3508
-
#2583 Ha jól emlékszem az utolsó ügy csak akkor érhető el, ha legalább négyet nehéz fokozaton teljesítesz...vagy valami ilyesmi...de egyébként talán írja is a 7. ügy teljesítése után. -
rokawa #2582 sziasztok
van valami jutalom játék a crash time-ban, de nem tudom elérni pedig már végigvittem könnyű és normál szinten is
hogy lehet elérni és miket tartalmaz? -
rcsaby #2581 Érdekelne hogy ennél is ugy van mint az előző résznél.hogy valahány küldetés hardon valamennyi pedig normálon,és csak akkor adja be a végét.Mert az előzőnek nem igy álltam neki.Mert ha nem muszály, nem teszem a legnehezebb fokozatra.Előre is kösz. -
#2580 Tényleg jól néznek ki. -
#2579 Hát ez jó. Most vettem észre, hogy van kézifék, nitro, index, meg ilyesmik. Ha nem mondja ennél az ügynél, hogy nitro feltöltve, akkor nem jövök rá. Gamepaddal irányítottam, az irányításnál meg nem vettem észre, hogy lejjebb lehet menni... Azthittem csak gáz, meg fék van :-)
Lehet jobb lenne, ha megpróbálnám kormánnyal, csak valahogy nem olyan jók a kameranézetek ebben. -
#2578 Nagyon jó!:D -
#2577 Jó gém lesz.:) -
#2576 ÚJABB KÉPEK
-
#2575 Nah érdekes. Most más fele ment, megállt egy ház előtt. Most viszont elkapni kellett, és bement ugyan úgy a barlangba. És ugyan úgy nem ugrott át. De most összetört, így meg lett a küldetés. Én meg 2x is felé ugrottam, pedig nem is max speeddel mentem másodjára.
-
#2574 Jah és én is úgy ugrottam át, hogy a sziklákra érkeztem és nehezen ment fel. -
#2573 Pedig ez is a 2. ügy azthiszem. :| De egyébként érdekes, hogy 2x próbáltam, először teljesen más fele ment... Ott egy sima alagútba kellett utánamennem, ahol csináld egy kis balesetet. Továbbment, én egy kicsit lemaradtam. Majd az alagút végén kiszáguldtam, az meg ellenkező irányba indult. Én meg persze próbáltam visszafordulni, és beállt elém egy autó is :D Nem értem már utol (bár nem kellett volna sok).
De ez a 2. érdekes volt. Én gyorsabb vagyok nála, és én is csak max sebességgel tudtam átugratni. Ha arra megy, nem fog átmenni... :S -
#2572 :SSS Ugratni még nem kellett:D
Mikor a telefontvissza kellett vinnem a második ügybne a vizsgálatra, először végigmentem a bányán:DDD Leugrattam szétszakadt a merci eleje:D aztán végig felmentem szépen, és elbuktam, másodikra dettó harmadikra meg rájöttem hogy marhanagy kerülővel kellett megcsinálni. -
#2571 Nekem is jó, verseny közben is léptem már ki.
Viszont egy elég érdekes dolog volt most, üldöznöm kellett valakit, aki lement egy ilyen alagútba (térképen se volt rajta az út), és át akart ugratni a víz felett. De nem tudott, és beleesett a vízbe (először én is). Aztán nekem sikerült átugranom, én 4. próbálkozásra átugrottam, de ő nem tudott. Gondoltam megvárom ott a bejáratnál, de visszateleportált (car reset), és túl messze volt. -> Ügy sikertelen.
Van remény, hogy következő probálkozásra átugrik, vagy ilyenkor mit lehet tenni? :S -
#2570 Én verseny közben nyomtam és úgy is jó! -
#2569 Amikor befejeztél egy almissziót, akkor a menüben megy a párbeszéd, és ott van hogy Continue vagy pedig Retire asszem. Na itt kell alt+f4, nemszabad elindítani a köv küldetést. -
bajusza #2568 szedd le a #2533-as hsz-ben lévő végigjátszást és menni fog. -
#2567 No jó, de mikor kell kilépni??
