Alarm für Cobra 11 sorozat (NITRO, CRASH TIME, BURNING WHEELS, stb)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

12346
háát én nem tom.. nitro-t simán megette még a 9600 (pro). és nem minimumon. az 5200-es fx.. nah az kevés télleg^^

w77d
alapvetõen a videokártyáddal vana gond, ugyanis az eszméletlen kevés ehez a játékhoz!

arty
directx-et/drivert frissitsd, ellenörizd h nem-e melegszik tul a kártyád ...

Forza.

Attila8805
Azzal a kártyával ne várj sokat amúgy se.
Nekem 9600 van és minimumon szaggat😄
És nekem is 1Gb ramom van.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

16gaborm
SEGÍTSETEK!

Most töltöttem le a COBRA 11 NITRO-t,és elkezdek játszani és gondol egyet kidob,és elkezd villogni a monitor ledje!!!!:@ És csak resettel lehet életre bírni😞 ATI RADEON 9550 256Mb os videókártyám van +1GBRAM memóri!
DirectX fent van!

Mi lehet a probléma???

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

épp=ép

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

épp kocsival megcsinálni a küldetéseket (amennyire lehet ép kocsival megcsinálni).

Yoda001
ennek a játéknak nem a törés a lényege,nemtudom hogy feltûnt-e

http://9gag.com/gag/5135249

Peck
Nah végre müxik!!! Már csak az az 1 problémám van hogy nem úgy deformálódik az autó mint a videókba :S de végre deformálódik 😄 erre valakinek valami ötlet? Mert scoutal ha átmegyek egy autón halálra törik de nem lapul el hanem fenn akad az alkatrészek nem gyûrõdnek csak leesnek,és nem robbannak fel a verdák....max ha 240el beléjük szállok....

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

hykao
Még sehonnan.
valaki nem tudja hogy honnan tudnám letölteni az ALARM FÜR COBRA 11-CRASH TIME MAGYARÍTÁSÁT?? LÉGYSZI HA TUDJA VALAKI AKKOR KÛLDJE EL NEKEM A LINKET E-MAIL-BE !! ERRE A CÍMRE: [email protected] ELÕRE IS KÖSZI
kaposi1
Szia!
Remélem tényleg az a baj,és ezek tényleg segítenek.<#wave>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Peck
Levettem a Demo-t abba ment nekem is a törés tehát a full verzióval van a gond,de ráleltem a problémára,fájlokkal van a gáz!Tehát akinek megvan a FULL és meg a törés,legyenszives nagyon szépen kérném hogy töltse fel valahova a 2 fájlt,és linkelje ide be! Nagyon megköszönném,mert enélkül x@rt se ér a játék...
A 2 fájl:

Cobra11 - Crash Time/FrontEnd könyvtárban található:
-C11Vol5.ds
-runtime.fxp

nevezetû fájlok!

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

Nekem sikerült ripityára törni a kocsikat, elég volt a vonat elé hajtani, az szépen ledarálta.

Ha ki van kapcsolva a fékasszisztens, akkor lehet ezt kipróbálni. Elég csak a vonatnak nekimenni, lepattansz róla és a falhoz vágódsz.

Peck
Nekem hogy lehetne ezt megcsinálni? :S

ngcsnet
nem kamuk, el lehet érni, de gondolom nekik sem elsõre sikerült, mert pl. nekem rendszeresen leesnek az aszfalt alá az autók, de horpad rendesen

Peck
SZiasztok,visszakerestem de nem találtam...szóval megkérdezem..

Nekem a Clone verzió van meg,müxik tökéletesen,de a videóban és a trailerekben szereplõ törések kamuk?Mert a videóba rongyá lehet törni az autókat,a játékban meg Scoutal neki ronyolok kiesik 2 kereke meg betörik az ablak....ez mitõl van?

nem tudjuk még.

B.U.É.K. Mindenkinek!

mikor lesz uj rész?😄

Hello mindenkinek!

