Rém rendes család Budapesten (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Krinyo hasonlata meg<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Ha x évig eszed anyád jó húslevesét, nem ismernéd fel a rossz éttermi löttyöt egy kanálból? 😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
gamertag: kenobita
Szerintem jó lesz ez, kezdetnek nem rossz<#smile>#smile>
Ott van DVD-n az eredeti. 😊
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
Hehe szerintem sem 😉
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Na de ne offoljunk. Lényeg, hogy jó az sp! 😉
Talán nyögvenyelõsen indul, de nézzük meg pár rész múlva...
Amúgy szerintem az eredeti Rém Rendes Család-nak is kissé gyengék voltak az elsõ részei.
A bukás esélye 101%
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Én ezt írtam, mi a fene kivetnivalót találsz benne?
Meg úgy az egész kommenttel sem értem mi bajod?Tán nem igaz?
Egyébként elég rosszul érzed, mert rengeteg részt láttam.
...megvan az eredeti, nézem azt mint ezt, azon legalább lehet nevetni
én is remélem h megbukik !!
(egy Married fan szólt hozzátok :p )
a szöszi csaj nem néz ki rosszul ;P
keine Signatur
én pl az sp-t nézem angolul is, és magyarul is.
mind2vel megvagyok elégedve.
Ez inkább olyan hogy inkább az eredetit nézem minthogy a silány másolatot, ugyanazzal a sztorival
Színészek: 3
Humor: 2
Nemtom mit lehetne belevenni még. Ha mondjuk 1-10-ig lehetne osztályozni én akkor 2-t adnék rá, esetleg 3-t<#hehe>#hehe>. Jobb lett volna, ha bele se kezdenek ebbe<#hehe>#hehe>. Szánalom, béka segge alatt dekkol, pocsék, ultra pocsék, megahiperszuperpocsék....<#shakehead>#shakehead>.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
(engem spec ha megölnének se nézném a south park-ot magyar szinkronnal)
És valahogy úgy érzem az alap sorozatból láttál max 5 részt.
Oscar? ezt most komolyan irtad? <#banplz>#banplz>