Black Mesa: Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Diezel
gyerekek ez fantasztikusan nagyon jó. jó sokáig nézelõdök 1 helyen. remekmû.
ki lehet ezt valahogy rakni az asztalra, hogy onnan egybõl el tudjam indítani?

ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM

wantonly
Engem meglepett, hogy ilyen jól megcsinálták! Erre nem számítottam. Nem csak a source motort tették alá, hanem remek érzékkel újragondolták ezt a klasszikust. Zseniális. 😊
alert
Tenyleg rengeteg apro kis trukk van benne amit meg lehet csinalni es kapsz erte acheivementet, mint ez a wc papiros dolog.. 😊 illetve tetszik, mint a regi half-life-ban is, hogy van nehany persze nem szandekosan bennehagyott hiba. pl a katasztrofa utan nem sokkal van az a helyszin, ahol egy tudost egy szellozo aknaba felszivja valami egy masik tudos pedig a labanal fogva probalja vissza tartani, vegul az egyiket beszippantja a valami a szellozobe es kikopi darabokban, a masikra pedig raesik a letra es meghal. Nekunk az ellenkezo iranyba kell tovabb menni. Vannak a kornyeken hordok. Ha ket hordot egymas tetejere teszel, egy masikat pedig mellejuk, akkor fel lehet maszni a szellozobe, ahol ott a tudos, nem megragva 😊 plusz erdekes fenyek jonnek kivulrol, es ki tudsz esni a palyarol... 😊

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

PhantomAss
srácok erre megérte várni...hihetetlen lett a játék, és ahogy látom nem egy-az egybe lemásoltak mindent hanem kiegészítették új játékelemekkel amik kihasználják a source motort jobban. A pályák egyes részletei is újak.
Nekem eddig nagyon bejön <#eljen>

GOOBY, pls

tutituti
dettó.
Apránként lassan mindent megnézve haladok.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Az elején nincs felirat, utána már jó

Gigabyte EP45-DS3, Core 2 Duo e8400, Corsair Dominator 2 gb 1066 MHz, Sapphire Radeon HD4850

Jaka923
Remélhetõleg napokon belül fel fog kerülni Steamre rendes játékként.

scomcomputers
A felíratozás miért nem müködik, pedig be van kapcsolva?
<#ijedt>

* Scomcomputers the future of computing!*

Én úgy döntöttem, nem szabad elkapkodni. Ki kell élvezni minden percét. Beállok 1 fejezet/alkalom játszásra.

Drukkolok, hogy menjen, azért majd üzenj, sikerült-e?
Diezel
Most települ a source sdk 2007. köszi a segítséget, remélem minden simán megy majd 😊

Elméletileg ha elindítod a BMS installját és már ok a Steam fiókod, akkor automatikusan clkönyvtárnak a Steam-en belül a SourceMods alkönyvtárat kínálja majd fel.Ha felrakta, indítsd újra a Steamet és a Library fülnél a Mod-ok alatt ott lesz a Black Mesa.Klikk erre és játszhatsz!
Diezel
Na a steam cucc végül sikerült, hitelesítettem az emailem is. most telepíthetem a játékot?

Nem találom a steamen. az sdk megvan már de a játék nem. vagy onnan nem is lehet letölteni?
Diezel
most nem tudom mi van ezzel a Steam Create Accounttal semmit nem tudok csinálni vele.... még bezárni sem

Erre most nem nagyon tudok válaszolni, régóta van account-om és már nem emlékszem, mi lehet a gond.Próbáld újraindítani.
Shep
Hát rohadt jó lett, elvittem a we got hostiles pályáig, ugyanolyan nehéz, meg ugyanolyan gyors, mintha a régit játszanám, a zöldek is tök gyorsan lõnek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mikor elindítod majd a Steamet, ehhez az accounthoz fog csatlakozni.És ehhez kötõdnek a Steam-es játékaid is: HL2, Episode1-2, Team Fortres 2, CS Source, és a Black Mesa, mint mod is.
Diezel
csináltam (csinálnék) egy steam accountot de amikor kiírja hogy you are all set, thanks for using steam, ott nyomnék egy NEXT-et de nem történik semmi, csak nyomokodom a next gombot. ez most mi?

