Rém rendes család Budapesten (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
...
Szánalom...
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
@
Azért ugyanazok a poénok, mert erre szerzõdtek, ha megnéztétek volna normálisan, ott van a végén kiírva h írta Ron Leavitt and Michael G. Moye. Ha erre irtak szerzõdést, saját epizódokat nem írhattak hozzá. Különben meg ha már itt tartunk, akkor nem csak a magyarokat kell szidnia, annak akinek nem teszik. Gondolkozzon el mélyen rajta, mert az amerikai jogtulajdonosok ugyanolyan sárosak ebben mint mi, nekünk mentségünkre szolgálhat, h kevés a jó ötlet, kis ország, szegény tv, nem annyira színvonalas produkciók, nekik mi szól a mentségükre? Biztos az éhhalál kerülgette õket, ezért adtál el Magyarországnak a jogokat:p
Ezt itt zárolnám is, és szeretném ha idõvel csak azok írnának be ide akiknek tényleg tetszik, és a gondolataik valamit meg is mozgatnak. A többiektõl sem venném el a jogot, ki lehet ezen akadni, be lehet írni, majd megunják, és keresnek más csámcsognivalót.
Nos nekem éppen azért tetszett mert visszahalottam, láttam ugyanazokat a szitukat, mint az eredetiben, a jól ismert epizódok magyar köntösben, sztem ez szórakoztató volt. A mai epizódra is rágyúrtam, és most néztem meg az eredetijét😊😊 Csak azt sajnálom, h szelektáltak, és nem sorban kerültek feldogozásra a részek, a mai az az eredeti 1. évad 8. része lesz😞 De Elõzetesen már szakadtam, amikor a tökéletes nõt tárgyalják póker közben: Sigourny Weawer és Kim Basinger helyett Görög Zita😄
Na megyek mert nemsokára kezdõdik...
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A török remake elég szimpatikusnak tûnik.
De tökmindegy, én ugyan nem láttam a magyar verziót, de olvasgatva itt a postokat, talán nem is a konzervröhögésen csúszott el ez az egész, innentõl meg nem érdemes erre több szót pazarolni.
nos ez itt nem lehetséges (mert az idõ az pénz) nincs idõ ezzel vacakolni amikor heti 2 nap áll a forgatásra(hétvégén) mert a másik sorozat egy része van beépítve a rém család díszletének helyére...
ezért kis részekre van bontva és úgy veszik fel...
http://pspfilez.extra.hu/
u dont have to listen anybody else but me
Forrás: index.hu
Ti melyik közé tartoztok?<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
A Weakest Linket is megszerezte a TV2, mégsem uazokat a kérdéseket tették fel, hogy pl.: "Az eredeti BBC-s Dr. Who c. sorozatban ki játszotta Dr. Who-t?", mert ha ezt itthon leadják, a magyar faszt se tudta volna, hogy mi az a Dr. Who ...
Ha már itthon megvesznek valamit, nem kéne ennyire ugyanazt leadni! Eszükbe sem jut, hogy kb. 1111x leadták már különbözõ csatornák az eredetit, és ha van széria, amit mindenki látott, lehet, hogy nem azt kéne eröltetni, hanem pl. hasonlókat készíteni. Ráadásul ez a szereplõválasztás?! Borzasztó! Ennél még a szinkronszínészek játéka is meggyõzõbb lett volna. Vagy most már itthon a mit tudom én milyen generáció szintû szarok lesznek csak a menõk? Normális öttlet senkinek nem jut eszébe? Pl. simán lehetett volna egy sorozatot csinálni kb. 10-15 résszel az Üvegtigrisbõl. Na az vsz siker lenne, de ez amit a TV2 Bundy család szinten ad le, na az valami ótvar!
A medve nem játék.
Mostmár értem mért teccetek a poénok...már kezdtem remélni hogy jokat kitaláltak,de ahogy mondtátok hogy ezek mind a eredetiben vannak,és oonan másolták.hát igy már nagyon ... gáz ...
többieknek:
sajnos megkötötték a történetírók kezét az amcsik...mivel licenc alapján készül nem engedték nekik hogy átírják a poénokat-vicceket...ez így nagyon gagyi lesz, de reméljük elõbb utóbb majd rájönnek az amcsi népek is....
http://pspfilez.extra.hu/
és iylen volt az eredeti rém rendes meg jobarátok, stb??
az már más kérdés h a tv2 szerint mekkora az a hazai réteg, akik nem ismerik az eredetit, mert max. õnekik tetszhet ez így. dehát aki az eredetit nem ismeri az miért nézné ezt? gondolom, oka volt h nem nézte, nem tetszett neki annó. de annyit nem változtattak rajta, h ebben a formájában már azoknak is tetszen. szóval sehogysem értem, hogy merült fel egyáltalán a tv2-nél, h ez kicsit is sikeres lesz.
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
Amúgy tegnap én is megnéztem, hát valami eszméletlenül gagyi volt<#wilting>#wilting> Fõleg a cipõboltos rész, ahol Luke Ventura magyar verziója szolgálta ki azt a csajt. Még most is kiráz a hideg, ha arra az idegesítõ nevetésre gondolok<#csodalk>#csodalk>
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Amúgy hallottam, hogy a franciák nem csak a licenszt vették meg, hanem az egész amcsi stábot, Ed ONeil-estül, Christina Applegate-estül, még forgatókönyvírók is ugyanazok lesznek. Nem remake lesz, hanem folytatás. Szóval egyszerûen egy francia tv felvásárolta a sorozat jogait, és tovább forgatják épp. na, AZ érdekes lesz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
One man\'s hero, is another man\'s demon...