3508

MINIMUM SM 2.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 5XXX vagy ATI 95XX)
  • Szildramor
    egész élethű lett :)
  • Prince23
    Az autó jobban ki van dolgozva.
  • hykao #2621
    LOL milyen már a Semir fej... :)))

• hykao #2620
    Sőt, megtalálod a galériámban is a két térképet: katt
  • hykao #2619
    Közben megérkeztek a szokásos "a hét képei" is a Burning Wheels-ből: KATT (a HDR már sokkal visszafogottabbnak tűnik)

• hykao #2618
    Hátööö ahogy mondani szokták: "hülyeség ellen nincs orvosság", de van egy javaslatom: INNEN le tudod tölteni mind az Autobahn, mind a város felülnézeti nagyfelbontású térképét. Próbáld megtervezni az útvonalat vagy nem tudom...

Hiába írod be még 100x, olyan végigjátszásról nemigen tudni, ami olyan mint egy navigációs rendszer... Nem értem a problémádat. Hogyhogy nem találod a felfüggesztés gyárat? Nyilvánvalóan nem jó irányba mész valahol... és ne feledd, a nyíl csak iránymutató, de mivel nem légvonalban közlekedsz, így figyelembe kell venni az aszfaltutak elhelyezkedését is...
  • uhrinj
    SOS valaki ki tudna segíteni egy Play Cobra 11 - Crash Time végigjátszással mert a #2533 pontból az istennek nem bírom letölteni és megőrülök mert nem tudok eljutni a kerékfelfüggesztés gyárhoz.
    Vagy küldjétek el e-mailben [email protected]
  • Máté94
    Nézd meg a videó végét és megtudod:D
  • istenostora03
    Mikor jön ki?
  • Máté94
    Jó lesz már látom előre:)
  • hykao #2613
    Youtube változat
  • Yoda001
  • hykao #2611
    sok-sok új kép ...és videó: KATT (jobb klikk, mentés másként)
  • uhrinj
    Ok rendben a térképet nézem meg a nyilat megyek mint a barom de igy is mindig 2 kapuval a vége előtt elfogy az időm nincs itt vhol nitró?.
    Akkor lesz vki oly szives és elküldi nekem a végigjátszást? /[email protected]/
    előre is köszönöm
  • hykao #2609
    Az utolsó ügyet ha jól emlékszem csak akkor kapod meg, ha legalább 4 ügyet nehéz fokozaton teljesítesz...de könnyű fokozaton amúgy sem túl nagy kihívás a játék...
  • hykao #2608
    Mit kell segíteni pontosan? Mit tud segíteni egy végigjátszás egy ilyen játéknál? Ott a magyarítás, ott a térkép, a többi már csak gyakorlás kérdése.
  • Attila889
    próbálkozz és menni fog.Nem nehézben kell játszani hanem könnyüben...és a térképet nézd és a piros nyilat
  • uhrinj
    de légyszi légyszi segítsetek mert teljesen elakadtam ennél a résznél már az ideg szétvág
  • uhrinj
    lejönni lejön, de amikor winrar-ral kicsomagolom nem tudom elolvasni sem world-el sem más formátumban csak kis kockák vannak a vágólapon
  • bajusza
    Lejön az minden gond nélkül, lehet hogy tűzfalproblémád van.
  • uhrinj
    SOS valaki ki tudna segíteni egy Play Cobra 11 - Crash Time végigjátszással mert a #2533 pontból az istennek nem bírom letölteni és megőrülök mert nem tudok eljutni a kerékfelfüggesztés gyárhoz.
    Vagy küldjétek el e-mailben [email protected]
    Előre is köszi!
  • Attila889
    ááá köszönöm széepn :)
    És szabadon nem lehet menni a Crash Time-ban? :S :(
  • hykao #2601
  • Attila889
    hali.A Crash Time-ban nem lehet szabad menni?
    Az új rész az csak Shader 3.0-s kártyán fog elmenni mi?(képek alapján)
  • Máté94
    Nekem tetszik:D
  • Prince23
    Nagyon szép képek.
    De mintha túl hdr-es lenne, már szint meglehet vakulni tőlük.
  • hykao #2597
    Újabb képek: KATT

• bulba
    Szép kis képek, de én itt-ott túlzónak tartom a HDR-t (főleg a #2590-ben)
    De mondjuk az építkezéses képen abszolút korrekt.
  • bajusza
    remek lesz.
  • hykao #2594
    Újabb képek: KATT
  • Cat 02 #2593
    Baze, üldözöm ellent egy szerpentinen, nekirohanok, lerepül, repül kb 100 métert és tovább él, én meg nem tok utána menni :S
  • krizoli
    mejik jelent meg ps2-re és kb mennyibe kerül?
  • sipzsolt
    Segítség! Tud valaki kódót mondani, hogy tudjak vezetni helikoptert, vagy új autókat( láttam pár oldallal előrébb trabantot) A fiam teljesen megőrít!
  • hykao #2590
    Még egy kép:
  • Szabi1991
    bárcsak Dodge logó lenne rajta :(
  • Bence94
    gyönyörű! remélem a törés is ilyen jó lesz mert nekem annyira nem jött be ilyen papír szerű és ott lifeg rajta az alkatrész.
  • hykao #2587
    ÚJ KÉPEK

• hykao #2586
    Én megcsináltam mind a 8 ügyet hardon. Csak gyakorlás (és szerencse) kérdése. :)
  • rokawa
    sikerült megcsinálnom az utlosó ügyet is
    Helikoptert nem lehet vezetni a crash time-ban?
  • Balumann
    Arról az utolsó ügyről azthiszem én inkább lemondok :B