1942
  • Atesz89
    Nekem a rekordom 102 yardos interception return volt a leghosszabb
  • mike0013
    ez sztem jó lesz KATT
  • Dexantreal
    Ezzel az a baj, hogy nem engedik innét belinkelni....valami olyasmi kéne, amit engedélyez az sg. Régen az sg.hu képfeltöltő oldalt használtam,de az most valamiért megszűnt:S.
  • Dougie
    120 yard egy playből? (ez elég érdekes lehetett)
    vagy összesen 120? az meg kevés :)
  • mike0013
    de jó:D:D:D köszi!:) felvettelek
  • Dave9214
    www.kepfeltoltes.hu
  • Dexantreal
    Tudtok valami kép feltöltő oldalt?:S Kéne
  • lampard99
    a rekord
  • lampard99
    © lampard99 ma 19:48 | Privát | Válasz | #172
    mike0013 - VIP 2006. 04. 01. óta regisztrált VIP fórumozó
    ma 14:34 | Privát | Galéria | Válasz | #149
    :)az jó, csak az az igazság, hogy a rohadt cselló (Chello) belassított metr úlhalattam a megengedett 30 gigán

msn címem:[email protected]

én tudok olyan progit amivel anyit töltesz chellorol amenyit akkarsz

és nekem 120 yard volt easin:d

• Dave9214
    nekem eddig 90 yard volt a legnagyobb futás, a dobás emg 45 yard
  • lampard99
    mike0013 - VIP 2006. 04. 01. óta regisztrált VIP fórumozó
    ma 14:34 | Privát | Galéria | Válasz | #149
    :)az jó, csak az az igazság, hogy a rohadt cselló (Chello) belassított metr úlhalattam a megengedett 30 gigán

msn címem:[email protected]
  • mike0013
    köszi neked is, kipróbizom majd:)
  • mike0013
    köszi!:) Már beugrott, hogy anno kb 1 éve láttam az NFL döntőt és ott volt a New England szóval asszem velük leszek ha lejön a gamma:) már nagyon várom:D
  • Dexantreal
    Minek? a superstar mod-ba vagy hol úgyis a gép draftol téged és bekerülsz egy kis csapatba.

Amúgy én nem tudok javasolni neked, mert én is alig ismerem az NFL-t

Giants viszont kikapott tőlem 28-21-re
  • mike0013
    frissítsd a directX-et! (tudom hogy a 9 van fenn de azt is frissíteni kell)
  • Bucser
    Nekem meg még mindig nem engedi telepíteni mert azt mondja nincs fent DirectX 9.0B legalbb... holott minden más gond nélkül felmegy... Tököm sem érti ezt a nyomorék EA-t...
  • Atesz89
    Én egy Running Beck lettem és a Jacksonville Jaguars draftolt a 3.kör 16. választottjaként.Az első felkészülési meccsemen kikaptam 10-3 ra a Miamitól és nem játszottam valami jól.A 2. meccsen a Carolina Pantherst vertük 31-3-ra és én futottam a csapatból a legtöbb yardot.És a bizalom vagy mi is felment 30 környékére
  • Atesz89
    Pittsburgh,Philadelphia,New England,Indianapolis...
  • Dougie
    Erre keress rá különböző oldalakon: Autumn Thunder - 40 Years of NFL Films Music
    10 cd-nyi nfl-es zene
  • Curesz
    hmmm én már 2002 ota tolom a sorozatot....de eddig mindig szezont nyomtam...most tolnék egy ilyen uj modot mikor saját embered van...de ez hogy van? a meccseken csak azzal az arccal játszol?
  • mike0013
    figyi... javasoljatok egy nagyon jó csapatot:) csak, mert nem igazán ismerem se a játékosokat, se a csapatokat:(
  • Dexantreal
    Thanks mindkettőtöknek!

Nagyon jóra sikeredett szerintem a 2007. WR lettem és a Kansas City Chiefs vagy miscoda draftolt le a 3dik körben 21-es pick-kel. Volt edző tábor, aztán egy bemelegítő mecs, ott kikaptam sajna 15-12-re, úgy hogy csak magamnak köszönhetem a vereséget. Egyik támadásnál az ellent nem bírtam elkapni és végig futott, touchdown. Egyébként van valami grafikon a játékosom mellett és mindig növekszik a szám, de néha csökken: sikeres támadásnál nő, sikertelennél veszi le rendesen. Szóval ez micsoda is?:S Mert a 2006-ban QB voltam és ott nem volt ilyen...
  • ProGabe #160
    sajnos ez így nem jó,már a 06-nál sem lehetett sehogyan sem lejátszani őket :(
    itt a lista:
    30 Seconds To Mars - "Battle Of One"
    AFI - "Summer Shudder"
    Al Fatz - "Came Down"
    Anti-Flag - "This Is The End (For You My Friend)"
    Atreyu - "Ex's And Oh's"
    Audioslave - "Revelations" **
    Bishop LaMont feat. Chevy Jones - "The Best" **
    Cartel - "Say Anything (Else)"
    Cord - "Go Either Way" **
    Damone - "Out Here All Night"
    Dashboard Confessional - "Reason To Believe"
    Dynamite MC - "Bounce' **
    Feezy 350 - "Playa What"
    Glasses Malone - "Right Now"**
    Hit The Lights - "Until We Get Caught"
    Keane - "Is It Any Wonder?"
    Less Than Jake - "Still Life Franchise"
    Lupe Fiasco feat. Jonah Matranga - "The Instrumental"
    Matchbook Romance - "Monsters"
    Omnisoul - "Not Giving Up"**
    Rise Against - "Drones"
    Riverboat Gamblers - "On Again Off Again"
    Saves The Day - "Head For The Hills"
    Shorty Da Kid - "Get Loose"**
    Spank Rock - "Backyard Betty"
    Sparta - "Future Needs"**
    Taking Back Sunday - "Spin"
    The Panic Channel - "Teahouse Of The Spirits"**
    The Pink Spiders - "Easy Way Out"
    The Rapture - "WAYUH"**
    The Red Jumpsuit Apparatus - "In Fates Hands"
    The Sleeping - "Don't Hold Back"
    Trae - "Real Talk"
    Underoath - "Ever So Inviting"
    Wolfmother - "Woman"

