3508

MINIMUM SM 2.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 5XXX vagy ATI 95XX)
  • Balumann
    Én mostmár teljesen megkavarodtam.
    Hogyha a lemezen rajta van a crack, reloaded verzió, az eleve nem is mdf-mds -be szokott lenni, azt nem is lehet elméletileg YASU-val meg DT-vel kijátzani :S
    Próbáld meg mini image-vel :-/ gamecopyworld.com-ról letod szedni.
  • Balumann
    De ne azzal crackeld ami a cd képfájlon van, hanem a gamecopyworld-ról szedd le az 1.11-hez (vagy az ua. a crack?). De ha nem megy crackel akkor crack nélkül - játék feltelepít -> Daemon tools 4.10 -el bemountolod ás YASU elindít.
    /ui: nem tudom most megnézni mert lemezen van, de ennél is mds és mdf fájl van ha jól emlékszem. Az MDS -t kell mountolni mert abba van a védelem, és mds csak akkor van, ha a .rar fájlt nyitod meg (pl. ha valamelyik másikat, mondjuk r00 -t nyitod meg, akkor nem lesz benne, most nem tom mik voltak a nevei). Ellenőrizd, hogy mds fájlod van.
    /vagy ennél a játéknál nem kellett ilyen?/
  • kaposi1
    Nekem is Daemon 4.10,és YASU 1.4.7080.
    Fontos hogy a YASU-t a Daemon könyvtárból indítsd.
    Vagyis hogy oda legyen bemásolva.
  • Yoda001
    nekem dt 4.10-el megy simán :s
  • garam93
    Nahh, én most újraraktam, feltettem a patchet-et (az 1.11-est), lekrekkeltem azzal, ami a cd képfáljon volt, és nem megy.Leszedtem egy ilyen YASU-t, azzal sem megy.AKár cloak, akár uncloakra megyek.És ha Daemon Tools Pro-val mountolom, akkor sem jó!!!:-S:-S:-SMost perpillanat Daemon Tools Managerrel v4.10-esen mountoltam.És minden emulációt bekapcsoltam!!!!:(:(:(:(
  • kaposi1
    Nem nekem kell a segítség!
    Nálam müxik a játék.
  • arty
    daemon tools light is jo
  • Balumann
    Leszeditek a patchet, utána az 1.11-es cracket a gamecopyworld.com -ról és elindul (ilyenkor nem kell YASU meg ilyesmi)
    VAGY
    Daemon Tools PRO -val mountoljátok, emulációk bekapcso, játék elindít (ha nem indul akkor legújabb YASU tool megnyit, és utána játék).

De mit kell ezzel ennyit szenvedni?
  • kaposi1
    Próbálok segíteni, bár nekem nem ez a version van.
    Daemon Tools-ba be van másolva ugye a Y.A.S.U.?
    Mert szerintem anélkül nem fog menni.
  • 12346
    krekk?
  • garam93
    Na, ma lejött a Cobra 11 Crash Time és nem megy, mert ugyanúgy kéri a lemezt!Pedig ez az Alarm for Cobra 11 Crash Time RELOADED!!Nem tudnátok segíteni????
  • bajusza
    kipróbáltam, mennek.
  • dzsozefo
    Hello, van már normális crack hozzá?

Ezeket probálta valaki?
    Game Fixes:

* Alarm for Cobra 11: Crash Time v1.11 [MULTI2] Fixed EXE
    * Alarm for Cobra 11: Crash Time [MULTI2] No-DVD/Fixed Image
  • torrento
    Hali!
    valaki el tudná magyarázni értelmesen hogy a reloaded-es verziót hogy kell elinditani? elhiszem hogy nem warez fórum, de hát nem lehet itthon kapni...a nitro riders megvettem, de hogy ezt miért nem lehet?!

Szóval: VALAKI EL TUDNÁ RÉSZLETESEN MONDANI HOGY LEHET ELINDITANI A CRASH TIME RELOADED-ES VERZIOT?

ja, találtam ezt, de igy se megy:
    "Notes: Use Latest Daemon-Tools PRO ADVANCED to mount it (enable all emulation options)!
    You need the newest Advanced Version, disable SCSI and enable the vIDE Adapter and load
    the ISO in a vIDE drive!"

