1688
Black Mesa: Source
  • Ryder62
    Tegnap elkezdtem én is, mondom csak belekukkantok ma, levonatozok Gordonnal és majd holnap folytatom. Aha, azt vettem észre hogy már több mint 2 órát játszottam és még csak most robbant ki a káosz, most szereztem meg a feszítő vasat. :D

Eddig nagyon jó, igazi nosztalgia áradat sugárzik a játékból :)

Már alig várom hogy újra leüljek játszani :)
  • Seth
    Tegnap twitch tv-n néztem egy streamet a játékról és véletlen ott volt az egyik készítő is. Megkérdeztük tőle, hogy miért nem adták ki a játékot akkor, amikor már a Xen rész is benne van végig. Csak annyit válaszolt, hogy mire végeznek vele,addigra már valószínűleg elég elavult lesz a látványvilág és hát ezért döntöttek úgy, hogy kiadják azt amilyük van.
    Nem tudom ez mit jelent, de min. 2 év várakozás megint (when it's done!) :D
  • PhantomAss
    még ehhez annyit hogy emiatt sajnos a játékidő is sokkal rövidebb:(
    de amúgy nagyon tetszik, jó munkát végeztek a fiúk!
  • PhantomAss
    egyébként én azt vettem észre, hogy sokkal egyszerűbb lett a pályatervezés, amolyan "bolondbiztos" az egész: nem nagyon kell gondolkodni hogy merre tovább, és bár hasonlítanak az alapjátékra de azért sokkal egyszerűbbek a pályák. Nem kell annyit összevissza keverni a szellőzőkben, stb.
    Sokkal átláthatóbb az egész, bár én inkább szenvednék vele az eredeti pályákon :)
  • Devv
    Jöhetnek még screenshotok a játék második feléről is. :)
  • RMarvin
    Aztak**vab*zzeg: 18 éven aluliak meg ne nézzék, mert maradandó károsodást fognak szenvedni! Istenem, azok a régi szép idők... Amikor 20 éve bekapcsoltam a TV-t éjszaka, mindig akadt legalább 1 csatorna, ahol hasonlóan szép látvány fogadott, s nem videoklippként.

Mit gondoltok, a szabad zenecsatornák közül hány merné ma leadni? Na ilyenkor büszke magyar vagyok!

Ez a klipp könnyeket csalt a szemembe, s nem a zene miatt. Köszi a linket!
  • BladeW
    Mármint hogy ide épül be?

combiné
  • kill3r21
    nagyon komoly a játék kb 5. fejezetben vagyok, és sok mindenre nem emléxem, de nagyon kellemes, és igy felújitva olyan mindha hl2 epizod -3 al játszanék...én ezt kiadnám lemezen, ennek a polcomon lenne a helye :)
  • Dodo55
    Pontosan :)
  • BewK
    ahha szóval az a barney calhoun akivel vagyunk a blue shiftben, ő az a barney aki a hl2ben beépűl a combinébe hogy segítsen?
  • nyirog
    kíváncsi vagyok a valve fog e majd valamit mondani rá :)
  • nyirog
    na ez egy FPS, nem pedig a cod és társai..., érdekes mód egyszer se találtam még egyetlen HL játékmenetét se unalmasnak (pedig minimális szabadságot leszámítva itt is egy csőben haladok előre azért) ezért is hiányzik már annyira az ep3 :((((( (meg hát a sztori...) gyönyörű mód, új színt vitt az egészbe. Mindegy is kár ezt fejtegetni, über fasza és kész, mod ide vagy oda van olyan jó mint az eredeti széria - és sok AAA néven emlegetett játékot tényleg maga mögött tudhat.
  • deestroy
    kiszenvedtem.. köszi
  • JaSoN HuNTeR #1275
    Steamon kell elindítani.
  • deestroy
    emberek! a játék nagyon jó, megéri leszedni! Na de egy nagyon súlyos kérdésem van... leszedtem, toltam, kiléptem. de nem találok semmi exe-t amivel el tudom indítani! :D HELP!!!!!!!!!
  • artschi
    vittem :D
  • Dency
    achievement:
    "Vigyél wc papírt a tudósnak" :D
  • RMarvin
    Én a HL-ről beszélek általában. Nekem a BMS inkább játék mint remake mod, mert annál sokkal több. Tényleg megérte várni rá.

