Black Mesa: Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek a visszaállítása: http://www.sounds-resource.com/
megkeresni a kívánt hangot. Alien slave. Letölteni. Átnevezõs kicserélgetõs játék a sound\npc\alien_slave mappában. Az urh gondolom hasonlóan kivitelezhetõ. Szerintem még ma el is készülök vele.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Külön jó pont, hogy nem ugyanott vannak szétvágva a pályák, mint régen: (pl Blast Pit középsõ siló, ahol a kopogtató van)
Én az elektromos idegenek hangjával sem vagyok kibékülve. Ez a "sallabungabú ugabuga" nyugodt mély baritonon. Jó tudom a kettõ sztorijába "megjavultak" sõt a legnagyobb healer, védelmezõ, jóságos lények lettek. De a régi csattogó hangjuktól tényleg lehetett fosni :D +ott volt karakterük (esetleg valakinek van rá valami modja, hogy visszarakjuk a hangot? Úgy lenne az igazi.) Ezen remélem késõbb változtatnak. Az ilyen hangok pedig nagyon kellenek a játékba mert így tudsz felkészülni arra, hogy mi vár rád :D
Szerencsére ez a "szuperpáncélos" tudós hozza a régi színvonalat :D ünnepnapokon van energia a pajzsodban, egyes lények ha feltûnnek már elõre fosol.
Nagyon jó mod lett. Igazán elkapták azt a kaotikus horror szerû hangulatot amit a játék anno hozott. A feszítõvasban nem tetszik, hogy ilyen lassú és kicsi ívet húz :P A fegyverek másodlagos módja is hiányzik (a pisztolynál a gyors pontatlan sorozat ami most alapon van) de sokkal jobban szeretem mint a kettõ arzenálját.
Az idegenek bolygója pálya meg nem hiányzik. Azt a részt nem szerettem :D. Amit a pályákkal csináltak az külön jó pont. Kicsit változott így aki rongyosra játszotta a simát nem rutinból tolja végig. Sajnos tényleg sokat kivettek az eredetihez képest. :)
Nagyon jó játék lett. Kár hogy a kettõ nem ilyen sztorialapokon nyugszik.
Valahogy vissza kellene csempészni a régi katonahangokat, hogy akkor is lehessen õket hallani, amikor nincsenek közvetlen közelünkben - a katonai rádiózások adták meg a We got hostiles hangulatát (szerintem) :)
ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Könnybe lábadt a szemem amikor elindult velem a vonat,ERRE BEHÁNYT A VIDEÓKÁRTYÁM!!!! ÁÁÁÁÁ <#falbav>#falbav> De nem érdekel, veszek valami 2 gigásat a sörpénzembõl, les*arom. <#mf1>#mf1>
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Mellesleg milyen az ellenfelek gondolkozása?
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Én amúgy most fejeztem be az On a Railt. Ebbõl rengeteget kihagytak (szinte 1 komplett pályát), de kárpótoltak az újdonságokkal. Remélem a késõbbiekben betoldják majd hiányzó részeket a Steam-es verzióban.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
CS:S-ben pl normálisan mûködnek, raksz egy láthatatlan oszlopot kinevezed létrának azt kész, de a HL2-ben meg úgy volt megoldva, hogy leszálló meg felszálló zónákat jelölõ entity-k kellettek ha jól emlékszem. Az okozhatja ezt valószínûleg, de az is lehet próbálták a CS:S és HL2 megoldásokat ötvözni és ez lett belõle.
Egy apró, mégis bosszantó buggal(?) találkoztam, mégpedig olyannal, hogy nagyon "ragaszkodik" a létrához, néha csak ugrással volt hajlandó elengedni, akkor meg repültem a mélybe, ráadásul az oldalazásra sem reagált.
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

:)
* Scomcomputers the future of computing!*
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Köszi!
* Scomcomputers the future of computing!*
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Már csak abból kiindulva, hogy én egybõl léptem seedbõl ahogy lejött, mert fel kellett szabadítanom minden erõforrást hogy szépen fusson a gépemen, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
Itt egy példa a Valve Developer Wiki-rõl:
https://developer.valvesoftware.com/wiki/AK47_weapon
Ez egy AK-47 komplett kliens és szerveroldali kódja.
Bár a C++ bevallom nem az erõsségem (sosem volt még idõm és/vagy türelmem elég alaposan megtanulni), de ebbõl számomra egyértelmûnek tûnik, hogy ez bizony a Client.dll-be és a Server.dll-be compileolódik bele:
#ifdef CLIENT_DLL
#include "c_hl2mp_player.h"
#else
#include "hl2mp_player.h"
#endif
A Source már csak ilyen :) A Hammer meg amúgy BSP-ket generál kizárólag, ami a pályák geometriai és világítási mapjain kívül még max cubemapeket, scriptelt szekvenciákat, entity-k tulajdonságait (textúrázás, fizikai tulajdonságok, kapcsolatok, triggerek), és egyéb az adott pályán belüli lokális dolgokat tartalmaz.
Bár az is lehet félreértetted (vagy rosszul fejeztem ki magam), és úgy értelmezted a mondanivalómat hogy minden dinamikus entity külön DLL-ben van, ez esetben igazad van hogy ez nem így van.
game_shader_dx9.dll, client.dll, server.dll - ennyi és ezek mind a source - steamwork vezérlõk. Minden más az ingyenes Hammer editor által generált anyag.
Ha programozó vagy, akkor tisztában vagy vele, hogy a DLL-be az exe által hook-olt függvényeket fordítod, mint objektumokat, wrappereket, stb. A játékelemeket butaság dll-be fordítani és nem is szokták, hiszen onnantól nem lesz moduláris, ami tönkrevágja a további fejlesztés gördülékenységét.
[merlinw.org]
(/me another programozó :D)
(/me programozó :))
[merlinw.org]
Elvileg No-Steam verzió, telepíted, játsszol, nem kell Steam-el, meg 4-5GB-nyi Source SDK letöltésével kínlódni.
magnet:?xt=urn:btih:063EDF58F7E375197AFB094C8C322F47A9FD37CD
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
[merlinw.org]
2012-09-15 14:12:41 UNKNOWN BlackMesa-HALFLIFE DL 3150.0MB | 63F
Szerintem a warez-scene team-ek ráharapnak elõbb-utóbb.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
[merlinw.org]
Ezt ha feltelepitem a steamem-re,ugye nem all fen az a veszely h bannoljak az accom?
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder