1942
  • sabodave
    a gyakorlásokon! ha rb vagy akkor futó play-eket válassz, ha wr vagy akkor csak pass play, ha védő vagy akkor meg blitz
  • Cike
    nem tom de nekem állandoan oldal kamerába és nem is én játszok miota elkezdődőtt a rendes szezon csak ilyenbe van ezt hogy lehet átállitani
  • Curesz
    nekem a max ien pontom 184 én is pron tolom, kb az 5ik meccsemen volt, szal normál szezonba az első meccsemen
  • Multimax
    ÉN IS JELENKEZNÉK HA MÉG LEHET
    MSN: [email protected]
    KÖSZI!
  • Tutilevi
    á thx
    akkor tényleg JELENTKEZNÉK
    Hasselback+Alexander RuLeZ:D
  • mike0013
    sztem mindegyik kérdésedre a válasz igen kivéve a 2.-ra mert mindegy, hogy eredeti-e vagy sem
  • Tutilevi
    3 kérdésem lenne: 1:van e még hely az online bajnokságban? Ha igen JELENTKEZNÉK MSN:[email protected] 2:számít hogy eredeti-e a game? 3:ha minden ok szabad-e még a Seahawks?:D
  • mike0013
    okok! Jah és elfelejtettem írni, hogy enyém a Patriots:P
  • Marex
    Szevasztok
    Az lenne a kérdésem ,hogy superstar módban mitől fejlődik a karakterem
    csak a meccseken nyújtott teljesítmény befolyásolja vagy a traningeket is figyelembe veszi .
    Egyébként nagyon bejön a játék csak még elég kezdő vagyok.
  • Attila8805
    Ja és Pro-n jáccok.
  • Attila8805
    Remélem látjátok a képet.
  • Attila8805
    törölt hozzászólás
  • avengir
    Felmerult a kérdés, hogy egyenes kiesés legyen vagy mindenki játszon mindenkivel, én az utobbit javaslom...
  • Spy Hun
    JELENTKEZEK!
    msn: [email protected]
    csapat: tampa bay buccaneers
  • avengir
    kérlek tudasátok velem, hogy ki szervezi a bajnokságot, én most kértem támogatást hozzá az sg.hu-tol. Ha nem probléma én vmelyik maradék csapatbol választok mivel abszulut esélytelennek tartom magam a győzelemre.
  • avengir
    elvileg mike0013 intézi a bajnokságot a forumba,a nyeremények egyeztetése folyamatban, és engem is vegyetek fel a bajnokságra :D msn: [email protected]
  • Dexantreal
    Felvettem az új jelentkezőket, ha nem probléma.
    Ha az se probléma, akkor pls hagyjátok meg nekem a Titánokat majd. Mivel úgysincs nagy kedvenc és, ha csapatot kell választani, akkor az csakis a Titánok, mivel őket ismerem úgyahogy lévén abból a bizonyos filmből (lsd:Emlékezz a Titánokra! topik). Ha mégis lesz kedvencem, akkor idővel ők, mert már most bírom a csapatot.

Előre is thanks!
  • 9csöves9
    Én is jelentkeznék!
    msn:[email protected]

csapat: Miami Dolphins

• lampard99
    Jelentkezeeeek!
    msn: [email protected]

Atlanta Falcon/Dallas cawboys
  • Dexantreal
    ok
  • Neoncsoves
    Dexantreal felveszlek MSNre, meg 1 óra és lentvan a gém aztán én is jövök a bajnokságra
  • Dexantreal
    Jelentkezeeeek!

msn:[email protected]

Team: Titans - ha lehet (go titánok!)
  • Dexantreal
    Én is be akarok kerülni a 250 játékos közé, akik a Hall of Fame tagjai.Jó múvi az ott az elején, 2006-ban ilyen nem volt.

Megfigyeltétek már, hogy superstar modba elején - vége elé nemtom, mer még nem jártam - más riporter közvetíti a meccseket, mint franchise-ban?
  • Dexantreal
    HB? Az is támadó játékos nem? Hm, kipróbálom majd és thanks!
  • Thanatos
    depth charts asszem
  • lampard99
    hol klle beálítani a szuperstar módban hogy a játékosom állandóan kezdő legyen és ne kelljen a game közben be cserélni?
  • Thanatos
    anonymus nem is lehet jelentkezni? bah :P
  • Thanatos
    az első idényig amig azt is megnem unod hogy negyedévente egyszer jutsz labdához :P
  • mike0013
    AKKOR HIVATALOSAN IS BEJELENTEM: ELKEZDŐDIK AZ NFL 07 BAJNOKSÁG!!! összesen 16 jelentkezőt kérnék... JELENTKEZÉS ITT!!! ÉS A JELENTKEZÉSEKET LEHETŐLEG FELTŰNŐEN JELEZZÉTEK PL: PIROSAN VAGY NAGY BETŰVEL HASONLÓ
    [szin=red]ÉN JELENTKEZEK:)[/szin=red] JAH ÉS MSN CÍMET IS KÉRETIK ÍRNI
    [szin=red]MSN-em: [email protected][/szin=red]
  • Curesz
    jah én is azér hagytam ott a védőségemet mert szar volt a kameraállás, de most ujrakezdtem HBként és kva jó
  • quack
    hat igy viszont 10 perc jatek utan mar kurva uncsi, pedig a tavalyiban nagyon tetszett...
    nemá télleg nem lehet? :\
  • Dexantreal
    De arról se szól, hogy ne lássam WR-ként, hogy hova dobja a QB nekem a labdát lol:P....mikor pl ilyen szar oldalról mutatja a kamera a dolgokat..engem ez zavar leginkább
  • Curesz
    ez nem erről szól! arra ott van a franchise
  • quack
    fasza a jatek, meglepoen sok az ujitas, de lenne egy olyan kerdesem h superstar modban be lehet allitani h az egesz csapatot en iranyitsam, mint a tavalyiban? mert ez igy eleg szar h qb vagyok es akkor annyibol all egy tamadas h megnyomok ket gombot :\
  • Bucser
    Favre öreg az sem volt már biztos, hogy ezt az idényét megkezdi mint játékos.
  • Attila8805
    Ja bocs akkor Brett Favre.
    És meg is válaszolom 3 meccs után valamivel jobb az arányom
    Ja és a My Web nél van egy olyan link hogy personas vagy mi és ott azt írják hogy"Qb of the future."
  • Thanatos
    haladunk haladunk :D
  • Bucser
    már letöltöttem kiírtam majd lassan neki is állok:D már a partíció is megvan hozzá:D
  • Thanatos
    hogy állsz 32bites win ügyileg? :D
  • Bucser
    Brad-ről nem tudok nyilatkozni de Brett Favre-t biztosan:D