448
Egy rém rendes család Budapesten
  • Csaba
    Szeintem sem olyan rossz. 1 baja van, hogy a szereplők tényleg túljátsszák. Pl. Bándi Sanyi olyan idegrángásosan grimaszol néha... Valahogy Al Bundy sokkal természetesebbnek tűnt. A legrosszabbul a "magyar" Marcy játszik, nagyon mű, az eredeti Marcy tökéletes volt.
    De ezt leszámítva nem olyan szar. Ha ezen tudnának változtatni, akkor esetleg még sikeres is lehetne.
  • Csaba
    Neem, ez nem másolás, "liszenszelés" :-)
  • NormalisEmber
    most láttam a 286#-os hozzászólást, úgyhogy az előző 2 hozzászólást visszavonom. Sorry
  • NormalisEmber
    ilyen pofátlan másolást én még nem láttam egyébként
  • NormalisEmber
    Én most nézem cool-on és szó szerint ugyanaz. Ha kicserélnék a szinkronhangokat és nem néznék oda, nem tudnám eldönteni hogy melyik megy.
  • armageddon666
    Na megnéztem a tegnapi részt... a poénok nemrosszak tényleg, csak a túljáccások... azok naon idegesítőek... meg valahogy olyan ismerős volt az egész... nem pont ugyanez volt az eredeti egyik részében is? :D hogy pókereznek, a szomszéd menőzik hogy mennyire nem tud bándy és mikor beszáll bándy nyer... aztán vesz vmi olcsó bizsut peggynek (magyarba nemtom hogyhíják) és elvan rendezve?
  • Inquisitor
    Pedig nem. Talán első évfolyam úgy indult, meg vannak benne ilyen részek is, de szerintem az általános emberi hülyeségekről szól. Éppen ezért hiába Chichago-ban játszódik, és amerikaiak a hősei, bárhol élvezhető örökérvényű dumák vannak benne :)
  • Gerbill
    Az eredetiből csak néhány részt láttam, de szerintem ez ízlés kérdése. Ott van pl a My name is Earl, annál egyáltalán nem jobb sőt. Szerintem ez az egész Rém rendes sorozat a South Park kategóriába sorolható, ahol azt szánják viccnek hogy bunkók a szereplők.
  • Inquisitor
    "Biztos az éhhalál kerülgette őket, ezért adtál el Magyarországnak a jogokat."

Ööö, a TV2 csatorna tulajdonosa eléggé nemzetközi, nyilatkozták, hogy HA bejön a sorozat, a többi országban is "honosítják". Ha van Isten, akkor bukik ez a sz*r és megússzák a Lengyelek, Csehek, Románok, stb.
    Én nézem inkább az eredeti 100+X-edik ismétlését.

Amúgy csak 6 részt vettek fel, ha jól értettem a rizsát az "alacsony költségekről", akkor azt is 1 vagy 2 nap alatt, csak akkor folytatják ha sikeres lesz. Mondjuk ha ilyen kutyafuttában készült, akkor értem a szinészi "teljesítményt", olyan kb. mint a pár óra alatt éjjel lezavart Ghost in The Shell szinkroné. Sz*r.
  • akyyy
    ???
  • daxan
    Valahová tegyétek már fel azt a kis programot amivel fel lehet törni az oldalukat :)
  • akyyy
    jah ezt észrevettem h sokszor néznek bele a kamerába mint vmi kezdő analfabéták
  • Katarn576
    Szerintem ha jobban megnézítek akkor a házban elég sokszor néznek úgy a szereplők ebben a magyar förtelemben mint mondjuk az isteni South Parkban a szereplők, hogy nem néznek egymásra hanem szembe vannak a kamerával és úgy beszélgetnek. Lehet hogy még a szöveget sem tudják és azért néznek szembe a tévénézőkkel mert közben olvassák a súgó géről a szöveget.
  • akyyy
    a tegnapi rész elég jó volt. de sztem scak azért mert nem emlékeztem az eredetire.... de túljátszák a szerepüket az tuti... főleg a csajok...

a gyerkőcök meg mér nem votak benne?

