3508

MINIMUM SM 2.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 5XXX vagy ATI 95XX)
  • cargame
    ez a problema
  • cargame
    Van eyg problemam!! mikor inditom a jatekot akkor kijon egy ablak es irja
    http://www.sg.hu/galeria.php ------------- Ezt irja ki!!
    Mi lehet a baj?? Mar megcrackeltem!!!
  • bajusza
    Az baj, ha nem ad pontot. Az első ugratónál, ahol van egy busz, 60-nal átröppensz a busz tetején, majd nyomsz egy kövérgázt, kis nitro, és simán átrepülsz a repcsik felett. Ha pont a rámpára érkezel, 2 pont.
  • WanWan
    Ki van kapcsolva a fékasszisztens. És minden létező segítséget kikapcsoltam, és akármilyen jót is ugrok, nem ad rá ponott, egyet sem. Nem értem.:( Tökjól ugratok, mégsem ad rá soha pontot.
  • bajusza
    Kapcsold ki a fékasszisztenst, úgy már sikerülni fog. Ha pontosan a rámpára érkezik a kocsi, akkor tökéletes lesz az ugatás, ezért 2 pontot ad, ha túlrepülsz a rámpán, akkor csak 1 pontot ér.
  • WanWan
    Egyszerűen még mindig nem megy, akármilyen pontosan ugratok. Fennt van az 1.11es patch is, de nem tudok ígyse olyat ugratni, amit elfogad. Nincs valami, amit kell csinálni miközben ugratok, vagy valami?
    Lehet én vagyok nagyon looser, de akkor sem értem, volt egyszer-kétszer, amikor nagyon pontosat ugrottam, és akkor sem értékelte. :(
  • bajusza
    Törekedni kell a tökéletes ugratásokra.
  • Dj Tommy
    Sajna akkor nem tudom mi a gondja :(
    Lehet nem sokat számit,de én felraktam a játékhoz patchet.
  • WanWan
    Hát... nemtudom, nekem a reptéri ugratásoknál nem mutatja a zöld nyilat.
    Furcsa, pedig amikor a parkolóház tetejéről kellett ugratni ott mutatta, de itt nem. Idegesít. XD És már vagy 10-15ször ptóbáltam ezt a küldetést, és még egyetlen ugratás sem sikerült. Nem fogadta el, még akkor sem, amikor pont rámpáról rámpára ugrattam. Ha van valami ötlet, hogy mért nem azt szívesen várom, amúgy meg köszi, hogy idáig is segítettek.
  • Dj Tommy
    Azt is megcsinálom akkor :D
  • hykao #2373
    Akkor mégsem vitted végig, ugyanis az utolsó ügyet csak akkor adja be, ha legalább 4 ügyet nehéz fokozaton teljesítesz...
  • bajusza
    A másik ugratásos küldetés a reptérinél is jobb. Ott is a tuningolt BMW-vel kell repeszteni. A legjobb amikor a kompról át kell repülni a partra, fel a susnyáson a vasúti sínre, majd megvárni, hogy elmenjen a vonat (ha előre hajtasz rá a sínre, jön az ICE (ez a vonat neve), és ledarál).
  • Dj Tommy
    Közben megnézztem melyik az a küldetés,ott a reptéren vagy egy piros tuning kocsival(Bmw-vel :)),ott az a lényeg,hogy 10 ugratást kell csinálnod,amikor közeledsz egy ugratóhoz látni fogsz a kilométer órán egy kicsi zöld jelet és az-azt jelenti,hogy azzal a sebesség kell megcsinálnod az ugratást,hogy elfogadja,amúgy én most egy 5 perce csináltam meg hardon ezt a küldetést ;)
  • Dj Tommy
    Végigvittem a játékot,igaz,hogy csak normalon és a Game goalt nem adta be,de kösz bajuszának a tippet,mert tényleg minnél előbb ki kel jutni az autópályára és tövig nyomni a gázt,és simán törés nélkül elsőre sikerült megcsinálni a limuzinos küldetést is ;)
  • Aljaska
    ja asorozat klasz
    jo sok autot öszetörnek:)
  • Aljaska
    sziasztok
    figyu a heroes3 complitnek tudja vki hol a magyaritása??
  • Dj Tommy
    Én 2 ugratos küldtésre emlékszek,amikor egy piros kocsival kellett marha nagyokat ugratni a városban(ez nagyon jó volt :D)meg amikor a reptéren volt egy kis verseny és ott is ugratni kellett,n csak ezekre emlékszek :S
    A többieknek meg köszi a segítséget ;)
  • hykao #2366
    Nehéz segíteni...én már rég végignyomtam mindent legnehezebb fokozaton, de fejből ki emlékszik már a legoptimálisabb útvonalra?! :) Próbálkozni kell, és egyszercsak meglesz az! :)
  • WanWan
    Én szívesen segíten, de még nem tartok ott.
    Ellenben, ha elmondod #2356ra a megoldást, akkor remélhetőleg eljutok ide is, és ketten jobban kitalálunk valamit.
    Szal lécci segíts!
    Vagy akár bárki!
  • bajusza
    Mindig megszívom én is, amikor ez a küldetés van. Menj ki az autópályára, és nyomd a gázt, amíg lehet (lehetőleg ne sérüljön a kocsi). A kórháznál van egy leágazás, ott kell lehajtani a sztrádáról. Ez talán a legrövidebb út.
  • Dj Tommy
    Hellosztok!
    Nekem olyan gondom lenne,hogy az utolsó küldetés sorozat(The Wager-remélem jól írtam)abban van egy olyan küldetés,hogy Harthmutot a raktárházból,egy fehér limuzinnal kell elvinni valahova 3 perc alatt,de sajnos nem tudom merre kell menni a legrövidebb úton,mert mindig lejár az időm :(
    Aki tud segítsen.
    Köszi
  • WanWan
    De mondjuk a torren lassabb, de ingyenes.

