Rém rendes család Budapesten (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valószínûleg a másik 6 országban is ezzel etették a népet😄

Gracie Barra

Csak nem a blikk-ben? 😛

Mr Csé
milyen lehetett a többi ? 😄

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

most olvastam hogy 7 országban is megcsinálták a rém rendes családot (mik vagyunk a 7.ek) és állítólag a miénk lett a legjobb az amerikai után persze..hát majd kiderül

akyyy
nem baj én nézem a barátok köztöt, mert leköt, és számomra jó. mégsem vagyok hülye, szegény fantáziájú, stb,...

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

😊

REALista
Már bocs de legtöbbször a minõség és a nézettség között sajnos nincs egyenes arányosság!!!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Magoo
Két millió hülye nézi...
Értelmes ember nem néz olyan marhaságot mint Barátok közt. A színészi teljesítmény legalja! Egy Fan movie-ban is több a színészi játék mint ebben.
Fú mert most az öreg nõ kincsestérképet talált....aztaaaaaaaaaa....
Egyszer csak ennyit olvastam el róla az újságban. Na mondom, ez még nagyobb baromság mint amikor indult.
Akinek ez tetszik, az valóban egy szegény fantáziájú ember...

akyyy
rossz? azért nézi két milla ember naponta???

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Pff ha ennél is rosszabb volt mint amilyen most,akkor milyen lehetett az elején?? 😛

Voltan
Nem.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Szerintem tök felesleges elõre szidni. Pár részt meg kell nézni, és majd elválik, milyen lesz.
Egyébként hallottam, hogy a kezdeteknél a Barátok közt is tök béna volt, a szereplõk fele olyan hamisan nyomta, de késõbb mindenki belejött. Idõt kell adni, és kész.

strelitzia
nem biztos, hogy rossz lesz a sorozat, de az tuti, hogy messze nem fog az igazi Rémrendes család nyomába sem érni!!
Azért nagy bátorság ( vagy hülyeség) volt lekoppintani.

Deőőőő, dejőőőő!!

Jah, ez van. De ezt el kell fogadni, ezért fikázni valakit nem kéne.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

naná hogy jó 😉

csak ugye õ is ember: egyszer jól megy neki a poénkodás, máskor kevésbé.
Fábry szerintem jó.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Mr Csé
Fábry már nemis vicces :C

KeKKSZike
Attól tartok, hogy nagyon rossz lesz ez a sorozat! <#nyes>

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Ahamm. van benne valami, amit mondasz. De akkor csak olyanba fogjanak bele, ami tutti nyerõ.

Bucser
Hát figy eddig a magyaroknak mindig sikerült mindent elbaszni ami külföldön jól ment.. lásd valóságshowk (American idol, Survivor (vajon hogy lehet hogy USAban már kb a 4.-5-ik sorozat megy?), Big Brother, vagy tévés beszélgetõmûsorok ( Oprah Winfrey(erre épül a Szulák féle förtelem), Jay Leno (erre meg a Fábry féle szar), vagy ott volt a Weakest Link...Arról nem is szólok.. az angol kurva jó mai napig nézem de a magyar Máté Krisztával hát siralmas volt...)

Két dolgot sikerült átvennünk az egyik a Gute Zeiten Schlechte Zeiten (ez nalunk a Jóban rosszban) a másik meg az Unter Uns (barátok közt nálunk) de ezeket is csak azért mert az eredeti készítõi készítik meg megtanították a mieinket, hogyan kell csinálni.

NEm kell majmolni de ennyire förtelmes szart sem kéne csinálni belõlük...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

De, ha lenyomják a magyar Rmrendest, akkor már a TV2-t fogják többen utálni, gyûlölni, mint az RTL-t<#idiota><#hehe>.

Thanks!<#wave> Csak azt mondtam, ami bennem volt, az igazat.

InfectedMann
sztem mindegy, hogy retek vagy tv2...
de a retek klubbot többen utálják szal a tv2 maradt...
talán kevesebben pikkelnek a tv2 -re és kevésbé fújjolják a tv2 újabb adásait...
valszeg közel sem lesz olyan jó mint az origi sorozat, de egy próbát megér <#hehe>

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

REALista
Szerintem az rtl egybõl levágta hogy csak bukta lehet...

akyyy
1et nem értek. tv3 adta megszünt oké, aztán viasat3.... meg rtl(így a cool is). akkor azok a barmok miért a tv2nek adták el a licencet??? semmi köze hozzá! viasatnak nem hiszem h eszébe is jutott volna ilyen, igy marad az rtl, esetleg cool, de a col tulságosan is kiscsatorna, bár az egyik legnépszerûûbb sorozata a rémrendes. rtl adja is, simán csinálhatott volna õ magyar sorozatot belõle, de a tv2, pff...

emlékeim szeerint ed o'neil-es filmeket is csak az rtl adott...

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Neogan
(respect) Egyetértek veled. Nem is értem miért kell ez az egész cirkusz 😞
Szerintem csak a név fogja elvinni a hátán az egészet, de az 1. részt azért megnézem.