meg a szánlaom az elején mikür kivülről mutatják azt a házat...pf.. még kocsijuk sincs?
  • desigo
    nem is
    csak Szökést:)))
  • REALista
    A vígjátéksorozatok 100%-át!Remélem akkor azokat nem nézel!!!:D
  • pauly
    Jaja,sőt nálam inkább 99%-át :P
  • desigo
    de én csak azt az 5% ot nézem:)
  • Krinyo
    az a 20 éves sorozat veri a mai sorozatok 95%-át
  • Shadowkiller
    Na ja de ha azt láttad volna nem ez lenne avéleményed a mostaniról ami annak aremake-je! De mind1 örülök hogy van akinek tetszik! (legalább megint bebizonyítják hogy a szarból is lehet pénzt csinállni mert a magyar mindent benyel)! Ez tény akinek tetszik nézze a következő részeket is jó szórakozást hozzá részemről finito!
  • desigo
    Nem alkottam véleményt az eredeti sorozatról...
  • Shadowkiller
    LOLLER ! Pedig nem ártana hogy egyáltalán véleményt tudj alkotni!! De mind1 megfogadtam múlthéten valaki tanácsát hogy adjak még egy esélyt neki! Adtam! Eljátszotta!!!! Hígh Khaki!!! (sajnos)
  • desigo
    jah:)
  • REALista
    Megis érdemled!!!
  • desigo
    nem nézek 20 éves sorozatokat...
  • Krinyo
    pótold be
  • desigo
    Én nem láttam az eredeti egy részét se
    az milyen? :)
  • ScarY MAN
    szztem xar :D Anyam nézi és röhög :D apám meg csak ül és bambul...ő is az EREDETIT szereti...de ez ? ....hmmmm (o_O)
  • Krinyo
    ez a magyar peggy borzalmasan túljátsza a szerepét...nagyon idegesít
  • desigo
    Szerintem jó:)
    Én se láttam az elsőt de ezen röhögök
    -Tolókocsis törpe:)))))))))))))))))))))
  • BenedekFeco
    Az első részt nem láttam,de nem csodálom,hogy annyian lehúztátok...
    Szánalom...
  • akyyy
    nem 21:15kor kellet volna kezdenie? mert még mindig ez a táskás szar megy:( és még szeretnék adni egy esélyt adni, de ha későn kezdik nem nézem végig...
  • akyyy
    borzalmas:(
  • armageddon666
    lehet belenézek még 1-2 részbe. az 1. résznek 1/4t láttam aztán kikapcsoltam... nem a poénok miatt, hanem mert nagyon erőltetett volt a színészi játék :S Al az természetesnek tűnt de itt :-\
  • Waterhorse
    Nekem tetszett nagyon:)

Azért ugyanazok a poénok, mert erre szerződtek, ha megnéztétek volna normálisan, ott van a végén kiírva h írta Ron Leavitt and Michael G. Moye. Ha erre irtak szerződést, saját epizódokat nem írhattak hozzá. Különben meg ha már itt tartunk, akkor nem csak a magyarokat kell szidnia, annak akinek nem teszik. Gondolkozzon el mélyen rajta, mert az amerikai jogtulajdonosok ugyanolyan sárosak ebben mint mi, nekünk mentségünkre szolgálhat, h kevés a jó ötlet, kis ország, szegény tv, nem annyira színvonalas produkciók, nekik mi szól a mentségükre? Biztos az éhhalál kerülgette őket, ezért adtál el Magyarországnak a jogokat:p

Ezt itt zárolnám is, és szeretném ha idővel csak azok írnának be ide akiknek tényleg tetszik, és a gondolataik valamit meg is mozgatnak. A többiektől sem venném el a jogot, ki lehet ezen akadni, be lehet írni, majd megunják, és keresnek más csámcsognivalót.

Nos nekem éppen azért tetszett mert visszahalottam, láttam ugyanazokat a szitukat, mint az eredetiben, a jól ismert epizódok magyar köntösben, sztem ez szórakoztató volt. A mai epizódra is rágyúrtam, és most néztem meg az eredetijét:):) Csak azt sajnálom, h szelektáltak, és nem sorban kerültek feldogozásra a részek, a mai az az eredeti 1. évad 8. része lesz:( De Előzetesen már szakadtam, amikor a tökéletes nőt tárgyalják póker közben: Sigourny Weawer és Kim Basinger helyett Görög Zita:D

Na megyek mert nemsokára kezdődik...
  • Mr Csé
    a magyar színészek mindig túljátszanak talán színházban ez nem zavaró de tv ben :C
  • banok
    Nna megnéztem (link itt). Szvsz nem is olyan rossz, főleg az eleje nem. Persze az eredetivel nem veheti fel a versenyt. A zene tényleg nagyon szar (magyaros...) és a színészek is túljátsszák a szerepüket.
  • akyyy
    most láttam amásodik rész promoját, hát kérdéses, hogy meg fogom e nézni:S
  • Ronny
    http://www.bundyology.com/turkish.html

A török remake elég szimpatikusnak tűnik.
  • öregharcsa