Rém rendes család Budapesten (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
One man\'s hero, is another man\'s demon...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
fõleg azért is érdekes ez, mert pl a Scary elsõ része viszont szinkronnal jobb...
Szerintem egy vígjáték igazán magyarul jó.Fõleg hogy sokszor szerintem van olyan hogy egy magyar embernek nem annyira vicces az eredeti szöveg(ugye meg is szokták váloztatni a poénokat sokszor a rém rendesben is,ahogy bele-bele hallgattam az eredetibe)
A magyar nyelv sokkal változatosabb...
Al Bundy! Szerintetek milyen lett? Kicsit leültem a Sims 2 Body Shopja elé 😄 Fejbõl csináltam, fáradtan, de sztem nem lett olyan rossz! A címbõl a "fel" kimaradt, a @ helyére írjátok be!
Bár tény, hogy a szinkron fenomenális, 1-2 mellékszereplõt leszámítva mind tökéletes 😊 Valószinüleg én sem szeretném az eredeti nyelvet.
Egy idõben pl más adta a szinront Peggynek, na, az szar volt 😄
Egyébként nem csak én gondolom így, ahogy látom....
Találtam egy eddig még nem linkelt linket is: ITT
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
2 rész után azt mondom, hogy nem olyan szörnyû, kicsit túljátsszák, de annyira nem gáz. Bár ennyi rosszindulatú kritika meg a gyengébb nézettségi mutató miatt lehet, hogy idõ elõtt befuccsol, esélyt sem adva a színészeknek a javulásra...
A legjobb részeket, miben általában pont õt szénnéalázzák, õ maga írta 😊
Meg sok más részt is.
De ezt leszámítva nem olyan szar. Ha ezen tudnának változtatni, akkor esetleg még sikeres is lehetne.
@
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Ööö, a TV2 csatorna tulajdonosa eléggé nemzetközi, nyilatkozták, hogy HA bejön a sorozat, a többi országban is "honosítják". Ha van Isten, akkor bukik ez a sz*r és megússzák a Lengyelek, Csehek, Románok, stb.
Én nézem inkább az eredeti 100+X-edik ismétlését.
Amúgy csak 6 részt vettek fel, ha jól értettem a rizsát az "alacsony költségekrõl", akkor azt is 1 vagy 2 nap alatt, csak akkor folytatják ha sikeres lesz. Mondjuk ha ilyen kutyafuttában készült, akkor értem a szinészi "teljesítményt", olyan kb. mint a pár óra alatt éjjel lezavart Ghost in The Shell szinkroné. Sz*r.
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
a gyerkõcök meg mér nem votak benne?
meg a szánlaom az elején mikür kivülrõl mutatják azt a házat...pf.. még kocsijuk sincs?
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller