Alarm für Cobra 11 sorozat (NITRO, CRASH TIME, BURNING WHEELS, stb)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vissza olvastam 1 kicsit.És ez mien?verseny,v küldetéses?am jó kis game😊
alma2
lehet, hogy nem figyeltem teljesen, bar nem egy porgos topik, de siman kimenti az "ugyen" belul is az aktualis allasod, ha viszont nyomsz egy retire-t akkor kezdheted elorol.
De pl megcsinalsz egy alkuldetest, megunod alt+f4 becsukod es utana folytathatod onnan, ahol abbahagytad, erre meg senki nem jott ra ? 😊
vagy le vagyok maradva ?

szerintem

uv
na ja, de azt ki lehet szöszölni

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

hykao
Amúgy az angol is csak egy szinkronizálás, mert az eredeti nyelv e játék esetében ugye a német...
hykao
Persze néhány fájlt át kell neveznie majd, mert ugye nem mindegyik angol és német fájlnak ugyanaz a neve. 😊
uv
de igen, ha a magyarítás telepítése után (ami a német fájlokat írja felül) az angol hangfájlokat átmásolod a német hangfájlokra. akkor a felirat magyar lesz a hang meg angol.

Azt mondod tehát hogy angol hang mellett nem mûködik majd a magyar felirat?
garam93
Nincs vhol ehhez a játékhoz crack?Vayg vki nem tudná elküldeni az exéjét?Ígérem, ez volt az uccsó warez!P.Ü.-t küldjetek!!!

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

hykao
Csináljuk. Nem csak én, hanem a hangmérnök srác, és a színészek is, akik a hangjukat adják. 😊
<#worship><#worship>

alma2
Ezt csupan tarsadalmi munkaban csinalod ? Igy duplan ertekelendo a beleolt energia ido stb.
Bar szemely szerint nem magyaritom, de sok kiscsirke fog orulni neki 😊
Grat !

szerintem

hykao
Megteheted majd, ha nagyon akarod - amennyiben az eredeti német hangok jobban érdekelnek (merthogy a német szöveg lett magyarítva).
A magyarítás felrakása elõtt elmented az eredeti hangfájlokat, utána pedig visszapakolod.
arty
Jolesz! 😊

várni tudok, vga-m ugy sem lesz joideig

Forza.

Megnéztem a videót, nagyon jó a fordítás és a beszéd.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

Pedig jó lenne ha lehetne választani hogy csak a felirat legyen magyar... 😊
hykao
Nem, mert igazából az sem lenne sokkal elõbb kész, mint a teljes. Kiadás elõtt mindenképp át kell nézni a teljes szövegállományt, amit már a hangokkal együtt szeretnék, hisz én sem vagyok idõmilliomos! 😊 Valamint tovább növelné a kiadási idõt, ha kétféle telepítõt kéne csinálni!

Kis türelem! A szinkron munkák is elég jól haladnak, tényleg rövidesen kézhez kapjátok a teljes magyarítást! Tedd félre addig kicsit a játékot, és nemsoká teljesen magyarul tolhatod. 😊

Hogy lássátok nem a levegõbe beszélek, készítettem egy kis videómontázst a "Beépülve" c. ügy autós ügyességi iskola részébõl, oktatói beugatásokból mazsolázgatva: KATT IDE

Kitartás! 😊 Hamarosan kész a teljes anyag! 😊
Megoldódott, kikapcsoltam a fékasszisztens beállítást, és simán átugrattam a repcsiken.

arty
text only magyaritás nem lesz elõbb?
most még hardon a 2. üggyel szivok, jolenne 'nem tovább jutni' mielõtt magyarosodik 😄

Forza.

Gyocsika
Okés köszi!
Jó munkát hozzá még1!

#2233- Hát gondoltam ha a szinkron sokáig tart,akkor legalább a szöveg legyen meg. De ezekszerint hamarosan jön a teljes.

hykao
Nyugi nem hónapokban kell gondolkodni. Tényleg hamarosan kézhez kaphatjátok a teljes magyarítást, de azért elõtte még átesik egy utolsó nagy teszten, hogy minden oké-e. 😊
uv
minek?

Gyocsika
Jó munkát hozzá!!4
A szöveget nem adjátok ki külön csak? (légyszi :-))

Thx és jó munkát.

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

hykao
Pontos idõpontot nem tudok mondani, mert azért ez nagyobb munka, mint a Nitro egyszereplõs szinkronizálása volt, de remélhetõleg nemsokára.
Kb mikor lesz kész? Addig el sem kezdem. 😄

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

hykao
Ha freeride módra gondolsz, akkor megoldható. Katt a bannerre, és ott a Cheat szekcióban találsz megoldást.

Más: a szövegfordításokkal gyakorlatilag végeztem, szinkronizálási munkák megkezdõdtek.
zolo
Van Free Roam mód a játékban <#conf><#conf>

http://flickr.com/photos/zolika90/

hykao
Törekedni kell a tökéletes ugratásokra. Nekem sikerült HARDon, igaz csak sokadikra. 😊
Van egy reptéri ugratós küldetés, azt alig lehet idõben teljesíteni. Hiába nitro meg minden, vagy totálkár vagy tökutolsó az ember.

