3508

MINIMUM SM 2.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 5XXX vagy ATI 95XX)
  • PihentAgyMan
    Bocs kissé zagyván fogalmaztam...
    Töltsd le a yasu-t ha még mindig nem megy...

Neked a CrashTime_sse2.exe-vel indulnia kell, ha a képfájból visszamásolod az eredeti fáljokat a törtekre.
    Csak a mini image-t használd a demon-ba.
  • PihentAgyMan
    Szia!

Ne crackeld a játékot.
    Frissíteni lehet(CTUpd_100den_111den.exe)
    Írd felül az eredeti fájlokkal amit már crackeltél.
    (GameFiles mappában lévő exe-ket és dll,t másold vissza)
    A mini image-t használd daemon tools-ba csak.
    Ha így sem megy akkor a -t és indítsd el.
    yasu

Remélem menni fog...

Aki tud a crash time-hoz új autókat vagy modell szerkesztőt az légyszi írjon!Köszi!
  • hykao #2501
    Rakd fel a magyarítást, hátha segít!
  • Vickycsibe
    Az OK, hogy nem mutatja az útvonalat, de hol van a flag, amit meg kell keresni? Nekem nem volt egyértelmű, melyik gyártelületre gondolsz. Az autópályán végig kell menni? Mert ha követem a nyilat, akkor oda jutok el. De még sehol sem találtam meg a flaget.
  • bajusza
    Nálam jól működik, nem tudom nálad miért nem. Legközelebb használt a válasz gombot.
  • Vickycsibe
    Nekem nem mutatja fehér vonal az optimális útvonalat ezen a pályán. A többin igen. A gyártelep alatt pedig azt a területet érted, ahol ilyen szakadékos a terep, és ilyen bódé szerűségek vannak meg egy nagy hatalmas gép, vagy azt, ahol pl. az ugratásokat is kell csinálni az előző küldetésnél?
  • bajusza
    Mutatja a térkép, hogy merre kell menni (fehér vonal a javasolt útvonal). Minden esetben jobbra kell fordulni, amig el nem éred a gyártelepet, jobboldalt van egy épület, ott kell megállni. Közbe lehet egy jót ugratni a felüljárón és az alagútnál.
  • drot
    vki segítene ha felteszem és crackelem a játékot és el akarom indítani mindig hibaüzenetet kapok és idegesít plz help
  • Vickycsibe
    Sziasztok! Aki már végig játszotta a Crash time összes küldetését, meg tudná mondani nekem, hogy a 2.-nál (Gyilkosság a a 109-es km kőnél) van egy olyan rész, ahol csak egy flag-et kell megkeresni. Az hol található, ill. hogy lehet teljesíteni azt a feladatot?
  • DJ BP
    a Nitroban sikerült valahogy megoldani, hogy egyedül lehessen csak úgy mászkálni. A Crash Time-ban nem lehet sehogysem?
  • minyuu
    Köszi, de nem reagál rá. Off állapotban is mutatja Őket.
  • hykao #2492
    Hát akkor nézz kicsit jobban szét a menüben, mert ki lehet kapcsolni. (ha jól emlékszem az AUDIO almenüben)
  • minyuu
    Sziasztok

Segítséget szeretnék kérni, xbox 360 - on játszom a cobrát, de kissé idegesít a video visszajátszás. Nem tom kikapcsolni....s.o.s
    köszii
    minyuu
  • bajusza
    Single Race-ben minimun 2 kocsinak kell szerepelni, tehát egyedül nem tudsz menni.
  • Máté94
    És valaki nem tudja,hogy lehet single race be egyedül menni?:(
  • bajusza
    Féktelenül II. a címe. 100 km/h alatti sebességnél robban fel a busz.
  • Máté94
    Melyik küldi ez?:D
  • bajusza
    szívesen
  • rico1
    Köszi!
  • bajusza
    Az "F" billentyűt.
  • rico1
    A "Nitro"-s részben, amikor A buszon bomba van, melyik gombot kell megnyomni a hídon?
  • Attila889
    nah azok faják lehettek....és amúgy bocs a warezért de ilyenek nincsenek fent a torrenteken?Bár mondjuk senki se játszik régi gammákkal....a Vol. 2-t és a Vol 1.-et láttam PS2-s dobozban egy áruházban csak az a baj hogy az PS2-es....
  • hykao #2481
    Csak a PC-s kiadásokat soroltam fel...pl. Amazon.de-n elérhető mindegyik. A Nitrón és a Crash Time-on kívül elég felejthetőek szerintem. Előbbieken kívül a Vol.3-hoz is volt szerencsém, azt pl. az EA fejlesztette, abban voltak FPS nézetű akciók is.
  • ngcsnet
    Én úgy tudom nem, de a régiek nagyon elhanyagoltak voltak, én úgy emlékszem játszottam is az egyikkel, de nehezen beszerezhetőek.
  • Attila889
    és ebből csak a Nitro meg a Crash Time jött ki PC-re gondolom :)
  • hykao #2478
    Alarm für Cobra 11
    Alarm für Cobra 11 - Director's Cut
    Alarm für Cobra 11 - Vol. 2
    Alarm für Cobra 11 - Vol. 3
    Alarm für Cobra 11 - Nitro
    Alarm für Cobra 11 - Crash Time
  • bertino
    23.
  • mama2
    Eddig mennyi cobra11 játék jelent meg, és mi volt a címük?
  • Attila889
    a leggagyibban :D
    Minden lehúzva LOW-ra avagy very Low-ra :)
  • hykao #2474
    Valószínűleg. Persze kérdés, hogy milyen felbontásban és milyen grafikai beállítások mellett...
  • Attila889
    elindult csak nagyon szaggatott: P4 3.2 GHZ,1 GB RAM,Ati Radeon 9600Xt
    A kártya a gond? :S
  • Attila889
    ááá értem...köcce :)
  • Prince23
    Rossz wrz verzót (gondolom rld) szedtél le. a másikat próbáld.és sry a wrz miatt
  • Attila889
    Sziasztok.Lenne egy kis problémám....elinditom a gamet és kiad egy hiba üzenetet..hogy cobra11 crash time exe hibát észlelt ezért leált.Please segítsen valaki.Ati Radeon 9600 Xt-m van...ezen elméletielg kéne futnia :)
  • bajusza
    www.gamecopyworld.com
  • szabi2008
    hello a creacet honnan tudnam le tolteni ? közs a segitséget
  • bajusza
    Ki játszik még ezzel a játékkal? Én ma fejeztem be a küldetéseket, mindet megcsináltam, egyikkel-másikkal sokáig sz@rakodtam, de azért is sikerült.
  • leslieboy
    Van egy kis problémám a Cobra 11 Crash Time-al..A játék frankón elindul a betöltőképig, de utánna szépen azt írja, load operation failed. Megtettem már mindent, driver, directx frissitést, progit 3szor telepítettem újra, és semmi változás, csak azt írja, load operation failed. Nincs valami ötlet mi a francot csináljak? Tök szűz gép, most lett véve. Intel Core Quad Duo 2,50ghz, és Geforce 8800GT 512mb kártya. 4gb ram. Akkor meg mi a túró a gond?:-/ Please help!
  • vamatty
    azén véleményem a játékról.
    Javítások:
    A kocsik nem húzódnak annyira szét,a kocsik nem robbanak egyszerre fel mint a Nitroban,össze függő küldik

Hibák:
    Az üveg nem törik ki/be/szét csak hajlik

1 Kérdés:Jelent már meg új cobra 11 rész?vagy tervbe van már?
  • hykao #2464
    Egyelőre csak szöveges elérhető, a szinkron késlekedik.