Alarm für Cobra 11 sorozat (NITRO, CRASH TIME, BURNING WHEELS, stb)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
csoola: jaja

Barney: 1280x1024/4xAA, fõ extreme detail, motion blur on? 😊

garam93: csak pár, hirtelen:

Forza.

ne nézzetek hülyének de a WR az a wrold racing röviditése ugye?

Barney Tech
Minxen maximumon , kivéve a grass detail.

Barney Tech
Hm , valamit elrontasz nekem joval gyengébb a gépem és 20 fps körül
megy.6600gt,768ddr,3200+ amd

garam93
Valaki nem tudna feltölteni képeket?De ami úgy a legjobb részeket mutatja!:-))) Annyira tetszik az alapján, amit mondtatok...:-PPP

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

arty
(1.11 is megy alap daemonnal)

A játék hihetetlen jo, szép, Arcade Plus végre menüben kikapcsolhato! Imádom, h simán rommátöröm a saját kocsim, ez sokkal jobb mint a WR1-2-ben volt! A zene 1 perc után idegesitett, kikapcs. Hangok szokásosak, a dumák rendben lesznek igy az elsõ 1-2 küldi alapján 😄

A gépigény viszont nõtt picit, eddig a minden max beállitás 30-40fps-re volt elég, most már csak 20-ra. Butitanom kell, de nem is várom el, h egy 7600GT-n minden maxon menjen 2007-ben.

Ha már lehetne kapni a játékot, ma megvenném 2-3 ezerért. Sajnos mire itthon a boltokba kerül, talán már a WR3-at várjuk 😞

Forza.

Na a TDU-tól nagyon messze van.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

hykao
Ja, amúgy a magyarítás munkálatai megkezdõdtek. Lehetséges, hogy szinkron is lesz, mint a NITRO-hoz. 😊
alma2
Olyan erzesem van, mintha jonnenek meg a loerok a jatekba, mar kepes kicsuszni megpordulni, talaltam egy nagy elhagyatott banyat is, nagyon szep, a varos meg kalsszisokkal szebb mint a TDU-ban a valtozatossagrol nem is beszelve ugy globalice.

szerintem

Balumann
De gépezésre több idõm van, csak több játékkal is multizok, meg szeretek más dolgokat is csinálni... szóval 20-30 percnél többet csak multiba szoktam játszani! :I

Yoda001
én meg teljesen kocka vagyok, nekem valo a gém<#banplz>

http://9gag.com/gag/5135249

hykao
Hát, ha nincs legalább 30 szabad percem, le se ülök a gép elé... 😊
hykao
talán
Balumann
Az utolsó meg biztos lesz 30-40perc ha nem rontok sokat... Nemhiszem, hogy megállás nélkül tudok ennyit játszani evvel a játékkal :S Ezt nagyon elrontották szerintem ezzel

2.8 proci
768 mb ram
9600xT 128 mb-s

ezez menne minimumon?
alma2
Szerintem nem veszes annyira, mondjuk az elso "ugy" max 20 perc szerintem, de lehet, hogy kevesebb.

szerintem

hykao
Nem lehetetlen, mivel épp a kommentem elõtt zavartam le az elsõ ügyet HARD-on... 😊 (ahol abbahagytad, azután még két részfeladat van az ügy lezárásáig)
Balumann
De 8 küldetés vagy "ügy" között lehet választani, és azon belül egymás után mennek a feladatok. Kiírja minden újabb feladatnál, hogy mentés, és hogyha ott rámegyek hogy restart, elhet újrakezdeni azt a feladatot. Dehogyha visszalépek a menübe, akkor kezdhetem alõlrõl az egész elsõ "ügyet", elsõ feladattól (ha jól értem).
Dehát elvittem egy csomó ideig, amíg azzal az autóval kellett ugratókra rámenni, és utána léptem ki, és most kezdjem akkor elõlrõl? És még a többi ügy gondolom még hosszabb lesz, ha nehezedik sokszor újra kell kezdeni 1-1 feladatot... Na mind1, hát ez így lehetetlen :S

arty
nekem az 1.0 elindult a sima daemon4.09HE + yasu 1.4.7080-al(cloak ON) -> nem biztos, h kell neki mindenféle krekkelt, csillivilli warez daemon tools

majd megnézem peccsel is, igy elsõ blikkre zseniális a game 😊

Forza.

alma2
Basszus, nem olvastam vissza rendesen bocs hykao latom mar postoltad.

szerintem

alma2
Ja aki nem tudna, van mar hozza patch is.
patch

szerintem

hykao
A Synetic azt csinálja, amit az RTL kér, az RTL meg nem akar többet beleölni...
alma2
Na megcsinaltam az elso missziot, megkizdottem az utso ket kuldetessel, siman legyorsult a genyo gep a furgonnal.
na mind1, a lenyeg utana a profileban lehet save-t nyomni a biztonsag kedveert utana kilepve majd vissza folytatni lehetett a jatekot. 8 %-nal jarok.
Egy kis penzt olhetnenek bele na meg egy kis realitast, csomo mindenben siman veri a TDU-t az szent 😊

szerintem

hykao
Lezárt ügyenként van mentés. Minden ügy több részfeladatból áll. Ha kilépsz egy-egy ügy lezárása elõtt, akkor a részfeladatokat lehet elõlrõl kezdeni. Valamint szintén ügyek lezárása után nyílnak meg a sima versenyek és a választható autók is. (no és az osztottképernyõs játékmód)
Balumann
Nem sajna, felraktam most legutolsó probálkozásnál :-(

