3714
  • JeffeS
    akkor 620 hszólás törölhető azonnal
  • Carlos
    Hozzászólások törlése:
    - A kulturált, folyamatos társalgást feltűnően és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
    - Céltalanul vitát szító hozzászólások.
  • JeffeS
    jaja
  • Jagdflieger
    Elérhetőség alatt mit értesz? Letöltési helyet?
  • JeffeS
    kérhetnék egy kispárnát a hátsóm alá ? csak mert rázós az út Szibériáig.
  • JeffeS
    na, megérkezett a mozdonyvezető...
  • JeffeS
    Az Alkotmány 61. §-a (1) bekezdése „A Magyar Köztársaságban mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításra, továbbá arra, hogy a közérdekű adatokat megismerje, illetőleg terjessze.”

Mit diktátoroskodsz itt, Carlos ? Nem szállok fel a marhavagonra, ne is álmodj róla.
  • Serpa
    1xerűbb lenne zárni a topicot a CW megjelenéséig.
  • JeffeS
    ez most akkor életfogytig ? :-D

Amúgy ha átküldöd mélben az RFB elérhetőségét, akkor leszedem, már gondoltam, hogy kinyírlak benne. De ugye múltkor nem volt benn senki a gamespy szobába, gondoltam már te se tolod.
  • Carlos
    NEM HAGYNÁD MÁR EZT ABBA JEFF???
    Senkit nem érdekel!
  • JeffeS
    Az Alkotmány 61. §-a (1) bekezdése „A Magyar Köztársaságban mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításra, továbbá arra, hogy a közérdekű adatokat megismerje, illetőleg terjessze.”
  • Jagdflieger
    Itt demokrácia van. Tehát én leszek az elnök. És minden RfB ellenes hozzászólást moderálni fogok. Csakis a közjó érdekében!

Javaslom hogy küldjül el Jeffnek a tiszteletpéldányt a CW-ből és játszassuk vele végig. (szivem szerint az RfB-t is végigtolatnám vele met az étlap alapján nem lehet egy brassóira azt mondani hogy rágós.

• JeffeS
    a véleménynyilvánítás szabadsága emberi jog, sőt magyar állampolgári jog is, ne sztálinoskodj itt. Nem zavar, hogy legalább 600 hszólás off ?
  • JeffeS
    mármint "Carlos reflexből..." a többi stimm
  • JeffeS
    szerintem a zenét csak úgy lehet igazán élvezni, ha minden ízét-zamatát kiélvezzük az utolsó cseppig, ebbe az eszmei rész is beletartozik.

jagd, többmindenben egyezik a véleményünk, mint gondoltam. :-)

Timber, reflexből, ismeretlenül lenácizott, ilyet gondolkodó, érett személyiség nem csinál...
  • Carlos
    Látom, hogy a pirosbetüs rész a #635-ben kimaradt többeknek is!
  • JeffeS
    egy video, Carlosnak
  • Timber
    Carlos for president! :)
  • Carlos
    Már kérvényeztem a házigazda jogot.
  • Timber
    ide a topic hazigazdasagot! azonnal moderalnam ezt :)

De most komolyan... ne politizaljunk pls.
  • Timber
    Csak annyit mondanek, hogy nagyon felreismerted Carlost ha ezt gondolod rola.
  • Jagdflieger
    Én meghalgattam, bár nem az én zenei stílusom. Való igaz hogy nincs magyarországon egy egésséges nacionalizmus. Az a nép amelyik nem büszke magára az elbukott. És mi már elbuktunk. Ha valaki turul szobrot emel azt el akarják bontatni. Ha trianon ellen tüntetünk az már szélsőséges, ha végre valaki szembeszál a cigányokkal akkor jön az idióta emberi jogok szervezete a vezetés meg..hol a zsidók, hol a cigányok, hol simán a hozzánemértők vannak hatalmon. a mai ifjúság meg..szánalmasak. Bocs az off-ért.
  • Timber
    jaja! mink kertesprolik vagyunk! :)
  • JeffeS
    egy nevem volt a hardwireden, Jeff Spender.
    Gondoltam, hogy regelek egy Hannibal Lectert, jagd örömére, de addigra már kifingott a "storm".
  • Timber
    Mindig is a Nordic volt a tulaj. Ha megnezed a CPCW honlapot ott is szerepel mar meg stb :) Az igazat megvallva mindig neztuk, hogy ki az a Nordic akinek a logoja ott van a nyitokepernyon :)
  • Timber
    Nalam a zene ne eszmei ertekkel birjon hanem zenei ertekkel :)
  • Timber
    Jeff most mar bevallhatod. Te voltal Johny is :)