Szóval aki játszik vele legyen olyan kedves és segitsen nekem/nekünk!
    Köszi!
  • kbalazs99
    Hellótok!
    Vki segítsen pls! Meg van a Crash Time,csupán a crack-je nem jó :( és amit itt leírtatok előzőekben,hogy ezen hogy lehet javítani,az nekem kínai :(
  • bajusza
    látom, eléggé kihalt a topic
  • StizoO
    Az előzőkben a Crash time-ról irtam
  • StizoO
    Szevasztok!
    Segítséget szeretnék kérni hogyan lehet bejárni az egész pályát szóval hogy ne tegyen vissza mindig a pályára, mere osztott képernyőben csak az alsó mehet mindenfelé! Van valami megoldás?
  • garam93
    Nem tudsz egy hsz. számot mondani?
  • 12346
    onlywrite mód = csak ír, nem olvas
    read'n'write = olvas, aztán ír (ha kell)

ezt pedig az egyén agyában lehet kapcsolgatni, ha sikerül^^ mert hát ugye nem egyszer le lett írkálva mit kell tenni, hogy menjen.
  • garam93
    Biztos...:-)
    Amúgy most már végre játszottam a játékkal, mert sikerült letöltenem egy normális demot, és azzal játszottam.Próbáltam, hogy lehet-e demoból teljest alkotni, de nem jött össze...:-(
  • bajusza
    Na én is elkezdtem nehéz fokozaton játszani, az első küldetéssorozat már megvan, most jön még a java.
  • arty
    akkor ujrarakod és megprobálod ujra
  • garam93
    De ha nem tudom lepeccselni, akkor mi vaaaaaan????Már egyszer leírtam...
  • hykao #2279
    Én mondtam, hogy írj nyugodtan be oda angolul, válaszolni fognak...de ha nem hiszel nekem. :)
    (amúgy igen, jól silabizáltad a német szöveget: 64 bites oprendszereknél fordul elő a hiba, és azt írták a fejlesztők, hogy nem biztos, hogy a cobra 11 program hibája, de azért megnézik, hogy tudnak-e tenni valamit)
  • ceas
    Nos amit kitudtam venni a német fórumból, talán a 64 bit-es rendszereknél jön ez a bug elő és talán már dolgoznak valami megoldáson, de azért nem tuti, mert németből már nem vagyok százas
  • arty
    játék telepit
    játék pecsel
    miniimage letölt, legujabb daemonba bemountol,
    játék indit
    játszik

minden más modszer az alant olvashato 10 hozzászolásban végződik ...
  • garam93
    Ilyet hol kell?
  • 12346
    kapcsolj át onlywrite módból read'n'write módba, és jó lesz^^
  • neper
    Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, nekem a játék megvan torrenten letöltöttem, Alarm.For.Cobra.11.Crash.Time-RELOADED fajtát, de a Carck könyvtárban levő cuccokkal nem indul el, mindig hiba üzeneteket ír( hibát észlel éls leáll) Nem a géppel van hiba, mert a demó jól elfut rajta! Van valakinek ötlete? A Carck rosssz? Előre is köszi!
  • garam93
    Kb., de most próbáltam, még a demot sem rakja fel, azt írja ki, hogy lemezolvasási hiba.Pedig innen szedtem...:-SSS:-(
  • dzsozefo
    magyarul ott vagy ahogy én? :)
  • garam93
    Nekem krekk nélkül nem ment a játék, kérte, hogy tegyem be a lemezt, krekkel leáll, és a patch-ot nem tudom feltenni.:-(
  • hykao #2270
    Ne használj krekket. A krekk miatt van a hibával leállás. Sokaknál van ez...
  • [HUN]FaTaL
    Valamit nagyon rosszul csináltál mert nekem 2,8 p4 prescott, 1gb ram, x1300(nem pro) és futott 1024ben highon (asszem szürők nélkül) 25 fps-el
  • dzsozefo
    Nekem még mindig nem megy, hibát észlelt és leállt üzenet
    -saját directx, crack, patch fent minden és mégse!
    Configom tutti jó, lent az aláirásomba! Help
  • garam93
    Akivel múltkor beszélgettem a Savariás letöltésről, és Hykao törölte, az írna nekem egy P.ü.-et?Csak hogy ne OFF-oljunk, és segítséget szeretnék kérni tőle!(Én nem tudom, hogy ki volt ő.)
    Előre is köszi!
  • w77d
    nekem is ugyanez van! nem tudom a megoldást!
  • hykao #2265
    A Synetic fórumára nyugodtan írhatsz angolul is, meg fogják érteni, és válaszolni is fognak.
  • ceas
    Nem tudom másnál van-e ilyen, de nálam nincs HUD. Jobban mondva a bal oldali üldöző csík ami azt mutatja, hogy hány méterre van az üldözött az megvan, egyébként semmi. Se kmóra, se sebváltó, meg még nem tudom minek kéne alul lennie, de nálam semmi sincs. Próbáltam mindenféle felbontást, de semmi. Természetesen a HUD menüben minden on-ra van állítva. Esetleg valami megoldást tud valaki? A német support fórumon láttam, hogy van másnak is hasonló gondja, csak nem igazán megy a német nyelv.