1942
-
#302 +=3
-
#301 Hi all!
Elkeztem egy karriert a Superstar módban QB ként.
Sajnos a gyeneg angol tudásom miatt 50%Lett az Iq teszt.(a Számolásos részeket értettem a többin tippeltem)
És a + körben 3 ként Draftoltak a Grenn Bay Packershoz.
Szerintetek nehéz lesz kiszorítan Brad Favre-t? -
Dexantreal #300 Egyébként most csak úgy nagy szenvedésemben elkezdtem egy franchiset. Na, jót vigyorogtam mikor a franchise menüben meg szólalt egy ilyen tv show-s beszélgetés, miközben én ott kattingattam. Tetszik...nem tudom, hogy volt-e a 2006-ban ez.
Itt végre az van, amit akarok: midnent én csinálok. Én döntöm, el, hogy WR kapja-e, vagy csináljak fake FG Pass-t esetleg, szóval tényleg mindent, mert az összes játékossal én vagyok.
Igazából nincs kedvenc,de,ha választani kell, akkor a Titánok. Azért, mert van róluk is film és nagyon bejöttek. Most pron próbálom megnyerni velük majd az NFL-t.
Superstar modba meg majd szenvedek tovább a WR pozíciós játékosommal, bár sokkal jobb lenne, ha nem ilyen oldalasan mutatná sokszor a kamerát.
Írta valaki, hogy nem érti, mit írok én a más bill felosztásról. Ez azért van, mert superstarba a bill máshogy van felosztva...külön a védelemnek van egy, külön a támadóknak asszem és a passzolásnak meg midennféle játéknak. Ha belépsz superstar modba, meglátod. Franchise-ban nekem is normálisan van.
Ennyi. -
Jeol #299 Hello.
Van valahol online bajnokság? Lécc adjatok címet.köszi. -
Thanatos #298 ezt mondom énis :) -
lampard99 #297 nokia 6600 -
lampard99 #296 ez nem soocer itt kiskorod óta(pl:u.s.a.ban) egy "posztra képezne ki" ezért is nem paszolgatnak 60 szor egymás után mert a többi nincs kiképezve.
Helllo valaki Help!!!
NEM tudja valaki hogy mijen progival tudom lejátszani folyamatosan 3pg vagy olyan formátumut amivel lehet.VAGY olyan fálj tipust ami kis mérestű!!!
És mért nem tudom halgatni a blutuszos headsel az mp3-at(pedig minden müködik biztos) ÖTLETEKET PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Thanatos #295 ha jobban belegodnolsz akkor a valóságban se tudsz szezon közepén posztot váltani..., sőt szvsz egy adott posztra kihegyezett játékos lehet hogy eégsz életében nem tudna másik posztra váltani..., szvsz... (gondoldel mi lenne avalóságban ha Vick holnap bejelentené hogy ő akkor msotantol TE szeretne LB akarna lenni :P) -
Dexantreal #294 áááá.... Nemtom, de kezd elegem lenni a WR posztból. Lássuk miért is:
- mert meccseken sokszor úgy áll a kamera, hogy oldalról mutatja a játékosom és előe rohanok, nem látom sokszor, hogy hova passzolja a QB a labdát
- mert egyszerűen nem értem ezt az elkapási dolgot (F bill nálam). Nyomom F-t és szinte mindig kiesik a kezéből, de máskor meg oda rohanok és nem is nyomon és belehullik...megint máskor meg csak bill nyomásra kapja el...
Szóval nem vágom, hogy mit kéne tennem ahhoz, hogy végre sikerüljön jól elkapni, jó kamera állásba játszani.
Megnéztem a lentebb lévő linket - a honlapot, ami leírja aposztokat - és gondoltam váltok egy könnyeb támadó posztra, aminél talán normális kamera állás mellett játszhato...erre nem lehet szezon alatt posztot váltani. Én legalábbis még nem találtam meg.
-
flatszeru #293 to Bucser:
Hali!
Hogy sikerült kikerülnöd a telepítésnél a dx9.0b+ hibát?mert nekem is
9.0c van fenn,és nem telepiti fel hivatkozva hogy régebbi mint a 9.0b .
kösz!
