1688
Black Mesa: Source
  • Diezel
    Most települ a source sdk 2007. köszi a segítséget, remélem minden simán megy majd :)
  • Tibbbor
    Elméletileg ha elindítod a BMS installját és már ok a Steam fiókod, akkor automatikusan clkönyvtárnak a Steam-en belül a SourceMods alkönyvtárat kínálja majd fel.Ha felrakta, indítsd újra a Steamet és a Library fülnél a Mod-ok alatt ott lesz a Black Mesa.Klikk erre és játszhatsz!
  • Tibbbor
    Ez talán segít:

Steam telepítése, beüzemelése magyarul
  • Diezel
    Na a steam cucc végül sikerült, hitelesítettem az emailem is. most telepíthetem a játékot?
  • hapi
    Nem találom a steamen. az sdk megvan már de a játék nem. vagy onnan nem is lehet letölteni?
  • Diezel
    most nem tudom mi van ezzel a Steam Create Accounttal semmit nem tudok csinálni vele.... még bezárni sem
  • Tibbbor
    Erre most nem nagyon tudok válaszolni, régóta van account-om és már nem emlékszem, mi lehet a gond.Próbáld újraindítani.
  • Shep
    Hát rohadt jó lett, elvittem a we got hostiles pályáig, ugyanolyan nehéz, meg ugyanolyan gyors, mintha a régit játszanám, a zöldek is tök gyorsan lőnek.
  • Tibbbor
    Mikor elindítod majd a Steamet, ehhez az accounthoz fog csatlakozni.És ehhez kötődnek a Steam-es játékaid is: HL2, Episode1-2, Team Fortres 2, CS Source, és a Black Mesa, mint mod is.
  • Diezel
    csináltam (csinálnék) egy steam accountot de amikor kiírja hogy you are all set, thanks for using steam, ott nyomnék egy NEXT-et de nem történik semmi, csak nyomokodom a next gombot. ez most mi?
  • Tibbbor
    Igen
  • Diezel
    Még 1 kérdésem lenne: felraktam a steamet, accountot is létre kell hogy hozzak?
  • kjhun
    Borító:

• kBagyula #1115
    /fav
  • Tibbbor
    Bocsi, igazad van.Csak akkorát röhögtem rajta...biztos van még egy rakattal, arról majd hallgatok, mint Gordon Freeman.
  • kjhun
    Spoilerbe!
  • Tibbbor
    Vannak nagyon mókás achivmentek is...Valaki próbálkozott már a mikrosütővel?És adtatok vécépapírt a klotyón ülő tudósnak...? :)
  • Daell Drow
    1. Steam legyen telepitve, es a toolsnal a source SDK 2007. Ami alapban 4gb, de ha van fent ujabb valve game (tf2 portal2) akkor meguszod par szaz megaval. (az altalad emlitett fajlokal nem tudom mit lehet csinalni esetleg elinditoda telepitot megalitod es annk a helyere be masolod)
    2. black mesa telepitese.
    3. steam ujra indit es akkor megjelenik a jatekok kozt az ikonja.
  • Tibbbor
    Itt a rendszerigény linkje.Ebben szerintem az áll, hogy kell a Steam és azon belül a Source SDK Base 2007.Nekem már régóta fent van a Steam, ezért nem akarok rossz tippet adni.

Rendszerigény
  • RMarvin
    Röviden: aki ezt fikázni meri, annak vágassék ki a nyelve...stb. stb.
  • Diezel
    Na most srácok akkor segítsetek légyszi. Én most csomagolom ki. Szóval kell hozzá nekem Steam telepítve? Nagyon nem értek ezekhez, valaki el tudja mondani nekem lépésenként hogy mit kell csinálnom? Source SDK Base 2007 megvan ilyen gcf fájlformátumban.
  • tutituti
    na pár órát játszottam.próbáltam meglesni hátha vannak bugok vagy secret dolgok.Tetszenek az apró mókák is
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    microwave acsi,vagy a wc papírt adjuk oda az elején a faszinak,az is acsit ér:)

Mediumon épp nehéz és visszahozza a régi feelinget.
  • Tibbbor
    De még milyen faxán!Én most vonatoztam még egyet, mert nem tudtam elsőre szétnézni az ámulattól.Pedig már rég a katasztrófa után vagyok a játékban. :)
  • Tibbbor
    Installnál a telepítés célkönyvtáraként a "SourceMods"-ot adja meg, úgyhogy elindítod a Steam-et és a Library-ben a Mods-nál megtalálod a játékot.
  • sgamez
    Steam restart kellett neki..
  • pcgammer

Nagyon faszán néz ki :D
  • sgamez
    hogy tudom elindítani? feltelepítettem a setup exe-vel. DE nincs parancsikonom. ?
  • S8DJ
    kösz
  • Tibbbor
    Helyesen: "Download now"
  • fuszhi
    Ez a stream mire feltölt hogy készen álljon a letöltésre "egy év".
  • kjhun
  • Tibbbor
    Most ellenőriztem: maga a BMS 7.22 giga
  • Tibbbor
    A "Sownload now"-ra klikkelni, aztán kb. 1 óra volt.Délután, legalábbis.
  • Tibbbor
    Nekem innen jött le és hibátlan:

Shacknews link
  • JaSoN HuNTeR #1094
    4GB+ a BMS.
  • Tibbbor
    Valamivel több, mint 7 giga...
  • Diezel
    Nekem ez a source SDK úgy van meg hogy ilyen gcf fileokban. az is elég, vagy valami telepítős verzió kell?
  • kjhun
    4GB?? Vagy több??
  • JaSoN HuNTeR #1090
    Jaja.
  • kjhun
    Black Mesa forumról:

...
    I don't want to download Source SDK 2007 thing from Steam (its about 4 gB, and my internet connection is a slouch).

és:

So here's my workaround:

1. I clicked Install Source SDK Base 2007 from Steam and as soon as it prepared the local disk for files (created the actual files and allotted them space), I stopped downloading.

2. I put my HL2E2 DVD in and copied the files from the DVD (the same files that were created in the Steam Apps folder for installing Source SDK Base 2007).

3. After overwriting, I restarted Steam and it shows that its now installed. I just have to download about 100 mB more (probably an update).

4GB az Source SDK cuuc???