni ezt a dilettáns húzását ?
Egy relatív eredeti ötletet befagyaszt, egy rtsklónt meg finanszíroz... Stoéto ? -
#349 Köszi Timber...jól lebuktattál. A papírjaidat átveheted az irodámban, ahogy a mélben is megirtam már. A személyes cuccaidat szedd össze és egy őr kikisér.
Köszi az eddigi munkát!
-
JeffeS #348 nem gondoltam. :) Akkor mint vezérigazgató biztos tudja, hogy a CW-t csak a fejlesztői várják (ahogy anno az RFB-t is), legalábbis a hivatalos fórum elég halott, érdeklődés nulla. Vagyis nem éri meg kiadni, persze az ő dolga. :)
Amúgy a CW kinek a fejéből pattant ki, mint "ötlet" ? Nyesi vagy Tom ?
Az embernek mindig realistának kell lennie, nem szabad túlzottan beleszeretnie a munkájába, mert akkor nem lesz képes látni a fától az erdőt és mindig falnak megy. Szerintem. -
#347 3. Valojaban O a 10T vezerigazgatoja... innen van minden infoja. -
JeffeS #346 nem nézed ki belőle ? :) -
JeffeS #345 elejéről vagy végéről számolva -
JeffeS #344 kiváncsi természet vagyok. -
#343 te meg barom vagy... miert nem mondtad, hogy tudsz nemetul? :D Gyere MSN ;)