Black Mesa: Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.youtube.com/watch?v=A7ZPDoU1X_U&feature=g-u-u
Az addig ok, de akkor viszont az SDK-t ki kéne adniuk a kezükbõl a coop-fejlesztõknek. Majd arra leszek kíváncsi mikor jelenti be valaki a moddb-en a realistic textures for BMS c. projektet :)) Vannak benne bugok meg fagyások, majd a Steam-es megjelenésig kijavítják. (vagy utána)

Bárki bármit mond, ez a mod egy ugyanolyan mérföldkõ a modok világában, mint anno a HL1 volt a játékok világában.

sparrow35
Megtaláõltam a wikiben: nincs és nem is lesz hacsak nem csinálja meg vki.

I want to be a mighty pirate ever!

sparrow35
Valaki világosítson fgel legyen szíves: akkor végülis bekerült a coop mód ahogy ígérték vagy nem?

I want to be a mighty pirate ever!

KiruHoshino

8. fejezetnél járok. Kedvenc achievments-em az volt amikor az elején wc papírt kellet adni a csávónak XD

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Shep
Pl, mikor lövik a szellõzõt, nekem eddig az tûnt fel?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TreDoR
Azért vannak olyan jelenetek amiket jól kiszedtek belole...

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

TreDoR
Hát azért a blast pites lifteket nem kellett volna lecserélniuk ezekre, azoknak volt fílingjuk.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Daell Drow
Na most ertem az 5ik fejezetbe, it is kurva jo a menu:
Daell Drow
Amenyit kinlodsz, nem lenne egyszerubb letolteni az sdk-t steamrol?
Utana BM instal, majd steam restart es mehet is a game.
Daell Drow
Igen, minden fejezetnel mas menu kep van. Mindegyik nagyon hangulatos.
Ryder62
Nagyon hangulatos lett ez a menü háttérkép

Gondolom mint a HL2 szériákban, ahogy haladsz elõre úgy mutat más-más helyszíneket is :)

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

fuszhi
Tegyék ki a bolti polcokra pénzért. Játékkal együtt úgy hogy már ne keljen vele szórakozni hanem telepíted elindítod s játszol. Nekem nem megy én ehhez már túl idõs vagyok. :(

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Valaki feltette 10 perce.
fuszhi
Melyik könyvtárba másoljam az sdk t ? Elõre is köszi ha valaki segít üdv.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Shep
Hát az nem is nagyon lesz, viszont sajnos az egész túlságosan gyors már (hl1 is ugyanez egy mai gépen), régen azért nem volt ennyire villámjáték, persze ennek vannak elõnyei is de több a hátránya.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
XEN világra nem vagyok kíváncsi, de az Opposing Force az jó lenne.

Nekem az elejétõl fagy. Vagy megy tovább vagy kilép. Tudtok esetleg valami megoldást?

TreDoR
Hardon nem rossz, mondjuk toltényt nem nagyon találok :D

Diezel
Ja én is azt hittem, hogy valahol elnéztem a feszítõvasat, na meg aztán a pisztolyt is, az elején a houndeye majdnem kinyírt :D
Szerintem fantasztikusan jól sikerült 10/10 :) Csak így tovább, jöhet a XEN világ, aztán az Opposing Force és a Blue Shift is :))

ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM

Shep
Na megvolt az elsõ fagyásom :( Létrázás ugyanolyan szar, mint régen ebben is sikerült megõrizni a régi "sikert".

Teljesen mindegy a sorrend.
Én pl felraktam a black mesat, és csak utána a source sdk-t (nincs fent semmilyen hl vagy source játékom most). Steam restart után igy is ott volt a játék menüben a black mesa..
Vedd fel akkor csak fél oldalra a fülhallgatót.... HL-t nem szabad hangok nélkül játszani, 50%-át azok teszik ki a feelingnek...
Diezel
Szerintem rossz sorrendben csináltad. Én elõször Steam, aztán Source SDK és arra a Half Life, így 100% hogy mûködnie kell.

Van mindenféle fülhallgatóm csak azért nem használom, mert akkor nem hallom a családot. Ha sír a gyerek, akkor menni kell. Ha az asszonynak kell segíteni, menni kell. Ezért is nem tehetem meg, hogy csak úgy kizárom a családot. De mindegy, így is faja a játék. Bõven többet ad és ér, mint nagyon sok fizetõs játék. Minden tiszteletem az alkotóké, mivel van némi tapasztalatom a modfejlesztések nehézségeirõl.

Nagyon várom ezek után az Operation Black mesát és a Guard Duty-t, mivel azokat nem vittem végig annyiszor, mint az alapjátékot, így kevésbé lesznek elõreláthatóak számomra azok a pályák.

Arra leszek még kíváncsi, hogy lesz-e valami a késõbbiekben a beígért COOP modból. Engem az érdekel még igazán.

Gondolom most a Valvés srácok is ezt nyomják meló helyett. Mindenesetre nagyon jó marketing ez nekik is, ha folytatni akarják a HL-Storyt.

