1942
-
Dexantreal #222 Nekem is lenne még egy kérdésem:
úgy látom picit át lett birizgálva a bill, bár lehet, hogy 2006-ba is így volt. Sima géjmben a w a speed, de nekem most WR-nél a D...bár lehet, hogy az valami drive akar lenni és télleg W a speed,sebaj. E pedig az elkapás. OK, futok előre, de edzésen se és meccsen se sikerül elkapnom sokszor. A kickoffoknál vagy hol pedig magától oda rohan a körbe, ahol majd a labda érkezik és lazán elkapja. Támadásoknál is csak álljak körbe és majd csak elkapja?:S -
lampard99 #221 hello mijen poszt a futó a gameban? és mi a röviditése? -
Dave9214 #220 neem,ez csak játék közben van, Windows közbe teljes a képernyő -
Dave9214 #219 Másik meg, hogy van egy MSI NX6600GT 128MB VGA-m, és egy LG FLATRON 775FT monitorom
a játékot 1280x720x32 be jáccom, és a kép jobb oldalán egy más fél cm hiányzik nincs erre vmi beálitás hogy teljes képernyő? -
#218 a csik:nem lehet hogy csak arréb kéne "tolni" a képet,mármint ugyebár a moncsi beállításainál,bár gondolom ezt már megnézted -
Dexantreal #217 superstar mod rúlz sztem. -
#216 mér írtam a franchise módot,amikor mittomén hány évig irányítasz egy csapatot,és mindent neked kell csinálni
VAGY
superstar mód,amikor csak egy játékost irányítasz,ez a két féle karrier van -
Dexantreal #215 Ezer sry a kép méretért, valahogy nekem mindig a feltöltő oldal ilyen nagyban vágja be. mike0013 thanks a linket, ezt már engedi az sg. Régen én is innen töltöttem fel. Csak elfelejtettem.
Szóval: gondoltam megmutatom 2007-es saját játékosomat. Az apja asszem NFL hall of fame volt anyja meg vmi tv-s izé és úgy indultam, hogy tök nagy értékek. Speed 99 meg minden más is 80-99 körül, pedig ne mbirizgáltam semmit se. "006-ba meg tök ratyiként kezdtem QB-nél...poszttól,szülőktől függő lenne ez?:S A 80-as játékos vagyok bal oldalt a képen.
-
Dave9214 #214 nem tudnátok segiteni ? -
Dougie #213 Football Abbreviations -
Dexantreal #212 QB voltam 2006-ba. Be is jött meg nem is. Sokat kell vele melózni edzéseken és hát meccsen is ő a csapat front embere ahogy észre vettem. WR sokkal jobban bejön nekem most. -
Dexantreal #211 Úgy ahogy vágom a szabályokat. Anno néztem a Sport1-2-n az NFL-t és a kupát vagy mit - már elfelejtettem ki nyerte a döntőt, sry NFL rajongók,de én nem vagyok annyira nagy fan - és ennek köszönhetően, meg a 2006-os játéknak, hogy sikerült megtanulnom felületesen a szabályokat és játékba nem tévedek el.
De, ha valaki interneten megtalálja esetleg magyarul, az jó lenne.
Tényleg: lesz magyarosítás a 2007hez?:S -
Dougie #210 bármilyen védő poszt, annál nincs jobb :) -
Dexantreal #209 2006-ba rookieztam én is, most meg alapból pron kezdtem és jól elboldogulok. -
Dave9214 #208 lenne egy kérdésem!
Hogy lehet carriert csinálni? mármint hogy egyre nehezebb legyen é sha végig vittem kapok vmi kupát vagy vmit!
