3508

MINIMUM SM 2.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 5XXX vagy ATI 95XX)
  • vamatty
    hy!
    hgy haladtok a szinkronos magyarítással?
  • Prince23
    Na ja a kapu gyűjtögetés:S
    Most az Ámokfutó résznél vagyok, de ze nem megy... nekem se... de sztem jó gamma
  • arty
    akkor Te über-pro cobra játékos vagy :)

amugy alt+f4-el léptem ki :D (csak utána letöröltem az egészet a pics'be)

az igazi gond nem a mentés problémája, hanem h az adott rész-küldit nem lehet más nehézségi fokozaton megpróbálni - a forma1-en kivül csak a kapugyüjtögetés volt problémás, ilyenekre sajnálom az időt, jo lett volna easy-n elsőre túl-lenni rajtuk, talán akkor nem gyűlik föl ennyire a frusztrációm sem
  • hykao #2460
    Amíg nem lépsz ki, addig a részepizódokat is újra lehet játszani, illetve van egy elég egyszerű trükk, hogy onnan folytathasd, ahol abbahagytad, már többször le lett írva itt (alt+F4-gyel lépsz ki...)
    A versennyel én is sokat szívtam hardon, szerencsére itt lehet nagyokat levágni, nincs büntetés, mint a WR2-ben. Illetve egyszer-kétszer jól kilöktem a többieket. :)
    Amúgy minden ügyet végül kitoltam hardon, némelyik valóban elég izzasztó volt, főleg amelyeknél időre kell elérni valahova, de a célhoz vezető legrövidebb utat nem árulják el... :)
    Minden ügy története egyébként a sorozat egy-egy részéből lett átvéve.

A GEGNER ZERSTÖRT (ELLENFÉL MEGÁLLÍTVA) felirattal sajna nem lehet mit kezdeni (ez szerencsére csak igen ritkán jelenik meg), ezt valahonnan máshonnan szedi a játék, nem a szövegállományból (és az angol nyelv esetén is ez jelenik meg). A kerék dolgot majd megnézem a szinkron tesztelésekor, mert már nincs fent a játék most.
  • arty
    nna, letöröltem a játékot, nem fogom végigjátszani, játékélmény helyett eddig csak idegeskedést ad.

pokoli nagy csalódás, az előző részt hardon végigtoltam (1 küldit kivéve), de ehez easyn sincs kedvem :(

kitalálták az 'ügyeket', ami a jobb történetet/történeteket eredményezhette volna, de csak elbaszta a mentési rendszert és a sztori gyatra, ugyan olyna ugrabugra, mint az előző részben - ahol viszont a küldetések élvezhetőek voltak, neki lehetett állni egynek ujra és ujra, egyre nehezebb fokozaton.

konkrétan ott lett sok a játék, amikor társunk kocsiját ellopják az automentősök, miközben vezetési gyakorlaton vagyunk ... de nem 'oldódik' megfelé az ügy, hanem betettek valami szánalmas, a c11 fizikájához alkalmatlan forma1 szerü baromkodást - most ez miért kellett? mivel hardon nyomom, több órányi kisérletezés után sem sikerült megcsinálni, ha máskor nem, az utolso kanyarban(!) belémszáll az első, kirepülünk és a többiek beérnek én meg utolso leszek. mert persze folyamatosan ott jönnek mögöttem. menteni nem lehet ugye, ujra kéne kezdeni easy-n, de akkor mehetek ujra 'bolyákat' összeszedni ...

egyáltalán, miért van szükség ilyen játék-a-játékban hülyülésre? üldözni akarok a forgalomban, nem villogo nyilakon átmenni, forma1-ezni és egyéb ostobaságok. és nem, nem lenne unalmas 25 küldetésen keresztül 'ugyan azt' csinálni, mivel ez egy COBRA11 játék basszus!!!! Erről szól a film, nem kapuversenyekről.

ez volt a 3. rész, amivel játszottam, ennyi pont elég volt, sőt azt érzem érdemtelenül sokat szántam erre lejtőn lévő sorozatra... nem leszek szomoru, ha nem jön a következő rész :)

Hykao: a forditásodban két aproságot találtam, ha van rá erőd és motiváciod javithatod:
    1.) irányitás beallitasoknal a wheel = kerék lett, holott ezesetben a kormány, mint irányitoeszköz kiválasztását jelentené
    2.) a sportkocsis riporter elkapása után német üzenetet kaptam: GENGER XXXXX - nem sikerült leirni, mert gyorsan eltünt, de a genger rész biztos, nemtom erre rá tudsz-e keresni igy...
  • arty
    csíter! :D
  • Prince23
    Ezt nagyon jól tudom, nem fikáztam :D
    Mellelsleg a gbw-ról leszedtem a trainert, és feloldva:D
  • arty
    nem az kavart be, hanem h béna voltál :) (semmi köze a profilhoz a magyaritásnak)
  • Prince23
    ok
    na wazze töröltem a profilomat... bekavart ez a magyar :P
  • hykao #2454
    Hogyne lenne bazz... (#2430)
  • Prince23
    Crash time-mal játszok, arra még nincs hun.

bajusza: thx
  • bajusza
    ripityára kell törni a taxit, az a feladat.
  • hykao #2451
    Rakd fel a magyarítást...
  • Prince23
    Helló a követés után mit kell csinálni? még az elején vok. a kisbuszt követtem, most meg a taxinál vagyok... el kell kapni a taxist? vagy mi? lejárt az 5 perc... bár elsőre nem sikerült... második próbálkozásnál tutira akarok menni
  • Prince23
  • dragon11
    Warezol^^
  • Prince23
    Na a clonós tökéletesen müxik, mostanság reloaded tönkre tesz mindent:P
  • bajusza
    Valaki játszik még ezzel a játékkal, én még mindig nyúzom.

