3714
-
#742 -Kiadtam egy parancsot, bazmeg! -Hiába, az nem azért van! (bp és Csumi)
-250 mm-es döntött frontpáncélja van. Szevasz...lödd ki...atombombával, esetleg. (Csumi)
-Direkt nem müködik a játék? (Csumi)
-Mertha path-ba festesz blockot, akkor a szádba rákom a fászomat! (Timber)
-Carlos, gyere multizni! -Mit nyomtok? -Updatetet! (Iván, Carlos és Kipu)
-Nem birok megnyugodni! -Akkor markold a pöcsödet! (Sznupi és Bozso) -
Jagdflieger #741 Hát ezek jók :-) -
#740 Neeeeeem. Konyorgom ertsd mar meg! :) Kipu kerdezett! RFB Wa3-as palya... annyit szoptam vele mint allat es ugyis szarnak tartottam mindig :) Szoval hidd el ott az a valasz az tolem jott. -
#739 NEMNEM!!! Ez igy volt! Te kérdeztél és kipu válaszolt!!!
Erre emléxem!!! -
#738 -Mit akarsz te a wa3-al? -Kibaszni a picsába, mert szar! (Timber és Kipu)
a nevek forditva :) -
#737 ezt a doksit kuld mar el :) Topi legjobbak nincsenek meg? :D :D :D -
#736 -Az normális, hogy nekem 250 egységem volt? -Jajj, nem mindegy??? Úgyis szar! (Pocok és Iván)
-Szopni fogsz Kipu! -Robbantsd már fel! Szevaaasz! Na ki szopik? (Iván és Kipu)
-Mikor lesz kiadva a játék? -Májusban már nyomni szeretnék! -Én meg pár szökét szeretnék nyomni! (Edge, Bp, Csumi)
-Ez olyan gáz, hogy autómatikusan autómatikusra van állítva az autómatikus skillhasználat! (Iván)
-Mit akarsz te a wa3-al? -Kibaszni a picsába, mert szar! (Timber és Kipu)
-Az isten büdös faszába! Feldugom ezt a szart a Lemon seggébe. (Timber az Fr4-en)
és az örök kedvenc:
-Carlos-ból előbújt a Bálint gazda! (Timber)
Ha kell még, szójjatok... -
Jagdflieger #735 Izé elírtam. Azt akartam írni hogy jöhetnek. Mármint a subidubi dumák. -
#734 Gyere. -
Jagdflieger #733 Szerintem jöhetek.
-
#732 Amúgy ha van rá igény, szép gyüjteményem van Storm-os beszólásokból is... -
#731 Amugy WOW referencia volt egy par a jatekban :D :D :D -
Jagdflieger #730 Rájöttem. De bennemaradt. Annó úgy töltöttem fel a storm.com-ra. :-) mondjuk az volt az első pályám. akkor tanultam triggerezni is. -
#729 A bekeruleserol:
Anno a palyat total meg lehetett szivatni azzal, hogy force attackkal lelotted az urget :) Ezert ki kellett talalni valamit es igy jott kepbe Lupus. Akkoriban a WoWban Lupos volt az egyetlen pet aki nem fizikai sebzest, hanem magikus (shadow) sebzest csinalt. Epp ezert a sebzese siman atment minden pancelon :) -
#728 Lupus egy referencia Luposra a WoWbol. Ubertap szoval nem ajanlott nagy mennyisegben hasznalni :) -
#727 Ez komoly? Azert ez igencsak kiabrandito... -
Jagdflieger #726 Megvaaaan. ! Istencsászár! -
Jagdflieger #725 Nem találom Indyt... -
#724 Perszehogy! -
#723 A lupos-t asszem nem lehetett megölni, mert valami übernagy hp-ja volt és nagyot sebzett...egy 5 fős squad neki asszem 3-5 mp volt... :) -
#722 Jeffe S tudjuk h olvasol minket :D -
Jagdflieger #721 Mik ki nem derülnek.. Ja a lupus nem valami farkas izé? A szerkesztőben láttam. Annó mikor az első pályámat csináltam beraktam párat belőle. Mondjuk Azt mondta Meier olyan nehéz let hogy nem tudta bent senki megcsinálni.. :_) -
#720 Lupos-unk is van (valami wow-os réd-bossz vagymi)
Rfb egyes pályáján lődd agyon a bal alsó sarokban segíteni akaró embert (Force Attack) és akkor előjön. :) -
Jagdflieger #719 Frankó... De a varázslót felismertem ahogy a pálcát lengeti.. :-) -
#718 Mehet a seggberúgás! -
Jagdflieger #717 köszi majd kipróbálom. Mooartra emlékszem. Akkor meg van ennek is az apropója.. :-) -
#716 Mr. Moosart! :D :D :D -
#715 Az masik jatekban volt :D Es ott konkretan egy demont lehetett megidezni a modszerrel :D
Ha itt is igy volt akkor Deanyt ugy rugom seggbe es kovetelem a kopirajt....... :) -
#714 " Vagy van egy közlekedési tábla ami varázslóveszélyre figyelmeztet. "
NEEEEEEM!!! :D Nezd meg jobban!
