1688
Black Mesa: Source
  • Dodo55
    Ja csak ha a katonák nálam anti-FPS fegyverrel támadnak akkor még az easy is nehéz tud lenni :D
  • Ryder62
    Hardon a háromfejű lénynél 3-szor vagy 4-szer haltam meg. Az oda és vissza utat együtt véve. Könnyűn meg bűn játszani egy játékot is. Az utóbbi 10 évben mindent minimum normalon tolok, egyedül a max payne 3 kivétel mert ott még easy-n is jól megszenvedtem.
  • Borg
    Én is úgy kezdtem, hogy normalra átraktam a nehézséget.

Mondjuk én így is kicsit kevésnek éreztem az ellenfelek mennyiségét. Jó persze, volt 4-5 hely, ahol kurvasokan támadtak, és tényleg neki kellett futni párszor a jó módszer megtalálásához, de a legtöbb hely így normalon is egyszerű volt. Kicsit azt sajnálom, hogy kevés lőszert lehetett találni a jobb fegyverekhez, gravity gun, meg ilyenek. Szinte 75%-ban shotival toltam végig, nameg a magnummal.
  • bgabor
    Tudom, alapból könnyű nehézségi fokozaton van a játék, aki nem állítja át normalra, annak sokkal-sokkal könnyebb lesz. Valószínűleg ez az oka hogy te és Shep nehézség nélkül megcsináltátok, ahol más egy óráig szív.

Hát nem könnyű fokozaton kell tolni, a túlélőhorror műfaj nem arról szól. :D
  • Shep
    Akkor azért, mert már normálon is ha elkapnak gyakorlatilag majdnem nullára visznek 1 ütéssel.
  • Shep
    Hülyeség, lentre bedobod a gránátot és egyből futás a létrához. Ez a tuti módszer 1x kaptak el akkor is azért mert a hülye létráról nem akart lemászni. Nem kell ott csúszni mászni, meg mit tudom én.
  • PhantomAss
    én azt a részt simán megcsináltam, egyetlen gránát nélkül, csak az ajtón a deszkákat lőttem ki előre
    még csodálkoztam is hogy milyen egyszerü volt
    persze nagyon kell figyelni, rohanni pont a létrához, és egyszer-egyszer eltaláltak de nem sok életerő ment le
    mondjuk én könnyü fokozaton nyomom
  • HTS s3rg1nh00
    szóval #1346 erről szólt volna,csak nem akartam lelőni...
  • torma1
    Háát ezzel az ugrással nagyon elszúrtak valamit. :) :D Remélem javítják.
  • Gabe18
    Érdekes bugok vannak a játékban...

• bgabor
    Na, megnéztem külföldi fórumon. Úgy kell csinálni, hogy eltérő szintre kell hajítani a gránátot, mint amin éppen vagy, akkor elmennek a te szintedről. Ezek után guggolva, zajt nem csapva lehet mozogni. Miután fölmászol a létrán, újabb másik szintre dobott gránáttal megint eltereled őket. És közben figyelsz hogy mielőtt futni kezdenél, egy gránáttal lerobbantsad a deszkákat a bedeszkázott ajtóról, amin keresztül be akarsz futni.

Hát nem egyszerű, az biztos.
  • PhantomAss
    jó ez a videó, köszi, majd kipróbálom
    én a guggolás-ugrással szórakoztam
  • HTS s3rg1nh00
    nem kinyírni kell,hanem elterelni vele a figyelmét...amúgy én normalon játszom,de nekem is vagy 20x vissza kellett tölteni minimum.
  • Aquir
    nekem sem volt vele gondom, csak a szélén futottam meg gránátokat ledobni, a létráról is lehet. egyszer kapott el kicsit
  • bgabor
    Rohadtul semmit nem reagálnak a gránátokra. Akárhová dobom őket, még ha a lyukba ahol vannak, akkor se történik semmi. Van nálam kilenc darab gránát és néhány Satchel charge, semmi hatása nincsen rájuk. Ha berohanok a terembe, agyonvernek két ütésből.

Nagyon elcseszték ezt a részt. Az eredetiben egyetlen gránát megzavarta őket, és lehetett rohanni. Itt el van szarva az egész.
  • Shep
    Gránátok nem dísznek vannak, meg a futás gomb sem.
  • bgabor
    Ez marhaság, ha guggolva centinként megyek, akkor is lecsap. Amúgy is láthatóan van szeme.

És ugye a játékban nagyon szarul kivitelezett létráramászás-létraelengedés dolog még szarabbá teszi az egészet. Alig lehet megcsinálni, próbáltam vagy húszszor.
  • Aquir
    ta-dah!   ugrás-guggolás kell ugye, mivel nem long-jumpot akarsz csinálni
  • Metalmilitiakid
    Elég egy gránát odafele, visszafelé viszont ha 10 et górtam rá akkor se mozdult meg...
  • TreDoR
    1 uton meg lehet csinálni, rá kell jonni merre, de egyébként asszem nem kell oket átugrani, max. 1-et talán.
  • TreDoR
    Hátja, itt tobb gránátot kell eldobni, az eredetiben elég volt 1-et.
  • PhantomAss
    gyerekek már egy napja szenvedek ezzel a pályával amikor minden be van robbanószerezve egy helyiségben és ugrálni kell. Elég egy rossz mozdulat és kampec. Komolyan mondom már hülyét kapok.
    Merre kell menni,mit rontok el?
    Hiába nyomok guggolás-ugrást, nem tudok átugrani semmit.
  • HTS s3rg1nh00
    az a lény hallás alapján csapkod ide-oda,ez gondolom már elég segítség.
  • Szabi84
    :DDD egyébként tényleg hülyeség benne az ugrás
  • Ryder62
    Pedig ugyan az: a gránát.
  • bgabor
    A rakétahajtómű-tesztelőben lévő háromfejű lény figyelmét ebben a részben mi tereli el ideiglenesen? Próbáltam gránátokat dobni neki, hogy legyen néhány másodpercem elfutni mellette, se semmi reakció. Alulról mennék fölfelé, a generátort már beindítottam.
  • Világpolgár
    Én ezt nem vagyok hajlandó elhinni! :)
  • Borg

Na kivégeztem én is.
    Game Of The Year. Again.
  • Ry0K3N
    Az eszméletlen laggos volt mikor próbáltam.
  • mascarun
    Nem!
  • RMarvin
    Már megvolt :)))
    Sőt, a rivális Obsidian Conflict-tal még a Half-Life: Source is végigtolható!!! (A Svencoop nekem sajna sosem jött be)
  • MerlinW
    Synergy? Nem Black Mesa, de HL2-őt akár 16-an is végigjátszhatjátok coop-ban.
  • Aquir
    na beértem, nagyon jóas lett
  • RMarvin
    Személy szerint inkább a COOP fejlesztésére szavazok.
  • Ryder62

Komolyan most ebbe minek multi? Minden mai játékban van már. Nem elég ennyi?

Én vagyok ennyire maradi aki single játékokat részesíti előnyben?
  • Jaka923
    When it's done! :)
    De igazából nem is értem, hogy minek foglalkoznak vele, mivel tök felesleges ebbe a játékba multiplayer. Az erre szánt energiát inkább fordítanák pluszba a Xen csiszolására, mert azt nem lesz egy könnyű menet átalakítani.
  • JaSoN HuNTeR #1332
    Multiplayert mikor tervezik belerakni?
    Valaki halott valamit erről?
  • Diezel
    Ó igen, letöltöttem az eredeti katona hangokat, végre visszatértek, és most már lehet az ilyeneket is hallani, hogy "bravo post clear, over" stb. király :))
  • gabor222
    A gyakorlópályán sikerült. De asszem az volt a gondja, hogy játék közbe nem vette fel a hosszú ugrás cuccot. Most újrakezdtem pályát és már sikerül átugrani.....
  • Metalmilitiakid
    Igazából neki kell futni és utána kb egyszerre megnyomni az ugrást és a guggolást, bár inkább egy igen kicsi késéssel később a guggolást és guggolva is kell érkezni. Lényegében ennyi a trükk. Az hogy ezt neked most pontosan melyik résznél kell alkalmazni azt nem vágom, de ha így nem megy akkor más megoldást keress.