Igen
Diezel
Még 1 kérdésem lenne: felraktam a steamet, accountot is létre kell hogy hozzak?

Borító:

kBagyula
/fav

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Bocsi, igazad van.Csak akkorát röhögtem rajta...biztos van még egy rakattal, arról majd hallgatok, mint Gordon Freeman.
Spoilerbe!
Vannak nagyon mókás achivmentek is...Valaki próbálkozott már a mikrosütõvel?És adtatok vécépapírt a klotyón ülõ tudósnak...? 😊
Daell Drow
1. Steam legyen telepitve, es a toolsnal a source SDK 2007. Ami alapban 4gb, de ha van fent ujabb valve game (tf2 portal2) akkor meguszod par szaz megaval. (az altalad emlitett fajlokal nem tudom mit lehet csinalni esetleg elinditoda telepitot megalitod es annk a helyere be masolod)
2. black mesa telepitese.
3. steam ujra indit es akkor megjelenik a jatekok kozt az ikonja.
Itt a rendszerigény linkje.Ebben szerintem az áll, hogy kell a Steam és azon belül a Source SDK Base 2007.Nekem már régóta fent van a Steam, ezért nem akarok rossz tippet adni.

Rendszerigény
Röviden: aki ezt fikázni meri, annak vágassék ki a nyelve...stb. stb.

Diezel
Na most srácok akkor segítsetek légyszi. Én most csomagolom ki. Szóval kell hozzá nekem Steam telepítve? Nagyon nem értek ezekhez, valaki el tudja mondani nekem lépésenként hogy mit kell csinálnom? Source SDK Base 2007 megvan ilyen gcf fájlformátumban.

tutituti
na pár órát játszottam.próbáltam meglesni hátha vannak bugok vagy secret dolgok.Tetszenek az apró mókák is
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
microwave acsi,vagy a wc papírt adjuk oda az elején a faszinak,az is acsit ér😊

Mediumon épp nehéz és visszahozza a régi feelinget.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

De még milyen faxán!Én most vonatoztam még egyet, mert nem tudtam elsõre szétnézni az ámulattól.Pedig már rég a katasztrófa után vagyok a játékban. 😊
Installnál a telepítés célkönyvtáraként a "SourceMods"-ot adja meg, úgyhogy elindítod a Steam-et és a Library-ben a Mods-nál megtalálod a játékot.
Steam restart kellett neki..

Nagyon faszán néz ki 😄
hogy tudom elindítani? feltelepítettem a setup exe-vel. DE nincs parancsikonom. ?

kösz <#eljen>
Helyesen: "Download now"
fuszhi
Ez a stream mire feltölt hogy készen álljon a letöltésre "egy év".

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most ellenõriztem: maga a BMS 7.22 giga
A "Sownload now"-ra klikkelni, aztán kb. 1 óra volt.Délután, legalábbis.
Nekem innen jött le és hibátlan:

Shacknews link
JaSoN HuNTeR
4GB+ a BMS.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Valamivel több, mint 7 giga...
Diezel
Nekem ez a source SDK úgy van meg hogy ilyen gcf fileokban. az is elég, vagy valami telepítõs verzió kell?

4GB?? Vagy több?? <#wow1>
JaSoN HuNTeR
Jaja.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Black Mesa forumról:

...
I don't want to download Source SDK 2007 thing from Steam (its about 4 gB, and my internet connection is a slouch).

és:

So here's my workaround:

1. I clicked Install Source SDK Base 2007 from Steam and as soon as it prepared the local disk for files (created the actual files and allotted them space), I stopped downloading.

2. I put my HL2E2 DVD in and copied the files from the DVD (the same files that were created in the Steam Apps folder for installing Source SDK Base 2007).

3. After overwriting, I restarted Steam and it shows that its now installed. I just have to download about 100 mB more (probably an update).

4GB az Source SDK cuuc???