Felraktam a Crash Time-ot, leszedtem hozzá a cracket meg a patch-et de nem indul el. A Demo simán elment ez meg meg se nyikkan. Nem tudjátok mi lehet a baj?
A választ elõre is köszi.

modd..😊
én nehéz fokozaton repesztek, elég rizikós a dolog. Rohadtul vigyázni kell a kocsira, de közbe száguldozni kell, ha arról van szó.

a második fejezet (azt hiszem) 3. küldetésénél - egy olyan helyre kell mennem ahova nem vezet út:S ..aztán ha elindulok vmerre egy idõ után kiirja, h wrong way és vége.. pedig az ido sem jar le...
ti ezt hogy csináltátok meg?😊
amugy ti milyen nehézségi fokozaton játszotok?
<#taps>
köszönöm a segítségeket.. kiprobalom..😊
Gyocsika
<#vigyor1><#vigyor>

kaposi1
Tudod,úgy pörög a fórum, hogy nincs idõ visszaolvasni.<#nezze><#nevetes1>

hykao
Milyen jó, hogy épp elõzõleg írtam le a #2318-ban ezt... 😊
Gyocsika
Huh ez jó, köszi majd kipróbálom!

Rájöttem, ha játék közben lépek ki Alt+F4-gyel, akkor az éppen aktuális pályát elmenti. Másik alkalommal már ott folytatom a játékot, ahol épp abbahagytam.

kem001
Sziasztok!
Patch verzióhoz leszedtem a crack-et, és elindítom a játékot és hibanapló készül ezt írja. Mi lehet a baj?

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Doog
Hello

...::::::...

Gyocsika
Ez sajnos ilyen :S , meg kell oldani egy fejezetet.

sziasztok!
most raktam fel a crash time-ot...
megdöbbenve tapasztaltam , hogy ha elkezdek egy fejezetet , aztán játék közben kilépek -utána az elejérõl kell kezdenem (mármint a fejezet elejérõl).. :S mert mentési pociót nem találtam. vagy csak én vagyok a béna?
mindig figyeld a térképet, hogy épp merre megy az követendõ jármû, így biztos meglesz a küldetés.

hykao
Alt+Tab vagy Ctrl+Esc -> Tálcán a játék fülén jobb klikk -> Bezárás (Alt+F4)
balcooo
Haller!
Mintha valaki emlitett volna egy trükköt , hogy ne kelljen elölrõl kezdeni az egész nyamvadt Case-t , ha ki kell szállni a gamebõl. Valakinek rémlik mi a megoldás?
Köszke.
Ui: Rém idegesitõ ez a Series of Accidents (föleg a követös mission, kb negyed oran at követem arkon bokron keresztul, azt beszopom mert kifarolok kicsit, azt a Merivával legyorsulja a Porschém, hat grat)

kaposi1
Köszi az infót.
Akkor várok továbbra is türelemmel.<#wave>

hykao
Üdv. A szinkronon nem én dolgozom, hanem uv. Mostanában nem tudtam vele beszélni, biztos besûrûsödtek a dolgai év végére.
Gamecopyworld-ön van a játékhoz 1.11-es Fixed EXE, tessék tölteni és játszani.

kaposi1
Szia Hykao!

Érdeklõdnék hogy hogy áll a szinkron munka?
Nagyon rég nem hallottam felõle semmit.
Dolgozol még rajta?

w77d
egy darabig lehet, de nehogy kilépj a feladatok közben, mert akkor elveszik az addig elért játékállás 😉

bertino
nah épp telepítem, kíváncsi leszek mennyire lehet majd vele jol szorakozni 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

szívesen.

Köszi.
Igen, az a feladat: nyomd a gázt és törd össze a menekülõ taxit minél hamarabb. Oldalról lehet jókat ütközni.

Sziasztok!

Szeretnék kérni egy kis segítséget. Az elsõ eset 7. küldetésében, mikor a kórházból jövünk vissza, elõttem egy taxi, 4:20 a játékidõ, gõzöm sincs mit kell csinálni.
Azt írják: ha azt mondják nekem, hogy STOP, akkor 100%-osan zúzzam le az ellenfelet. De ki mondja? Mentem utána többször is, lejárt az idõ és ennyi.
garam93
Kipróbáltam, sehogy sem megy!Lehet, hogy vmiért büntet vki, hogy nem megy a gépemen ez a játék!:-(

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

garam93
Ez egy 4 gigás iso fájl.Megpróbálom még azzal a lemezképfájlal akkor, de a YASU nem okés.:-)))

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

Nekem is a mini image van meg, és kiválóan fut.

Mindenki azt szedje le.