448
Egy rém rendes család Budapesten
-
Mivel én nagyon szeretem az eredetit így ez nekem nem nagyon tetszett, de azt is meg kell jegyeznem, hogy a lentebb említett index kritika is elég baromságokat írt ezzel az első résszel kapcsolatban: nem volt szó bónusz butikról, sem arról, hogy bándié lenne a cipőbolt(sőt az ellenkezője volt), valamint nem voltak rettenetes poénok arra, hogy porba alázzák a magyar focit. Tulképp ez egy az egyben az eredeti első rész volt. -
Látod vannak érdekes dolgok ! De mind1 akinek tetszik annak tettszen én épp ezért írtam az én véleményem egyéni és nem divatból szarozok! Egyébként a röhej tv2.hu-n nincs még neki fórum (vajon miért???)
-
Dexantreal #206 áhhh, ultra szaaar! . Ennyire azért nem, de fényévekre van a jó Rém rendes családtól. Ha osztályozni kéne, akkor:
Színészek: 3
Humor: 2
Nemtom mit lehetne belevenni még. Ha mondjuk 1-10-ig lehetne osztályozni én akkor 2-t adnék rá, esetleg 3-t. Jobb lett volna, ha bele se kezdenek ebbe
. Szánalom, béka segge alatt dekkol, pocsék, ultra pocsék, megahiperszuperpocsék....
.
-
Ezzel részben egyet is értek, de ami rossz az rossz. Ez pedig az.
(engem spec ha megölnének se nézném a south park-ot magyar szinkronnal) -
philcollins #204 Csak azt a háttérnevetést, csak azt ne kelljen még hallanom többet -
tauka3 #203 poénok egy része? ez tényleg egy-az-egyben az első rész, csak nemtom minek nézném meg ugyanazt ilyen változatban, ha az eredetiben is megnézhetem? :s -
az ilyen kommenteknél érzem "kicsit" hogy baromira nem érti néhány ember hogy miért is jó az alap rém rendes.
És valahogy úgy érzem az alap sorozatból láttál max 5 részt.
Oscar? ezt most komolyan irtad? -
sztem ritka szar lett -
Ez ugyanaz, mint a Született Feleségek és a Lost szinkron köpködése.Mivel ismered az eredei hangot, meg vagy róla győződve mennyire szar a szinkron, holott akik nem ismerik az eredetit tökéletesen meg vannak velük elégedve. -
A lényeg a stílusosság. Az eredetiben a színészi játék megadta a karakterek alaphangulatát. Itt nem az semmit. Látszik az eröltetted utánzás, mint amikor állsz az állatkertben a majomketrecnél és utánoz a majom. -
Nem tudom hogy ott is ennyire béna színészek lettek volna benne? Bár tök min1 az eredetit semmi nem fogja visszaadni soha!!! Azért is szúrtam képet, hogy lásd mi a különbség! -
vLaDDD #197 Én is 5 percet néztem belőle, utánna el is kapcsoltam. Hát ez valami kegyetlen sz*r! A poénok egy része az eredetiből van átemelve a színészi alakításokról pedig jobb ha nem beszélünk. Igaz én kb erre számítottam, a bukás meg már most boritékolható. -
amúgy az egész kb a pasik szinvonala, csak az valahogy sokkal jobban tetszett:) -
IceTom #195 mintha olvasták volna a szöveget mikor elöre néztek..meg a luca vagy faszom tudja hogy hívják tul játsza a szerepét egyedül csak a Sanyi hasonít Al-re .meg azon röhögtem hogy akkor is röhögtek a "nézök" amikor nem is volt vicces 1 poén volt bent azon is csak mosolyogtam:) hát ennyi -
nah végre vége... legalább a berendezés, meg maga a lakás hasonlítana egy icipicit az eredetire...:( de igy -
Én most láttam ezt szerintem először és utoljára. Herschell Gordon Lewis legalább szórakoztató... -
Na, mintha az eredeti nem lenne túljátszott vagy harsány.Az ilyen sorozatokban sosem fogsz Oscar-díjas alakítást látni. -
Sztem nem volt olyan rossz. Bár jó sem. :) -
Rosszabbra számítottam de ez a háttérröhögés nagyon gáz!!!! -
!! A szívemből szóltál! Az ok hogy remake de ennyire gagyi ez full egy az egybe 1.évad 1.rész mondhatnám nyjhaajjj (olyan Bundy-s húzott szájjal)! Vagyis bocsi nem full mert ez egy óriási takony!! Remélem abebukása után leveszik műsorról!!? De ha marad akkor se nézek többet belőle!