Egy-két küldetésrészt meg lehet szívni benne. Példának a Vakszerencse részben ha a F1 versenyt megnyertük, ezután követni kell a szürke pénzszállító kocsit a piros sportkocsival, majd jön a legjobb része a küldetésnek, a két ugyanolyan Seat Leon autó, azzal kell lépést tartani, ami iszonyú nehéz. Nem tudom már hanyadikra sikerül az embernek. Van valakinek tippje, hogy lehet megcsinálni a küldetést?
  • bajusza
    Én így csináltam:

1. Cobra 11 Crash Time-ot újratelepíteni
    2. 1.11-es Patch-ot leszedni, feltelepíteni
    3. crackelni a játékot és start
  • Prince23
    Hát ez nem megy, már gcw-ről is leszedtem a krekket, nem megy:( exe hiba, uninstall lesz
  • Prince23
    Felpeccseltem, de nem akar elindulni, rögtön exe hibával jön... és igen... átnéztem ezt az oldalt:P
    valaki help
  • Prince23
    Valaki segítsen már. ahogy elindítom, rögtön hibaüzenetet ír, h baj van az exével, a szokásos blabla
  • Prince23
    A Crash timeot...
    Nem volt a színészek közül, akiknek ismerem a hangját, így értettem ezt a részt.
  • hykao #2440
    Most melyikről van szó? A NITRO teljes magyarítása van kész, a CRASH TIME-é még készülőben (szinkron még nincs, csak felirat)
    Hogy érted, hogy "ti magatok"? Színészek szinkronizálnak, nem a fordítók. :)
  • Prince23
    Letöltöttem akedvcsináló videódat, sztem kifogom próbálni mindenképpen...
    egyébként ti magatok szinkronizáltátok a gémet? ez meglepő amúgy, j teljesen magyarosítottátok
  • hykao #2438
    Vannak küldetések, melyek a sorozat epizódjaiból lettek mazsolázva. Csak autós küldetések vannak, emberrel nem lehet menni. Nézz bemutatóvideókat.
  • Prince23
    ok, amúgy az effektek helyén vannak?
  • Prince23
    2000 hsz-t?! :D
  • Prince23
    Valaki elmondaná, h miról szól ajáték? egyálatlán van küldetése? mien a küldik felépítése ha van neki?
  • hykao #2434
    A baj az, hogy krekkelted a játékot...
  • Redfox
    Hali!
    Gondom a következő, felraktam Crash Time-ot, aminek ugyebár 9.0c kell. Nekem viszont Vistám van, amin 10-es DirectX van. Olvastam külföldi fórumon, hogy a kettő külön van, tehát ha felrakok egy 9.0c-t, akkor menni fognak a "régi" játékok Vista alatt. Ennek ellenére a CT *sse2.exe összeomlik indításnál. Egyáltalán a DirectX a hiba?
    A választ előre is köszi!
  • arty
    köszönöm!!!
  • Szabi1991
  • hykao #2430
    Íme a szöveges magyarítás: KATT (addig is, amíg nem készülünk el a szinkronos teljessel)
    Kedvcsináló videó pedig itt: KATT
  • Attila889
    nos...nemtom...de nekem a Nitro eddig nem nyerte el a tetszésemet...a Crash Time-ra kiváncsi vagyok...kifogom próbálni...9600XT-n szaggatás nélkül megy mindkettő 1280X1024-ben :D
    Ezen kicsit kiakadtam :)
  • dragon11
    Értem!:) thanks!
  • hykao #2427
    Nitróhoz már kb. egy évvel korábban megvolt...CRASH TIME-ról van szó...TDU: még ki se vettem a lemezt a fémtokos eredetiből :D (azaz még a bétával befejeztem a TDU ügyet)

@arty: kösz a méltatást, de ne feledjük, hogy a szinkron azért bonyolultabb ügy, és egész más mint a felirat fordítás! ráadásul a crash time-ban sokkal több a szöveg, mint anno a nitróban volt. egyébként a szinkronhangok kb. fele már november vége óta megvan (pl.: Frau Engelhardt, Suzanne és több mellékszereplő hangjai), én bízom benne, hogy azért nem kerül a süllyesztőbe a szinkron buli. írtam privit uv-nek, ha azt válaszolja, hogy még sok idő vagy bizonytalan, akkor kiadjuk a csak feliratost addig, míg elkészül a teljes.
  • arty
    szvsz a feliratot rég ki kellett volna adnod ... mamár kb. a kutyát nem érdekli a játék, legalábbis elenyésző a crash timozok tábora, a novemberi állapotokhoz képest :( én mondjuk 'kitartottam', de pár napja ujra vettem egy VGA-t és szvsz most a nitro jön, ha magyarul, ha nem :)

nagy kár, h a szinkronosok bénázása miatt méltaltanul tarthat kisebb érdekklődésre számot a feliratod :( a nitrohoz is nagyon jol megcsináltad, a wr2höz is ... meg kb minden forditásod igényes, remek munka!!!
  • dragon11
    A NITRO-hoz, vagy a crash time-hoz?:)

btw már nem TDU-zol?:S
  • hykao #2424
    Megkérdezem uv-t, hogy mi legyen. Én a feliratok fordításával már novemberben végeztem, akkor úgy állt a dolog, hogy egy-két hét és teljesen kész a szinkron is. Ha belátható időn belül nem várható, hogy elkészül, akkor kiadjuk külön a feliratos verziót, aztán ha kész lesz, jön a szinkronos is...