Black Mesa: Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sõt, a rivális Obsidian Conflict-tal még a Half-Life: Source is végigtolható!!! (A Svencoop nekem sajna sosem jött be)
[merlinw.org]
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Komolyan most ebbe minek multi? Minden mai játékban van már. Nem elég ennyi?
Én vagyok ennyire maradi aki single játékokat részesíti elõnyben?
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
De igazából nem is értem, hogy minek foglalkoznak vele, mivel tök felesleges ebbe a játékba multiplayer. Az erre szánt energiát inkább fordítanák pluszba a Xen csiszolására, mert azt nem lesz egy könnyû menet átalakítani.
Valaki halott valamit errõl?
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ezt a ********* hosszú ugrást, hogy kell a XEN elején?
Hiába nyomom ugrás elõtt, közben, után a guggolást sehogysem ugrik át.
kép beszúrása és url beszúrása gombok a "mehet" mellett
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
hogy tudok nagyobb képet betenni a fórumba(20 kb nagyon kicsi)?
Érdekelne az a módszer is, amikor maga a kép azonnal megjelenik, illetve amikor csak a linkje szöveggel.Elõre is köszönöm!
Tudományos kutatások is bebizonyították, hogy a fotorealisztikushoz nagyon közel álló mesterséges vizuális megjelenés idegesíti az agyat, zavart kelt benne.
A Source Engine-el egyébként nagyon jól eltaláltak egy egyensúlyt ilyen téren számomra, a HL2 már az eredeti, OB Engine elõtti verziójával is sokkal realisztikusabb hatást ad számomra, mint sok mai játék. A titka szerintem az, hogy a vizuális effektek nem haladják meg azt a tûréshatárt, ami ezt a "na most ez a valóság vagy várjunk mégsem" zavart keltik az agyban (mert közelrõl feltûnõen csúnyák a textúrák, nincs túl sok dinamikus fényhatás), viszont a képi világ, fõleg az építészeti stílus miatt rendkívül ismerõs dolgokat idéz fel egy magyar ember szemében, így a realizmust egy más szinten váltja ki, kissé megkerülve a közvetlen részletes vizuális feldolgozást, sok ismert részletet az emlékfeldolgozás irányába továbbítva.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Na ez így 2012-ben kicsit már a nem jó nosztalgia része nekem.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
(Én egyébként megtettem ezt a bevezetõ vonatozással: rákerestem egy végigjátszásra a HL-nál, aztán megnéztem ugyanezt a BM-nál.Ok, állejtõs a BM, de bennem azért a ma már ugyan kopottasnak tûnõ régi verzió is újraélesztette az egykori bizsergetõs játékélményt...<#worship>#worship>)
[merlinw.org]
Én is azt vettem észre hogy a katonák nagyon erõsek lettek.
Sokkal erõsebb mint a Combine hadsereg.
Amúgy jó a játék <10/9>10/9> csak az eredeti hangokkal szerény véleményem szerint még jobban átadná az érzést.!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Bár ez nem akkora spoiler, mint pl: a történet lelövése. Egyrészt a pálya leírása, ha valaki nem járt ott, neki nem mond semmit se, 5x elejti mire odaér. Másrészt, ha meg elkezd DIREKT azon agyalni, hogy pontosan mirõl is írunk, nos az felér azzal, mintha beleolvasna a spoilerbe.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Nem egy vasketrec lóg a középen le? Ha igen, fel kell oda jutni, aztán beleugorni, felvenni a nyílpuskát, kilõni a nagyra nõtt halacskát. Majd keresni a víz alatt egy lezárt zsilip ajtót, mellette egy piros tekerhetõ "kormányt". Eltekerni, kinyílik az ajtó és lehet tovább haladni.
Itt mi a francot kell csinálni? Megölni kb esélytelen a két szörnyet, a víz alatt meg nem találom hova kéne kurvagyorsan leúsznom...
Fentiekbõl következik, hogy a Xen-re bizony még várnunk kell.Ráadásul a Xen pályák nem éppen arról nevezetesek, hogy egy kocka-szobát telepakolok tárgyakkal és kész, hanem épp ellenkezõleg: csupa szabálytalan alakzat, barlangok, fura növények, stb.Ez pedig Hammer-el nem lesz gyerekjáték.
Ui.: érdemes rákeresni a pályaszerkesztés iránt érdeklõdõknek a YouTube-on a BM alfa verziójának videóira, amikor bemutatják a vonatos intró kezdeti stádiumát.Ekkor még a vonat maga is nagyon gyermetegen nézett ki, a sínek mellett pedig még alig látható valami.Ebbõl lett aztán az a gyönyörûséges bevezetõ, amitõl még most is keresgélem az állam.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Nem értem.
végigvittük a HL-ot annak idején, tehát gyakorlatilag kívülrõl fújjuk a pályákat. Aki elsõnek játszik vele, biztos másként éli meg. (Nagyon nem lennék a helyébe.. :D )
Bár egy picit valóban könnyebb, de nem számottevõen.
A magam részérõl innen kezdve az Operation Black Mesára és a Guard Duty-ra gyúrok. Nagyon kíváncsi lennék az õ véleményükre a BMS-t illetõen. Remélem nem kezdik most e újradizájnolni az egészet.
Ha meg nem akkor szégyen gyalázatot kiáltok:)
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict