3508
-
#2263 nem birtam magammal, hardon lenyomtam a második küldit is :D -
#2262 Kérlek szépen, ha jól számolom: 5 db Cobra 11 játék van PC-re. A Crash Time már az 5. :) -
mocsok #2261 Nekem sajna nem ment. Szaggatott mint nagyon nagyon. Radeon X1300 Pro 256 MB, AMD 2.2+, 1 Gb ram. Lehet vmit rosszul csináltam? -
#2260 SRT.COM-on nincs fennt!:) -
#2259 nem tudom te mit nem értesz a válaszomon... -
#2258 Köszi szépen!Egy rendszerkövetelménnyel meg tudnál dobni? -
#2257 srtest.com és a bolt poláról megszerezheted -
#2256 Sziasztok!Nagyon szeretem a Cobra 11-et és hallottam hogy készült belőle játék!Azt szeretném megtudni hogy mi ennnek a játéknak a rendszerkövetelménye?És honnan lehetne megszerezni?Előre is kössz.Helló! -
totya4 #2255 Lesz mit szórakozni akkor ha kész lesz. :) -
#2254 Is-is. -
dzoli93 #2253 Vissza olvastam 1 kicsit.És ez mien?verseny,v küldetéses?am jó kis game:) -
#2252 lehet, hogy nem figyeltem teljesen, bar nem egy porgos topik, de siman kimenti az "ugyen" belul is az aktualis allasod, ha viszont nyomsz egy retire-t akkor kezdheted elorol.
De pl megcsinalsz egy alkuldetest, megunod alt+f4 becsukod es utana folytathatod onnan, ahol abbahagytad, erre meg senki nem jott ra ? :)
vagy le vagyok maradva ?
-
#2251 na ja, de azt ki lehet szöszölni -
#2250 Amúgy az angol is csak egy szinkronizálás, mert az eredeti nyelv e játék esetében ugye a német... -
#2249 Persze néhány fájlt át kell neveznie majd, mert ugye nem mindegyik angol és német fájlnak ugyanaz a neve. :) -
#2248 de igen, ha a magyarítás telepítése után (ami a német fájlokat írja felül) az angol hangfájlokat átmásolod a német hangfájlokra. akkor a felirat magyar lesz a hang meg angol. -
totya4 #2247 Azt mondod tehát hogy angol hang mellett nem működik majd a magyar felirat? -
#2246 Nincs vhol ehhez a játékhoz crack?Vayg vki nem tudná elküldeni az exéjét?Ígérem, ez volt az uccsó warez!P.Ü.-t küldjetek!!! -
#2245 Csináljuk. Nem csak én, hanem a hangmérnök srác, és a színészek is, akik a hangjukat adják. :) -
Szabi1991 #2244 -
#2243 Ezt csupan tarsadalmi munkaban csinalod ? Igy duplan ertekelendo a beleolt energia ido stb.
Bar szemely szerint nem magyaritom, de sok kiscsirke fog orulni neki :)
Grat !
-
#2242 Megteheted majd, ha nagyon akarod - amennyiben az eredeti német hangok jobban érdekelnek (merthogy a német szöveg lett magyarítva).
A magyarítás felrakása előtt elmented az eredeti hangfájlokat, utána pedig visszapakolod. -
#2241 Jolesz! :)
várni tudok, vga-m ugy sem lesz joideig -
bajusza #2240 Megnéztem a videót, nagyon jó a fordítás és a beszéd. -
totya4 #2239 Pedig jó lenne ha lehetne választani hogy csak a felirat legyen magyar... :) -
#2238 Nem, mert igazából az sem lenne sokkal előbb kész, mint a teljes. Kiadás előtt mindenképp át kell nézni a teljes szövegállományt, amit már a hangokkal együtt szeretnék, hisz én sem vagyok időmilliomos! :) Valamint tovább növelné a kiadási időt, ha kétféle telepítőt kéne csinálni!
Kis türelem! A szinkron munkák is elég jól haladnak, tényleg rövidesen kézhez kapjátok a teljes magyarítást! Tedd félre addig kicsit a játékot, és nemsoká teljesen magyarul tolhatod. :)
Hogy lássátok nem a levegőbe beszélek, készítettem egy kis videómontázst a "Beépülve" c. ügy autós ügyességi iskola részéből, oktatói beugatásokból mazsolázgatva: KATT IDE
Kitartás! :) Hamarosan kész a teljes anyag! :) -
bajusza #2237 Megoldódott, kikapcsoltam a fékasszisztens beállítást, és simán átugrattam a repcsiken. -
#2236 text only magyaritás nem lesz előbb?
most még hardon a 2. üggyel szivok, jolenne 'nem tovább jutni' mielőtt magyarosodik :D -
#2235 Okés köszi!
Jó munkát hozzá még1!
#2233- Hát gondoltam ha a szinkron sokáig tart,akkor legalább a szöveg legyen meg. De ezekszerint hamarosan jön a teljes. -
#2234 Nyugi nem hónapokban kell gondolkodni. Tényleg hamarosan kézhez kaphatjátok a teljes magyarítást, de azért előtte még átesik egy utolsó nagy teszten, hogy minden oké-e. :) -
#2233 minek? -
#2232 Jó munkát hozzá!!4
A szöveget nem adjátok ki külön csak? (légyszi :-)) -
gplay #2231 Thx és jó munkát. -
#2230 Pontos időpontot nem tudok mondani, mert azért ez nagyobb munka, mint a Nitro egyszereplős szinkronizálása volt, de remélhetőleg nemsokára. -
gplay #2229 Kb mikor lesz kész? Addig el sem kezdem. :D -
#2228 Ha freeride módra gondolsz, akkor megoldható. Katt a bannerre, és ott a Cheat szekcióban találsz megoldást.
Más: a szövegfordításokkal gyakorlatilag végeztem, szinkronizálási munkák megkezdődtek. -
#2227 Van Free Roam mód a játékban -
#2222 Törekedni kell a tökéletes ugratásokra. Nekem sikerült HARDon, igaz csak sokadikra. :) -
bajusza #2221 Van egy reptéri ugratós küldetés, azt alig lehet időben teljesíteni. Hiába nitro meg minden, vagy totálkár vagy tökutolsó az ember. -
bajusza #2220 én is, azzal lesz tuti jó.