Black Mesa: Source
  • haldor
    Szintén kimentve mind :P. A katonák hangjával mi lett? Az a mély búgó torzított hang egyik eleme volt az hogy miért féltünk tőlük :D. Az Opposite Forceban volt ilyen a katonák hangja :(.
    Én az elektromos idegenek hangjával sem vagyok kibékülve. Ez a "sallabungabú ugabuga" nyugodt mély baritonon. Jó tudom a kettő sztorijába "megjavultak" sőt a legnagyobb healer, védelmező, jóságos lények lettek. De a régi csattogó hangjuktól tényleg lehetett fosni :D +ott volt karakterük (esetleg valakinek van rá valami modja, hogy visszarakjuk a hangot? Úgy lenne az igazi.) Ezen remélem később változtatnak. Az ilyen hangok pedig nagyon kellenek a játékba mert így tudsz felkészülni arra, hogy mi vár rád :D
    Szerencsére ez a "szuperpáncélos" tudós hozza a régi színvonalat :D ünnepnapokon van energia a pajzsodban, egyes lények ha feltűnnek már előre fosol.

Nagyon jó mod lett. Igazán elkapták azt a kaotikus horror szerű hangulatot amit a játék anno hozott. A feszítővasban nem tetszik, hogy ilyen lassú és kicsi ívet húz :P A fegyverek másodlagos módja is hiányzik (a pisztolynál a gyors pontatlan sorozat ami most alapon van) de sokkal jobban szeretem mint a kettő arzenálját.

Az idegenek bolygója pálya meg nem hiányzik. Azt a részt nem szerettem :D. Amit a pályákkal csináltak az külön jó pont. Kicsit változott így aki rongyosra játszotta a simát nem rutinból tolja végig. Sajnos tényleg sokat kivettek az eredetihez képest. :)
    Nagyon jó játék lett. Kár hogy a kettő nem ilyen sztorialapokon nyugszik.