[** Indicates song will debut in Madden NFL 07 before being released to retail]
  • mike0013
    próbáld azt, hogy a játék könyvtárában lévő zenéket átirod vagy wav-ra vagy mp3-ra vagy wmv-re valmaeik talán müxik XD
  • Dexantreal
    A zenék beszerezhetők vhonnan?:S Vagy valami lista létezik? Mer jó számok és kéne.
  • maniakuss
    nincs valakinek kedve játszani egy meccset? és, ha már, van akkor elmonhatná azt is, hogy hogy kell :)
  • Shortstop
    Cső!

nemtudjátok hogy a superstar módban ha QB-vel vagyok akkor hogyan tudom megváltoztatni widescreenre vagy más kameraállásra, hogy ne olyan fasz szögből lássam (QB szemszög gyenge kisérletezése)

előre is köszi a választ
  • Dexantreal
    Emberek: mi ez az EA Downloader, amit a játék telepítése után feltesz és updatel?:S
  • mike0013
    bárcsak már én is ezt mondhatnám:D nah mindegy majd holnap:DDDD
  • Panyi
    Augusztus 21én hajnalban láttam egy ilyen amcsi focit és megtetszett hogy rohannak meg ütköznek, meg mekkora egy játék. Azt megeltt nfl07 másnap és máris egész jól ment... Igaz szabályokkal nem vagyok még tisztában, mert ugyan azt tudom, hogy el kell érnia másikat, de néha nem tudom miért én jövök é smiért ők, de már szedem azt avideót amit ajáénlotattok azt megnézem. Egyénbkétn meg a kezelést a practisben megtanultam mind a táamdó mind a védő, aztán nyomtam egy play now és nyertem 69-11-re asszem valahogyan így, igaz még csak rookie fokozaton, szóval egy kicsit növelem még nomálra a nehézséget, azt egész jó lesz, meg megnézem a szabályok. Az EU-s focit joban szeretem élőben, de most így játszani ez megfogot,, mert nem kell 20 gombot egyszerre nyomni mint a FIFAban, csak egyszerűn hátraad azt rohanás vagy passzolás:) Na megyek lenyomok mégegy meccset)
  • Dexantreal
    32perc már csak
  • mike0013
    :) lecsökkent 7 órára:D
  • Dave9214
    énis chellos vok....
  • mike0013
  • Dave9214
    lol enkem 1,5 ora alatt jöttle torrentel D:d
  • Dexantreal
    1óra,vagy másfél és lent van...wanadoo:P...torrent az nekem is mindig lassú. De itt szedek 130-al kb, jobb esetben 260-nal is.
  • mike0013
    nekem 10 óra és lejön:D (torrent)
  • Dexantreal
    Mennyit változott a játék a 2006-hoz képest? Most töltöm a géjmet.
  • robotnyk

hú mekkora meccs volt.
    1 percen belül megszerezte a denver az első tdt, 25 yardos passból. a második félidőben kiizzadtam egy field goalt. 50 yardról rúgtam, 20 sec volt még a félidőből. még csak 2nd down volt, de már párszor megszívtam, szóval inkább rúgtam egy fgt. aztán kickoff returnnél volt a denvernél egy fumble, amit Frazier bevitt 21 yardról, fél percen belül 0-7 ről 10-7 lett.
    3dik negyed elején megint 1 perc alatt átszaladt a denver a pályán, 10-14. köv driveban dobtam egy interceptiönt, de Plummer is ebből, már a red zoneban. 84 yardos int ret td, Taylor \o/
    később még összejött egy fg, utána 1:20 ideje maradt a denvernek az utolsó drivera, de nem tudtak összehozni semmit. defense wins championship :D
  • Spy Hun
    blokkoló embert választhatsz F-el és addig vagy vele amíg meg nem csinálod a blokkot. Utána visszavált az Rb-re (futásnál).