Másik meg, hogy van egy MSI NX6600GT 128MB VGA-m, és egy LG FLATRON 775FT monitorom
a játékot 1280x720x32 be jáccom, és a kép jobb oldalán egy más fél cm hiányzik nincs erre vmi beálitás hogy teljes képernyő? -
#207 Szerintem meg az RB vagy a TightEnd:D -
#206 Wide receiver az egyik legjobb post:D de csak akkor ha sokat passzoló csapatba kerülsz:) -
Oszi #205 Legyél quarterback(irányító) szerintem az a legjobb poszt. -
#204 Walaki le tudná írni nekem meilyk posztnak mi a rövidítése mert superstar módba szeretnék elekzdeni végre egy értelmes posztot mert az elkapó s*art se ér. -
csgj #203 na, elolvastam a szabályokat, betanultam az irányítást, és tök jó!! igaz, csak két béna csapat (admiral, galaxy) ellen nyomtam a patriots-al, de lényeg, hogy nyertem 31-25-re, és 25-13-ra :) -
#202 lejött:D:D:D végre:DDDDD -
#201 áááá, márcsak 8 mega kell:):))) csak az a gond, hogy 4 KB-al szedi:( utálom a torrentet:S -
#200 enyém a 200. HSZ:D és márcsak másfél óra és lejön a game:D:D:D -
Dave9214 #199 modnom egycerűbben, a cspaatom 0 n van, és felakarom tornázni 1. heyre, sok csapat leküzdésével -
#198 csak és kizárólag bajnokság van amerikai fociból,nincs pl vb,és ami neked kell az a franchise szvsz -
#197 Nem akartam "menőzni" csak arra akartam rámutatni hogy a rookie szint elég gyenge lett a játékban!
És olyan mint a Vb nincs de bennt van az NFL a maga lebonyolítási szabályaival -
Dave9214 #196 lehet hogyte anyit nyomtál elsőre de godnolom nem elsözör jáccotál NFL el, de én mostjáccok életembe elöször vele!
Hát ugyhogy mitom én, kihivnak csapatok lekelzgyözni őket
oyasmi mint ami most volt a TV_be FIFA VB iyesmire godnolok csan NFL, és nem hivatalos VB hanem csak igy játékbeli! -
#195 nálam Rookien első meccsem 120-0 lett ezek után most már pron tolom.És hogy érted azt hogy hogy lehet karriert csinálni? -
Dave9214 #194 Rookie, de csak 1 napja tok rajta jáccani, mert eddig nem, egy haver megmutatta és aztán ment:D -
#193 Gratula milyen nehézségi szinten érted ezt el? -
Dave9214 #192 lenne egy kérdésem!
Hogy lehet carriert csinálni? mármint hogy egyre nehezebb legyen é sha végig vittem kapok vmi kupát vagy vmit!
Másik meg, hogy van egy MSI NX6600GT 128MB VGA-m, és egy LG FLATRON 775FT monitorom
Dave9214 #191 sry a képmértetért -
Dave9214 #190 lol na ujrekordom született!
Futás az 120 yard, dobád emg 140 yard :D
És nyertem egy meccset 105-0 -ra:D és 3 félidőn át 28 pontot dobtam :D
-
#189 Lol de meilyk gombra mit csinál. -
Dave9214 #188 hátugy,hogy benyomod a shift et vagy megmozditod az egeret.... -
#187 Valaki tudja már hogy lehet használni az új dolgokot gondolok itt a shift vagy az egér használatára?
-
#186 Olvass vissza kezd mondjuk a szabályok átnézésével. Aztán elő egy szótárt és fordítsd le az options movement részben lévő szavakat6. aztán állítsd be ah9ogy neked tetszik. -
maniakuss #185 nem tudjátok, hogy lehet kamerát állítani superstar módban, hogy olyan kamera legyen, amilyen franchise-ban, ha én is a pályán vagyok?
-
csgj #184 tudna vki vmi egyszerű leírást adni arról, hogyan kell ezzel játszani? Mert még soha nem játszottam madden gamekkel, ezt meg aztán vmi hihetetlen módon nem értem. :O annyit már tudok benne csinálni, hogy eszeveszetten futok a labdával, de az ellenfelek mindig fellöknek. so, nem megy a passz, meg a többi -
#183 2005ben 104 ^_^