Köszönöm hogy megoszthattam véleményem! Nem divatból szóltam le ez a véleményem!! -
Ez de szar.... -
Jah, nem jó, de nem is rossz... elmegy, nemfogom nap mint nap nézni, nem fogom várni, inkább az eredetit nézem 20.ra és azon nevetek, de héba hóba ezis elmegy, és hát rosszabbara számítottam, de mivel ez egy rókabőr ezért nem is lehet 100%ban élvezni mint egy uj sorozatot. -
De könyörgöm még egy b kategóriás Herschell Gordon Lewis filmben is jobb színészi játék van mint ebben a szarban. Az egész eröltetett, ormótlan, túljátszott és üres. -
annak egyáltalán nem vicces aki ezeket a poénokat látta az eredetiben.
Ez nem "divat szarozás"
Ez csak szimplán az -
Szerintem annyira nem szörnyű.Néhány eldöntötték előre, hogy szar lesz és ha a fene fenét eszik is úgy is szarnak fogják látni.Mindenesetre sokkal több poén van benne, mint abba a Teában meg Limonádéban együttvéve.
És jó lenne már felfogni végre, hogy nem lopták,másolták,koppintották az eredeti, hanem licencelték az eredetit, mint ahogy azt már kb. 20 másik országban. -
Ronny #183 mi a francért grimaszolnak iylen eröltetetten? -
Ez nem rossz hanem gusztustalan!!! -
az egyik legidegesítőbb ebben, hogy "bándi sanyi" baromi aktív.
Energiától kicsattanva beszél, arcjátéka túlzó
90%-ban visszavenne magából, talán még bundy-s is lenne. -
az elejéln 3 poén ami mosolyogtatott, bár ott nem volt ilyen zaj, de eddig ez nagyon rossz:( -
4 percet néztem belőle... 21.14-21.18-ig...
erőltetett... még a bándi sanyi vagy hogyhivják poénjai hát fogjuk rá hogy 2es de a többi az mind erőltetett, rossz, gagyi, izé nemtom ezt jobban megfogalmazni... nem teccik... a színészi teljesítmény egyelőre 0... azok az erőltetett nevetések vagy mik :\ szánalom... szánalom hogy nem tudunk mást csak másolni... hameg igy akarják direkt utánozni, ilyen mű nevetéssel, akkor még szánalmasabb, mert ez nagyon sz*r... a magnóról szóló nevetés (nemtom mi a neve ha van neki) még az is jobb az eredetiben... -
Ez nagyon gyenge. Minden poént az eredetiből másoltak, csak még le is butították őket... -
Ez katasztrófális. Remélem 1 hét után megbukik. Engem rohadt módon idegesít. -
ha aszondom töltött káposzta, akkor a magyarra kajára gondolok, ha aszondom rém rendes, akkor az alapra gondolok...ennél több szót nem is érdemel ez..az izé -
okéj, sztem szar :D -
amúgy van egy kis gond, mindneki itt az eredetihez akarja hasonítani, mikor ez más szinvonla, mégpedig a külföldi rémrendeshez kéne haosnlítani. tv2-be mutattak párat az aktívban, de hát igy első ránézésre is sokkal jobbnak tünt.. berendezés szinte majdnem ugyanaz, ha a szinészenk enm is hasonlítottak(főleg az orosz), vagy ha a diszlet nem is, a szinészek kiköpöt mások voltak:) a magyarba egyik sem található meg, ha jól láttam, még az ajtók is tök máshol vannak. -
1/2 óra aztán indulás! Csinálok kukoricát... meg oxigént meg defibrillátort vészhelyzet esetére -
Asszem a TV2-n olvastam (TXT) hogy Peggy rendmániás. Most akkor mi a franc van itt??? (Ha hülyeséget írtam javítsatok ki de asszem ez állt a teletexten) -
Próbálkozzunk! :) -
Az de nehéz lesz! :D -
Nah még 2 óra és kiderül milyen is lett. :)
Csalódjunk pozitívan! :)