1688
Black Mesa: Source
  • Shep
    Na megvolt az első fagyásom :( Létrázás ugyanolyan szar, mint régen ebben is sikerült megőrizni a régi "sikert".
  • Borg
    Teljesen mindegy a sorrend.
    Én pl felraktam a black mesat, és csak utána a source sdk-t (nincs fent semmilyen hl vagy source játékom most). Steam restart után igy is ott volt a játék menüben a black mesa..
  • Borg
    Vedd fel akkor csak fél oldalra a fülhallgatót.... HL-t nem szabad hangok nélkül játszani, 50%-át azok teszik ki a feelingnek...
  • Diezel
    Szerintem rossz sorrendben csináltad. Én először Steam, aztán Source SDK és arra a Half Life, így 100% hogy működnie kell.
  • RMarvin
    Van mindenféle fülhallgatóm csak azért nem használom, mert akkor nem hallom a családot. Ha sír a gyerek, akkor menni kell. Ha az asszonynak kell segíteni, menni kell. Ezért is nem tehetem meg, hogy csak úgy kizárom a családot. De mindegy, így is faja a játék. Bőven többet ad és ér, mint nagyon sok fizetős játék. Minden tiszteletem az alkotóké, mivel van némi tapasztalatom a modfejlesztések nehézségeiről.

Nagyon várom ezek után az Operation Black mesát és a Guard Duty-t, mivel azokat nem vittem végig annyiszor, mint az alapjátékot, így kevésbé lesznek előreláthatóak számomra azok a pályák.

Arra leszek még kíváncsi, hogy lesz-e valami a későbbiekben a beígért COOP modból. Engem az érdekel még igazán.

Gondolom most a Valvés srácok is ezt nyomják meló helyett. Mindenesetre nagyon jó marketing ez nekik is, ha folytatni akarják a HL-Storyt.
  • Borg

Nagyon durva lettt :) 100%-os a feeling, a kezemen is feláll a szőr játék közben...
    Rátoltam mindent maxra, 8xAA, meg 16xAF, aztán még így is van 130-330fpsem :D

• Evin
    Nem az a kérdés, hány nap alatt, mivel a szövegek nagy része ugyanaz, szóval szerintem egy hétvége alatt meglehetne, hanem az a kérdés, mikor ül neki valaki.
  • DrBrown
    Kíváncsi vagyok hány nap alatt honosítják a játékot a rajongók. :)
    Már nagyon vártam ezt a MOD-ot. Éppen most telepíti, remélem jó lesz minden. Én még a HL1-es időszakban nőttem fel, úgyhogy duplán gyöngyszem ez az alkotás. :)
  • bgabor
    Miért nem szerzel be egy mikrofonos fejhallgatót? 2-3k FT-ért lehet kapni bármelyik elektronikai áruházban. Teljesen megéri.
  • Empty
    Steam hiba ezt írja! Részemről ennyi. Nem cseszekedek vele tovább!
  • RMarvin
    Korábban az a hír járta, hogy az eredeti HL1 High Definition pakkjában levő fegyvereket is lehet majd használni egy console-parancs segítségével. Erről tud valaki valami bővebbet?
  • Evin
    Semmivel. Felraktam még a játékot, Steam újraindít, és a játékok közül a Black Mesa. Utána tölt valamit (nálam 10perc volt), játékban előkészíti a fájlokat, és lehet játszani.
  • Empty
    És mivel indítod?
  • Evin
    Persze lehet, hogy nem is kell, és az telepítős verzió (3GB) már tartalmaz mindent, és indításnál telepített. Nem tudom, nem kísérletezgettem, elsőre ment a játék.
    De az biztos, hogy 4GB-ot ha akarnék, se tudnék letölteni 10perc alatt, és a játék indításának előkészülete nem volt több.
  • Evin
    Csak a gyökerébe.
  • Empty
    Steam Apps-on belül melyik mappába?
  • Evin
    Én mondjuk PirateBay-ről szedtem egy telepítős verziót. Felrakott 7.8GB-ot, majd innen Source SDK Base 2007 (3MB), az megy a steamapps-ba, és az felrak 66MB-ot.
    És bár tény, hogy első indításnál valami letöltött a Steam, ami most 4gb-ot foglal, de nincs olyan gyors netem, hogy ezt 13perc alatt megcsinálhatta volna.
    És nincs fent Valve játék!
  • wesker24
    Először a steam-ben a Source SDK 2007-et kell telepíteni ami alapból 4,7 GB de ha van fent Valve játék (Portal 2 HL2) akkor csak pár 100 MB-ot kell leszedni.

