Rém rendes család Budapesten (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a magyarok nyitott kapukat döngettek - ha az eredeti készítõi már ennyi országba szemrebbenés nélkül eladják a szkripteket, a licenszt több millió dollárért (nem véletlen, hogy évek óta nem dolgoznak semmit), akkor nehogy a magyar fél legyen szánalmas, hogy kap a lehetõségen.

(megjegyzem sokkal szánalmasabb lenne, ha odaírnák ezt a nyomdokain-dumát - nagysikerû rém rendes családról, itthon legalább is, nem lehet beszélni. jószerivel senki sem nézte, még akkor sem, mikor fõmûsoridõs volt. ezt jóval többen fogják, ez az egy biztos. akit érdekel, persze.)
Black Hawk
8 KER. 😄XD

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Ahh ez a Al...
Szánalom...
Semmi.

Ennél szánalémasabb remake ötlettel még nem találkoztam. Mostmárcsak egy Dallas magyar feldolgozás kéne a olajszõkítõkrõl.

Ha próbálnaának csinálni valami vicces magyar sorozatot esetleg odaírnák, hogy "A nagysikerû Rém Rendes Család nyomdokain" akkor OK. De ez...
Black Hawk
a ráckevei hév tele van vele😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Jah, elég sokkoló! <#idiota>

a poénokat tudtommal az amerikaiak írják, nem? vagyis írták.
akyyy
mi van csak pestre futja a tv2õnek? barcikán meg miskolcon sehol sem látom, csak narancssárga meg piros plakátokat😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

k8bal
vááá, tele van velük minden busz!!! legalábbis a 8as meg a 139es tuti...<#idiota><#idiota>
Szánalmasak! Nagyon ratyik a szereplõk. :/

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Magoo
Amíg ezt nem tudtam, addig reménykedtem.
De már azt sem! 😄
Sajnos a magyarok manapság már nem tudnak ütõs poénokat csinálni. Az Üvegtigris 2-bõl is kifogyott minden poén és sorolhatnám a filmeket...

REALista
A Tibor vagyok-kal mi a problémád???Szerintem nem volt rossz film!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Ron Ragm
Én amikor már meghalottam hõgy a poénokat egy NÕ írja (aki ráadásul olyanokat csinált hogy "Tibor vagyok, hódítani akarok"), már fogtam a fejem.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Rage47
mikor fog menni a tvben??
akyyy
szvsz õ az akinek az arcvonásai legjobban hasonlít az igazi kellyére... a többi pocsék...

bírnám fognáû a tv2, és a magyart szépen alászinkronázálná a magyar hangokkal 😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Aramir
Nehogy nézzed, mert még a "szihiátrián" kötsz ki 😄

apocalypse0
mi a jó ezekben az utángyártott szarokban?

apocalypse

Doomista
hát ... 😮:S

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

tya és "kelly"

hmmm igéretes<#idiota>
Egyik képen láttam egy kutyát, pont ugyanaz a fajta mint ami az eredeti sorozatban is volt.

Black Hawk
Így van Al Bundy karaktere utánozhatatlan. Sztem bukni fog :S

Doomista
macska ? braff...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

kutya helyett macska lesz <#buck>Vagy ha már magyar, akkor disznyó<#banplz>

Doomista
holvan a kutya meg a szöke csajszi ebböl a budapesti rém rendes családbol ... ?

kellyt kifogja jáccani?!?!dundika?<#idiota>
Met
te biztos ki ízzadod a gázokat mi?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Hunnenkoenig
Mer te kurva intelligens vagy es ki tudod mondani azt a szot, hogy "szihiatria"... istenem... onnan szalajtottak, mi?

Mr Csé
pont olyanok mint te 😄

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Trisztin
mintha anyámat hallanám... 😊

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Maak
soha nem csinált ilyet...az a sorozat egy nagyon jó sorozat...egy ferde tükör...best, a legjobb a maga nemében...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

akyyy
képzeld el magad a helyzetébe. nem látot egy viasatos se tv3-as részt sem. meg a coolo se monjduk.

