MINIMUM SM 2.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 5XXX vagy ATI 95XX)
  • arty
    nna, letöröltem a játékot, nem fogom végigjátszani, játékélmény helyett eddig csak idegeskedést ad.

pokoli nagy csalódás, az előző részt hardon végigtoltam (1 küldit kivéve), de ehez easyn sincs kedvem :(

kitalálták az 'ügyeket', ami a jobb történetet/történeteket eredményezhette volna, de csak elbaszta a mentési rendszert és a sztori gyatra, ugyan olyna ugrabugra, mint az előző részben - ahol viszont a küldetések élvezhetőek voltak, neki lehetett állni egynek ujra és ujra, egyre nehezebb fokozaton.

konkrétan ott lett sok a játék, amikor társunk kocsiját ellopják az automentősök, miközben vezetési gyakorlaton vagyunk ... de nem 'oldódik' megfelé az ügy, hanem betettek valami szánalmas, a c11 fizikájához alkalmatlan forma1 szerü baromkodást - most ez miért kellett? mivel hardon nyomom, több órányi kisérletezés után sem sikerült megcsinálni, ha máskor nem, az utolso kanyarban(!) belémszáll az első, kirepülünk és a többiek beérnek én meg utolso leszek. mert persze folyamatosan ott jönnek mögöttem. menteni nem lehet ugye, ujra kéne kezdeni easy-n, de akkor mehetek ujra 'bolyákat' összeszedni ...

egyáltalán, miért van szükség ilyen játék-a-játékban hülyülésre? üldözni akarok a forgalomban, nem villogo nyilakon átmenni, forma1-ezni és egyéb ostobaságok. és nem, nem lenne unalmas 25 küldetésen keresztül 'ugyan azt' csinálni, mivel ez egy COBRA11 játék basszus!!!! Erről szól a film, nem kapuversenyekről.

ez volt a 3. rész, amivel játszottam, ennyi pont elég volt, sőt azt érzem érdemtelenül sokat szántam erre lejtőn lévő sorozatra... nem leszek szomoru, ha nem jön a következő rész :)

Hykao: a forditásodban két aproságot találtam, ha van rá erőd és motiváciod javithatod:
    1.) irányitás beallitasoknal a wheel = kerék lett, holott ezesetben a kormány, mint irányitoeszköz kiválasztását jelentené
    2.) a sportkocsis riporter elkapása után német üzenetet kaptam: GENGER XXXXX - nem sikerült leirni, mert gyorsan eltünt, de a genger rész biztos, nemtom erre rá tudsz-e keresni igy...