Alarm für Cobra 11 sorozat (NITRO, CRASH TIME, BURNING WHEELS, stb)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Crash time-mal játszok, arra még nincs hun.

bajusza: thx

ripityára kell törni a taxit, az a feladat.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

hykao
Rakd fel a magyarítást...
Prince23
Helló a követés után mit kell csinálni? még az elején vok. a kisbuszt követtem, most meg a taxinál vagyok... el kell kapni a taxist? vagy mi? lejárt az 5 perc... bár elsõre nem sikerült... második próbálkozásnál tutira akarok menni

Prince23
<#fogmosas>

dragon11
<#banplz>Warezol^^

Prince23
Na a clonós tökéletesen müxik, mostanság reloaded tönkre tesz mindent:P

Valaki játszik még ezzel a játékkal, én még mindig nyúzom.

Egy-két küldetésrészt meg lehet szívni benne. Példának a Vakszerencse részben ha a F1 versenyt megnyertük, ezután követni kell a szürke pénzszállító kocsit a piros sportkocsival, majd jön a legjobb része a küldetésnek, a két ugyanolyan Seat Leon autó, azzal kell lépést tartani, ami iszonyú nehéz. Nem tudom már hanyadikra sikerül az embernek. Van valakinek tippje, hogy lehet megcsinálni a küldetést?

Én így csináltam:

1. Cobra 11 Crash Time-ot újratelepíteni
2. 1.11-es Patch-ot leszedni, feltelepíteni
3. crackelni a játékot és start

Prince23
Hát ez nem megy, már gcw-rõl is leszedtem a krekket, nem megy:( exe hiba, uninstall lesz

Prince23
Felpeccseltem, de nem akar elindulni, rögtön exe hibával jön... és igen... átnéztem ezt az oldalt:P
valaki help

Prince23
Valaki segítsen már. ahogy elindítom, rögtön hibaüzenetet ír, h baj van az exével, a szokásos blabla

Prince23
A Crash timeot...
Nem volt a színészek közül, akiknek ismerem a hangját, így értettem ezt a részt.

hykao
Most melyikrõl van szó? A NITRO teljes magyarítása van kész, a CRASH TIME-é még készülõben (szinkron még nincs, csak felirat)
Hogy érted, hogy "ti magatok"? Színészek szinkronizálnak, nem a fordítók. :)
Prince23
Letöltöttem akedvcsináló videódat, sztem kifogom próbálni mindenképpen...
egyébként ti magatok szinkronizáltátok a gémet? ez meglepõ amúgy, j teljesen magyarosítottátok

hykao
Vannak küldetések, melyek a sorozat epizódjaiból lettek mazsolázva. Csak autós küldetések vannak, emberrel nem lehet menni. Nézz bemutatóvideókat.
Prince23
ok, amúgy az effektek helyén vannak?

Prince23
2000 hsz-t?! :D<#wow2>

Prince23
Valaki elmondaná, h miról szól ajáték? egyálatlán van küldetése? mien a küldik felépítése ha van neki?

hykao
A baj az, hogy krekkelted a játékot...
Hali!
Gondom a következõ, felraktam Crash Time-ot, aminek ugyebár 9.0c kell. Nekem viszont Vistám van, amin 10-es DirectX van. Olvastam külföldi fórumon, hogy a kettõ külön van, tehát ha felrakok egy 9.0c-t, akkor menni fognak a "régi" játékok Vista alatt. Ennek ellenére a CT *sse2.exe összeomlik indításnál. Egyáltalán a DirectX a hiba?
A választ elõre is köszi!

Live your life like it\'s your last day...

arty
köszönöm!!!

Forza.

<#worship>

hykao
Íme a szöveges magyarítás: KATT (addig is, amíg nem készülünk el a szinkronos teljessel)
Kedvcsináló videó pedig itt: KATT
Attila889
nos...nemtom...de nekem a Nitro eddig nem nyerte el a tetszésemet...a Crash Time-ra kiváncsi vagyok...kifogom próbálni...9600XT-n szaggatás nélkül megy mindkettõ 1280X1024-ben :D
Ezen kicsit kiakadtam :)

dragon11
Értem!:) thanks!

hykao
Nitróhoz már kb. egy évvel korábban megvolt...CRASH TIME-ról van szó...TDU: még ki se vettem a lemezt a fémtokos eredetibõl :D (azaz még a bétával befejeztem a TDU ügyet)

