Alarm für Cobra 11 sorozat (NITRO, CRASH TIME, BURNING WHEELS, stb)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Barney: 1280x1024/4xAA, fõ extreme detail, motion blur on? 😊
garam93: csak pár, hirtelen:
Forza.
megy.6600gt,768ddr,3200+ amd
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
A játék hihetetlen jo, szép, Arcade Plus végre menüben kikapcsolhato! Imádom, h simán rommátöröm a saját kocsim, ez sokkal jobb mint a WR1-2-ben volt! A zene 1 perc után idegesitett, kikapcs. Hangok szokásosak, a dumák rendben lesznek igy az elsõ 1-2 küldi alapján 😄
A gépigény viszont nõtt picit, eddig a minden max beállitás 30-40fps-re volt elég, most már csak 20-ra. Butitanom kell, de nem is várom el, h egy 7600GT-n minden maxon menjen 2007-ben.
Ha már lehetne kapni a játékot, ma megvenném 2-3 ezerért. Sajnos mire itthon a boltokba kerül, talán már a WR3-at várjuk 😞
Forza.
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
szerintem
768 mb ram
9600xT 128 mb-s
ezez menne minimumon?
szerintem
Dehát elvittem egy csomó ideig, amíg azzal az autóval kellett ugratókra rámenni, és utána léptem ki, és most kezdjem akkor elõlrõl? És még a többi ügy gondolom még hosszabb lesz, ha nehezedik sokszor újra kell kezdeni 1-1 feladatot... Na mind1, hát ez így lehetetlen :S
majd megnézem peccsel is, igy elsõ blikkre zseniális a game 😊
Forza.
patch
szerintem
na mind1, a lenyeg utana a profileban lehet save-t nyomni a biztonsag kedveert utana kilepve majd vissza folytatni lehetett a jatekot. 8 %-nal jarok.
Egy kis penzt olhetnenek bele na meg egy kis realitast, csomo mindenben siman veri a TDU-t az szent 😊
szerintem
De az a legrosszabb, hogy csak a játékoknál hal be, amúgy nem :-((((
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
+ jobban funkcionáló mesterséges intelligencia
+ kissé mintha szimulátorosabb lenne az irányítás (no nem egy vérbeli szimulátor, de mintha kevésbé lenne árkádos, mint a NITRO volt)
+ még nagyobb, változatosabb pályák (kétféle van: vidék/autópálya és város)
+ végre két ember ül a kocsiban, ha a küldetés szerint is ketten kell lenni...
+ még szûkösebb hely az úton a sávokban az autók közt
+ folyamatosabb játékmenet az eligazítás és a tényleges pályák között, több párbeszéd stb...
+ megfelelõ sebesség/kinézet (nekem nem nagyon tûnik lassabbnak, mint a NITRO)
+ az átalakított HUD sem lett szerencsére konzolos, nem takarják ki a HUD elemek a fél képernyõt, még funkcionálisabb kistérkép, terelõnyilak a jó öreg WR1-éhez hasonlóak
+ még változatosabb küldetések (OFF-Road stb...)
- egy-két alap zeneszám nagyon jellegtelen és túl lassú egy autós játékhoz (szerencsére lehet saját zenéket berakni)
- belsõnézet, nézet-pozícionálás hiánya (akár egérrel)
- idõjárás/napszakok váltakozásának hiánya (mindig egyféle verõfényes napszak van)
- kamu autók (licencelés hiánya)
- multi hiánya
- freeride hiánya
Összességében szerintem elég jó lett, ha figyelembe vesszük a rövid fejlesztési idõt (csupán 1 év) és a bundle kategóriát. - Aki jól elvolt a NITRO-val, az valószínûleg ezzel is jól ellesz.
Magyarítás lehetséges. (szinkron is - bár nagyobb meló mint a NITRO, mert több a szöveg)
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
Mi az már hogy a pálya úgy van megtervezve, hogy ha bemész egy zsákutcába, akkor semmi nem jelzi hogy rossz irányba mész, hanem egyszer csak vége van az útnak, és az autó pedig leesik vagy 500 métert és annyi
Elõzõ részeket nem próbáltam szal nem tok viszonyítani. De átlagon felüli szvsz