Rém rendes család Budapesten (TV)

← ElőzőOldal 9 / 9

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
Kelly jobban tetszik az eredetiben 😊
REALista
Bögyös macák😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Dying Soul
Cicamagazin

HuAn82
Eltaláltad, nem nézem. Bravó! Tippelünk tovább, vagy csuklóból megsúgod a lottó ötöst?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

k8bal
tré lesz! nem tudom miért de ránézek a szereplõkre és elkap a szánalom... :/
az akkor volt jó, abbna a korban azokkal a szereplõkkel! az is jó sok ideig ment van elég rész lehet élvezkedni azokon...

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Met
meg a nagy dudák helyett?😊
Playboy, TuttiFrutti?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

OrioN the S
Rózsa bisztro

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

gameplusz
Striptease Club (igazi magyar hely) 😄

Vagy Kocsma 😄

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

hali
zserbo

www.napisajto.hu

tigeroo
nudi bár helyett milesz?<#idiota>
tigeroo
szörnyû ez a tv2...a legrosszabb az egészben,hogy nemis a rém rendes családot majmolja, hanem sorra a külföldi "Mûsorokat" (<#wilting>) pl. olasz áll az alku, big brother, stb..most meg a külföldi rém rendes családot koppontják le (amit az eredetirõl másoltak..)

bukás lesz mint a jóban-rosszban.. (habár sok nyugdíjas nézi)
Bandee1987
szerintem inkább 90-es évek sikersorozata...igaz, hogy 87-ben kezdõdött, de fõleg a 90-es években ment a sorozat

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

gameplusz
Hja 😄

Komoly lesz, a tech változtatásokra én is kivancsi vagyok :d

Amúgy ne mondja senki, hogy nem volt sikersorozat, tobben ismerik, mint a deszpirát housesurranókat.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Met
persze😊
kíváncsi leszek mi lesz a Dodge helyett, Suzuki ? ez is ilyen reklámozós sorozat lesz mint a Familia Kft.?
Peg mit fog nézni a tv-ben Oprah helyett, Mónikát ?😊

hmm. nem az a gáz, hogy a sorozat készítõi évek óta ebbõl akasztják le a nagy pénzt, hogy rengeteg országnak eladják a licenszet?

most komolyan. annyi eredeti mûsorterv volt idehaza sikeres, hogy nem lehet próbálkozni olyasmivel, ami sok országba már bevált?

siker is lehet - ha már az eredeti sorozat nem volt az itthon, bukás is lehet. egy próbát megér, nyilván, akit nem érdekel, nem fog nézni
Ja hogy ez a "magyarosítás"?
Átültetni magyar környezetbe, nem 4 touchdown hanem 4 gól egy meccs alatt? <#idiota>

Met
na igen az még külön gáz, hogy az eredeti sorozatot másolják (szó szerint) és próbálják átültetni a magyar viszonyoknak megfelelõen, magyarul 0 saját ötlet

CattiBrie
én nem 😊)

[/spam]&#8482;

Gerbill
Én ha jól hallottam, a Rém rendes családok nemzetiesítése, kb ugyanannyi országban bukott meg mint amennyiben sikert aratott. Szerintem nálunk bukni fog, én az eredetit sem kedvelem, de ez csak egy pofon a szarnak. De azért az Aktívban nagyon reklámozták, hogy ez nem koppintás, mert itt volt az eredeti író és rendezõ is, meg a lincecet is megvették. Ja és állítólag ennek az elsõ évada, az eredeti elsõ évadának történetét dolgozza fel.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Laky
Remélem, te egyáltalán nem nézed az RTL-t meg a TV2-t...

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Laky
Az eredeti sokkal élvezetesebb, az biztos.
Viszont azt honnan veszed, hogy egy nagy szar lesz? Hány részéd láttad?

Persze ezek a remake dolgok általában nem jönnek össze 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

MIÉRT SZÉGYENITIK IGY MEG BUNDYÉKAT??????????,

EZ EGY NAGY SZAR LESZ!!!!!!!!!!!!!!

