Alarm für Cobra 11 sorozat (NITRO, CRASH TIME, BURNING WHEELS, stb)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nállam hibátlan, és nagyon kira a forditás ! 😊
én ha belemegyek az profil választásba akkor csak úgy tok visszamenni ha elõbb kilépek 😄
Azt írja a Synetic-en a srác hogy ha zavar hogy resetel akkor állítsd át a reset-et egy másik bill-re, amúgy igaza van Yoda-nak hogy ha gyorsan írod be visszaszámlálás közben akkor nincs reset.
Pontosan mi a probléma? A magyarítás felrakása után nem engedi betölteni a profilt? Új profilt lehet létrehozni? Utána lehet profilt váltani? Nyelvet? stb.
(nálam nem jelentkezett ilyen probléma. másnál, aki felrakta?)
(nálam nem jelentkezett ilyen probléma. másnál, aki felrakta?)
ez van, senkit sem érdekel hogy resetel...ha meg ekkora probléma tanulj meg gyorsabban irni és akkor még a visszaszámlálás közben betudod irni xD
http://9gag.com/gag/5135249
Ja, csak az "r" pl. a reset, úgyhogy resetel is egyet közben meg ilyesmi.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Köszi szépen már sikerült, de nálam is az a probléma mint "ricsa008"-nál hogy a profilnál nem tudok továbblépni. Van erre valami megoldás???
mit nem lehet érteni? "annyit kell csinálni hogy Single Race-ben ki kell választani hogy csak 1 ellenfél legyen valamint a tetszõleges helyszínt és autó. Amint elindul a játék és visszaszámol utánn be kell írni ezt: thestreetisnotenough
majd ENTER és máris mehetsz arra amerre szeretnél."
majd ENTER és máris mehetsz arra amerre szeretnél."
"thestreetisnotenough"
Ez nem igazán mûködik nekem. Pontosan mikor kell beírni? Csak úgy a "levegõbe"?
Ez nem igazán mûködik nekem. Pontosan mikor kell beírni? Csak úgy a "levegõbe"?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Változás, hogy a küldetéseket nem lehet szétválasztani. Pl. egy küldetés több darabból áll, mint a Nitro-ban. Itt addig kell "gyakorolni", amíg jó nem lesz az adott mission.
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Hello!
a The Cases sorozatból megcsináltam az összeset kivéve az utsolsót a Game Goal-t, mivel most olvastam a Synetic forumon, ahoz hogy az is feloldódjon az összes küldetést Normal-on illetve 4-et Hardon kell megcsinálni, én az össeset Easy-n csináltam, tehát nem hiszem hogy mostanában lesz elérhetõ az utolsó küldetés.
Amúgy van Free Ride ami idézõjelesen Free Ride, annyit kell csinálni hogy Single Race-ben ki kell választani hogy csak 1 ellenfél legyen valamint a tetszõleges helyszínt és autó. Amint elindul a játék és visszaszámol utánn be kell írni ezt: thestreetisnotenough
majd ENTER és máris mehetsz arra amerre szeretnél.
Szerintem jobb lett mint a Nitro, bár lehetett volna jobb is, de sebaj mert remélem a következõ rész jobb lesz. Igaz hogy ez is most jelent meg. 😊 Ez a mentési dolog rohadt vacak, a grafika nem rossz, a küldetések lehetnének jobbak, a kocsik törése jó, bár nem realisztikus, az hogy egyedül a Seat van benne normálisan mint Seat az elég poénos, de remélem a moddingosok nemsokára kicserélik az összes kocsit és az igazi nevüket kapják meg, összeségében jó a játék.
Üdv.
a The Cases sorozatból megcsináltam az összeset kivéve az utsolsót a Game Goal-t, mivel most olvastam a Synetic forumon, ahoz hogy az is feloldódjon az összes küldetést Normal-on illetve 4-et Hardon kell megcsinálni, én az össeset Easy-n csináltam, tehát nem hiszem hogy mostanában lesz elérhetõ az utolsó küldetés.
Amúgy van Free Ride ami idézõjelesen Free Ride, annyit kell csinálni hogy Single Race-ben ki kell választani hogy csak 1 ellenfél legyen valamint a tetszõleges helyszínt és autó. Amint elindul a játék és visszaszámol utánn be kell írni ezt: thestreetisnotenough
majd ENTER és máris mehetsz arra amerre szeretnél.
Szerintem jobb lett mint a Nitro, bár lehetett volna jobb is, de sebaj mert remélem a következõ rész jobb lesz. Igaz hogy ez is most jelent meg. 😊 Ez a mentési dolog rohadt vacak, a grafika nem rossz, a küldetések lehetnének jobbak, a kocsik törése jó, bár nem realisztikus, az hogy egyedül a Seat van benne normálisan mint Seat az elég poénos, de remélem a moddingosok nemsokára kicserélik az összes kocsit és az igazi nevüket kapják meg, összeségében jó a játék.
Üdv.