Barney Tech
Hátha segít . 😊

Balumann
Rájöttem, ha restartolok akkor csak arról a feladatról kezdi. De rámentem hogy retire, vagyis a menübe léptem, utána már nem tudom onnan folytatni. Ottvan a 8 üldözés, és abból csak az elsõt tudom választani még, és azt elõlrõl kezdhetem. Hát én így nem fogom tudni továbbvinni a játékot :-( Pedig jó játék nagyon, na mind1 😞

másnak is szar a mentés? mer akkor nem veszem le
Jaja...
Balumann
Hát igen, rámegyek, hogy chases, elsõt kiválaszthatom, utána fokozat és kezdõdik a legelsõtõl, pedig betöltöttem a profilomat is, autosave bennvan. Ez így kizárt, hogy végigfogom vinni...

Balumann
Kipróbáltam én is a Crash Time-ot, szerintem is jobb mint a Nitro (bár azt se sokáig vittem, mert Radeon 9600 pro-val elkezdett akadni idõ után). Viszont nemigazán értem a mentés rendszert. Legelsõ feladat, elkaptam azt az embert, utána HQ-re odamentem, mentett is, utána jön egy verseny, amit elvesztettem, és kezdhettem az üldözéstõl (legelsõ küldetés). Aztán elvittem most egy darabig, mentett is, menüben is mentettem, de azt írja, hogy 0/8 0% teljesített, és a 8-ból tudok választani. Vagyis kezdhetem megint a legelsõ üldözéstõl? :S

Mennyit rak fel 4GB.nál többet.
garam93
Semmi gond. :-)))))
De az a legrosszabb, hogy csak a játékoknál hal be, amúgy nem :-((((

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

Bence94
jó lenne ha már lehetne kapni itthon is nitrot is csak most lehet kapni sajnos sevenm intézkedhetne.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Barney Tech
Kirpobáltam , de annyira balfékvagyok ,hogy még az elsõ küldetést sem tudtam végrehajtani.

Barney Tech
Nemrég probáltam ki a ProStreet-et , hát szar lett.

hykao
Véleményezés az elsõ pár küldetés után:

+ jobban funkcionáló mesterséges intelligencia
+ kissé mintha szimulátorosabb lenne az irányítás (no nem egy vérbeli szimulátor, de mintha kevésbé lenne árkádos, mint a NITRO volt)
+ még nagyobb, változatosabb pályák (kétféle van: vidék/autópálya és város)
+ végre két ember ül a kocsiban, ha a küldetés szerint is ketten kell lenni...
+ még szûkösebb hely az úton a sávokban az autók közt
+ folyamatosabb játékmenet az eligazítás és a tényleges pályák között, több párbeszéd stb...
+ megfelelõ sebesség/kinézet (nekem nem nagyon tûnik lassabbnak, mint a NITRO)
+ az átalakított HUD sem lett szerencsére konzolos, nem takarják ki a HUD elemek a fél képernyõt, még funkcionálisabb kistérkép, terelõnyilak a jó öreg WR1-éhez hasonlóak
+ még változatosabb küldetések (OFF-Road stb...)

- egy-két alap zeneszám nagyon jellegtelen és túl lassú egy autós játékhoz (szerencsére lehet saját zenéket berakni)
- belsõnézet, nézet-pozícionálás hiánya (akár egérrel)
- idõjárás/napszakok váltakozásának hiánya (mindig egyféle verõfényes napszak van)
- kamu autók (licencelés hiánya)
- multi hiánya
- freeride hiánya

Összességében szerintem elég jó lett, ha figyelembe vesszük a rövid fejlesztési idõt (csupán 1 év) és a bundle kategóriát. - Aki jól elvolt a NITRO-val, az valószínûleg ezzel is jól ellesz.

Magyarítás lehetséges. (szinkron is - bár nagyobb meló mint a NITRO, mert több a szöveg)
hykao
Hát a 9600 sajnos elég kevés neki. Vedd lejjebb a grafikai beállításokat.
Én felraktam de már a menübe szaggat nem lehet csinálni semmit.

Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D

hykao
Peccset felraktad?
hykao
Nekem is feltûnt, de nem zavaró. (sztem az lcd-m nem is tud többet...)
A videó beállításoknál nem tudja valaki, hogy miért csak 24bit-es felbontást lehet beállítani?
hykao
Tuti, hogy igen. 😊
Yoda001
na király, holnap reggel már nyomom a crash timet 😊

http://9gag.com/gag/5135249

Na lol...

Mi az már hogy a pálya úgy van megtervezve, hogy ha bemész egy zsákutcába, akkor semmi nem jelzi hogy rossz irányba mész, hanem egyszer csak vége van az útnak, és az autó pedig leesik vagy 500 métert és annyi
arty
multi továbbra is csak osztottképernyõs? 😞

Forza.

hykao
Olvass is néha...(#1913)
Attila889
lehet szabadon menni benne? 😊

12346
😄
np^^

Élvezetes kis játék lett ez, változatos, jó az irányítás, szép kis grafika.

Elõzõ részeket nem próbáltam szal nem tok viszonyítani. De átlagon felüli szvsz