A KÖZELÉBE SEM FOG ÉRNI AZ EREDETINEK

\"A józan ész az ifjú korunkig kialakult előítéletek összessége.\"

HuAn82
Nem csalódtam a Tv2-ben, megint próbálkozik a vérgagyiságaival. Bár nem mintha a RetekKlub jobb lenne. <#levele>

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Fülüke
Pffff.. most mért kell utánozni?

De k*rvajó géped van istenem....

Guilty01
szarból nem lehet várat építeni. ez is szar lesz,ugyanannyira mint az eredeti.

You\'ll never walk alone!

Al Bundy utánozhatatlan és örök! Nem veheti fel a versenyt vele egy ilyen kis másolat. Egyébként meg egyáltalán nem hasonlít Al-re ez a fickó. Belõle csak egy van a világon. Nem hiszem, hogy nézni fogom.

Met
az összes remék megbukott idág, tuti, hogy itt is megfog

Shiwo
"..Bundy család magyarosításával biztos lehet a sikerben..."

erre nem vennék mérget..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

matrix666
De azért az elsõ részt megtekintem kíváncsiságból.

dienesoft
fú hú hát ez sztem nem lesz jó, én nem igazán csípem az ilyen "majmolásokat"! 😊

gameplusz
Ugyanolyan bukta lesz, mint a joban fosban.

gameplusz
Ezt mondom, szegyent hoz az eredetire.

Subw00fer
tudom hogy nem volt túl értékes hozzászólás, de ez télleg szánalmas. minek kell remake? úgy volt jó ahogy volt a régi. az a baj hogy így is el tudják majd adni a szart, mert biztos lesz olyan aki megnézi.

Szívünk Zöld-Fehér, mindennél többet ér!

Rage47
mikor fog menni?
ez olyan xar h már jó<#banplz>
Subw00fer
Na... Ez a szánalom!

Szívünk Zöld-Fehér, mindennél többet ér!

matrix666
De akik még sohase nézték a Rém Rendes családot,azoknak lehet tetszeni fog<#idiota>

Amúgysok múlik a színészi játékon.HA Szomszédok stílusban nyomják bukta lesz<#idiota>

REALista
Jaja!Zseniálisan jó az eredeti szinkronhangja!!!Szerintem esélye sincs a sorozatnak!Pár rész lemegy belõle aztán vége!

gameplusz
Szánalmas ez az egész. Semmit se tudnak kitalálni, csak remake itt, remake ott, ami olyan szar lesz, hogy az eredetire hoz szegyent..

Tegnap amikor vegre bekapcsoltam a tevet, pont ez ment, mar akkor lattam, ez fortelem.

akyyy
nagy bukta lesz ebbõl az tuti. legaláb hasonló szinészek lennének benne....

szegény srácnak nem lennék a helyébe... mikor kiderül mennyien tartják szánalmasnak😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

"A kis Alonsó" ..looáááll

ffxi
A szinkron hogy oldják meg? Sztem Al szinkronhangja utánozhatatlan.

Fákjúal!

Doomista
Eredeti sorozat örökre,az ujt egy klónként fogják kezelni.Mint egy finom friss mákosbuktát klonoznának egy lejárt mákosbuktával,igy fog ez menni ittis->.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

matrix666
A kis Alonsó mit keres benne?<#idiota>ÁÁh..az eredeti sorozat úgyis jobb lesz..

REALista
Egyébként szerintem hatalmasat fog bukni a sorozat!!!<#vigyor3>

Dynamic
most már igen😊
REALista
Mostmár jó!<#vigyor>

Dynamic
nem jó a link
REALista
Egy rém rendes család Budapesten

Nagy divat a remake. Sõt, ez a divat nem csak régi filmek esetében hódít, hanem a sorozatok körében is. A TV2 a ’80-as éves egyik nagy siker-sorozat magyar változatát tûzi õsztõl hetente mûsorára, Egy rém rendes család Budapesten címmel.
A TV2, a Rém rendes család licencét megvásárolva, Spanyolország, Oroszország és Argentína után a Bundy család magyarosításával biztos lehet a sikerben.

← ElőzőOldal 9 / 9