1688
Black Mesa: Source
-
#1088 TB is steameli a játékot. -
gabor222 #1087 Vagy még az se.
Open the Steam window.
Go to the Library. (Könyvtár)
Change the list to Tools.(Kellékek)
Find and double-click on the Source SDK item.
Read over the dialog box and click Download and Install / Next to continue
The Source SDK will then be downloaded to your computer via Steam. -
gabor222 #1086 Sry
Egy source-os játék kell csak, hogy leszedhesd az SDk-t. Pl ott a Team Fortress 2 ami ingyenes. -
#1085 Nekem van felirat. Minden mukodik. Ha abszolut maximumra veszed a grafikat a sok reszlet es a nagyfelbontasu texturak miatt meg egyenesen gyonyoru. Az effektekrol nem is beszelve... hihetetlen mekkora kreativitassal dolgoztak fel es kicsit ujra az egyes jeleneteket, helyszineket.. Szerintem siman megallja a helyet meg ma is. -
kjhun #1084 Az jó kérdés. -
gabor222 #1083 Nem kell ide HL. Leszeded STEAM-ben a Source SDK 2007-t felrakod a Black Mesa-t és megy.
Másnak sincs felirat ? Hiába állítottam be nem írta ki a szövegeket. -
#1082 Akkor most meg vagy nem megy nosteam hlel? -
kjhun #1081 Hát az elkélne sokaknak, valami nosteam patch. -
gabesz012 #1080 Jaja, eddig 10/10 a hangulat, pedig csak a vonatos részt néztem meg. Mekkora nosztalgia. :) És akárki akármit mond, még mindig nem mondható csúnyának, gagyinak a source motor. Azért remélem lesz majd vmi steam nélküli verzió is... -
kjhun #1079 Nem hogy méret elírás van, a nagy sietség miatt?? Az oldalon a megjelenés előtt 3.03GB-ot írtak, amit most leszedsz az meg 3.07GB, ami kerekítve lehet 3.08GB a 3.8GB helyett, lehet, egy 0 hiányzik onnan. -
#1078 Total Size nak: 3.8Gigát ír viszont maga ami lefelé vánszorog az 3.7gigabit hát hogy van ez? -
Gater #1077 http://www.mediafire.com/?khmzyygg4vetko0 Ez is elég jó -
#1076 Adnál egy linket..
Köszi!
-
kjhun #1075 Felrakták a kalózöbölre is. -
#1074 a több ezer letöltő miatt -
#1073 Én meg azt nem értem ha ennyien töltik vissza akkor miért jön olyan lassan hogy majd jövőhétre ha lejön hehehe :) -
Tibbbor #1072 Shacknews, sorry...
-
#1071 Bitang jónak tűnik, már nagyon várom hogy letöltődjön :)
Amúgy játékbeli kérdés: a videón a csávó a 357-essel lövöldözi a villámszóró szörnyeket, az epizód számomra egyértelműen a We got hostiles.. a Half Lifeban a Blast Pit végén lehetett megszerezni a 357-et nem? (vagy csak szimplán csalással volt nála a stukker?) -
Tibbbor #1070 Nem tudom, írta-e már valaki(ha igen, akkor bocs), de a Hacknews-os verzió tökéletesen működik!Kb. 1 óra alatt jött le, elég hosszú az installja is, de hibátlan.A játék pedig bámulatosan szép! -
#1069 Hát már nagyon türelmetlen vagyok. De nem tehetek róla hogy felfelé töltök és lefelé meg nem :S.... Nem tudok játszani még egyenlőre. :S -
Gater #1068 Nem szerintem betudod állítani(de jó ha már steam alapból másik meghajtón van) -
#1067 TOLTSEETEEEK! Ez valami veszettjo!!! A feeling, a sound trackek a hang effektek meg ahogy az egesz meg van csinalva. 10 perc alatt megerted, hogy mi tartott ezen ennyi ideig :) -
#1066 Ahova a steam van telepítve oda! -
#1065 steames cuccok csak a Cre mehetnek? -
#1064 Pár kép tőlem az elejéről! -
kjhun #1063 Win + R lenyomod, beírod ezt: %TEMP% a megnyíló mappából törölsz mindent (Ha sose takarítottál ott, sok szemét felgyűlik, egy idő után). Meg ami nem kell azt is letörlöd, leuninstallálod, kiírod. Viszont a telepítő 7.1GB-ot ír ki a helyigénynek. -
#1062 Ilyenkor az van hogy megoldod :D -
#1061 fasza, C meghajtón nincs 4 giga helyem, ilyenkor mivan? :D -
kjhun #1060 Most 140-el jön. 3236 seed/34048 peer van. -
kjhun #1059 A Half-Life: Source elég hozzá? Vagy bogarásszak source*.gcf fájlok után? -
#1058 Library/tools-on belül van. -
#1057 hol van a cucc steamen? meg ez a source sdk? -
#1056 -
#1055 ahh ezaz most már 7 óra 29 perc. feladom a mai napra. jó játékot mindenkinek! -
#1054 [IMG][/IMG] -
#1053 facebookon van torrent, és lejött 20 perc alatt. -
bgabor #1052 Nagyszerű, köszönjük, eddig csak négyszer linkelték be az utóbbi egy órában. Mi játszani szeretnénk végre, nem nézni ahogy droidok jétszanak vele. -
#1051 -
#1050 itt játszanak vele élőben. Nagyon király lett. -
#1049 Valaki toljon már egy screent :D