én is, azzal lesz tuti jó.

Gyocsika
Hihetetlen jó kis game!!!
Az irányitást láthatóan jól kijavították, nagyon tetszik.

És nagyom várom a teljes magyarítást : )

én már leszedtem, nagyon jó mindkettõ.

garam93
Ez nagyon jó lesz:-PPPP

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

Yoda001
oh... kicsit nagyok a képek XD

http://9gag.com/gag/5135249

hykao
A játék két helyszínének térképe (a város és az autópálya) Jey Bee jóvoltából:

w77d
nem tudom, lehet tényleg nem az én játékom, de nekem egy kicsit unalmas lessz 20 perc után!
azért valjuk be, nem lett volna nagy ördöngösség a fejlesztõknek, ha egy picit gyakoribb mentési lehetõséget raknak bele!

passatgt
ezt a topikot én nyitottam:d

hykao
Na sikerült végigvinni az összes ügyet HARD fokozaton. 😊
Így kaptam még 5 útvonalat, illetve minden HARDon végigjátszott ügy részfeladatai egyesével is kiválaszthatóak, játszhatóak! 😊

Egyébként egy ügyet végül kihagytak a teljes játékból. Kár, mert az lehetett volna a legjobb! 😊 Korrupt zsarukat kellett volna benne lefülelni, akik letrafipaxozott gyorshajtó kamionosokat zsaroltak meg... 😊
Yoda001
hát én úgy vagyok vele hogy mondjuk van 4 óra, leülök, tolok 2 szintet, és mennyi van? már 6 😄 aztán folyamatosan játszok, de mindig amikor odanézek +fél óra... mondjuk mindne játékkal így vagyok 😄

http://9gag.com/gag/5135249

garam93
Én mindig egy csomót játszok, elkezdem, xy idõ van, mire megint az órára nézek, egy órával máris több van...:-)))
De az jó lesz, ha egy-egy küldi 20 perc.A nitroban egy szint (pl. járõr szint) tartott 20 percig.:-)

hykao
Ezt én sem értem. Könnyû fokozaton valóban 20-30 perc alatt meg lehet oldani egy-egy ügyet. Ha valakinek nincs ennyi ideje játszani, akkor az hogyan játszik más játékokkal? 5 perceket? Ha nincs legalább egy órám, le sem ülök sosem játszani. Arról már nem is beszélve, hogy Alt+Tab, és máris lehet bármi mást csinálni a gépen, vagy csak simán pihentetni közel 0% procihasználat mellett...

Az aggályoskodók kifejthetnék bõvebben, hogy pontosan miért is nem tudnak 30 percet egyhuzamban játszani, illetve más játékokkal hogyan, mennyit szoktak egyszerre. Komolyan érdekelne, mert lövésem sincs róla, hogy lehet egyszerre 20-30 percnél kevesebbet játszani!
arty
azért easy-n 1-1 ügy megvan 20 perc alatt... ha ennyit nem birsz ki vele, akkor ez nem a te játékod 😉

Forza.

kaposi1
Tökéletesen egyetértek veled.<#eljen>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

drot
jó nincs warez topik sry de nem kapható magyarországon külföldrõl meg nem rendelek

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

w77d
az egész játék szar a mentési rendszer miatt! egyszerûen ilyen egy ilyen játékkal nem tudok ennyi ideig játszani!

hykao
Hát én is eléggé izzadok vele hardon. Most teljesítettem a 4. küldetést hardon, de a végén, amikor a Semir féle BMW-vel kell lekövetni az autótolvaj banda fõnökét a rejtekhelyhez, egyszer-kétszer komoly késztetést éreztem, hogy a billentyûzettel verjem szét a monitort... 😊))
Van a game-ben néhány igen jó küldetés. Pl. az utolsónál amikor egy vasúti kocsira kell felugratni, hogy egy ellenõrzõpontot teljesítsünk.

arty
nekem ez hardon nehéz, a mentési rendszer miatt 😞

Forza.

hykao
Nos a fordítás miatt áttértem easy-re, hogy mielõbb végezzek egy-egy üggyel, hogy gyorsabban haladjak. Ennek ugye az lett az eredménye, hogy a game goal egyelõre át van húzva, így most nekiálltam HARD-olni. 3 már megvan, most dolgozom a 4.-en.
Közben felvettem a kapcsolatot a készítõkkel, hogy mi az ábra. Õk azt mondják, ha megvan a 4 hardon, akkor jön egy kis párbeszéd Frau Engelhardt és köztünk, majd ezután lesz elérhetõ a game goal.

No mindegy, nemsoká kiderül, mert már dolgozom a 4. hard küldetésen!
alma2
ehh, ket hete sajna nem volt idom szolgalni a nemet autopalya rendorseget, de a hetvegen legyurom a maradek 4 v 5 "ugyet".
De te se jatszottad vegig, pedig meg hardon is toltad elvileg,nem ?

szerintem