és van egy amics sorozat, amit az rtl hétvégente lead az unalpas délutánokon, mikor az ember meg szeretene nézni valami jó filmet, TV!be. és ezt látja.

ha nemismeri, nem fogja igy megszeretni az 100%!

de aki ismeri asorozatot, az nem mond ilyeneket, és nagyon is teccik neki😊 bár ha rtlen van elszoktam kapcsolni<#hehe>

Voltan
Na, majd a magyarban! 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Gladiator
Gondolom egy részt sem láttál. Nem nagyon emlékszem, hogy Bundy olyan sokat fingana, meg böfögne (sõt, tulajdonképpen egyáltalán nem ugrik be, hogy valaha csinálta volna)...

REALista
Furcsa de szerintem te vagy szánalmas és korlátolt...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Sephi
Jaj de sajnnalak....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

UltimateGamR
undoríto sorozat a rém rendes család , szánalmas emebreknek való , röhögjetek azon hogy a családfõ fingik meg böfök , undoríto , szánalom emberek nézik , ja és persze azok akik szihiátriára járnek vagy kezelésre

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

whiskeyman
hát ezt elkúrták...

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Gladiator
Hát, én sosem éreztem amgam amerikainak, és nem is akartam sohasem. Nem tom mit kell itt Amerikát majmolni, szánalmas egy roszág...

Rage47
volt egy olyan rész az eredetiben, mikor Kelly elmesélte vmi filmrendezõnek, h milyen az élete/családja , és másnap a tv-ben tök ugyanazt leadták😊 ezt kb. ilyennek képzelem el 😊)
Sephi
Nos ebbol is latszik hogy nem vagyol informalt :

According to Michael G. Moye, the name Bundy came from (At the time) well known World Wrestling Federation villain King Kong Bundy--who had challenged Hulk Hogan for the World Title at Wrestlemania II. Bundy later made an appearance as one of Peg's hillbilly cousins.... The name never came from the serial killer, Ted Bundy.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sir Quno Jedi
De nagyon gáz, hogy Kelly egy igazi bombázó volt mikor kinõtte a kamaszkort, ez a kiscsaj meg még átlagosnak is gyengus és nem karakteres. Sõt Bud sunyi, mégis pofáraesõs fizimiskáját sem sikerált eltalálni. Peg meg nem elég Peg... Na jó Bándi meg nem Bundy, szal. valahogy õk közel sem annyira karakteresek így (fõleg nem együtt), mint Bundy-ék. Igaz kezdetben azok sem voltak, de idõvel összecsiszolódott a csapat és mindenki felnõtt a szerepéhez. Így ezt "folytatni"/"majmolni" nagyon merész vállalkozás.

Mind1, meglátjuk.

Azonban pl. egy "Dilizsaruk"-at sem lehetne korrektül magyarra ültetni, mivel az angol humor és angol kisvárosi hangulat kell hozzá!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hááááát...Elég gagyinak ígérkezik.

Aramir
Itt totál mást írnak a Bundy név származásáról:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Egy_rém_rendes_család
A lap alján az érdekességeknél, szerintem hihetõbb ez a verzió, fõleg, hogy vendégszereplõ is volt a sorozatban kétszer is.

YakooZa
megy a TV2 õn ugye?

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Punker
iszonyat gagyi a reklámja.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CodeRed
Én csak azt nem értem, ha csinálnak egy ilyen sorozatot itthon akkor miért nem jutott eszükbe a készítõknek, hogy Pándy legyen a család neve? Al Bundy is Ted Bundy után kapta a nevét, aki 28 nõt ölt meg a 80-as években, illetve ha jól tudom "Õ" a "testvére" v. "unokatestvére" Ted-nek a sorozatban. Ezt a ziccert tuti nem hagytam volna ki ha forgatókönyvíró lennék.

Õ volt Ted:

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

az eredetiben az volt a jó hogy AMERIKAI. mi szánalmas, rohadt balkániak 22 percre AMERIKAINAK érezhettük magunkat. ez ki a f@szomnak kell ?

Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.

YakooZa
õõ mikó lesz?

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Rage47
legalább azért érdemes volt nézni, de itt pff 😄
Subw00fer
ja, tiszta bombanõ<#pardon1>

Szívünk Zöld-Fehér, mindennél többet ér!