1942
-
Dexantreal #382 nekem lazán bejön a bill és nem kell figyelnem erre-amarra, mindent normálisan tudok irányítani..csak azt a rohadt oldal kamera állást nem bírom a WR posztnál -
Dexantreal #381 bill rúlz -
Tutilevi #380 én billel tolom,bár kétségtelen hogy így elég sok fele kell figyelni de ez csak konfigolás kérdése -
Dexantreal #379 mike a bajnokság szervezése hogy halad? -
WOLF3x6 #378 Ti mivel játszottok? Billentyűzettel, GamePad-al vagy mivel? -
#377 nem vitatkozni akarok,inkább csak azért hogy "tiszta vizet öntsünk a pohárba":
Players can then advance the ball in two ways:
* By running with the ball, also known as rushing. One ball-carrier can hand the ball to another; this is known as a handoff.
* By throwing the ball to a teammate, known as a forward pass or as passing the football. The forward pass is a key factor distinguishing American and Canadian football from other football sports. The offense can throw the ball forward only once on a play and only from behind the line of scrimmage. The ball can be thrown sideways or backwards at any time. This type of pass is known as a lateral and is less common in American football than in rugby league or rugby union, where a backwards pass is mandatory.
-
#376 ha userra állítod akkor az csak azt jelenti hogy ha nem vagy pályán, akkor olyan mintha normal modba jáccanál, ha cpura rakod, akkor meg ott magától csinálja. viszont ha pályán vagy attol meg ugyanugy csak magadat irányítod, ami néha nagyon fílinges, pl. hb-ként, de amikor körökön át nem kapsz labdát az kurva uncsi tud lenni...
ja és csak nálam van az hogy a jobb analóg karnál a föl-le irányt jobb-balnak veszi, a jobb-balt meg föl-le nek? :D -
#375 Haverom is jelentkezik a bajnokságra!
NEVE: hubie_l
MSN: [email protected]
CSAPAT: CAROLINA PANTHERS
KÖSZI! -
#374 ha első passz után a receiver visszafut LOS mögé, akkor még passzolhat előre :) persze sok értelme nincs -
maniakuss #373 jelentkeznék a bajnokságra, ha van még hely.
[email protected], colts. -
#372 és ahogy írtam,EGY támadás - EGY előrepassz
más:#117-ben amit írtam csak engem zavar??Ráadásul még kiegészíteném annyival hogy kickeknél viszont megy az óra akkor is ha nyomom a gombot,ahogy kell ugyebár,ha ez is újítás akart lenni akkor megvan az egyetlen ami nem tetszik -
#371 LOS mögül valóban bárki passzolhat előre, utána viszont csak hátra. legutolsó ilyen emlékezetesebb tavaly steelers-patriots meccsen volt, mikor Randle El passzolt már célterülethez közel az üresen érkező Wardnak (bazniagy turnover lett belőle, mert Ward elejtette a labdát). a labda vonalától visszafelé tehát LOS után is lehet passzolni. -
Dexantreal #370 Igen, vágom. De mivel tök idegen vagyok még NFL-ben, gondoltam Titánokat választom,ha választani kell valamit, mert filmjük tetszett -
Dexantreal #369 Szerintem hahachin jobb lenne. -
donpedro #368 Én is leszedtem, és gyorsan átfutottam a fórumot, így néhány kiigazítást írnék, bár tutira nem fog minden eszembe jutni. Tehát:
Dexantreal: Az Emlékezz a Titánokra egy nagyszerű film, de az ott szereplő Titánoknak nincs közük az NFL csapathoz, a film egy gimnáziumi (high school) csapat igaz története, és bár a High School foci is nagyon népszerű az USA-ban, azért nagyon messze van az NFL-től. (Ez persze nem zárja ki, hogy a kedvenceid legyenek, én is nagyrészt az Ace Ventura film miatt kezdtem el a Delfineknek drukkolni.)
Valaki kérdezte, hogy Superstar módban be lehet-e állítani, hogy ne a gép irányítson mindent, hanem ugyanúgy lehessen játszani, mint franchise módban. Nos, a válasz az, hogy lehet állítani, meccs közben esc a menübe, és ott a save illetve a quit gombok környékén van egy új gomb, amire vagy az van írva, hogy CPU, vagy az, hogy User. Előbbire kapcsolva a gép játszik mindent, csak magadat irányíthatod, utóbbi esetben mindent te csinálhatsz.
Ami az előrepasszolást illeti, nem az a lényeg, hogy hányszor lehet előre passzolni, hanem, hogy honnan. Ahonnan elindul az akció a snap-pel (tehát ahonnan felveszi a center a földről a labdát) azt hívják Line of scrimmage-nek (kb. kiindulási vonalnak felel meg, egyébként LOS-nak szokták rövidítíteni). A LOS mögül bárki passzolhat, akár a falemberek is, de amint a labda túljutott ezen a vonalon, akkor már több passzlehetőség nincs.
A játék nehézségi foka alapból szerintem is nagyon rosszul van belőve, elkezdtem egy meccset pro-n, de az első negyed után 28-0-ra vezettem, ezért gyorsan kiléptem és átraktam All-pro-ra, itt már egész élvezetes volt, 14 pontot sikerült szerezni egy félidő alatt, és viszonylag reális statisztikákat produkáltunk, bár első próbálkozásra talán egy picit túl jól játszottunk, szóval lehet, hogy All-Madden lesz belőle. Sajnos a korábbi években az All-Madden azzal vált hírhedtté, hogy ezen a fokozaton rögtön belépett a "csalás script", és röhejes dolgokat kezdett produkálni az AI, csak hogy nehezítse a játékmenetet. Tartok tőle, hogy ez most sem lesz másképp.
