3714
-
#702 3.
Jeff gyere vissza! Igy sosem leszunk elsok :) -
#701 700 az nem ril tek! :) -
#700 TÉK! -
#699 Ha en lennek a moderator akkor is :) csak en meg mosolyognek is hozza :D :D :D -
#698 hat ez az :D szemet taker! :) Az nekem jart volna :) -
#697 Sajnos nem vagyok benne biztos, hogy ezt elárulhatom, sry. -
#696 milyen védelem volt rajta? -
#695 Az off oke. A politika nem. :) -
#694 2008 eleje. asszem...
A Gold-ban az exe-n volt védelem, de nem sztárfos.
Most, hogy újra előveszik, nemtom milyen védelmet tesznek rá. -
#693 az mikor volt? -
#692 Amikor ottvoltam, akkor nem StarForce-os védelmet teszteltem... -
Jagdflieger #691 Hát akkor majdnem kolégák lettünk. :-) Mert a teszthez kerültem volna ( QA) és a pályaszerkesztés a nyünyükém úgy hogy minden szabadidőmben ott lógtam volna. Akkor most boldok munkanélküli lennék. :-) -
Jagdflieger #690 Emberek vagyunk vagy öten a tropicban és összeveszünk a koronán? Mi tényleg magyarok vagyunk más nemzetben nincs ilyen széthúzás...! :-) A tatárok és a törökök is ezért rúgtak minket tökön.
Amúgy nem tom honnan szedhetnéd le az RfB-t. Én fanatikus hülye vagyok megvan vagy két példányban de eredeti. Mondanám hogy pc guru melléklet vagy bármilyen torrent. de a gáz hogy neked is igazad legyen a storm jól elszúrta annó. mert más a verziószáma a : sima RfB-nek, más annak amelyikhez felraktad a kiget, és más az amelyik a Guruban jelent meg.
Én mondottam hogy ez álllatság de leszarták. Látod van mikor neked is igazad van.
Annyit elértem hogy Meier asszem az RfB fórumra vagy a storm .com-ra felrakta a Gurus verzió exe-jét. Abban védelem sincs. Na látod pl: ez is megölte az RfB multit. Jó poén volt. Mondom Meiernek hogy nem tudunk a mellékletes arcokkal játszani mert más az exe. erre megdöbbent mert ő sem tudta hogyvalami "agy" összehozott még egy verziószámot...
Ja amúgy vajon milyen védelme lesz a CW-nek. Remélem star-fos. Már megszerettem mikor felpörgeti a meghajtót: Wúúúúúááááázzzzz. Tök jó a hangja. -
W B #689 -_-
nem kell ide házigazda, mert jönne a cenzúra.
amúgyneg: augusztus nyolcadikán dunaharasztin volt kárptia koncert. egy hülye gyerek náci zászlót lengetett. a biztonsági őrök lecsapták... de az árpád sávosokat nem, mert az nem olyan jelkép... -
#688 Nekem mind1.
Amúgy ha gondoljátok kérdezzetek nyugodtan. Timber és én is szivesen válaszolunk a kérdésekre a fejlesztéssel kapcsolatban. -
#687 Már csak Timbert kéne megvárni, h jó lesz e így... ha nem, akkor szavazunk, ti meg (Timber és Carlos) nem fogjátok magatokat képviselni ebben.D
Csak egy tanács az eldöntéshez, nehogy lesztálinozzatok :D -
JeffeS #686 most már tényleg el... -
JeffeS #685 nem írtam,hogy énvagyokanagymagyar, de ha te ezt látod a hszeimben, akkor tényleg droid vagy. Lehetek kis magyar is, vagy azerbajdzsán, esetleg kis szifilisz. -
#684 végre érdemleges hszok lesznek többségben, remélhetőleg. -
#683 Lenin? xD -
#682 -
JeffeS #681 na akkor én leléptem. Good bye, Lenin ! -
#680 Mondtam már, hogy csak azokat törölném ki, amik ilyen paragrafusrahivatkozós, meg énvagyokanagymagyar-os, aki nem ért egyet a politikainézetemmel az ilyenolyanamolyan-os. -
#679 Azt azért nem hinném, felnött ember, tisztában kell lennie e moderátori "képességgel" :D
Ja és aki házigazda lesz, az törölje ki, ami minden ami off. ok:? -
JeffeS #678 szerintem Timber van annyira megértő, hogy életben hagyjon, belőled nem nézem ki. ;-D -
JeffeS #677 hát hogy ne Carlossztálin legyen a moderátor, mer akkor nekem csak cián jut. -
#676 Nyugi, Timber is kiszórná a politikai és egyéb "nem témába vágó" hozzászólásaidat!
Az meg hogy fikázol nem érdekel, már megszoktam. -
#675 Milyen döntés ellen? -
JeffeS #674 a lelkifüleimmel már hallom a gőzmozdonyt, a vagonokat lakatolják, lassan indulunk... Beszarás, nem lehet még valamit tenni e döntés ellen ? -
#673 Nekem aztán tökmindegy... ő elvállalná, írta. -
JeffeS #672 ördögöd van -
JeffeS #671 na lesz itt aztán holocaust... a másik oldalnak annyi. Nem lehetett volna inkább Timber ? Idősebb, érettebb, stb -
#670 Na wazze, pont 666 komment az enyém :(((( -
#669 Na akkor jelentsd a modik topikjában, h szereztél engedélyt a házigazda tisztségre ide. -
JeffeS #668 665. -
#667 Nem.
Én QA voltam, Timber Design. -
#666 Egy csoporthoz (programozók) tartoznak nem? -
#665 Én irtam már, hogy elvállalom.
És egy kis kiigazítás, nem programozói.
Timber: pályaépítő, script, design
Carlos: teszt, design -
JeffeS #664 designerei -
#663 vki házigazda?
Timber vagy Carlos...
övék a megtisztelteés... hisz a játék programozói...