448
Egy rém rendes család Budapesten
-
#168 te az eredetiről beszélsz, a magyarban lesz saját cipőboltja -
#167 van benne valami....összehasonlíthatatlan a két helyzet
Ebben a Qrva országban csak megdöglik azis aki 250.000-et kap kézhez.... -
haxoror #166 Már eleve az gáz hogy egy cipőeladó Magyarországon alkalmazotti fizetésből nem tudna eltartani egy vásárlás mániás feleséget + 2 gyerek + ház + kocsi szal AKÁRMIT csinálnak az egész full hiteltelen mert itt prolinak lenni egyáltalán nem ugyanaz mint odaát, én ezért érzem már a kezdetektől gázosnak a magyar adaptációt :/ -
#165 nem értem ezt..
ki mondta,hogy ez a legjobb? még egy rész se ment le,lehet akkora bukás lesz,hogy ihaj.
Hogy lehet 0 levetített résszel kijelenteni,hogy ez a legjobb? -
#164 nem az övé hanem asszem geryé, akiről sokáig azt hitte férfi, miközben nő, és tán egynéhány résznél össze is jön vele:D -
#163 "a cipőboltos, akinek azért saját cipőboltot írtak a magyar változat munkatársai"
Ez azért már túlzás! Övé a cipőbolt? Legfeljebb adóssága lehetne, mint az eredetiben. Ott még a kocsija részleteit is éveken keresztül fizette. Ezzel a húzással máris gyengítették az érdeklődésemet. -
winnie #162 akyyy: az a difi, hogy ugye a barátok közt az adott történetet mesél el, amit külföldiek már megírtak (szóval kvázi remake, hiszen a grundy-ufa megannyi országba eladta már), viszont a szeress most magyar volt. -
#161 Mintha csak az én véleményemet írta volna le.
"Egyébként is mit várunk egy országtól, ahol két és fél millióan nézik, ahogy fél tucat telepi hülyegyerek, Irigy hónaljmirigy néven, tetőtől talpig alufóliába csavarva előadja a Csillagok háborúja paródiáját? "
Ez pedig szintén igaz. Ebben az országban bármit el lehet adni, még az is lehet, hogy sikeres lesz a Bándi család. De jó biztosan nem.
-
#160 Barátok közt jó sorozat, rtlenk szerencséje volt vele, meg miegymás, és valjuk be az egész ország kedveli a sorozatot(egy kétkivétellel), de majd pont egy magyar rémrendes fog elérni hasonló sikert? mikro az összes ilyne jellegú sorozata befuccsolt(tea)?
ot van az rtl másik magyar sorozata, a barátok közt készítőivel, a szeress most, amit igen csak rutkodva sikerült előre haladtatni...
csak szerencsére a készítőknek volt anyni esze, h ha már lezárják, tesznek bele egy két fordulatot a végére, ne csak anyni legyen hogy hopp és vége... -
Darkoo #159 Index Kritika!!! Nagyon tanulságos -
#158 A kissrácnak meg olyan Alonsos feje van. -
#157 Ez a magyar Kelly kb. úgy néz ki, mint a magyar Britney.
Elcseszett poénokra számítok. -
#156 Az indexen már osztják rendesen, de azért némi pozitívumként is kezelik, bár itthon Barátok közt szinten nem is nagyon nehéz picit szórakoztatót írni.
Egy gyenge szarra számítok, amit kb. annyian fognak nézni, mint Győzikét ... -
#155 Ma 21.10! -
#154 mikor kezdődik? -
#153 Holnap minden kiderül.
Sokra nem számítok.
Sőt... Semmire sem :D
tipikus magyar szívonalra. -
#152 lehet, h jó, de az igazi a legjobb!
-
ugot2know #151 húúú,akkor milyen színvonalas lehetett az ezt megelőző 6 klón... -
#150 megfog bukni :C :C :C -
IceTom #149 :P még 1 nap.. azt kiderül:) -
juzosch #148 Valószínűleg a másik 6 országban is ezzel etették a népet:D -
pauly #147 Csak nem a blikk-ben? :P -
#146 milyen lehetett a többi ? :D -
IceTom #145 most olvastam hogy 7 országban is megcsinálták a rém rendes családot (mik vagyunk a 7.ek) és állítólag a miénk lett a legjobb az amerikai után persze..hát majd kiderül -
#144 nem baj én nézem a barátok köztöt, mert leköt, és számomra jó. mégsem vagyok hülye, szegény fantáziájú, stb,...
-
pauly #143 :) -
#142 Már bocs de legtöbbször a minőség és a nézettség között sajnos nincs egyenes arányosság!!! -
#141 Két millió hülye nézi...
Értelmes ember nem néz olyan marhaságot mint Barátok közt. A színészi teljesítmény legalja! Egy Fan movie-ban is több a színészi játék mint ebben.
Fú mert most az öreg nő kincsestérképet talált....aztaaaaaaaaaa....
Egyszer csak ennyit olvastam el róla az újságban. Na mondom, ez még nagyobb baromság mint amikor indult.
Akinek ez tetszik, az valóban egy szegény fantáziájú ember... -
#140 rossz? azért nézi két milla ember naponta??? -
pauly #139 Pff ha ennél is rosszabb volt mint amilyen most,akkor milyen lehetett az elején?? :P -
#138 Nem. -
Csaba #137 Szerintem tök felesleges előre szidni. Pár részt meg kell nézni, és majd elválik, milyen lesz.
Egyébként hallottam, hogy a kezdeteknél a Barátok közt is tök béna volt, a szereplők fele olyan hamisan nyomta, de később mindenki belejött. Időt kell adni, és kész. -
#136 nem biztos, hogy rossz lesz a sorozat, de az tuti, hogy messze nem fog az igazi Rémrendes család nyomába sem érni!!
Azért nagy bátorság ( vagy hülyeség) volt lekoppintani. -
Dexantreal #135 Jah, ez van. De ezt el kell fogadni, ezért fikázni valakit nem kéne. -
viizo #134 naná hogy jó ;)
csak ugye ő is ember: egyszer jól megy neki a poénkodás, máskor kevésbé. -
Dexantreal #133 Fábry szerintem jó. -
#132 Fábry már nemis vicces :C -
#131 Attól tartok, hogy nagyon rossz lesz ez a sorozat! -
Dexantreal #130 Ahamm. van benne valami, amit mondasz. De akkor csak olyanba fogjanak bele, ami tutti nyerő. -
#129 Hát figy eddig a magyaroknak mindig sikerült mindent elbaszni ami külföldön jól ment.. lásd valóságshowk (American idol, Survivor (vajon hogy lehet hogy USAban már kb a 4.-5-ik sorozat megy?), Big Brother, vagy tévés beszélgetőműsorok ( Oprah Winfrey(erre épül a Szulák féle förtelem), Jay Leno (erre meg a Fábry féle szar), vagy ott volt a Weakest Link...Arról nem is szólok.. az angol kurva jó mai napig nézem de a magyar Máté Krisztával hát siralmas volt...)
Két dolgot sikerült átvennünk az egyik a Gute Zeiten Schlechte Zeiten (ez nalunk a Jóban rosszban) a másik meg az Unter Uns (barátok közt nálunk) de ezeket is csak azért mert az eredeti készítői készítik meg megtanították a mieinket, hogyan kell csinálni.
NEm kell majmolni de ennyire förtelmes szart sem kéne csinálni belőlük...