3508
-
Para840523 #2343 valaki nem tudja hogy honnan tudnám letölteni az ALARM FÜR COBRA 11-CRASH TIME MAGYARÍTÁSÁT?? LÉGYSZI HA TUDJA VALAKI AKKOR KŰLDJE EL NEKEM A LINKET E-MAIL-BE !! ERRE A CÍMRE: [email protected] ELŐRE IS KÖSZI -
#2342 Szia!
Remélem tényleg az a baj,és ezek tényleg segítenek. -
#2341 Levettem a Demo-t abba ment nekem is a törés tehát a full verzióval van a gond,de ráleltem a problémára,fájlokkal van a gáz!Tehát akinek megvan a FULL és meg a törés,legyenszives nagyon szépen kérném hogy töltse fel valahova a 2 fájlt,és linkelje ide be! Nagyon megköszönném,mert enélkül x@rt se ér a játék...
A 2 fájl:
Cobra11 - Crash Time/FrontEnd könyvtárban található:
-C11Vol5.ds
-runtime.fxp
nevezetű fájlok! -
bajusza #2340 Nekem sikerült ripityára törni a kocsikat, elég volt a vonat elé hajtani, az szépen ledarálta.
Ha ki van kapcsolva a fékasszisztens, akkor lehet ezt kipróbálni. Elég csak a vonatnak nekimenni, lepattansz róla és a falhoz vágódsz. -
#2339 Nekem hogy lehetne ezt megcsinálni? :S -
#2338 nem kamuk, el lehet érni, de gondolom nekik sem elsőre sikerült, mert pl. nekem rendszeresen leesnek az aszfalt alá az autók, de horpad rendesen -
#2337 SZiasztok,visszakerestem de nem találtam...szóval megkérdezem..
Nekem a Clone verzió van meg,müxik tökéletesen,de a videóban és a trailerekben szereplő törések kamuk?Mert a videóba rongyá lehet törni az autókat,a játékban meg Scoutal neki ronyolok kiesik 2 kereke meg betörik az ablak....ez mitől van? -
bajusza #2336 nem tudjuk még.
B.U.É.K. Mindenkinek! -
csoola #2335 mikor lesz uj rész?:D -
credo #2334 Hello mindenkinek!
Felraktam a Crash Time-ot, leszedtem hozzá a cracket meg a patch-et de nem indul el. A Demo simán elment ez meg meg se nyikkan. Nem tudjátok mi lehet a baj?
A választ előre is köszi. -
McCartman #2333 modd..:) -
bajusza #2332 én nehéz fokozaton repesztek, elég rizikós a dolog. Rohadtul vigyázni kell a kocsira, de közbe száguldozni kell, ha arról van szó. -
McCartman #2331 a második fejezet (azt hiszem) 3. küldetésénél - egy olyan helyre kell mennem ahova nem vezet út:S ..aztán ha elindulok vmerre egy idő után kiirja, h wrong way és vége.. pedig az ido sem jar le...
ti ezt hogy csináltátok meg?:) -
McCartman #2330 amugy ti milyen nehézségi fokozaton játszotok? -
McCartman #2329
köszönöm a segítségeket.. kiprobalom..:) -
#2328 -
#2327 Tudod,úgy pörög a fórum, hogy nincs idő visszaolvasni. -
#2326 Milyen jó, hogy épp előzőleg írtam le a #2318-ban ezt... :) -
#2325 Huh ez jó, köszi majd kipróbálom! -
bajusza #2324 Rájöttem, ha játék közben lépek ki Alt+F4-gyel, akkor az éppen aktuális pályát elmenti. Másik alkalommal már ott folytatom a játékot, ahol épp abbahagytam. -
#2323 Sziasztok!
Patch verzióhoz leszedtem a crack-et, és elindítom a játékot és hibanapló készül ezt írja. Mi lehet a baj? -
#2322 Hello -
#2321 Ez sajnos ilyen :S , meg kell oldani egy fejezetet. -
McCartman #2320 sziasztok!
most raktam fel a crash time-ot...
megdöbbenve tapasztaltam , hogy ha elkezdek egy fejezetet , aztán játék közben kilépek -utána az elejéről kell kezdenem (mármint a fejezet elejéről).. :S mert mentési pociót nem találtam. vagy csak én vagyok a béna? -
bajusza #2319 mindig figyeld a térképet, hogy épp merre megy az követendő jármű, így biztos meglesz a küldetés. -
#2318 Alt+Tab vagy Ctrl+Esc -> Tálcán a játék fülén jobb klikk -> Bezárás (Alt+F4) -
#2317 Haller!
Mintha valaki emlitett volna egy trükköt , hogy ne kelljen elölről kezdeni az egész nyamvadt Case-t , ha ki kell szállni a gameből. Valakinek rémlik mi a megoldás?
Köszke.
Ui: Rém idegesitő ez a Series of Accidents (föleg a követös mission, kb negyed oran at követem arkon bokron keresztul, azt beszopom mert kifarolok kicsit, azt a Merivával legyorsulja a Porschém, hat grat) -
#2316 Köszi az infót.
Akkor várok továbbra is türelemmel. -
#2315 Üdv. A szinkronon nem én dolgozom, hanem uv. Mostanában nem tudtam vele beszélni, biztos besűrűsödtek a dolgai év végére. -
bajusza #2314 Gamecopyworld-ön van a játékhoz 1.11-es Fixed EXE, tessék tölteni és játszani. -
#2313 Szia Hykao!
Érdeklődnék hogy hogy áll a szinkron munka?
Nagyon rég nem hallottam felőle semmit.
Dolgozol még rajta? -
#2312 egy darabig lehet, de nehogy kilépj a feladatok közben, mert akkor elveszik az addig elért játékállás ;) -
#2311 nah épp telepítem, kíváncsi leszek mennyire lehet majd vele jol szorakozni :D -
bajusza #2310 szívesen. -
gesa #2309 Köszi. -
bajusza #2308 Igen, az a feladat: nyomd a gázt és törd össze a menekülő taxit minél hamarabb. Oldalról lehet jókat ütközni. -
gesa #2307 Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget. Az első eset 7. küldetésében, mikor a kórházból jövünk vissza, előttem egy taxi, 4:20 a játékidő, gőzöm sincs mit kell csinálni.
Azt írják: ha azt mondják nekem, hogy STOP, akkor 100%-osan zúzzam le az ellenfelet. De ki mondja? Mentem utána többször is, lejárt az idő és ennyi. -
#2306 Kipróbáltam, sehogy sem megy!Lehet, hogy vmiért büntet vki, hogy nem megy a gépemen ez a játék!:-( -
#2305 Ez egy 4 gigás iso fájl.Megpróbálom még azzal a lemezképfájlal akkor, de a YASU nem okés.:-))) -
bajusza #2304 Nekem is a mini image van meg, és kiválóan fut.
Mindenki azt szedje le.