448
Egy rém rendes család Budapesten
-
#48 Kelly jobban tetszik az eredetiben :) -
#47 Bögyös macák:) -
#46 Cicamagazin -
#45 Eltaláltad, nem nézem. Bravó! Tippelünk tovább, vagy csuklóból megsúgod a lottó ötöst? -
#44 tré lesz! nem tudom miért de ránézek a szereplőkre és elkap a szánalom... :/
az akkor volt jó, abbna a korban azokkal a szereplőkkel! az is jó sok ideig ment van elég rész lehet élvezkedni azokon... -
#43 meg a nagy dudák helyett?:)
Playboy, TuttiFrutti? -
#42 Rózsa bisztro -
#41 Striptease Club (igazi magyar hely) :D
Vagy Kocsma :D -
#40 zserbo -
#39 nudi bár helyett milesz?
-
#38 szörnyű ez a tv2...a legrosszabb az egészben,hogy nemis a rém rendes családot majmolja, hanem sorra a külföldi "Műsorokat" () pl. olasz áll az alku, big brother, stb..most meg a külföldi rém rendes családot koppontják le (amit az eredetiről másoltak..)
bukás lesz mint a jóban-rosszban.. (habár sok nyugdíjas nézi) -
#37 szerintem inkább 90-es évek sikersorozata...igaz, hogy 87-ben kezdődött, de főleg a 90-es években ment a sorozat -
#36 Hja :D
Komoly lesz, a tech változtatásokra én is kivancsi vagyok :d
Amúgy ne mondja senki, hogy nem volt sikersorozat, tobben ismerik, mint a deszpirát housesurranókat. -
#35 persze:)
kíváncsi leszek mi lesz a Dodge helyett, Suzuki ? ez is ilyen reklámozós sorozat lesz mint a Familia Kft.?
Peg mit fog nézni a tv-ben Oprah helyett, Mónikát ?:) -
winnie #34 hmm. nem az a gáz, hogy a sorozat készítői évek óta ebből akasztják le a nagy pénzt, hogy rengeteg országnak eladják a licenszet?
most komolyan. annyi eredeti műsorterv volt idehaza sikeres, hogy nem lehet próbálkozni olyasmivel, ami sok országba már bevált?
siker is lehet - ha már az eredeti sorozat nem volt az itthon, bukás is lehet. egy próbát megér, nyilván, akit nem érdekel, nem fog nézni -
haxoror #33 Ja hogy ez a "magyarosítás"?
Átültetni magyar környezetbe, nem 4 touchdown hanem 4 gól egy meccs alatt? -
#32 na igen az még külön gáz, hogy az eredeti sorozatot másolják (szó szerint) és próbálják átültetni a magyar viszonyoknak megfelelően, magyarul 0 saját ötlet -
#31 én nem :)) -
#30 Én ha jól hallottam, a Rém rendes családok nemzetiesítése, kb ugyanannyi országban bukott meg mint amennyiben sikert aratott. Szerintem nálunk bukni fog, én az eredetit sem kedvelem, de ez csak egy pofon a szarnak. De azért az Aktívban nagyon reklámozták, hogy ez nem koppintás, mert itt volt az eredeti író és rendező is, meg a lincecet is megvették. Ja és állítólag ennek az első évada, az eredeti első évadának történetét dolgozza fel. -
#29 Remélem, te egyáltalán nem nézed az RTL-t meg a TV2-t... -
#28 Az eredeti sokkal élvezetesebb, az biztos.
Viszont azt honnan veszed, hogy egy nagy szar lesz? Hány részéd láttad?
Persze ezek a remake dolgok általában nem jönnek össze :) -
cagivamito #27 MIÉRT SZÉGYENITIK IGY MEG BUNDYÉKAT??????????,
EZ EGY NAGY SZAR LESZ!!!!!!!!!!!!!!
A KÖZELÉBE SEM FOG ÉRNI AZ EREDETINEK
-
#26 Nem csalódtam a Tv2-ben, megint próbálkozik a vérgagyiságaival. Bár nem mintha a RetekKlub jobb lenne. -
#25 Pffff.. most mért kell utánozni? -
#24 szarból nem lehet várat építeni. ez is szar lesz,ugyanannyira mint az eredeti. -
Hajnalcat #23 Al Bundy utánozhatatlan és örök! Nem veheti fel a versenyt vele egy ilyen kis másolat. Egyébként meg egyáltalán nem hasonlít Al-re ez a fickó. Belőle csak egy van a világon. Nem hiszem, hogy nézni fogom. -
#22 az összes remék megbukott idág, tuti, hogy itt is megfog -
#21 "..Bundy család magyarosításával biztos lehet a sikerben..."
erre nem vennék mérget.. -
#20 De azért az első részt megtekintem kíváncsiságból. -
#19 fú hú hát ez sztem nem lesz jó, én nem igazán csípem az ilyen "majmolásokat"! :) -
#18 Ugyanolyan bukta lesz, mint a joban fosban. -
#17 Ezt mondom, szegyent hoz az eredetire. -
#16 tudom hogy nem volt túl értékes hozzászólás, de ez télleg szánalmas. minek kell remake? úgy volt jó ahogy volt a régi. az a baj hogy így is el tudják majd adni a szart, mert biztos lesz olyan aki megnézi. -
#15 mikor fog menni?
ez olyan xar h már jó -
#14 Na... Ez a szánalom! -
#13 De akik még sohase nézték a Rém Rendes családot,azoknak lehet tetszeni fog
Amúgysok múlik a színészi játékon.HA Szomszédok stílusban nyomják bukta lesz -
#12 Jaja!Zseniálisan jó az eredeti szinkronhangja!!!Szerintem esélye sincs a sorozatnak!Pár rész lemegy belőle aztán vége! -
#11 Szánalmas ez az egész. Semmit se tudnak kitalálni, csak remake itt, remake ott, ami olyan szar lesz, hogy az eredetire hoz szegyent..
Tegnap amikor vegre bekapcsoltam a tevet, pont ez ment, mar akkor lattam, ez fortelem. -
#10 nagy bukta lesz ebből az tuti. legaláb hasonló szinészek lennének benne....
szegény srácnak nem lennék a helyébe... mikor kiderül mennyien tartják szánalmasnak:D -
endiboy #9 "A kis Alonsó" ..looáááll