3714
-
#502 Nehogy azt hidd már, hogy bármi közöd is volt a felépítéshez...
Önámítás...ismered ezt a szót?
No, megyek a dolgomra...füstölögj itt magadban...jól elvagy egyedül is, már többször bizonyítottad. -
JeffeS #501 annyit viszont tudok, hogy amit mi felépítettünk, azt ti feléltétek... ez elég, nem ? -
#500 TÉK! -
#499 Pedig Te lettél volna, ha nem lennél ilyen korlátolt agyú!
Sokat beszélsz, de 0 az értelme...
Gratulálok...esse jött át... -
JeffeS #498 a "hatalmas tűz de sebzés nulláról" nekem egy cég jut eszembe: "Stormregion" :-)
Amúgy köszönöm, meggyőződésem, hogy a Stormregion fája - képletesen szólva - csak echte viharsarkinak teremhet gyümölcsöt, hálás vagyok, hogy csődbe vittétek, őszintén. Nekem egyedül nem sikerült, pedig 2004 májusa után csak azon voltam... Köszönöm. -
#497 Semmit se tudsz!
klikk -
JeffeS #496 szerintem ők sem vették volna meg (10T), ha nem lett volna rahedli pénzük a CW-ben. -
JeffeS #495 halott volt, mikor megfogant az ötlet... szvsz -
JeffeS #494 tudom én, tavaly is találtatok egy idiótát, aki hajlandó volt fizetni a csődtengerért. :-)
infóim szerint Lajosék végigkilincselték az egész szakmát, mire egy félkegyelműre bukkantak. :-) -
#493 Úgy se halott project... Én magabiztos vagyok a megjelnésben, ezért is rendezkedtem banner ügyben is:D -
#492 Nyugi...csak nyugi...Nem lesz azzal gond! -
JeffeS #491 ha találnak rá kiadót -
#490 Még vagy 10 komment és top10 élesz a népszerúknél:D -
#489 Tudtam én hogy megjelenik... -
JeffeS #488 ok -
#487 Jeff's Flamer Squad lett vólna...
Volt tervbevéve az egyik pályára Vissza a jövőbe is, de Kutyával már nem birtuk megcsinálni, mert nem volt rá idő... -
#486 En probaltam halam kifejezni :D CPCW egyik palyara akartam egy langszoros osztagot Jeff Spender Flame Squad neven :D hatalmas tuz effekt de sebzes az 0 :) :) :) "Ready to flame!" -
#485 Mar ne haragudj. De volt erre ember akinek a feladat lett volna a a forumozas. Ha a rajongok le voltak szarva akkor az az O hibaja. Legyszives neki cimezni a kerdeseid a tovabbiakban :)
A CW megjelenik es gyenge eladasai lesznek csak hogy orulj :)
Amugy soha nem mondtam, hogy a Stormban minden csodas es minden szep volt... voltak szar dolgok, voltak leszarasok, voltak elbaszasok. Hol nem? Period. -
JeffeS #484 a majdnem 500 hszólást nekem köszönhetitek, mer amúgy a CW-s topicokba a madár se jár, érdeklődés nulla. Hálával tartoztok ezért nekem. :-) -
JeffeS #483 tényleg nincs értelme a supportról vitatkozni, legfeljebb freudi elszólásoknál valtok színt (mint a Carlosé), amúgy nem, elég egyértelmű a dolog, a panzers.hu-n is nekem adnak igazat a néhai rajongóitok. Ti lesz@rtátok őket, a fórumon is, ők is viszonozni fogják, szerintem, ha a CW egyáltalán megjelenik. -
#482 Jeff baszki igy folytatod bejutunk a nepszeru temakba :) -
JeffeS #481 gondolom ez a masina ALAPBÓL is működött, máskülönben nem írtak volna róla kritikát, vagy csak azt, hogy beszart az első próbálkozásnál, mint az RFBnél. -
#480 klikk -
JeffeS #479 1. te dolgod
2. ez a baj.
3. tévedésben élsz, engem egyáltalán nem zavart, hogy átment komoly cégbe. Meg nem tudom, hogy miben voltam gyenge, azt hiszem, mind a SWINE-t, mind a PP1et, ami az én munkám volt bennük, az utána levő játékok fölé pontozta a szaksajtó.
4. he ?
5. hogy is ? -
#478 Hát nem:D -
#477 Ezt most miért kell? Nem tök mind1? -
#476 klikk -
#475 És még? -
JeffeS #474 a supportról korábban nem vitatkoztam, úgyhogy az nem lehet klisé. -
#473 Többek közt. -
#472 1: nem, pénzemet megkaptam, nem érdekel honnan
2: télleg nem jön át
3: az nem tetszik, hogy garázsból átment komoly cégbe, ahol te már gyenge voltál?
4: nc
5: nc -
#471 És meik cég? stormregion? -
#470 igen -
JeffeS #469 1. 4 éven keresztül a PP1-ből éltetek, nem zavar ?
2. kirúgásom előtt is szar volt, 100x leírtam, de nem megy át.
3. a "Stormregion" nevét azért teszem idézőjelbe, mert a Stormregion mint csapat 2004ben elhagyta a Stormregiont, mint céget és abszolúte semmi köze nincs a Stormregionhoz, amit mi, viharsarkiak életre hívtunk.
4. Rókabőr
5. -
#468 De te is fejlesztő vagy? -
#467 Sose voltam...
Hogy is jön ide a DR? -
#466 Te is Digital Reality-s vagy? -
#465 De többet, mint az az entitás... -
#464 -
#463 Na mikor adjátok már ki ezt a gémet?
Úgy is kiadják, hisz rendelhető