A korábbi állítólagos leak verziókra (legalábbis amiket én láttam) egyáltalán nem hasonlít. Szerintem azok jó része kamu volt. Pl a We've got a hostiles nyílt terepi része a leaknél szinte teljesen sík volt, s az Obsidian Conflict HLS részében látott katonákat vonultatta fel.
  • McFrost
    KÖszi!
  • Diezel
    Elkezdtem szétszedegetni a hgrunt hangokat, de elég macera, mert még a "so wheres this guy freeman" is szavakra-wav-okra bontva található meg.. és meghallgatva az új hangokat hát fuj :D
    dolgozom rajta de lassan fog menni
  • TreDoR
    Régen ezt jelentette egy game, végigmenni a pályákon. Az hogy manapság a sandbox a meno meg az olyanok ahol lebasznak egy városba, szigetre azt csinálj amit akarsz egy dolog, de ez egy remake, nem új game.
  • netrunner
    Nagyon király lett a játék, már 3 éve vártam rá. Megérte... :)
  • RMarvin
    Valóban nagyon jó játék, az ilyen csőjáték kategóriában én is óvatosan megmerem kockáztatni, hogy a legjobb. Ha viszont már egy minimális szabadságra is vágysz játék közben, akkor ott nem rúg labdába.
  • JaSoN HuNTeR #1265
    De nem csak erre értem. Az összes Half-Lifera.
  • MerlinW
    Ezt csak azért mondod, mert a hatása alatt vagy:)
  • JaSoN HuNTeR #1263
    Soha nem játszottam ennél jobb játéknál!
  • haldor
    Barney Calhoun is látja Gmant. Csak ő nem érintkezik vele közvetlenül.
  • Dodo55
    Barney hangja ugyanaz mint G-Man-é...

Lehet csak véletlen egybeesés, lehet nem.
  • haldor
    Shephard egy külön karakter. Nem Gordon álmodja magát neki. A sztori végén közli is vele Gman, hogy nincs vele dolga bár bámulatos amit tett (míg Gordonnak "munkát" ajánlott, Calhounhoz meg oda se ment).

• Dency
    kösz.
  • Diezel
    kíváncsi leszek mikor lesz újra régi katona hangunk :)
  • scomcomputers
    Állítsd át steamet angolra..
  • JaSoN HuNTeR #1256
    Már csinálják. :)
  • JaSoN HuNTeR #1255
    Még nincs hozzá magyar felirat. Örülnénk neki hogyha valakik csinálnának hozzá.!
  • Dency
    Magyar feliratot hogy lehetne rávarázsolni? Van már rá megoldás?
  • JaSoN HuNTeR #1253
    Játék elején nincs. amint kiszállsz a vonatból már lesz.
  • McFrost
    Helló!
    Van valami trükk, hogy lássam a párbeszédet? Bekapcsoltam a menüben, de nam látom.
  • JaSoN HuNTeR #1251
    kiragadja őt az időből, és „álomba” helyezi.
  • JaSoN HuNTeR #1250
    Összefügg a két játék. Eléggé is.

Ilyen álomba rakta G-man Gordont, úgy mint Adrian Shephard.

Magyarul játsszátok és akkor jobban megértitek. :)
  • haldor
    A Combine katonái is jók. Nekem ott csak ezzel a "You are Harry Po...aöö akarom mondani Gordon Freeman!" szupersztárolással van meg azzal hogy igazából tök értelmetlen ahogy ott vagy, abban a világban.
    Egyszer csak megjelensz egy tök ismeretlen kor, ismeretlen és kifordított világában, majd egy nagyon rövid "gyerekek most olvastam az 1984-et és csináljunk már inkább egy ilyen játékot!!!" közjáték után az ellenállás élére választ azonnal a lelkes csapat (nekem nagyon wtf volt).

Jó dolgok voltak benne csak tök hülyén lett összerakva.