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Pfff<#levele>. Eddig nagyon vártam, de miután megnéztem a #99-ben belinkelt kis elõzetest....pfff<#levele><#rolleyes>. Van olyan film, sorozat, egyéb dolog, amit egyszerûen nem lehet újra gyártani és picit elferdítve elõadni ismét. Ilyen a Rém rendes család is. Al Bundy csak egy van, ahogy Kelly Bud és a többiek is...a régi az nagyon ütõs, semmi nem múlja felûl, a poénok állatiak...<#eljen><#worship>. Az RTL klub adja is most is, csak hajnalba, ha jól láttam. Néha fenn maradok megnézni és még mindig jókat vidulok. De ez....ez hát....egy fosadék, amit gyártottak a magyarok. Szánalom szánalom hátán azt hiszem. Ám azért majd 17-dikén megnézem az elsõ részt hátha.... de kitudja, nem nagyon fûzök hozzá reményt.

A régi Rém rendes család a legjobb!<#eljen><#worship><#hawaii>

Besz
Most néztem meg, hogy kik lesznek a szereplõk. Így elsõ látásra megfelelõnek tûnnek, egyedül a Budot játszó gyerek nem az igazi. Inkább egy idõsebbet kellett volna keresni, õ túl fiatal. Úgyse fog a sorozat évekig kitartani, így fölösleges volt ehhoz ragaszkodni.

Úgy gondolom, hogy azon múlik minden, mennyire lesz szókimondó a szöveg, mert ha ez nem fog teljesülni valami 12-es karika miatt, akkor nem fogom sokáig nézni. No meg nem ártana, ha újabb poénokat is kitalálnának, nem kellene mindent az eredetibõl venni. Ezt a gondolatot követve nekem még néhány új szereplõ is beleférne, mondjuk családtag. Összegezve, ha nem ad semmi újat, akkor nem lesz népszerû azok körében, akik már látták az eredetit.

Amúgy csak kíváncsiságból, mennyibe kerülhetett ez a licenc?

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

k8bal
Buda<#idiota>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Ja és persze úyg reklámoznák...

A nagysikerû mese nyomdokain:
De csak addig amíg be nem jönnek a magyar anime remakek.

Józsi Tündi és Kata védik Budapest 2 -t az anyga... (ajaj de mit szól az egyház?) Szóval a gonosz szellemektõl.
kastil
jajj, ez vmi nagyon nagy fos lesz, uti nem nézem, cooltv ftw, valaki linkelne nekem képet a Kellyt játszo csajszirol?<#worship>

Mr Csé
ja vágóhid 😄

Black Hawk
Há ilyen ikszet biztos nem.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

ilyen arcot nem mindenhól ttalálni<#hehe>

"mi a baj a magyar sorozatokkal. Elvégre vannak jó szinészek"

Igen vannak, csak nem ebben a sorozatban!
Az eredeti "Rém rendes...." miért jó? Azért mert nem csak a poénokon nevetünk hanem azon is AHOGYAN mondják azokat (meg persze amilyen pofákat vágnak hozzá).
Al magyar hangja már akkor is vicces ha megszólal.

akyyy
nah votl szerenscém látni plakátot, hát borzalmas

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Jáj,ez még rosszabb lesz mint ahogy gondoltam...

Bandee1987
Gyerekek, promo alapján ez ritka szar lesz. Inkább nézem a Cool tv-n az eredetit...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Harly18
Nem tudom alapvetõen mi a baj a magyar sorozatokkal. Elvégre vannak jó szinészek, jó filmesek, valahogy mégis minden magyar alkotás felemásra sikeredik, ami vagy tetszik a magyaroknak vagy nem, de külföldi filmekhez viszonyitva mindig rosszabbnak tûnnek. Pl.: biztos a szinészek jól játszanak, de akkor is nem illik rá senkire sem az a szerep, amik lesznek....Nem itélek elõre, de biztos nem fog úgy tetszeni, mint az eredeti, akármennyire is szuper lesz...

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

akyyy
az szappanopera és nem rházsorozat. európaexpressz meg régi szar film, mint sorozat.. és én sorozatról beszéltem nem filmrõl😊

'Kórház a város szélén', cseh sorozat pedig õk kb ott vannak ahol mi szal elvileg lehetne idehaza is normális sorozatokat csinálni csak, na igen, mindenki tudja hogy a magyar tévék mit "tudnak" <#hehe>

Black Hawk
Jóbarátok -----> TV2 es verzió: Tea (mondjuk egész türhetõ volt)
RTL Klubbos verzió: Limonádé (Ultra szar volt)

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

HuAn82
Ez ultra sz@r. <#levele>

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Elképzeltem egy 24 szintû magyar filmet, á lá Europa Express ... hahaha. Köszi szépen, inkább nem. Nézek gagyibb amcsi filmeket, vagy pár értelmes animét inkább!

Magoo
Ja...magyar kórházas sorozat mi? ehhh...láttál már kórházat bellülrõl? a pokol otthonosabb...

akyyy
bár divatba jöhetne egy efféle magyarosítás divat a sorozatokból... csak ne ilyeneket h dallas meg rém rendes, hanem 24, lost, pb, kés/alatt, stb...<#finom>

Gondolom a szexuális poénokat (kb. minden harmadik az eredeti sorozatban) mind kifogják húzni, hogy valami "családi" sorozat lehessen fõmûsoridõben. Így jó esetben is max. a kövérnõs poénok maradnak, meg az asszony lustasága ... szóval kidobnak mindent, amitõl "életszagú" volt az eredeti sorozat.

"Ennél szánalémasabb remake ötlettel még nem találkoztam. Mostmárcsak egy Dallas magyar feldolgozás kéne a olajszõkítõkrõl."

Nem tudom viccnek szántad e, de Indexen írtak valamit a magyarosított Dallasról is 😊

REALista
Itt egy kis elõzetes!Rohadt vicces...<#unalmas>