Alarm für Cobra 11 sorozat (NITRO, CRASH TIME, BURNING WHEELS, stb)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem 9600 van és minimumon szaggat😄
És nekem is 1Gb ramom van.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Most töltöttem le a COBRA 11 NITRO-t,és elkezdek játszani és gondol egyet kidob,és elkezd villogni a monitor ledje!!!!:@ És csak resettel lehet életre bírni😞 ATI RADEON 9550 256Mb os videókártyám van +1GBRAM memóri!
DirectX fent van!
Mi lehet a probléma???
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
Remélem tényleg az a baj,és ezek tényleg segítenek.<#wave>#wave>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
A 2 fájl:
Cobra11 - Crash Time/FrontEnd könyvtárban található:
-C11Vol5.ds
-runtime.fxp
nevezetû fájlok!
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
Ha ki van kapcsolva a fékasszisztens, akkor lehet ezt kipróbálni. Elég csak a vonatnak nekimenni, lepattansz róla és a falhoz vágódsz.
Nekem a Clone verzió van meg,müxik tökéletesen,de a videóban és a trailerekben szereplõ törések kamuk?Mert a videóba rongyá lehet törni az autókat,a játékban meg Scoutal neki ronyolok kiesik 2 kereke meg betörik az ablak....ez mitõl van?
B.U.É.K. Mindenkinek!
Felraktam a Crash Time-ot, leszedtem hozzá a cracket meg a patch-et de nem indul el. A Demo simán elment ez meg meg se nyikkan. Nem tudjátok mi lehet a baj?
A választ elõre is köszi.
ti ezt hogy csináltátok meg?😊
köszönöm a segítségeket.. kiprobalom..😊
Patch verzióhoz leszedtem a crack-et, és elindítom a játékot és hibanapló készül ezt írja. Mi lehet a baj?
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
most raktam fel a crash time-ot...
megdöbbenve tapasztaltam , hogy ha elkezdek egy fejezetet , aztán játék közben kilépek -utána az elejérõl kell kezdenem (mármint a fejezet elejérõl).. :S mert mentési pociót nem találtam. vagy csak én vagyok a béna?
Mintha valaki emlitett volna egy trükköt , hogy ne kelljen elölrõl kezdeni az egész nyamvadt Case-t , ha ki kell szállni a gamebõl. Valakinek rémlik mi a megoldás?
Köszke.
Ui: Rém idegesitõ ez a Series of Accidents (föleg a követös mission, kb negyed oran at követem arkon bokron keresztul, azt beszopom mert kifarolok kicsit, azt a Merivával legyorsulja a Porschém, hat grat)
Akkor várok továbbra is türelemmel.<#wave>#wave>
Érdeklõdnék hogy hogy áll a szinkron munka?
Nagyon rég nem hallottam felõle semmit.
Dolgozol még rajta?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Szeretnék kérni egy kis segítséget. Az elsõ eset 7. küldetésében, mikor a kórházból jövünk vissza, elõttem egy taxi, 4:20 a játékidõ, gõzöm sincs mit kell csinálni.
Azt írják: ha azt mondják nekem, hogy STOP, akkor 100%-osan zúzzam le az ellenfelet. De ki mondja? Mentem utána többször is, lejárt az idõ és ennyi.
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
Mindenki azt szedje le.