Amugy irtam egy levelet Barnynak utana... A poen, hogy egy masik topicban is hasonlo okok miatt szolt be nekem amikor Marcika (aki most par asztallal odebb ul :D) izombol fikazta a Warfrontot en meg nekialltam vedeni :)

Jajj azok a regi szep idok :)
  • Carlos
    Hmmm...
    Biztos?????

"A motívum, amely az Árpád-kor utolsó évszázadában jelent meg az addig vörös színt használó Árpád-ház címerében, később a magyar címer részévé vált. Hírhedt modern kori változata a Nyilaskeresztes Párt zászlajában és karszalagjában volt látható, ahol azonban,a szokásos zászlóval ellentétben, 4 ezüst, és 5 vörös szín van."

Ez azért van köszönőviszony, viszont azt beismerem, hogy télleg nem ugyanaz a kettő, de a nincs köszönőviszonyt cáfolnám!
    Ennyit a politizálásról és az ezirányú offról!
  • Carlos
    A plakátokat nem raktam a képre, mert már nem fértek volna oda... :)
  • JeffeS
    már megütött

nem túlzod el egy kicsit ezt az egészet ? :-)
  • JeffeS
    törióra panelproliknak
  • Jagdflieger
    Jók a cuccok. A sas szobor nekem is megvan csak kissebben.Itt a monitorom előtt. A plakát meg itt virít a gépem felett üveg keretben. Jeffet megütné a guta ha meglátná..
    Gondolkoztam én is egy ilyen kis dicsőségfotón lehet hogy összehozom.(szobor, plakát, pólók,díszdobozok, kártya stb)
  • JeffeS
    ha te mondod... :-)
  • Beni521
    ráadásul wowoznak és büdösek is
  • JeffeS
    amúgy ha nem lennél rosszminőségű panelproli, droid, akkor szembefordulnál az operációs rendszereddel, tudnád értelmezni az ebben a számban elhangzottakat, sőt esetleg ismernéd atyáid, őseid történelmét (de te elég Pákó-növendék vagy hogy ne ismerd) és tudnád, hogy az árpádsáv köszönőviszonyban sincs a nácizmussal.
  • JeffeS
    Nem Timberrel kapcsolatban írtam, hogy rosszminőségű panelproli, hanem veled kapcsolatban. Rengeteg kertes házban élő személyt ismerek, akik ugyanolyan szűklátókörűek és buták, mint a panelprolik. A "panelproli" egy jelző, amivel a tvképernyőfejű droidokat jelölik. Akiknek nincsenek saját gondolataik, és a tvnek köszönhetően ha meglátnak egy árpádsávot, reflexből náciznak. A kormány médián keresztül programozta droidok, önálló gondolatok nélkül.
  • JeffeS
    eddig mást állítottál ?
  • Jagdflieger
    Na ja de te is tudod minnél kissebbegy játék rajongótábora annál fanatikussabb. Nem kell sok ember a pontozáshoz csak aktívnak kell lenni. :) Had legyek már én is rögeszmés nehogy már csak te képzeld magad Napoleonnak. Az RfB igenis jó. És jobb mint a SWINE. :-)

• Carlos
    Hűűűű...ez nagyon mellé ment.
    Se Timber, se én nem panelban lakunk, hanem kertesben.
    Na hasonlítsd a mi életünket a sajátodéhoz.
    kthxbye!
  • JeffeS
    bár jobban belegondolva, nekem mind1.