A tabla tortenete:
Anno RFB elso szovi palyajan volt egy hegy amit nem akartunk, hogy a player megkeruljon de a palyaepito ugy csinalta meg, hogy ugy nezett ki mintha egy ponton at lehetne kelni :D na ebbol volt nagy szajtepes QA es Design kozott :) A vegen csinaltunk oda beomlasokat meg minden es kerult oda egy tabla melyen egy szakallas varazslo all feltartott kezzel, melyek kozul egyikben egy hosszu bot van. Alatta a tablan mar sajnos nem latszik a felirat, hogy: "You shall not pass!" :D -
#713 Asszem egy gyalogossal vagy tiszttel kell egy pentagrammát felrajzolni a kövekre úgy, hogy megfelelő sorrendben érinted meg a köveket!
5 kő, a sorrend asszem: 5,2,4,1,3. -
#712 Másik.
Az egyik pályán Moosart érkezik be egy Mouse tankkal. Asszem Rftb német 1 vége.
Nos. Ennek az a története, hogy amikor Máltán nyaraltunk páran a cégtől (Timber, Mocsy, Pocok, Taszi, Ági, Twilek, Krax, Ibraty), akkor a buszon megkaptuk a szobák kulcsait. És mindenkinek el volt rontva a neve.
Mocsy-nak ugye Mocsári a neve és Moosart-ot írtak a boritékra. :) -
Jagdflieger #711 Köszi a segítséget! isten vagy. A tehenes dolgot a top secretből megtaláltam jó poén! :-) Megyek és megnézem Indyt! Zorrót én is kerestem. Mondta Meier hogy romokat kell megérinteni. Hátt pár katona egyé végig azt tapizta amíg harcoltam de nem találtam.
Vannak benne poénok. Pl ugye a Jägermaisteres ládák a javítókocsikon. Vagy van egy közlekedési tábla ami varázslóveszélyre figyelmeztet. Meg a Rammstein nevű tisz. :-) Jó kis zenekar!
A német pályák szépen textúrázottak. Csak az utolsó nem tetszik. Mert nem derül ki semmi a kincsről, és Ratzéról. semmi a storiból. Talán egy pályát lehetett vona neki szentelni. Mert így semmi Story.
Az amcsi kampány második pályája csúnya. amin csak pár szikla van. És baromi sok por. Az orosz zenekar jó rajta. :-) De a pálya nem szép. -
#710 Német uccsó asszem. -
#709 Pingvinek valamelyik nyito palyan voltak :D Ha mar igy felhoztad akkor elmeselek vele egy tortenetet :D
Az egesz ugy indult, hogy csinaltak egy pingvint ami walkmennel ugrandozik techno zenere :D aztan ezt beraktuk az egyik norveg palyara. Na most a gond csak az, hogy az eszaki sarkon nincsenek pingvinek csak a delin :) Igy kaptak egy Penguin Tours "From Antartica to North Pole" turistabuszt is :)
Amugy a nemet kampanyban meg Zorro van :) (Kajne panik, ih bin Coro!) -
#708 csunyacska alatt mit ertesz? :) Nehez vagy kinezetre nem tetszo? -
#707 bal also sarokban egy dombon :)
es egy tipp: az utolso alli palyan hasznald ki a hos adta felderitesi lehetosegeket amilyen gyorsan csak tudod :) Ott ugyanis egy Top Secretbol megismert 'mozihos' koszon vissza :D Nem eppen kandur de csizmas! :D :D :D -
Jagdflieger #706 Sos! Sos! Indyt akarok. A pingvineket sem találtam. Mondjuk a német kampányban kerestem. lehet hogy az amiban volt. A német pályák nagyon szépek. Csak az utolsó olyan összedobott.(történetileg) Az amikat is szeretem bár ott van 1-2 csunyácska. -
#705 Őőő...Timber?
(Rftb végét kihagytam térdtörés miatt, úgyhogy az ilyen finomságokat nem láttam) -
Jagdflieger #704 áá ha megjelenik a játék akkor visszatér Jeff. Már csak hogy a tudomásunkra hozza hogy elég gagyi lett ...
Carlos hol van az Indiana Jones az RftB-ben. épp a ranch védelmét tlom, gondoltam megkeresem az öregfiút. (a kedvenc mozihősöm) -
#703 Leszünk mi még ma elsők is...xD
Támogassuk a magyar fehlesztésű programokat :D