3508

MINIMUM SM 2.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 5XXX vagy ATI 95XX)
  • arty
    nem birtam magammal, hardon lenyomtam a második küldit is :D
  • hykao #2262
    Kérlek szépen, ha jól számolom: 5 db Cobra 11 játék van PC-re. A Crash Time már az 5. :)
  • mocsok
    Nekem sajna nem ment. Szaggatott mint nagyon nagyon. Radeon X1300 Pro 256 MB, AMD 2.2+, 1 Gb ram. Lehet vmit rosszul csináltam?
  • Máté94
    SRT.COM-on nincs fennt!:)
  • Yoda001
    nem tudom te mit nem értesz a válaszomon...
  • ZAZ
    Köszi szépen!Egy rendszerkövetelménnyel meg tudnál dobni?
  • Yoda001
    srtest.com és a bolt poláról megszerezheted
  • ZAZ
    Sziasztok!Nagyon szeretem a Cobra 11-et és hallottam hogy készült belőle játék!Azt szeretném megtudni hogy mi ennnek a játéknak a rendszerkövetelménye?És honnan lehetne megszerezni?Előre is kössz.Helló!
  • totya4
    Lesz mit szórakozni akkor ha kész lesz. :)
  • hykao #2254
    Is-is.
  • dzoli93
    Vissza olvastam 1 kicsit.És ez mien?verseny,v küldetéses?am jó kis game:)
  • alma2
    lehet, hogy nem figyeltem teljesen, bar nem egy porgos topik, de siman kimenti az "ugyen" belul is az aktualis allasod, ha viszont nyomsz egy retire-t akkor kezdheted elorol.
    De pl megcsinalsz egy alkuldetest, megunod alt+f4 becsukod es utana folytathatod onnan, ahol abbahagytad, erre meg senki nem jott ra ? :)
    vagy le vagyok maradva ?

• uv
    na ja, de azt ki lehet szöszölni
  • hykao #2250
    Amúgy az angol is csak egy szinkronizálás, mert az eredeti nyelv e játék esetében ugye a német...
  • hykao #2249
    Persze néhány fájlt át kell neveznie majd, mert ugye nem mindegyik angol és német fájlnak ugyanaz a neve. :)
  • uv
    de igen, ha a magyarítás telepítése után (ami a német fájlokat írja felül) az angol hangfájlokat átmásolod a német hangfájlokra. akkor a felirat magyar lesz a hang meg angol.
  • totya4
    Azt mondod tehát hogy angol hang mellett nem működik majd a magyar felirat?
  • garam93
    Nincs vhol ehhez a játékhoz crack?Vayg vki nem tudná elküldeni az exéjét?Ígérem, ez volt az uccsó warez!P.Ü.-t küldjetek!!!
  • hykao #2245
    Csináljuk. Nem csak én, hanem a hangmérnök srác, és a színészek is, akik a hangjukat adják. :)
  • Szabi1991
  • alma2
    Ezt csupan tarsadalmi munkaban csinalod ? Igy duplan ertekelendo a beleolt energia ido stb.
    Bar szemely szerint nem magyaritom, de sok kiscsirke fog orulni neki :)
    Grat !

• hykao #2242
    Megteheted majd, ha nagyon akarod - amennyiben az eredeti német hangok jobban érdekelnek (merthogy a német szöveg lett magyarítva).
    A magyarítás felrakása előtt elmented az eredeti hangfájlokat, utána pedig visszapakolod.
  • arty
    Jolesz! :)

várni tudok, vga-m ugy sem lesz joideig
  • bajusza
    Megnéztem a videót, nagyon jó a fordítás és a beszéd.
  • totya4
    Pedig jó lenne ha lehetne választani hogy csak a felirat legyen magyar... :)
  • hykao #2238
    Nem, mert igazából az sem lenne sokkal előbb kész, mint a teljes. Kiadás előtt mindenképp át kell nézni a teljes szövegállományt, amit már a hangokkal együtt szeretnék, hisz én sem vagyok időmilliomos! :) Valamint tovább növelné a kiadási időt, ha kétféle telepítőt kéne csinálni!

Kis türelem! A szinkron munkák is elég jól haladnak, tényleg rövidesen kézhez kapjátok a teljes magyarítást! Tedd félre addig kicsit a játékot, és nemsoká teljesen magyarul tolhatod. :)

Hogy lássátok nem a levegőbe beszélek, készítettem egy kis videómontázst a "Beépülve" c. ügy autós ügyességi iskola részéből, oktatói beugatásokból mazsolázgatva: KATT IDE

Kitartás! :) Hamarosan kész a teljes anyag! :)
  • bajusza
    Megoldódott, kikapcsoltam a fékasszisztens beállítást, és simán átugrattam a repcsiken.
  • arty
    text only magyaritás nem lesz előbb?
    most még hardon a 2. üggyel szivok, jolenne 'nem tovább jutni' mielőtt magyarosodik :D
  • Gyocsika
    Okés köszi!
    Jó munkát hozzá még1!

#2233- Hát gondoltam ha a szinkron sokáig tart,akkor legalább a szöveg legyen meg. De ezekszerint hamarosan jön a teljes.
  • hykao #2234
    Nyugi nem hónapokban kell gondolkodni. Tényleg hamarosan kézhez kaphatjátok a teljes magyarítást, de azért előtte még átesik egy utolsó nagy teszten, hogy minden oké-e. :)
  • uv
    minek?
  • Gyocsika
    Jó munkát hozzá!!4
    A szöveget nem adjátok ki külön csak? (légyszi :-))
  • gplay
    Thx és jó munkát.
  • hykao #2230
    Pontos időpontot nem tudok mondani, mert azért ez nagyobb munka, mint a Nitro egyszereplős szinkronizálása volt, de remélhetőleg nemsokára.
  • gplay
    Kb mikor lesz kész? Addig el sem kezdem. :D
  • hykao #2228
    Ha freeride módra gondolsz, akkor megoldható. Katt a bannerre, és ott a Cheat szekcióban találsz megoldást.

Más: a szövegfordításokkal gyakorlatilag végeztem, szinkronizálási munkák megkezdődtek.
  • zolo
    Van Free Roam mód a játékban
  • hykao #2222
    Törekedni kell a tökéletes ugratásokra. Nekem sikerült HARDon, igaz csak sokadikra. :)
  • bajusza
    Van egy reptéri ugratós küldetés, azt alig lehet időben teljesíteni. Hiába nitro meg minden, vagy totálkár vagy tökutolsó az ember.
  • bajusza
    én is, azzal lesz tuti jó.