Nekem is sikerült. Visszatolattam a 3. ellenõrzõpont helyére, és onnan teljes gázzal, pici nitro és átrepült a kocsi, majd egy nagy fékezés.
freeride van? vagy csak énnem veszem észre? :l mondjuk jo lenne buszozni 😄 milyen csitek vannak?
Mer' nem kell agyba-fõbe nitrózni, elég ha a rampa végén nyomsz egy kicsit különben sok lesz...
én pont most csináltam, nitrot ne nyomj addig amig lenem ugratsz az autopályára,onnan már mehet is (kell)..😄
Az egyik küldetésnél van egy parkolóház, az egyik legjobb küldetés. Fel kell rohangálni az emeletekre, közbe checkpoint-okat érinteni, eddig még ok, na eztán jön a neheze.
A ház elõl indulva 3 chekpoint rendben megvan, a negyedik a túloldalon lévõ ház tetején van, itt szoktam ripityára törni a kocsit. Nitrót is nyomom, sebesség van bõven, állandóan totálkár a vége, vagy nekimegyek a házfalnak, vagy a korláton dobok egy szaltót.
A ház elõl indulva 3 chekpoint rendben megvan, a negyedik a túloldalon lévõ ház tetején van, itt szoktam ripityára törni a kocsit. Nitrót is nyomom, sebesség van bõven, állandóan totálkár a vége, vagy nekimegyek a házfalnak, vagy a korláton dobok egy szaltót.
J.S.Paint csinálta 😄
jól néz ki, gratula.
remélem tud segiteni vki 😊
hogy mentsem ki fotosopból a saját texturám, hogy ne "Stream read error"-t lásson a PTX Tool ? 😄
hogy mentsem ki fotosopból a saját texturám, hogy ne "Stream read error"-t lásson a PTX Tool ? 😄
csuklos busz (videó)
ennek azért crash time a cime mert állandoan hibát észlel és leáll😛 amugy nekem tetszik csak egyik másik feladat elég hosszu és unalmas:S van vmi cheat a game-hez? XP
a menüben csak zöld busz van, hogy lehet feketével menni ??
átlehet vhogy festeni játékon belül ? 😮
átlehet vhogy festeni játékon belül ? 😮
nahjo link
<#worship>#worship>
ja magyi a gáz vissza másoltam az eredeti c11vol5.ds-t és most jó
nem tom betölteni a profilt kattintgatok minn a hülye de nem történik semmi
mi a gáz a magyi?
mi a gáz a magyi?
-en
Battlelog: Purga5
Amúgy nemfogjátok elhinni, de azért mégis...éppen Laptop-on játszom a NITRO-val, 10-15 FPS között, jó kis swappolós autós játék ezen <#idiota>#idiota>
Azt még sehova. Elõször ki kell csomagolni. Pl. WinRARral vagy 7z progival, de már midnegy, itt a következõ, és egyben talán utolsó béta magyarítás (0.3), ez már .zip-es. (persze ezt is ki kell csomagolni)
http://rapidshare.com/files/67729055/Cobra11ct_hun_0.3beta.zip.html
http://rapidshare.com/files/67729055/Cobra11ct_hun_0.3beta.zip.html
huh, jó nehézlett a játék 😮
az elsõ küldi könnyû, utánna visszaérni a rendõrségre, nah az már qva nehéz :SS
az elsõ küldi könnyû, utánna visszaérni a rendõrségre, nah az már qva nehéz :SS
Lehet hogy én vagyok béna, de hova kell bemásolni "afc11ct_hun_0.2_beta.7z" ezt a fájl-t??
Értelemszerûen bemásolással. Utána pedig a nyelvválasztás menüpont alatt magyarra kell állítani. Ne feledjük, hogy ez még csak egy erõsen béta, 0.2-es verziójú magyarítás.
Köszi a cheat-et.
* Added "file mode". This means that you no longer have to play the whole case, instead you can select each mission within the case individually and replay it. Available after completed Normal or Hard - difficulty level
* Added audio comments on Undercover - Stunt School
* Interruptable mission briefing with icon "ESC" in lower right corner
* Added slider for voice volume
* Added different colours for KI-opponents in Single-Races
* Fixed plain shadow of truck
* Few minor bugfixes
* Added audio comments on Undercover - Stunt School
* Interruptable mission briefing with icon "ESC" in lower right corner
* Added slider for voice volume
* Added different colours for KI-opponents in Single-Races
* Fixed plain shadow of truck
* Few minor bugfixes
<#buck>#buck>
Biztos feltették magunknak a kérdést, hogy kössük a képernyõ elé a játékosokat...
"-Szerinted Joe?
-Hát szerintem jó játékmenet
-Henry?
-Szerintem izgalmas üldözések
-Samir?
-Szerintem szar mentési rendszerrel"
Bocsi csak unatkozom 😄
"-Szerinted Joe?
-Hát szerintem jó játékmenet
-Henry?
-Szerintem izgalmas üldözések
-Samir?