-
Thanatos #292 oks, akkor emg majd este :D -
#291 még nem raktam fel:/ most keltem:D Erőtkell még ahhoz venni magamon:D -
Thanatos #290 magyarul 32 bites xp-n megy végre neked? :) -
#289 NA azoknak mondom akik esetleg 64 bites XP-re rakták fel: Radom crashek teljesen normálisak.. általában akkor jönnek elő hogyha meg akarod nézni a felállás után a taktikát és választani hogy melyik futót kövesse a QB... Mindezt köszönjük meg az EA-nek... -
#288 sb 41, steelers-cardinals, 24-20
első kick offból 92 yard return td :DD -
Dexantreal #287 Én WR - ahogy azt már sokszor írtam - ,de eddig 1-2 touchdown-m volt a pre season és a season első hónapjának pár meccse alatt. Az ok pedig: ki kell ismernem a WR posztot és nem mindig sikerül akkor elkapnom a labdát, amikor kéne.... plusz néha egészen más irányba dobja a QB... -
Curesz #286 uh én most HB vagyok és a legelső meccsemen két touchdownt toltam egyenlőre pron játszom de nekem ez pont jó -
Dexantreal #285 Jó oldal,thanks! -
Dougie #284 akinek gondjai lennének a szabályokkal, kifejezésekkel, rövidítésekkel az itt talál rövid magyar nyelvű leírást az amerikai focihoz -
Dexantreal #283 Nem hinném. Megnéztem a bill kiosztást superstar mod-nál és mindegyikhez külön leosztás van...szóval a WR-nek külön van, meg másoknak is. -
Thanatos #282 hát nemtom, szvsz eközött meg 2k5 között sokkal nagyobb a külömbség mint 2k5 és 2k4 között volt, bár ez lehet csak nekem tünik igy :) -
#281 Nem. A Franchise az amikor több évtizeden át igazgatod a csapatot több szezonon keresztül mintha a tied lenne a csapat. stadiont managelsz játékosokat etc. Egy idő után nekem uncsi lett:) de nemrossz:)
Viszont nem vagyok hajlandó elhinni, hogy a stadionoknak 2006-ban még mindig ilyen elnagyoltnak és ótvar rondáknak kell lenniük... Ez hihetetlen ezek a satdionok 2002 óta alig változtak. és nem kinézetre hanem az írtózatosan béna megvalósításban:( Fáj a szívem de kérdem énb minek játszak ezzel ha egyszer a 2k5 ugyanilyen? csak más a fű textúrája és a végén úgyis ugyanúgy játszom ezzel mint a 2k5-el . Játékosokat meg coach-ot irányítva... -
Attlen #280 Hello!A franchise mód az a Season mód? szval olyan teljesen mint az NFL-be anyi meccs és a végén rájátszás meg SuperBowl(ha eljutok:D)...? -
#279 Igazából superstar módban érthető mit akrnak elérni, hogy egy edző irányítása alatt teljesítsd a franchise-t a gond az hogy nem hiszem, hogy a valóságban Bill Belichick vagy Tony Dungy ilyen szar elbaszott playeket hívna. Szóval a gond az hogy nem adják a kezembe azt az AI-t aminek a play hívásában én képes legyek bízni:/ -
Thanatos #278 nc... -
#277 Hát jah... mondjuk ugyis eredeti gamem van:D CSak nemtom, nincs benne intro meg ilyenek.. nektek sincs?:D Lehet visszaviszem a boltba! -
Thanatos #276 hmm, lehet majd meglesem, igaz itt még nem probáltam pro-mál feljebb... -
#275 hát szerintem ez mindenkinek más, játszani kell adott fokozaton, és figyelni hogy mi túlzás benne. én túl sok intet dobtam pl, ezért levettem cpu defensenél az interceptionst. vagy mondjuk nem igazán volt használható a futás, ezért lejjebb vettem a futás védelmét. (mindegyik 4-5 ponttal változott)
most elég jó kis meccseket játszom, a passz/futás elég kiegyenlített, nincs 60-70 pont egy meccsen. -
Thanatos #274 tanulság? légy engedékeny :) -
#273 Hát jah:D:D:D: De nem enged tovább lépni anélkül ha azt nem "engedem" a tüzfalnak... -
Thanatos #272 hmm, és hazsnál is valamit? vagy csak ottvan mert mérne ? :P
ha hazsnálható nincs kedve valakinek valami étkézláb beállitást leirnia aminek még értelme is van? -
#271 ott van az ai menü, ott lehet skálázni vidáman -
Thanatos #270 kérem döljön hátra székében, és várkaozzon kényelmesen!!! munkatársaink hamarosan emglátogatják önt otthonában is!!! :) -
Thanatos #269 szvsz a madden elsősorban egy játék és nem akármi nevelő..., az tény hogy superstar modeban a csapatra utaltságot akarták szimulálni ezzel szvsz, de akkor vagy ne legyen ekkora farok az ai, vagy pedig ki/be lehessen kapcsolni ezt a "fícsört" -
Thanatos #268 rendezd , ugyse lessz közöm hozzá :DDDD -
#267 Nem értem miért akar az nfl autorun.exe kimenni az internetre... -
Dougie #266 hát ez igaz, a gép tényleg igen elb...tt playeket szokott hívni
de ha belegondolsz akkor, ha akármilyen poszton vagy a valóságban, akkor se tehetsz semmit a playhívásoknál, csak végre kell hajtanod a feladatot - pl. a WR vagy a RB mit tehet? csak azt amit mondanak neki, utasítást hajt végre
ezért a madden inkább edzőnevelő...
viszont van lehetőség csak a playeket hívni és a gép játsza le a meccset a te playeiddel (coach opció vagy mi) de a gép a jó playt is simán el tudja bénázni... szóval mindent a válladra kell venni - többek között ezért nem tetszik nekem annyira a superstar mód - igazából érthető, hogy mit akartak elérni, de csak minimális irányítást adnak a kezedbe... -
#265 rendezehetem én a Madden NFL 07 bajnokságot:P? -
Thanatos #264 tudom hogy béna vagyok :) nem erről van szó..., hanem a fokozatok beli külmbségről..., ezt nem ugy kéne hogy nesze bazzeg jáccál a köynün ha nem megy a köv meg már esélytelen mert béna vagy..., az igazi az lenne ha nem 4 fokozat lenne hanem min 10 és akkor lenne rendesen skálázva de ha már nem akkor elgalább itt legyen úgy megcsinálva hogy ne ég és föld legyen a külömbség két fokozat között... (a playekről meg anyit hogy ebből a szempontból a superstar mod egy rémálom..., az előzőekből is ltászik hogy nem vagyok a világ legjobb madden playere, de a gép néha oylan playeket választ hogy még énis a hajamat tépem...) -
Tutilevi #263 valakinek jött már össze multi meccs? tűzfalakat le kell szedni?