Nagyon durva lettt :) 100%-os a feeling, a kezemen is feláll a szõr játék közben...
Rátoltam mindent maxra, 8xAA, meg 16xAF, aztán még így is van 130-330fpsem :D

Evin
Nem az a kérdés, hány nap alatt, mivel a szövegek nagy része ugyanaz, szóval szerintem egy hétvége alatt meglehetne, hanem az a kérdés, mikor ül neki valaki.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Kíváncsi vagyok hány nap alatt honosítják a játékot a rajongók. :)
Már nagyon vártam ezt a MOD-ot. Éppen most telepíti, remélem jó lesz minden. Én még a HL1-es idõszakban nõttem fel, úgyhogy duplán gyöngyszem ez az alkotás. :)

Miért nem szerzel be egy mikrofonos fejhallgatót? 2-3k FT-ért lehet kapni bármelyik elektronikai áruházban. Teljesen megéri.

Empty
Steam hiba ezt írja! Részemrõl ennyi. Nem cseszekedek vele tovább!

Korábban az a hír járta, hogy az eredeti HL1 High Definition pakkjában levõ fegyvereket is lehet majd használni egy console-parancs segítségével. Errõl tud valaki valami bõvebbet?

Evin
Semmivel. Felraktam még a játékot, Steam újraindít, és a játékok közül a Black Mesa. Utána tölt valamit (nálam 10perc volt), játékban elõkészíti a fájlokat, és lehet játszani.

Empty
És mivel indítod?

Evin
Persze lehet, hogy nem is kell, és az telepítõs verzió (3GB) már tartalmaz mindent, és indításnál telepített. Nem tudom, nem kísérletezgettem, elsõre ment a játék.
De az biztos, hogy 4GB-ot ha akarnék, se tudnék letölteni 10perc alatt, és a játék indításának elõkészülete nem volt több.

Evin
Csak a gyökerébe.

Empty
Steam Apps-on belül melyik mappába?

Evin
Én mondjuk PirateBay-rõl szedtem egy telepítõs verziót. Felrakott 7.8GB-ot, majd innen Source SDK Base 2007 (3MB), az megy a steamapps-ba, és az felrak 66MB-ot.
És bár tény, hogy elsõ indításnál valami letöltött a Steam, ami most 4gb-ot foglal, de nincs olyan gyors netem, hogy ezt 13perc alatt megcsinálhatta volna.
És nincs fent Valve játék!

wesker24
Elõször a steam-ben a Source SDK 2007-et kell telepíteni ami alapból 4,7 GB de ha van fent Valve játék (Portal 2 HL2) akkor csak pár 100 MB-ot kell leszedni.

Utána Black Mesa setup-ot indítani mikor végzett steam restart és már játszhatsz is !
Empty
Ja fantasztikus lenne ha tudnám telepíteni! Steam kell hozzá elõször letölteni?

Nem kell aggódni, kicsit másabbul kapod a fegyvereket, mint az eredetiben. :) Már én is azt hittem, hogy hülye vagyok és valahol elfelejtettem felvenni valamit. A pályák sem 100%-ban követik az eredetit. És irigylem azokat, akik esetleg nem játszottak az õs HL-el. Ez a játék sztem nem csak az év mod-ja címért indulhat, megállná a helyét rendes játékként is... A nosztalgia és egyéb faktorokat is hozzáadva nálam továbbra is 10/10. :)

Én sajna szinte teljesen hang nélkül kell, hogy játszam a gyerekek miatt, de 1 biztos: na ez az igazi HALF-LIFE feeling! Imádom ezt a környezetet, ez hiányzott nekem a HL2-bõl.

Eszméletlen! Az elsõ dolgom az volt, hogy a recepciós asztal alatt a vészgombot megnyomtam! <#bohoc>
Welcome to Black Mesa! (Kirázott a hideg)

JaSoN HuNTeR
Nagyon király lett!!! Mindenkinek ajánlom a játékot! 10/9 nálam!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

wantonly
Nem tudom pontosan, hogy hol vagy, de néhány zombi van, mielõtt megkapod. Egy ajtóba lesz beragadva... Addig is a zombikat máshogy is meg lehet ölni. :)
Feszítõvasat mikor kapok? Csak mert emlékeim szerint mire jönnek a zombik már meg kéne lennie, de eddig végig a security-s ölte le nekem õket, tovább most nem hajlandó követni és be kéne másznom valahová de így üres kézzel nem merek :D
Diezel
Az elsõ houndeyet feszítõvassal csaptam le... vagy valahol elõrébb elfelejtettem felvenni a pisztolyt?

Shep
Nem minden fegyverrel lehet, magnummal pl igen.

PhantomAss
steam /library/kikeresed a játékok között/jobb klikk/add desktop shortcut

GOOBY, pls

Daell Drow
1-2 videoban lattam hogy celra lehet tartani a fegyvert, ezt hogyan hozom elo? Vagy fegyver fuggo hogy melyik engedi melyik nem?

Amugya jatek eszmeletlen brutalis, grafika, fizika, hangulata maxon. En hardon tolom, izzadok is rendesen. Megfekszek is parszor, de en igy szeretem. <#taps><#eljen>
Szabi84
Én is játszottam vele, nagyon tetszik, sõt egész félelmetes!

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C