1942
  • ProGabe #62
    én is csináltam egyet :)
    igaz nem volt semmi ötletem,szal lehetne jobb is
  • ProGabe #61
    hát,tulajdonképpen ea sports extras és ott new features,faszán le van írva :P
    amúgy annyi,hogy snap előtt F-l kiválasztasz egy blockert és mehet a snap,akit addig irányítasz amíg újra f-t nem nyomsz,vagy asszem a gép is átvált automatikusan passzjátéknál ha elkapja a receiver,még én se próbálgattam nagyon,szerintem elég nehéz lett,de nagyon jó újítás és ötlet

amúgy volt valami amit nem vágtam:running,nyomom az E-t mint az őrült nehogy már kiejtse szegényke,és már majdnem elérték az emberkét amikor felvillant valami,hogy xy és hozzá nyomjam meg a D-t,de nem tudtam elolvasni mert lemonytak,na ha valaki tudja mi volt az ossza majd meg velem(én hátrapasszra saccolok,ami megint csak egy jó új ötlet attól függetlenül persze hogy évi egyszer látok olyat)!
  • teddymac
    Semmit jó lett a banner !!
    Gyerekek én ma kezdtem igazán a játékot és hát NAGYONJÓ
    Csak...izé...nemtok vele játszani 2 gombot ismerek :) D-E
    de már csináltam egy tochdownt vagy mit
    Egy érdekes leirás nem ártana
  • ProGabe #59
    game modes -> mini camp,ezeket csináld végig,én is így tanultam meg
  • Dave9214
    hogykel jácani?
  • robotnyk
    leading block controlról mesélj, mert én még nem próbáltam
    az új superstar mód egészen jó lett
  • mike0013
    unalmamban gondoltam csinálok a topicnak egy bannert: remélem jó lesz! ha nem akkor mondjátok mit változtassak!
  • matyi08
    gamepaddal játszok. és úgy, csinál, mintha dive-olnék, pedig csak menni akarok...
  • Dave9214
    gecc, engemis elnyügözött scka enmtok iyet jáccani :S
  • ProGabe #53
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,bazzzzzz ennyit tudok mondani(még csak most tudtam kipróbálni).Új király született!!!!!4
    Amit egyből észrevesz az ember:szebb a gyep,nagyon!
    Aztán jön a legnagyobb királyság:az OSD(vagy mi).Audible-nél nem tudtam hirtelen hova nézzek,anyi adat volt kiírva,még egy egyszerű ember-váltáshoz is kiírja a lehetőségeket,ez nálam most ütött,eddig "csak" a sportjátékok királya volt a Madden,de most...
    És ez az új fjúcsör,a leading block control,hát ez óriási,ahogy lelassul és átvált a runerre/receiverre,az istenkirály.

Miért nem tudják a fifát is legalább csak fele ilyen jóra megcsinálni...

GO PATS!!!
  • mike0013
    én meg holnap vagy holnap után kipróbizom:)
  • raymond01
    most próbáltam ki nagyon jó a játék
  • robotnyk
    d-vel fuss, s a dive
  • matyi08
    miért van az, hogy ha védekezek, , vagy kick off-ja van az ellenfélnek, akkor ha akarok futni, mindíg hasravetődik. ez direkt ilyen?
  • Dave9214
    valaki PLS segitsen, elmodnom még1x.
    Fent van a game, csúcsszuper vagány minden fasza, de én billentyűzetről nem szeretek iyet jáccani, és igy gamepadal szeretnék!
    Van egy Logitech Cordless Rumplepad 2, ami hozzávanc satlakoztatva a géphez, és a gamepad külön programja is érzékeli a gamepadot, de játékba valahogy nem engedi azt választani, léccike segitsetek!
  • tracy88
    letölthetitek már a game-t: http://www.gamestorrents.com/index.php?noti=0#
  • Dave9214
    akkor minek tettedfel a kérdést?
  • ProGabe #45
    tudtam hogy ez lesz a válasz... (továbbiakban no flame,plz,kösz,ne vedd figyelembe azt+ezt a hsz-t,mellesleg ha nincs bent akkor tök mind1 hogy ideírod-e,ha meg bennt van akkor meg úgyis leszedi ha kell neki,így viszont csak reklámozod az oldalt,ami nem tesz jót neki)
  • Dave9214
    mit bazzeg, kérdezték honan töltöttem le, csak mondtam hogy a www.el-sl.net-ről, ájjá má le
  • ProGabe #43
    ezt ne!
  • mike0013
    thank you very muck sending defending:)
  • Dave9214
    nah tudnátok segiteni? amugy www.el-sl.net inenn szedtem le!
  • mike0013
    nem mondod...
  • Attlen
    megejelent A PC-S VERZIÓ..
  • mike0013
    Sport1, 2 asszem
  • teddymac
    Na szóval mikor és hol tudok nézni amerikai focit a TV-ben ?
  • matyi08
    ez egy nagyon jó videó!
  • avengir
    nem, mivel most jönn lefele, de levileg hamachival megy....
  • mike0013
    honnan szetted le:D?
  • Dave9214
    pls tudnátok segiteni? megvan a game, csak nemtok gamepadal jáccani, öszevan dugva a géppel, sak a játék nemismeri fel! de a gép igen
  • ProGabe #32
    tényleg,valamivel nagyon bekavartam magamat,hiszen aug 1. hetében már megkezdődött a pre :S
  • teddymac
    köszi doom
    ja még egy kérdés probálta már valaki a játékot neten ? reload versiot ?
  • D00M
    ITT olvass el mindent, nézd meg a linkelt vidit, estleg egy meccset ha tudsz és kajakra képben leszel, nem olyan bonyi
  • teddymac
    bocsi
  • teddymac
    melyik csatornán közvetitik ?
  • teddymac
    melyik csatornán közvetitik ?
  • robotnyk
    szept 7dikén kezdődik a szezon
  • Dougie
    "holnap kezdődik a pre-season,novemberben meg a "rendes"," mi van?
  • teddymac
    Hali én is 2 napja foglalkozom a témával egyre jobban érdekel
    Viszont a szabályokat én se ismerem :)
  • ProGabe #23
    EZT nézd végig + egy meccset valahogy(holnap kezdődik a pre-season,novemberben meg a "rendes",azt már nyomja majd a sport1-2)