Rém rendes család Budapesten (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
az akkor volt jó, abbna a korban azokkal a szereplõkkel! az is jó sok ideig ment van elég rész lehet élvezkedni azokon...
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Vagy Kocsma 😄
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
bukás lesz mint a jóban-rosszban.. (habár sok nyugdíjas nézi)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Komoly lesz, a tech változtatásokra én is kivancsi vagyok :d
Amúgy ne mondja senki, hogy nem volt sikersorozat, tobben ismerik, mint a deszpirát housesurranókat.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
kíváncsi leszek mi lesz a Dodge helyett, Suzuki ? ez is ilyen reklámozós sorozat lesz mint a Familia Kft.?
Peg mit fog nézni a tv-ben Oprah helyett, Mónikát ?😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
most komolyan. annyi eredeti mûsorterv volt idehaza sikeres, hogy nem lehet próbálkozni olyasmivel, ami sok országba már bevált?
siker is lehet - ha már az eredeti sorozat nem volt az itthon, bukás is lehet. egy próbát megér, nyilván, akit nem érdekel, nem fog nézni
Átültetni magyar környezetbe, nem 4 touchdown hanem 4 gól egy meccs alatt? <#idiota>#idiota>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Viszont azt honnan veszed, hogy egy nagy szar lesz? Hány részéd láttad?
Persze ezek a remake dolgok általában nem jönnek össze 😊
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
EZ EGY NAGY SZAR LESZ!!!!!!!!!!!!!!
A KÖZELÉBE SEM FOG ÉRNI AZ EREDETINEK
\"A józan ész az ifjú korunkig kialakult előítéletek összessége.\"
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
You\'ll never walk alone!
erre nem vennék mérget..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Szívünk Zöld-Fehér, mindennél többet ér!
Amúgysok múlik a színészi játékon.HA Szomszédok stílusban nyomják bukta lesz<#idiota>#idiota>
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Tegnap amikor vegre bekapcsoltam a tevet, pont ez ment, mar akkor lattam, ez fortelem.
szegény srácnak nem lennék a helyébe... mikor kiderül mennyien tartják szánalmasnak😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Nagy divat a remake. Sõt, ez a divat nem csak régi filmek esetében hódít, hanem a sorozatok körében is. A TV2 a ’80-as éves egyik nagy siker-sorozat magyar változatát tûzi õsztõl hetente mûsorára, Egy rém rendes család Budapesten címmel.
A TV2, a Rém rendes család licencét megvásárolva, Spanyolország, Oroszország és Argentína után a Bundy család magyarosításával biztos lehet a sikerben.