@arty: kösz a méltatást, de ne feledjük, hogy a szinkron azért bonyolultabb ügy, és egész más mint a felirat fordítás! ráadásul a crash time-ban sokkal több a szöveg, mint anno a nitróban volt. egyébként a szinkronhangok kb. fele már november vége óta megvan (pl.: Frau Engelhardt, Suzanne és több mellékszereplõ hangjai), én bízom benne, hogy azért nem kerül a süllyesztõbe a szinkron buli. írtam privit uv-nek, ha azt válaszolja, hogy még sok idõ vagy bizonytalan, akkor kiadjuk a csak feliratost addig, míg elkészül a teljes.
arty
szvsz a feliratot rég ki kellett volna adnod ... mamár kb. a kutyát nem érdekli a játék, legalábbis elenyészõ a crash timozok tábora, a novemberi állapotokhoz képest :( én mondjuk 'kitartottam', de pár napja ujra vettem egy VGA-t és szvsz most a nitro jön, ha magyarul, ha nem :)

nagy kár, h a szinkronosok bénázása miatt méltaltanul tarthat kisebb érdekklõdésre számot a feliratod :( a nitrohoz is nagyon jol megcsináltad, a wr2höz is ... meg kb minden forditásod igényes, remek munka!!!

Forza.

dragon11
A NITRO-hoz, vagy a crash time-hoz?:)

btw már nem TDU-zol?:S

hykao
Megkérdezem uv-t, hogy mi legyen. Én a feliratok fordításával már novemberben végeztem, akkor úgy állt a dolog, hogy egy-két hét és teljesen kész a szinkron is. Ha belátható idõn belül nem várható, hogy elkészül, akkor kiadjuk külön a feliratos verziót, aztán ha kész lesz, jön a szinkronos is...
M@TriX
és azt az elõbbit alpha verziónak nem akarjátok kidobni vagy nem kell tesztelni? ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

hykao
Meg tudná mondani valaki hogy a bónusz pályát hogyan lehet megszerezni?Végig vittem a játékot de nem adott bónuszt.Tudna valaki egy kimentést adni?
Elõre is THX
hykao
Elõbbi már van, utóbbi pedig remélem. :)
A kormánnyal is az "F" az akciógomb
Köszi Bajusza
az egyik legjobb pálya a C11 Nitro-ban. Nincs kormányom, így a válasz: passz. Billentyûzetet az "F" billentyû az akciógomb.

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem: a buszos pályán, amikor nem lehet 100 km alá vinni a sebességet, a feladat az, hogy ki kell ugrani a buszból. Eddig OK, de az akciógomb hol van ha kormánnyal vezetek?! Elõre is köszi Nektek :-)
lesz még valaha magyarositás, esetleg szinkron ? :)

arty
(egészen pontosan sm1.4)

Forza.

ngcsnet
SM1.0-et elbíró kártyák közé. Nem bírja el, lásd banner.

Leo 1991
ATI Radeon 9250 azt nem tudod melyikbe tartozik???

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

Dj Tommy
Ha olyan videokártyád van,ami nem támogatja a Pixel shader 2.0-t akkor nem indul el a játék,lehet ez a baj.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Leo 1991
segítséget szeretnék kérni.elindul a game és utánna ezt írja ki a játék Could not create Direct3D device!
akit tud segítesen pls
THX
U.i.: errõl a részrõl van szó Cobra 11 Nitro Postomortem

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

Dj Tommy
Végre beadta a Game Goal-t,vagyis a Code 9807-es küldetés sorozatot,amit persze Hardon csináltam meg :O :D

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Furcsa, nemtudom, próbáld meg miniimaggel, esetleg próbáld meg, hogy Daemonba be van-e mountolva a képfájl (akár a teljes, akár a mini)
Amúgy meg lehet megpróbálom újra felrakni a patchet, vagy újrahúzni a játékot, és úgy rá a patchat (persze mentést elõbb kimásolom, és majd visszarakom :D)
Amúgy meg jó, majd végigviszem a pályáit

\"Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban\" (buszsofõrmottó)

Megpróbáltam crack nélkûl és ment, de csak egy ideig utánna azt írja ki tegye be a cd-t ismét a meghajtóba.

Dj Tommy
Nekem version v1.1.1 Den van kiírva.
Amúgy azért te is vidd végig a küldetéseket,érezt át,hogy nem volt olyan egyszerû XD

12346
ahha. hát lehet:)

Köszi a segítséget nagyon!
Amúgy egyébként most láttam a menübe, hogy azt írja ki, hogy 1.01 DEN verzió. Pedig Patcheltem, akkor most nem 1.11nke kéne lenni?
Na mind1 végülis, még1szer nagyon nagy kössz, örörk hála!

\"Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban\" (buszsofõrmottó)