Nem tetszett, hogy Superstar módban továbbra is fixen a 3. kör környékén draftolnak, függetlenül az értékeidtől (az én QB-m értékei majdnem pont ugyanolyanok mint Leinart-é vagy Young-é, ehhez képest ők top 10-esek, engem meg a 3. körben visznek el...)
Az viszont szerintem remek újítás, hogy új kameranézet van superstar módban. Én ugye QB vagyok, és ha bemegyek a pályára, akkor nagyjából azt látom, amit egy QB láthat. Bizonyos szempontból nehezebb, mert sokszor blokkolják a kilátást (ahogy a valóságban is), de valahogy mégis könnyebben átlátom a pályát, jobban érzem a rush-t (a védők rohamát, hogy földre döntsenek), és hogy éppen merre kell hajítani a szert. Szóval nekem ez nagyon bejött.
Azt ellenben nem tudom elhinni, hogy az EA-nél nem tűnt fel senkinek, hogy mennyire átláthatatlan az a kameranézet, amikor csak a gép játszik önamga ellen - tehát amikor superstar módban épp nem vagyok a pályán. Egyszerűen semmit nem lehet látni, túl lapos a nézet, és nem elég távoli, nem értem miért nem lehet itt nézetet váltani.
Huh, most látom, hogy jó sokat írtam, úgyhogy egyelőre jobb ha be is fejezem. :) -
Curesz #367 ezek az IPs bajnokságok mindig vhol elhalnak a bajnokság közepén:S, azért nem is jelentkezem....midnenesetre sok sikert hozzá;-) -
Dexantreal #366 Akkor16 lesz..bár szerintem lazán lehetne 32 is....nem baj. -
Dexantreal #365 az lehet, hogy NFL-ben jobban mozogsz,mint én,de én nem lököm itt a lámi kérdéseket, szal...:P -
Jeol #364 Hello.
Énis jelentkeznék az online bajnokságra.
-
Oszi #363 Direct ipn lesz a játék?Pittsburgh steelers szabad még?Hány perces negyedekkel? -
Oszi #362 Ebben az üzenetben van benne hogy csak 16 jelentkező lehet!! -
Oszi #361 Csak azért kérdeztem mert azt írta valaki hogy 15-en jelentkezzenek, bocs hogy nem számoltam eddig hogy mennyien jelentkeztek azt hiszem jóval járatosabb vagyok a nfl vilgáában mint te úgyhogy jólenne ha a többi érdeklődőnek nem ugatnád le a fejét!!!!!!!!! -
Dexantreal #360 Akkor 32. Írtam, hogy még nem vágom annyira a dolgot.. egyébként én 15-20 saccoltam, meg azt bigyesztettem a végére, hogy kb... és mivel ismeretlen vagyok ebben a sportágban, ezért el lehet nézni.
De így mégjobb.. a sok pampogó, aki azt kérdi állandóan, hogy van még hely, befoghatnák a szájukat, mert 32 csapat közül lehet választani....^^
Persze abból most már pár elkelt. -
Tutilevi #359 az a 15 sztem 32:D -
Dexantreal #358 szedd le a wanadoo-ról. Fizetős, de szerintem nem sok és nem értem mit piszmogsz. Legtöbb helyen normálisan felvan törve, van egy rar, benne1iso és azt be mountolod.. ja és sfv is van hozzá, szóval semmi gubanc nem lehet. -
Dexantreal #357 Eszem megáll. Hol éltek ti?
"Van hely még jelentkezni?"
Ha csak egy, nem öt, nem tíz, hanem1percet is játszottál akár a 2006tal, vagy tévébe belenéztél ennyi időt, vagy most a 2007-tel, tudhatnád, hogy igen, van még hely. Jómagam alig ismerem ki magam az NFL-be, a 2006-os játéknak köszönhetem, hogy nagyjából vágom a szabályokat, erre te ilyen lámasoágot kérdezel... mert ez az.
Elég csak a bannerra pillantanod... látod mennyi csapat jele van ott? Kb 15... vagy több... szóval bőven van még hely....
Könyörgöm a közeljövőben mindenki kíméljen meg engem az ilyen kérdésektől....lol. -
zs0ltee17 #356 hello! összeállítottam! total commanderrel! azt írta ki hogy sikerült de crc fájl nincs meg! kaptam egy .out fájlt! :s
ezzel mit kell csinálnom?
én mindig winrarral állítottam össze, de azzal most nem sikerül mer hibát ír ki! -
Oszi #355 Szabad még Pittsburgh? -
Oszi #354 Van még hely jelentkezni?És hogyan fogunk játszani direct ipn? -
#353 Az elöbb írtam hogy jelentkezek csak nem választottam csapit.
CSAPATOM:PHILADELPHIA EAGLES
KÖSZI! -
Dexantreal #352 nem vettem észre,sry -
Tutilevi #351 ott van az eggyel lejjebi üzimben is de kedvedért ismét:[email protected] -
#350 ha van sfv fileod, akkor total commanderben futtasd le, ki fogja írni melyik file hibás. vagy winrarral próbáld kicsomagolni, szerintem az is kiírja -
#349 kell majd hamachi az online játékhoz? -
Dexantreal #348 tán msn cím nem ártana... -
#347 Bki akinek megy, írja le, hogy kell hostolni, mert nekem sehogy sem sikerül. -
zs0ltee17 #346 sziasztok!
Légyszives segítsetek nekem! Amikor összeakarom állítani a fájlokat az összeállítás közben crc hibát ír ki! Hogy tudom ezt kijavítani?
Előre is köszi a segítséget! -
Curesz #345 há talán ha kicsit szétnéznél a játékba rájönnél -
Neoncsoves #344 msnem: [email protected]
én is jelentkezek a bajnokságra.
Csapatom: Bears
-
#343 qb-nél is pass play