3508
-
#2623 egész élethű lett :) -
#2622 Az autó jobban ki van dolgozva. -
#2621 LOL milyen már a Semir fej... :)))
-
#2620 Sőt, megtalálod a galériámban is a két térképet: katt -
#2619 Közben megérkeztek a szokásos "a hét képei" is a Burning Wheels-ből: KATT (a HDR már sokkal visszafogottabbnak tűnik)
-
#2618 Hátööö ahogy mondani szokták: "hülyeség ellen nincs orvosság", de van egy javaslatom: INNEN le tudod tölteni mind az Autobahn, mind a város felülnézeti nagyfelbontású térképét. Próbáld megtervezni az útvonalat vagy nem tudom...
Hiába írod be még 100x, olyan végigjátszásról nemigen tudni, ami olyan mint egy navigációs rendszer... Nem értem a problémádat. Hogyhogy nem találod a felfüggesztés gyárat? Nyilvánvalóan nem jó irányba mész valahol... és ne feledd, a nyíl csak iránymutató, de mivel nem légvonalban közlekedsz, így figyelembe kell venni az aszfaltutak elhelyezkedését is... -
uhrinj #2617 SOS valaki ki tudna segíteni egy Play Cobra 11 - Crash Time végigjátszással mert a #2533 pontból az istennek nem bírom letölteni és megőrülök mert nem tudok eljutni a kerékfelfüggesztés gyárhoz.
Vagy küldjétek el e-mailben [email protected]
-
#2616 Nézd meg a videó végét és megtudod:D -
#2615 Mikor jön ki? -
#2614 Jó lesz már látom előre:) -
#2613 Youtube változat -
#2612 -
#2611 sok-sok új kép ...és videó: KATT (jobb klikk, mentés másként) -
uhrinj #2610 Ok rendben a térképet nézem meg a nyilat megyek mint a barom de igy is mindig 2 kapuval a vége előtt elfogy az időm nincs itt vhol nitró?.
Akkor lesz vki oly szives és elküldi nekem a végigjátszást? /[email protected]/
előre is köszönöm -
#2609 Az utolsó ügyet ha jól emlékszem csak akkor kapod meg, ha legalább 4 ügyet nehéz fokozaton teljesítesz...de könnyű fokozaton amúgy sem túl nagy kihívás a játék... -
#2608 Mit kell segíteni pontosan? Mit tud segíteni egy végigjátszás egy ilyen játéknál? Ott a magyarítás, ott a térkép, a többi már csak gyakorlás kérdése. -
#2607 próbálkozz és menni fog.Nem nehézben kell játszani hanem könnyüben...és a térképet nézd és a piros nyilat -
uhrinj #2606 de légyszi légyszi segítsetek mert teljesen elakadtam ennél a résznél már az ideg szétvág
-
uhrinj #2605 lejönni lejön, de amikor winrar-ral kicsomagolom nem tudom elolvasni sem world-el sem más formátumban csak kis kockák vannak a vágólapon -
bajusza #2604 Lejön az minden gond nélkül, lehet hogy tűzfalproblémád van. -
uhrinj #2603 SOS valaki ki tudna segíteni egy Play Cobra 11 - Crash Time végigjátszással mert a #2533 pontból az istennek nem bírom letölteni és megőrülök mert nem tudok eljutni a kerékfelfüggesztés gyárhoz.
Vagy küldjétek el e-mailben [email protected]
Előre is köszi!
-
#2602 ááá köszönöm széepn :)
És szabadon nem lehet menni a Crash Time-ban? :S :( -
#2601 #2523 -
#2600 hali.A Crash Time-ban nem lehet szabad menni?
Az új rész az csak Shader 3.0-s kártyán fog elmenni mi?(képek alapján) -
#2599 Nekem tetszik:D -
#2598 Nagyon szép képek.
De mintha túl hdr-es lenne, már szint meglehet vakulni tőlük. -
#2597 Újabb képek: KATT
-
#2596 Szép kis képek, de én itt-ott túlzónak tartom a HDR-t (főleg a #2590-ben)
De mondjuk az építkezéses képen abszolút korrekt. -
bajusza #2595 remek lesz. -
#2594 Újabb képek: KATT
-
Cat 02 #2593 Baze, üldözöm ellent egy szerpentinen, nekirohanok, lerepül, repül kb 100 métert és tovább él, én meg nem tok utána menni :S -
krizoli #2592 mejik jelent meg ps2-re és kb mennyibe kerül? -
sipzsolt #2591 Segítség! Tud valaki kódót mondani, hogy tudjak vezetni helikoptert, vagy új autókat( láttam pár oldallal előrébb trabantot) A fiam teljesen megőrít! -
#2590 Még egy kép:
-
Szabi1991 #2589 bárcsak Dodge logó lenne rajta :( -
#2588 gyönyörű! remélem a törés is ilyen jó lesz mert nekem annyira nem jött be ilyen papír szerű és ott lifeg rajta az alkatrész. -
#2587 ÚJ KÉPEK
-
#2586 Én megcsináltam mind a 8 ügyet hardon. Csak gyakorlás (és szerencse) kérdése. :) -
rokawa #2585 sikerült megcsinálnom az utlosó ügyet is
Helikoptert nem lehet vezetni a crash time-ban? -
#2584 Arról az utolsó ügyről azthiszem én inkább lemondok :B