És amúgy #2356 ??
  • kaposi1
    Szia!

Példáulinnen.
  • WanWan
    torrent, vagy warez fórumokon sztem bőven fennt van
  • cargame
    Hello!!
    honnan tudnam letolteni?????!!!!! Nagyon fontos!!:D
    Es tudom hogy huje kerdes de nincs kiirva h tilos warezolni!!!
  • csoola
    ha valakinek ugyanigy fekete képernyös baja lesz akkor codeceket nézze meg, nekem FFDShow-t utálta
  • csoola
    én már végigtoltam de nemtom mi van, mert még amikor kijött és feltettem ment és végignyomtam, aztán most... tutira ujabb drivert raktam vagy codecet és ez nem tetszik enki, majd leszedem a codeceket elöször aztán meglátom
  • WanWan
    Amúgy a 4. szint első küldetésénél mit kell csinálni. Ugratgatok a tesztpályán, akármilyen pontosan is, soha nem megy feljebb az ugrás mérce. Meg alapból 10en van, de mért?
  • WanWan
    Jah, sztem mindenképpen codec vagy driver.
    Amúgy nekem tetszik a játék, csak angolul azért nem annyira jó. A Nitro is szinkronnal volt a poén :D. Úgyhogy várom én is a magyarosítást (persze ez nem sürgetés).
  • csoola
    játék elindit, nyelvválasztás után fekete képernyö, ötlet? eddig ment csak azért... driverhiba lehet?
  • 12346
    háát én nem tom.. nitro-t simán megette még a 9600 (pro). és nem minimumon. az 5200-es fx.. nah az kevés télleg^^
  • w77d
    alapvetően a videokártyáddal vana gond, ugyanis az eszméletlen kevés ehez a játékhoz!
  • arty
    directx-et/drivert frissitsd, ellenörizd h nem-e melegszik tul a kártyád ...
  • Attila8805
    Azzal a kártyával ne várj sokat amúgy se.
    Nekem 9600 van és minimumon szaggat:D
    És nekem is 1Gb ramom van.
  • 16gaborm
    SEGÍTSETEK!

Most töltöttem le a COBRA 11 NITRO-t,és elkezdek játszani és gondol egyet kidob,és elkezd villogni a monitor ledje!!!!:@ És csak resettel lehet életre bírni:( ATI RADEON 9550 256Mb os videókártyám van +1GBRAM memóri!
    DirectX fent van!

Mi lehet a probléma???
  • bajusza
    épp=ép
  • bajusza
    épp kocsival megcsinálni a küldetéseket (amennyire lehet ép kocsival megcsinálni).
  • Yoda001
    ennek a játéknak nem a törés a lényege,nemtudom hogy feltűnt-e
  • Peck
    Nah végre müxik!!! Már csak az az 1 problémám van hogy nem úgy deformálódik az autó mint a videókba :S de végre deformálódik :D erre valakinek valami ötlet? Mert scoutal ha átmegyek egy autón halálra törik de nem lapul el hanem fenn akad az alkatrészek nem gyűrődnek csak leesnek,és nem robbannak fel a verdák....max ha 240el beléjük szállok....
  • hykao #2344
    Még sehonnan.