3714
  • Carlos
    Nehogy azt hidd már, hogy bármi közöd is volt a felépítéshez...
    Önámítás...ismered ezt a szót?
    No, megyek a dolgomra...füstölögj itt magadban...jól elvagy egyedül is, már többször bizonyítottad.
  • JeffeS
    annyit viszont tudok, hogy amit mi felépítettünk, azt ti feléltétek... ez elég, nem ?
  • Carlos
    TÉK!
  • Carlos
    Pedig Te lettél volna, ha nem lennél ilyen korlátolt agyú!
    Sokat beszélsz, de 0 az értelme...
    Gratulálok...esse jött át...
  • JeffeS
    a "hatalmas tűz de sebzés nulláról" nekem egy cég jut eszembe: "Stormregion" :-)

Amúgy köszönöm, meggyőződésem, hogy a Stormregion fája - képletesen szólva - csak echte viharsarkinak teremhet gyümölcsöt, hálás vagyok, hogy csődbe vittétek, őszintén. Nekem egyedül nem sikerült, pedig 2004 májusa után csak azon voltam... Köszönöm.
  • Carlos
    Semmit se tudsz!
    klikk
  • JeffeS
    szerintem ők sem vették volna meg (10T), ha nem lett volna rahedli pénzük a CW-ben.
  • JeffeS
    halott volt, mikor megfogant az ötlet... szvsz
  • JeffeS
    tudom én, tavaly is találtatok egy idiótát, aki hajlandó volt fizetni a csődtengerért. :-)
    infóim szerint Lajosék végigkilincselték az egész szakmát, mire egy félkegyelműre bukkantak. :-)
  • Prince23
    Úgy se halott project... Én magabiztos vagyok a megjelnésben, ezért is rendezkedtem banner ügyben is:D
  • Carlos
    Nyugi...csak nyugi...Nem lesz azzal gond!
  • JeffeS
    ha találnak rá kiadót
  • Prince23
    Még vagy 10 komment és top10 élesz a népszerúknél:D
  • Prince23
    Tudtam én hogy megjelenik...
  • JeffeS
    ok
  • Carlos
    Jeff's Flamer Squad lett vólna...
    Volt tervbevéve az egyik pályára Vissza a jövőbe is, de Kutyával már nem birtuk megcsinálni, mert nem volt rá idő...
  • Timber
    En probaltam halam kifejezni :D CPCW egyik palyara akartam egy langszoros osztagot Jeff Spender Flame Squad neven :D hatalmas tuz effekt de sebzes az 0 :) :) :) "Ready to flame!"
  • Timber
    Mar ne haragudj. De volt erre ember akinek a feladat lett volna a a forumozas. Ha a rajongok le voltak szarva akkor az az O hibaja. Legyszives neki cimezni a kerdeseid a tovabbiakban :)

A CW megjelenik es gyenge eladasai lesznek csak hogy orulj :)

Amugy soha nem mondtam, hogy a Stormban minden csodas es minden szep volt... voltak szar dolgok, voltak leszarasok, voltak elbaszasok. Hol nem? Period.
  • JeffeS
    a majdnem 500 hszólást nekem köszönhetitek, mer amúgy a CW-s topicokba a madár se jár, érdeklődés nulla. Hálával tartoztok ezért nekem. :-)
  • JeffeS
    tényleg nincs értelme a supportról vitatkozni, legfeljebb freudi elszólásoknál valtok színt (mint a Carlosé), amúgy nem, elég egyértelmű a dolog, a panzers.hu-n is nekem adnak igazat a néhai rajongóitok. Ti lesz@rtátok őket, a fórumon is, ők is viszonozni fogják, szerintem, ha a CW egyáltalán megjelenik.
  • Timber
    Jeff baszki igy folytatod bejutunk a nepszeru temakba :)
  • JeffeS
    gondolom ez a masina ALAPBÓL is működött, máskülönben nem írtak volna róla kritikát, vagy csak azt, hogy beszart az első próbálkozásnál, mint az RFBnél.
  • Carlos
    klikk
  • JeffeS
    1. te dolgod
    2. ez a baj.
    3. tévedésben élsz, engem egyáltalán nem zavart, hogy átment komoly cégbe. Meg nem tudom, hogy miben voltam gyenge, azt hiszem, mind a SWINE-t, mind a PP1et, ami az én munkám volt bennük, az utána levő játékok fölé pontozta a szaksajtó.
    4. he ?
    5. hogy is ?
  • Prince23
    Hát nem:D
  • Carlos
    Ezt most miért kell? Nem tök mind1?
  • Carlos
    klikk
  • Prince23
    És még?
  • JeffeS
    a supportról korábban nem vitatkoztam, úgyhogy az nem lehet klisé.
  • Carlos
    Többek közt.
  • Carlos
    1: nem, pénzemet megkaptam, nem érdekel honnan
    2: télleg nem jön át
    3: az nem tetszik, hogy garázsból átment komoly cégbe, ahol te már gyenge voltál?
    4: nc
    5: nc
  • Prince23
    És meik cég? stormregion?
  • Carlos
    igen
  • JeffeS
    1. 4 éven keresztül a PP1-ből éltetek, nem zavar ?
    2. kirúgásom előtt is szar volt, 100x leírtam, de nem megy át.
    3. a "Stormregion" nevét azért teszem idézőjelbe, mert a Stormregion mint csapat 2004ben elhagyta a Stormregiont, mint céget és abszolúte semmi köze nincs a Stormregionhoz, amit mi, viharsarkiak életre hívtunk.
    4. Rókabőr
    5.
  • Prince23
    De te is fejlesztő vagy?
  • Carlos
    Sose voltam...
    Hogy is jön ide a DR?
  • Prince23
    Te is Digital Reality-s vagy?
  • Carlos
    De többet, mint az az entitás...
  • Carlos