Rém rendes család Budapesten (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A humororos tv mûsor szerintem amint tényleg lehet röhögni az a Jóbarátok!
De az Amerika ez meg ugye magyarország.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

jaja pazarólni azt tud ez az ország "fejesei" mást nem!

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

az egészben a tv2 (de hülyeség csak ezt kiemelni, az összes kereskedelmi csatorna ilyen) mentalitása tetszik a legjobban. amikor elõszõr bejelentették ezt a sorozatot, vmi olyasmire utaltak h az elõzõ sitcom sorozatuk (tea?, limonádé? nem tudom pontosan szerencsére) azért bukott meg, mert a magyar nézõknek ismeretlen a humoros tv sorozat fogalma...
utálom az ilyen balfaszokat akik minden baromságukért mást okolnak. -nem bazmeg, azért bukott meg mer szar volt! megcsináltátok a szart, megvettétek a szart, leadtátok a szart. a nézõk meg nem kajálták meg. akkor biztos õk a hibásak. a rémrendes licenszét is ezért vették meg, h "bevezessék" a magyar nézõket a sitcom világába, és késõbb indíthassanak már teljesen magyar készítésûeket. hát gratulálok nekik, elbasztak erre egy csomó pénzt. így tovább.
A nézõ csak mûsort akarnézni de ez nálunk magyarországon hát.....

Ja, és mégvalami egy ésszerü ötlete nincs a tv2-nek megy a hun országnak csak majmolni meg lopni (Gyuri na meg a többiek) pl: Franciai Taxi <#eljen> ott a Amerikaiak voltak a majmok<#levele> le is bõgtek mint állat. Na de visszatérve a témára egy fos az egész!

M@TriX
akkor el se olvasom a hsz-eket met az én véleményem is negatív. az alapsorozat se tetszett nagyon, de ha még az MO-i sorozatkészítõk átalakítjak, akkor annak annyi 😉

nemtudom miért olyan nehéz egy normális sorozatot összehozni.

kevés az értelmes nézõ vagy mi van?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

<#levele><#levele><#levele><#levele><#levele><#levele><#levele><#levele>
Nem néztem (nem is fogom) de a bemutatója elárúlja nekem hogy emkkora bukás ez a TV2-nek (na meg a Jóbanos rosszbanos-ról ne is beszéljünk)!
És még csak dúrván se fejeztem ki magam!

háát szerintem ez a müsör egy nagy bõrlehúzás <#gun><#gun><#falbav><#falbav><#bdead> VAN EGYÁLLTALÁN POZITIV HOZZÁSZÓLÁS A SOROZATHOZ???<#ravasz1>(valószinû hogy nincs..)<#eplus2><#levele>

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

így van, ahogy megvették a spanyolok az oroszok, majd mi magyarok is a gyártás jogát, hogy saját 'rém rendesünk' legyen

megfogom nézni így utólag is az 1. részt, csakhogy ne teljesen vakon itélkezzek, de a promók alapján harmatgyengének mutatkozik 😞

Teljesen mindegy hogy koppintás,vagy remake,a lényeg hogy gyenge...

Black Hawk
Nem Volt olyan rossz mint amire számítottam. A cipõboltos részmnél jót mosolyogtam.
-A hírdetésben azt írták, hogy illedelmes kiszolgálás.
-Az nem az én hirdetésem hanem a fõnöké.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Dynamic
Most már röhej, hogy minden második ember ezzel jön.Ki kéne végre írni a bannerbe 30-as betûmértettel, hogy felfogjátok végre:nem koppintás, hanem megvették a licencet és megcsinálták a remaket, kvázi újraforgatták az eredetit.Nem igaz, hogy nem látattok még remaket, miért kell erre így rácsodálkozni?
Voltan
Ja, én is csak most kezdem a WH-t. Vagy 15 éve játszok RPG-t, de az utóbbi 2-3 évben csak nagyon ritkán. Most adódott egy lehetõség, hogy újra heti rendszerességgel csináljuk. Amíg megy, addig megy. Elsõ benyomásra különben nagyon jó a Warhammer. meg is lepõdtem, azt hittem, hogy ez amolyan üsd vágd nem apád világ, de ellenkezõleg. A karakterek nagyon hosszú ideig abszolút antihõsök, teljesen életképtelenek, még a szél is elfújja õket. Jópofa. na, de ez már OFF...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Fenrir
Nembaj, én arról is lemaradtam amikor még játszottam ilyenekkel 😊

A halál csupán a kezdet...

Voltan
Nem táblás, RPG.

oké, így érthetõ😊

de Gyõzikénél sokkal jobb...

http://gaborszantai.co.uk/

Voltan
Az elsõ rész a legfontosabb az ilyen SitCom-oknál. A pilotba próbálják belesûríten az egésznek az esszenciáját, az a lényege, hogy kialakuljon egy kép az emberben a leendõ sorozatról, hogy tudni lehessen, mire lehet számítani a jövõben.
És hát ez siralmas.

Fenrir
Irigyellekk...Mármint a Warhammer miatt...

Voltan
Mi éppen szerepjátékoztunk tegnap este, de mindenkit érdekelt a Bándi család. Mind megegyeztünk abban, hogy ez a "magyarítás" már eleve egy halott dolog, már ötlet szinten is. Félbeszakítottuk a játékot, és belenéztünk úgy 10 perc erejéig. Síri csöndben ültük végig az egészet, aztán kikapcsoltuk, összenéztünk, és elintéztük egy vállrándítással. Erre számítottunk. Aztán visszatértünk a Warhammer világába.