Utána Black Mesa setup-ot indítani mikor végzett steam restart és már játszhatsz is !
  • Empty
    Ja fantasztikus lenne ha tudnám telepíteni! Steam kell hozzá először letölteni?
  • gabesz012
    Nem kell aggódni, kicsit másabbul kapod a fegyvereket, mint az eredetiben. :) Már én is azt hittem, hogy hülye vagyok és valahol elfelejtettem felvenni valamit. A pályák sem 100%-ban követik az eredetit. És irigylem azokat, akik esetleg nem játszottak az ős HL-el. Ez a játék sztem nem csak az év mod-ja címért indulhat, megállná a helyét rendes játékként is... A nosztalgia és egyéb faktorokat is hozzáadva nálam továbbra is 10/10. :)
  • RMarvin
    Én sajna szinte teljesen hang nélkül kell, hogy játszam a gyerekek miatt, de 1 biztos: na ez az igazi HALF-LIFE feeling! Imádom ezt a környezetet, ez hiányzott nekem a HL2-ből.
  • setchoo
    Eszméletlen! Az első dolgom az volt, hogy a recepciós asztal alatt a vészgombot megnyomtam!
    Welcome to Black Mesa! (Kirázott a hideg)
  • JaSoN HuNTeR #1146
    Nagyon király lett!!! Mindenkinek ajánlom a játékot! 10/9 nálam!
  • wantonly
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem tudom pontosan, hogy hol vagy, de néhány zombi van, mielőtt megkapod. Egy ajtóba lesz beragadva... Addig is a zombikat máshogy is meg lehet ölni. :)
  • Dodo55
    Feszítővasat mikor kapok? Csak mert emlékeim szerint mire jönnek a zombik már meg kéne lennie, de eddig végig a security-s ölte le nekem őket, tovább most nem hajlandó követni és be kéne másznom valahová de így üres kézzel nem merek :D
  • Diezel
    Az első houndeyet feszítővassal csaptam le... vagy valahol előrébb elfelejtettem felvenni a pisztolyt?
  • Shep
    Nem minden fegyverrel lehet, magnummal pl igen.
  • PhantomAss
    steam /library/kikeresed a játékok között/jobb klikk/add desktop shortcut
  • Daell Drow
    1-2 videoban lattam hogy celra lehet tartani a fegyvert, ezt hogyan hozom elo? Vagy fegyver fuggo hogy melyik engedi melyik nem?

Amugya jatek eszmeletlen brutalis, grafika, fizika, hangulata maxon. En hardon tolom, izzadok is rendesen. Megfekszek is parszor, de en igy szeretem.
  • Szabi84
    Én is játszottam vele, nagyon tetszik, sőt egész félelmetes!
  • Diezel
    gyerekek ez fantasztikusan nagyon jó. jó sokáig nézelődök 1 helyen. remekmű.
    ki lehet ezt valahogy rakni az asztalra, hogy onnan egyből el tudjam indítani?
  • wantonly
    Engem meglepett, hogy ilyen jól megcsinálták! Erre nem számítottam. Nem csak a source motort tették alá, hanem remek érzékkel újragondolták ezt a klasszikust. Zseniális. :)
  • alert
    Tenyleg rengeteg apro kis trukk van benne amit meg lehet csinalni es kapsz erte acheivementet, mint ez a wc papiros dolog.. :) illetve tetszik, mint a regi half-life-ban is, hogy van nehany persze nem szandekosan bennehagyott hiba. pl a katasztrofa utan nem sokkal van az a helyszin, ahol egy tudost egy szellozo aknaba felszivja valami egy masik tudos pedig a labanal fogva probalja vissza tartani, vegul az egyiket beszippantja a valami a szellozobe es kikopi darabokban, a masikra pedig raesik a letra es meghal. Nekunk az ellenkezo iranyba kell tovabb menni. Vannak a kornyeken hordok. Ha ket hordot egymas tetejere teszel, egy masikat pedig mellejuk, akkor fel lehet maszni a szellozobe, ahol ott a tudos, nem megragva :) plusz erdekes fenyek jonnek kivulrol, es ki tudsz esni a palyarol... :)
  • PhantomAss
    srácok erre megérte várni...hihetetlen lett a játék, és ahogy látom nem egy-az egybe lemásoltak mindent hanem kiegészítették új játékelemekkel amik kihasználják a source motort jobban. A pályák egyes részletei is újak.
    Nekem eddig nagyon bejön
  • tutituti
    dettó.
    Apránként lassan mindent megnézve haladok.
  • yooyoo
    Az elején nincs felirat, utána már jó
  • Jaka923
    Remélhetőleg napokon belül fel fog kerülni Steamre rendes játékként.
  • scomcomputers
    A felíratozás miért nem müködik, pedig be van kapcsolva?
  • RMarvin
    Én úgy döntöttem, nem szabad elkapkodni. Ki kell élvezni minden percét. Beállok 1 fejezet/alkalom játszásra.
  • Tibbbor
    Drukkolok, hogy menjen, azért majd üzenj, sikerült-e?