3508

MINIMUM SM 2.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 5XXX vagy ATI 95XX)
  • Para840523
    valaki nem tudja hogy honnan tudnám letölteni az ALARM FÜR COBRA 11-CRASH TIME MAGYARÍTÁSÁT?? LÉGYSZI HA TUDJA VALAKI AKKOR KŰLDJE EL NEKEM A LINKET E-MAIL-BE !! ERRE A CÍMRE: [email protected] ELŐRE IS KÖSZI
  • kaposi1
    Szia!
    Remélem tényleg az a baj,és ezek tényleg segítenek.
  • Peck
    Levettem a Demo-t abba ment nekem is a törés tehát a full verzióval van a gond,de ráleltem a problémára,fájlokkal van a gáz!Tehát akinek megvan a FULL és meg a törés,legyenszives nagyon szépen kérném hogy töltse fel valahova a 2 fájlt,és linkelje ide be! Nagyon megköszönném,mert enélkül x@rt se ér a játék...
    A 2 fájl:

Cobra11 - Crash Time/FrontEnd könyvtárban található:
    -C11Vol5.ds
    -runtime.fxp

nevezetű fájlok!
  • bajusza
    Nekem sikerült ripityára törni a kocsikat, elég volt a vonat elé hajtani, az szépen ledarálta.

Ha ki van kapcsolva a fékasszisztens, akkor lehet ezt kipróbálni. Elég csak a vonatnak nekimenni, lepattansz róla és a falhoz vágódsz.
  • Peck
    Nekem hogy lehetne ezt megcsinálni? :S
  • ngcsnet
    nem kamuk, el lehet érni, de gondolom nekik sem elsőre sikerült, mert pl. nekem rendszeresen leesnek az aszfalt alá az autók, de horpad rendesen
  • Peck
    SZiasztok,visszakerestem de nem találtam...szóval megkérdezem..

Nekem a Clone verzió van meg,müxik tökéletesen,de a videóban és a trailerekben szereplő törések kamuk?Mert a videóba rongyá lehet törni az autókat,a játékban meg Scoutal neki ronyolok kiesik 2 kereke meg betörik az ablak....ez mitől van?
  • bajusza
    nem tudjuk még.

B.U.É.K. Mindenkinek!
  • csoola
    mikor lesz uj rész?:D
  • credo
    Hello mindenkinek!

Felraktam a Crash Time-ot, leszedtem hozzá a cracket meg a patch-et de nem indul el. A Demo simán elment ez meg meg se nyikkan. Nem tudjátok mi lehet a baj?
    A választ előre is köszi.
  • McCartman
    modd..:)
  • bajusza
    én nehéz fokozaton repesztek, elég rizikós a dolog. Rohadtul vigyázni kell a kocsira, de közbe száguldozni kell, ha arról van szó.
  • McCartman
    a második fejezet (azt hiszem) 3. küldetésénél - egy olyan helyre kell mennem ahova nem vezet út:S ..aztán ha elindulok vmerre egy idő után kiirja, h wrong way és vége.. pedig az ido sem jar le...
    ti ezt hogy csináltátok meg?:)
  • McCartman
    amugy ti milyen nehézségi fokozaton játszotok?
  • McCartman

köszönöm a segítségeket.. kiprobalom..:)
  • Gyocsika
  • kaposi1
    Tudod,úgy pörög a fórum, hogy nincs idő visszaolvasni.
  • hykao #2326
    Milyen jó, hogy épp előzőleg írtam le a #2318-ban ezt... :)
  • Gyocsika
    Huh ez jó, köszi majd kipróbálom!
  • bajusza
    Rájöttem, ha játék közben lépek ki Alt+F4-gyel, akkor az éppen aktuális pályát elmenti. Másik alkalommal már ott folytatom a játékot, ahol épp abbahagytam.
  • kem001
    Sziasztok!
    Patch verzióhoz leszedtem a crack-et, és elindítom a játékot és hibanapló készül ezt írja. Mi lehet a baj?
  • Doog
    Hello
  • Gyocsika
    Ez sajnos ilyen :S , meg kell oldani egy fejezetet.
  • McCartman
    sziasztok!
    most raktam fel a crash time-ot...
    megdöbbenve tapasztaltam , hogy ha elkezdek egy fejezetet , aztán játék közben kilépek -utána az elejéről kell kezdenem (mármint a fejezet elejéről).. :S mert mentési pociót nem találtam. vagy csak én vagyok a béna?
  • bajusza
    mindig figyeld a térképet, hogy épp merre megy az követendő jármű, így biztos meglesz a küldetés.
  • hykao #2318
    Alt+Tab vagy Ctrl+Esc -> Tálcán a játék fülén jobb klikk -> Bezárás (Alt+F4)
  • balcooo
    Haller!
    Mintha valaki emlitett volna egy trükköt , hogy ne kelljen elölről kezdeni az egész nyamvadt Case-t , ha ki kell szállni a gameből. Valakinek rémlik mi a megoldás?
    Köszke.
    Ui: Rém idegesitő ez a Series of Accidents (föleg a követös mission, kb negyed oran at követem arkon bokron keresztul, azt beszopom mert kifarolok kicsit, azt a Merivával legyorsulja a Porschém, hat grat)
  • kaposi1
    Köszi az infót.
    Akkor várok továbbra is türelemmel.
  • hykao #2315
    Üdv. A szinkronon nem én dolgozom, hanem uv. Mostanában nem tudtam vele beszélni, biztos besűrűsödtek a dolgai év végére.
  • bajusza
    Gamecopyworld-ön van a játékhoz 1.11-es Fixed EXE, tessék tölteni és játszani.
  • kaposi1
    Szia Hykao!

Érdeklődnék hogy hogy áll a szinkron munka?
    Nagyon rég nem hallottam felőle semmit.
    Dolgozol még rajta?
  • w77d
    egy darabig lehet, de nehogy kilépj a feladatok közben, mert akkor elveszik az addig elért játékállás ;)
  • bertino
    nah épp telepítem, kíváncsi leszek mennyire lehet majd vele jol szorakozni :D
  • bajusza
    szívesen.
  • gesa
    Köszi.
  • bajusza
    Igen, az a feladat: nyomd a gázt és törd össze a menekülő taxit minél hamarabb. Oldalról lehet jókat ütközni.
  • gesa
    Sziasztok!

Szeretnék kérni egy kis segítséget. Az első eset 7. küldetésében, mikor a kórházból jövünk vissza, előttem egy taxi, 4:20 a játékidő, gőzöm sincs mit kell csinálni.
    Azt írják: ha azt mondják nekem, hogy STOP, akkor 100%-osan zúzzam le az ellenfelet. De ki mondja? Mentem utána többször is, lejárt az idő és ennyi.
  • garam93
    Kipróbáltam, sehogy sem megy!Lehet, hogy vmiért büntet vki, hogy nem megy a gépemen ez a játék!:-(
  • garam93
    Ez egy 4 gigás iso fájl.Megpróbálom még azzal a lemezképfájlal akkor, de a YASU nem okés.:-)))
  • bajusza
    Nekem is a mini image van meg, és kiválóan fut.

Mindenki azt szedje le.