3508
-
#2423 és azt az előbbit alpha verziónak nem akarjátok kidobni vagy nem kell tesztelni? ;) -
#2422 #2373 -
LtMike #2421 Meg tudná mondani valaki hogy a bónusz pályát hogyan lehet megszerezni?Végig vittem a játékot de nem adott bónuszt.Tudna valaki egy kimentést adni?
Előre is THX -
#2420 Előbbi már van, utóbbi pedig remélem. :) -
golf258 #2419 A kormánnyal is az "F" az akciógomb -
golf258 #2418 Köszi Bajusza -
bajusza #2417 az egyik legjobb pálya a C11 Nitro-ban. Nincs kormányom, így a válasz: passz. Billentyűzetet az "F" billentyű az akciógomb. -
golf258 #2416 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: a buszos pályán, amikor nem lehet 100 km alá vinni a sebességet, a feladat az, hogy ki kell ugrani a buszból. Eddig OK, de az akciógomb hol van ha kormánnyal vezetek?! Előre is köszi Nektek :-) -
Szabi1991 #2415 lesz még valaha magyarositás, esetleg szinkron ? :) -
#2414 (egészen pontosan sm1.4) -
#2413 SM1.0-et elbíró kártyák közé. Nem bírja el, lásd banner. -
#2412 ATI Radeon 9250 azt nem tudod melyikbe tartozik??? -
#2411 Ha olyan videokártyád van,ami nem támogatja a Pixel shader 2.0-t akkor nem indul el a játék,lehet ez a baj. -
#2410 segítséget szeretnék kérni.elindul a game és utánna ezt írja ki a játék Could not create Direct3D device!
akit tud segítesen pls
THX
U.i.: erről a részről van szó Cobra 11 Nitro Postomortem -
#2409 Végre beadta a Game Goal-t,vagyis a Code 9807-es küldetés sorozatot,amit persze Hardon csináltam meg :O :D
-
WanWan #2408 Furcsa, nemtudom, próbáld meg miniimaggel, esetleg próbáld meg, hogy Daemonba be van-e mountolva a képfájl (akár a teljes, akár a mini)
Amúgy meg lehet megpróbálom újra felrakni a patchet, vagy újrahúzni a játékot, és úgy rá a patchat (persze mentést előbb kimásolom, és majd visszarakom :D)
Amúgy meg jó, majd végigviszem a pályáit -
Ticsy #2407 Megpróbáltam crack nélkűl és ment, de csak egy ideig utánna azt írja ki tegye be a cd-t ismét a meghajtóba. -
#2406 Nekem version v1.1.1 Den van kiírva.
Amúgy azért te is vidd végig a küldetéseket,érezt át,hogy nem volt olyan egyszerű XD -
#2405 ahha. hát lehet:) -
WanWan #2404 Köszi a segítséget nagyon!
Amúgy egyébként most láttam a menübe, hogy azt írja ki, hogy 1.01 DEN verzió. Pedig Patcheltem, akkor most nem 1.11nke kéne lenni?
Na mind1 végülis, még1szer nagyon nagy kössz, örörk hála! -
#2403 Tessék itt a mentés:
http://rapidshare.com/files/87016885/C11-SAVE.rar
-
WanWan #2402 Felraktam rapidra:
http://rapidshare.com/files/86997954/C11-Saves.rar.html
És köszi, hogy segítesz! -
#2401 Régebben volt akinek csak így indult a játék,azért írtam le,hátha az segít :)
WanWan:rakd fel a mentésedet valahova,és megnézem mit tehetek :D -
WanWan #2400 Hát furcsa, amúgy nekem is működik, csak mondom az ugratásokra nem ad pontot. Lehet olyan, mint a Godfather, ahol nem lehet kiszállni a kocsiból.
Amúgy lehet, majd megpróbálom mds helyett az mdf e-t bmountolni, hátha úgy megy talán. -
bajusza #2399 Én kiírtam DVD-re a játékot. Onnan telepítettem, majd crackelés és működött is a game. -
WanWan #2398 én meg 4.09HE -vel, és nekem is megy, csak az a rohadt repülőtéri ugratásokért nem ad pontot. :( -
#2397 minek az a yasu? mondjuk azt se tudom mi rák az (majd idővel utánalesek), de dtools 4.11-el mountolom a minit, aztán megy. -
WanWan #2396 aha. Hát ebből sok nem jött le, de nemtudom, hogy megpróbáltad-e crack nélkül indítani, mert amikor crackeltem nekem is ez lett.
Amúgy meg nézd meg, hogy megfelel-e a géped a követelményeknek.
Vagy ha crack nélkül kéri esetleg a cd-t próbálkozz miniimage -dzsel. -
Ticsy #2395 AppName: crashtime_sse1.exe AppVer: 5.1.1.1 ModName: crashtime_sse1.exe
ModVer: 5.1.1.1 Offset: 013add16[#fejvakaras
sajnos e van a cobra 11 crash time inditásakor -
WanWan #2394 bejen=nekem XD -
WanWan #2393 1.)Milyen hibaüzenetet?
2.)Én bejen pl. nem kellett crackelni, mint ahogy már írtam, a crackel el sem indul nekem. Úgyhogy sztem próbáld meg crack nélkül, ha meg úgy sem jó, mondd el azt, hogy mi volt a hibaüzenetben. -
#2392 Helló! Most szedtem le a játékot és miután felraktam és crack-eltem hibaüzenetet ír ki és elsem indítja a játékot. Mit csináljak?? -
WanWan #2391 hiába próbálom miniimaggel indítani, akkor sem ad rá pontot. Amúgy pedig ne kellett crackelni, a crackel nem is működik. Bár lehet, hogy azért csinája, mert én Daemon v4.09HE-ba raktam be, holott az nfo fájlban az van, hogy v4.10 proba mountoljam be? -
#2390 "2324"
"2318"
Csak egy kicsit néznétek utánna ,és probléma megoldva. -
#2389 Sajna a Crash time-ba,hiába írja ki,hogy elmentve,igazából,csak akkor menti el,ha megcsinálod az összes küldetést,az adott küldetés sorozatból!
Ticsy:
szedd le a yasu-t és intsd el,majd a daemonnal mountold be az img-t és elindul ;) -
Ticsy #2388 sziasztok! lenne 1 próblémám a crash timevel. letöltöttem a fullt crackeltem de nem indul,nem lehet hogy a crack rossz? honnan tudnák leszedni hozzá? -
superbayern #2387 sziasztok!! lenne egy problémám..... mégedig az, hogy az első pár küldetést megcsináltam, utána kiléptem, és azt írta h menti a profilomba, ahol járok... erre legközelebb mikor visszaléptem, teljesen előről kell kezdenem..... és mindig ezt csinálja.... mi a hiba??? köszi előre is! -
#2386 peccselted, aztán tettél rá krekket? próbáld meg mini-image-el elindítani krekk helyett. -
WanWan #2385 Még mindig nem ad rá pontot. Ha esetleg tudtok linkelni egy 100%os mentést, vagy olyat, ami legalább ezt a küldetést megcsinálta, akkor azt megköszönném. Mertha esetleg valahogy mégis a beállításokba lenne a hiba, az kiderülne. Amúgy meg kezd olyan érzésem lenni, hogy ez egyéni bug. -
cargame #2384 ez az igazi problema
Nagyon megkoszonnem ha valaki segit!