3508
-
PihentAgyMan #2503 Bocs kissé zagyván fogalmaztam...
Töltsd le a yasu-t ha még mindig nem megy...
Neked a CrashTime_sse2.exe-vel indulnia kell, ha a képfájból visszamásolod az eredeti fáljokat a törtekre.
Csak a mini image-t használd a demon-ba. -
PihentAgyMan #2502 Szia!
Ne crackeld a játékot.
Frissíteni lehet(CTUpd_100den_111den.exe)
Írd felül az eredeti fájlokkal amit már crackeltél.
(GameFiles mappában lévő exe-ket és dll,t másold vissza)
A mini image-t használd daemon tools-ba csak.
Ha így sem megy akkor a -t és indítsd el.
yasu
Remélem menni fog...
Aki tud a crash time-hoz új autókat vagy modell szerkesztőt az légyszi írjon!Köszi! -
#2501 Rakd fel a magyarítást, hátha segít! -
Vickycsibe #2500 Az OK, hogy nem mutatja az útvonalat, de hol van a flag, amit meg kell keresni? Nekem nem volt egyértelmű, melyik gyártelületre gondolsz. Az autópályán végig kell menni? Mert ha követem a nyilat, akkor oda jutok el. De még sehol sem találtam meg a flaget. -
bajusza #2499 Nálam jól működik, nem tudom nálad miért nem. Legközelebb használt a válasz gombot. -
Vickycsibe #2498 Nekem nem mutatja fehér vonal az optimális útvonalat ezen a pályán. A többin igen. A gyártelep alatt pedig azt a területet érted, ahol ilyen szakadékos a terep, és ilyen bódé szerűségek vannak meg egy nagy hatalmas gép, vagy azt, ahol pl. az ugratásokat is kell csinálni az előző küldetésnél? -
bajusza #2497 Mutatja a térkép, hogy merre kell menni (fehér vonal a javasolt útvonal). Minden esetben jobbra kell fordulni, amig el nem éred a gyártelepet, jobboldalt van egy épület, ott kell megállni. Közbe lehet egy jót ugratni a felüljárón és az alagútnál. -
#2496 vki segítene ha felteszem és crackelem a játékot és el akarom indítani mindig hibaüzenetet kapok és idegesít plz help -
Vickycsibe #2495 Sziasztok! Aki már végig játszotta a Crash time összes küldetését, meg tudná mondani nekem, hogy a 2.-nál (Gyilkosság a a 109-es km kőnél) van egy olyan rész, ahol csak egy flag-et kell megkeresni. Az hol található, ill. hogy lehet teljesíteni azt a feladatot? -
DJ BP #2494 a Nitroban sikerült valahogy megoldani, hogy egyedül lehessen csak úgy mászkálni. A Crash Time-ban nem lehet sehogysem? -
minyuu #2493 Köszi, de nem reagál rá. Off állapotban is mutatja Őket. -
#2492 Hát akkor nézz kicsit jobban szét a menüben, mert ki lehet kapcsolni. (ha jól emlékszem az AUDIO almenüben) -
minyuu #2491 Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni, xbox 360 - on játszom a cobrát, de kissé idegesít a video visszajátszás. Nem tom kikapcsolni....s.o.s
köszii
minyuu -
bajusza #2490 Single Race-ben minimun 2 kocsinak kell szerepelni, tehát egyedül nem tudsz menni. -
#2489 És valaki nem tudja,hogy lehet single race be egyedül menni?:( -
bajusza #2488 Féktelenül II. a címe. 100 km/h alatti sebességnél robban fel a busz. -
#2487 Melyik küldi ez?:D -
bajusza #2486 szívesen -
#2485 Köszi! -
bajusza #2484 Az "F" billentyűt. -
#2483 A "Nitro"-s részben, amikor A buszon bomba van, melyik gombot kell megnyomni a hídon? -
#2482 nah azok faják lehettek....és amúgy bocs a warezért de ilyenek nincsenek fent a torrenteken?Bár mondjuk senki se játszik régi gammákkal....a Vol. 2-t és a Vol 1.-et láttam PS2-s dobozban egy áruházban csak az a baj hogy az PS2-es.... -
#2481 Csak a PC-s kiadásokat soroltam fel...pl. Amazon.de-n elérhető mindegyik. A Nitrón és a Crash Time-on kívül elég felejthetőek szerintem. Előbbieken kívül a Vol.3-hoz is volt szerencsém, azt pl. az EA fejlesztette, abban voltak FPS nézetű akciók is. -
#2480 Én úgy tudom nem, de a régiek nagyon elhanyagoltak voltak, én úgy emlékszem játszottam is az egyikkel, de nehezen beszerezhetőek. -
#2479 és ebből csak a Nitro meg a Crash Time jött ki PC-re gondolom :) -
#2478 Alarm für Cobra 11
Alarm für Cobra 11 - Director's Cut
Alarm für Cobra 11 - Vol. 2
Alarm für Cobra 11 - Vol. 3
Alarm für Cobra 11 - Nitro
Alarm für Cobra 11 - Crash Time -
#2477 23. -
#2476 Eddig mennyi cobra11 játék jelent meg, és mi volt a címük? -
#2475 a leggagyibban :D
Minden lehúzva LOW-ra avagy very Low-ra :) -
#2474 Valószínűleg. Persze kérdés, hogy milyen felbontásban és milyen grafikai beállítások mellett... -
#2473 elindult csak nagyon szaggatott: P4 3.2 GHZ,1 GB RAM,Ati Radeon 9600Xt
A kártya a gond? :S -
#2472 ááá értem...köcce :) -
#2471 Rossz wrz verzót (gondolom rld) szedtél le. a másikat próbáld.és sry a wrz miatt -
#2470 Sziasztok.Lenne egy kis problémám....elinditom a gamet és kiad egy hiba üzenetet..hogy cobra11 crash time exe hibát észlelt ezért leált.Please segítsen valaki.Ati Radeon 9600 Xt-m van...ezen elméletielg kéne futnia :) -
bajusza #2469 www.gamecopyworld.com -
szabi2008 #2468 hello a creacet honnan tudnam le tolteni ? közs a segitséget
-
bajusza #2467 Ki játszik még ezzel a játékkal? Én ma fejeztem be a küldetéseket, mindet megcsináltam, egyikkel-másikkal sokáig sz@rakodtam, de azért is sikerült. -
#2466 Van egy kis problémám a Cobra 11 Crash Time-al..A játék frankón elindul a betöltőképig, de utánna szépen azt írja, load operation failed. Megtettem már mindent, driver, directx frissitést, progit 3szor telepítettem újra, és semmi változás, csak azt írja, load operation failed. Nincs valami ötlet mi a francot csináljak? Tök szűz gép, most lett véve. Intel Core Quad Duo 2,50ghz, és Geforce 8800GT 512mb kártya. 4gb ram. Akkor meg mi a túró a gond?:-/ Please help! -
vamatty #2465 azén véleményem a játékról.
Javítások:
A kocsik nem húzódnak annyira szét,a kocsik nem robbanak egyszerre fel mint a Nitroban,össze függő küldik
Hibák:
Az üveg nem törik ki/be/szét csak hajlik
1 Kérdés:Jelent már meg új cobra 11 rész?vagy tervbe van már?
-
#2464 Egyelőre csak szöveges elérhető, a szinkron késlekedik.