A következö módon próbáltam (csak tesztképpen): Elsö nyomozás, elsö üldözés. A kocsit leszoritottam, feladat teljesitve. belekezdett a második feladataba (fiatal kolléga), szöveg elmond, majd visszaszámol. Nyomtam alt+F4-t. Ujra betöltöttem a gamet. Profil választás, majd kezdés. Mondanom sem kell, full az elejéröl kellett kezdenem !
Mi a megoldás? Hol legyen a "mentés", vagy mit csináltam rosszul ?? -
bajusza #2566 várd meg, míg elmegy a vonat, és utána padlógáz. -
#2565 Én is nekikezdtem újra a játéknak. Nagyon jól működik az alt f4-el kilépés. Nagyon hülyeség, hogy ha normálisan lépünk ki, akkor előlröl kell kezdeni az egész ügyet. Mind1, csak nehogy elfelejtsem egyszer, mikor az utolsó résznél előtt lépek ki... :D
Magyarítást felraktam, jó nagyon. -
#2564 ALt+f4 el lépj ki
én is így csináltam a versenyzős ügyben mikor rá kellett menni a vasútra és 5x re is ugyanúgy jött a vonat és szarrázúzott. azóta pihenőpályás a játék nálam :)))) -
#2563 Szép,szép, de hogy lehet benne menteni? Nincs kedvem elölröl kezdeni mindig. -
#2562 De hogy? -
#2561 szólóban is megy a "freeride". vagy csít, vagy addon, de tudom, hogy ment. -
#2560 Hát, megcsináltam az első két ügyet, nagyon tetsik a játék:))) -
#2559 A tank és a busz az Ultimate Demolution Maschine XDDDD -
#2558 Itt rendesen törnek a kocsik, és a forgalom autói sem betonból vannak. Sokkal szebb az egész játék, és sokkal nagyobb a forgalom.
Free ride-olni csak egy bug miatt lehetséges: Split Screen módban a player2-t sokszor random teszi le a pályára, és ő bármerre mehet. Igaz így nem fullképernyő, de mégiscsak van szabadság =) -
#2557 Simán lehet valahogy cirkálni? autót törni autópályán tolni.. -
#2556 Videókból ítélve full wr2 ez a játék csak van történet? A törés is ugyanolyan? mitn a papír csak szakadnak a kaocsik agy deformálódik is? -
#2555 Mindjárt kész a letöltés.. akarom mondani jön a postás hozza a játékot, már alig várom hogy kresstájmoljak :D -
Sam105 #2554 Sziasztok!
Tudom nem ide tartozik, de remélem tudtok segíteni mégpedig abban, hogy a Cobra11 Nitroban a szirénahangokat hogyan tudnám kicserélni?
Pár játékban ez lehetséges, ebben is? -
Rainbow15 #2553 Hello.
A crash timeban van osztott képernyős játékmenet? -
#2552 Még egyelőre sehol nem lehet kapni a Crash Time-ot itthon... -
#2551 Csak vegyenek már licenszet az autókhoz :| -
rokawa #2550 jó lenne,ha lenne új cobra 11 ez a kedvenc sorozatom és játékom.
Nitrot egy csomoszor végigvittem.
A crash time-ot hol lehet kapni magyarországon,mert még sehol nem láttam :( -
#2549 nem rossz -
#2548 hát ez höjvazze 0o
remélem ezzel már megint lesz kedvem játszani. vhogy a crash time-al nem igazán volt. -
#2547 Szuper!:D -
#2546 Nem jelenteném így ki..max hasonló.. -
#2545 Azt nagyon megnézném -
Szabi1991 #2544 azért ez így túlzás...
az NFS:MW ben is kb. ilyen HDR volt -.-"