Alarm für Cobra 11 sorozat (NITRO, CRASH TIME, BURNING WHEELS, stb)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Egy-két küldetésrészt meg lehet szívni benne. Példának a Vakszerencse részben ha a F1 versenyt megnyertük, ezután követni kell a szürke pénzszállító kocsit a piros sportkocsival, majd jön a legjobb része a küldetésnek, a két ugyanolyan Seat Leon autó, azzal kell lépést tartani, ami iszonyú nehéz. Nem tudom már hanyadikra sikerül az embernek. Van valakinek tippje, hogy lehet megcsinálni a küldetést?
1. Cobra 11 Crash Time-ot újratelepíteni
2. 1.11-es Patch-ot leszedni, feltelepíteni
3. crackelni a játékot és start
valaki help
Nem volt a színészek közül, akiknek ismerem a hangját, így értettem ezt a részt.
Hogy érted, hogy "ti magatok"? Színészek szinkronizálnak, nem a fordítók. :)
egyébként ti magatok szinkronizáltátok a gémet? ez meglepõ amúgy, j teljesen magyarosítottátok
Gondom a következõ, felraktam Crash Time-ot, aminek ugyebár 9.0c kell. Nekem viszont Vistám van, amin 10-es DirectX van. Olvastam külföldi fórumon, hogy a kettõ külön van, tehát ha felrakok egy 9.0c-t, akkor menni fognak a "régi" játékok Vista alatt. Ennek ellenére a CT *sse2.exe összeomlik indításnál. Egyáltalán a DirectX a hiba?
A választ elõre is köszi!
Live your life like it\'s your last day...
Ezen kicsit kiakadtam :)
@arty: kösz a méltatást, de ne feledjük, hogy a szinkron azért bonyolultabb ügy, és egész más mint a felirat fordítás! ráadásul a crash time-ban sokkal több a szöveg, mint anno a nitróban volt. egyébként a szinkronhangok kb. fele már november vége óta megvan (pl.: Frau Engelhardt, Suzanne és több mellékszereplõ hangjai), én bízom benne, hogy azért nem kerül a süllyesztõbe a szinkron buli. írtam privit uv-nek, ha azt válaszolja, hogy még sok idõ vagy bizonytalan, akkor kiadjuk a csak feliratost addig, míg elkészül a teljes.
nagy kár, h a szinkronosok bénázása miatt méltaltanul tarthat kisebb érdekklõdésre számot a feliratod :( a nitrohoz is nagyon jol megcsináltad, a wr2höz is ... meg kb minden forditásod igényes, remek munka!!!
Forza.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Elõre is THX
Lenne egy kérdésem: a buszos pályán, amikor nem lehet 100 km alá vinni a sebességet, a feladat az, hogy ki kell ugrani a buszból. Eddig OK, de az akciógomb hol van ha kormánnyal vezetek?! Elõre is köszi Nektek :-)
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
akit tud segítesen pls
THX
U.i.: errõl a részrõl van szó Cobra 11 Nitro Postomortem
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Amúgy meg lehet megpróbálom újra felrakni a patchet, vagy újrahúzni a játékot, és úgy rá a patchat (persze mentést elõbb kimásolom, és majd visszarakom :D)
Amúgy meg jó, majd végigviszem a pályáit
\"Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban\" (buszsofõrmottó)
Amúgy azért te is vidd végig a küldetéseket,érezt át,hogy nem volt olyan egyszerû XD
Amúgy egyébként most láttam a menübe, hogy azt írja ki, hogy 1.01 DEN verzió. Pedig Patcheltem, akkor most nem 1.11nke kéne lenni?
Na mind1 végülis, még1szer nagyon nagy kössz, örörk hála!
\"Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban\" (buszsofõrmottó)