Tudod már 1 részbõl is meglehet állapítani hogy jó lesz vagy nem,nem kell 10-et megnézni...
Legalábbis én megtudom,lehet hogy te nem...

na, jó magyar szokás szerint: elsõ rész szar, akkor az egész szar...

gratulálok, ha egyszer esztek egy rosszul sikerült süteményt, akkor többnek nem is adtok esélyt...?

http://gaborszantai.co.uk/

nekem tetszett, de kár hogy 90%ban másolat volt
a zene az valami iszonyat fos és jobban kéne gesztikulálniuk a szereplõknek, de pl aki steve-t játsza az kiköpött a mása mozgásra meg mindenre <#eljen>

én azért megnézem a következõ részt is ha lesz rá idõm

http://www.lohere.net - a MagyarChan

KeKKSZike
Gyerekek! 😄 Ez nagyon xar! Egyszerûen... Nem találok nagyon szavakat rá! Maradok az eredetinél a Cool TV-n! 😊

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Jolie
nem tetszett.
nagyon sz@r volt..
brr, az eredetit nem tudják meglovagolni
a legjobb az egészben a díszlet volt, meg a kutya

&#1148;&#1148;&#1150;&#1150;

a.carkey
Jaja. Ez valami katasztrófális, ráadásul oltári nagy koppintás. Szinte szórol szóra ...

A medve nem játék.

Família KFT volt az egyetlen négykézláb magyar vígjátéksorozat.A legjobb magyar vígjáték meg az Indul a bakterház.😊)
Akkor még tudtak alkotni,meg volt saját fantáziájuk.Most az összes magyar vígjáték külfödi séma szerint készül.Azért nem az igaziak,meg többnyire szánalmasak..

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

Tinman
"Ennél még Anettka melle is jobb." -írta egy user.
Igaza van.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Falusi megye kettõben õ volt Penészújfalu csapatkapitánya😛

Fenrir
Õ is 4 gólt szerzett 1 meccsen? 😊

Az kicsit gagyi,hogy egy elfuserált focilabdát szorongat egyfolytában Bándi Sanyi.<#hehe>

Fenrir
Mivel az eredeti sorozatban is elég sok "híres" amerikai fordult meg ez egyáltalán nem lehetetlen 😊

Remélem 1x Cseh Lacika bekopog hozzájuk mint a Barátok Közt-ben 😛

Szabó Gyõzõ minden ilyen vígjátéksorozatban szerepel?Várom, mikor bukkan fel Gesztesi Károly a sorozatban..
A kölyök tényleg hasonlít Alonsora😄D

A zenéjérõl meg ne is beszéjünk.. 😊

Fenrir
Nem elég, hogy nagyon gyenge poénokat adtak elõ nagyon xarul, de még a röhögõgép is tiszta gáz alatta 😊

apocalypse0
Én elõre megmontdam, hogy sztem szánalmas maga az ötlet is.
Azért belenéztem, és beigazolódott az állításom.

Ilyen gyenge poénokat még életembe nem láttam

apocalypse

magus
Szervét Tibor amúgy annyira nem rossz színész, dehát basszus ezt kell játszania

én azért röhögtem rajta, mert mindig eszembe jutott Al Bundy eredeti arca, az az eszméletlen life hurts fej, igazából ezek a magyar remakek lehetnek jobak is mint az eredeti, akkor is az volt elõbb és nem tudok (és nem is akarok) elvonatkoztatni tõle.

és csak 6 országban licencelték. És mindenhol bukott...

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Persze, hogy több poén van benne, hiszen az eredeti szövegkönyvet fordították le magyarra... ez nem vicc

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Hát nekem nincsenek vegyes érzéseim. Ez konkrétan az eredeti elsõ rész volt magyarul elõadva. Szánalmas. Ugyanazok a poénok csak szarul elõadva...

Inkább nézem továbbra is dvd-n vagy a Cool-on...

Hányás

Hát ez mindenképp gyenge,még akkor is ha nem hasonlítom az eredetihez.
Erõltetett az egész...

Harly18
Olvastam valahol, hogy a Szervét mondta, hogy nem másolja le azt, hogy a gatyájába teszi a kezét, mert hogy anélkül is jól meg tudja formálni a karaktert. Hát ja.....:S

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

rorr
HÁÁÁÁÁÁÁÁT!
Vegyes érzéseim vannak! Voltaj jó villanások de ez édeskevés kérem szépen.....
Kár volt TV2😞

Ramore
Nem tudom mi abban a meglepõ, ha vacak lett. Egyrészt Magyarországnak az ál sztár színészei csapnivaló kóklerek, nem lehet õket egy lapon említeni a hollywoodi kollegáikkal, másrészt a magyar emberek világhírûen ötletesek, ezért is csak ellopni, ritka esetekben megvásárolt licence alapján leutánozni tudnak efféle produkciókat...
Krinyo
szerintem ha már leforgatták az évadót (ha jól tudom) akkor már csak leadják

Krinyo
az alap 😊

Harly18
Az eredetit nem szárnyalja felül soha semilyen másolat. És ez nem csak erre érhetõ, hanem akármi másra is. Szerintem ebbõl leadnak 5-10 részt és annyi.....

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Krinyo
10 millióan meg sose néztek egy csatornát nálunk, max megaszar közben 2 milla.
De látom beleszámoltad a csecsemõket, meg a sok mezõgazdasági "menedzsert" 😄

+viasat.

N1ggA
Az egyik kedvenc sorozatom az eredeti, nincs olyan rész, amin percenként minimum 3x ne tudnék hangosan röhögni. Ez nagyon nem jött be <#levele>, ha épp rászántam magam, hogy elmosolyodjak, akkor a közönségzaj miatt mégse. Hát nem is számítottunk másra, valljuk be.<#szomoru1> Mind1, csak hetente lesz.

Spread De Love!