1942
  • Bucser
    JA például jó futóvédelemmel megáldott csapat ellen nem futójátékot:D vagy egy Payton manningel játszó csapat ellen nem bizttos, hogy a Goal Line formáció a legjobb pedig tudom, hogy az milyen qrva jól néz ki:D
  • Dougie
    hát ez olyan, hogy kinek mi a normális fokozat, nekem pl. az all-madden se kifejezetten nehéz (amúgy jó playeket kell hívni... az segít) :)
  • Thanatos
    kinek mi..., engem meg ez ösztönöz arra hogy tlee legyen a tököm az egészel és haggyam a francba..., eljátszogatok pron amig meg nem unom oszt annyi :(
    mivel all-pro-n nekem ez esélytelenek nyugalmával kell belemenetelnem a halálba..., ha kegyeskedtek volna normális fokozatokat csinálni, simán tudna fejlődni az ember de igy a szivás simán elveszi az ember ekdvét :/
  • Tutilevi
    viszont ez ösztönöz fejlődésre,pl az első all pros meccsem buktam mint állat de a másodikon pl már szenvedve nyertem és milyen izgalamk között...:D
  • Thanatos
    engem is ez zavar, már mult évben is ez zavar, hihetetlen hogy egyszerüen képtelenek skálázni a nehézséget..., pro-n pl 06ban bárkivel bárkit legalább 50-0-ra..., all-pron ugyan ez csak a gépnek...., kicsit el van szegény bazsarintva :(
  • Tutilevi
    egy safety már nekem is összejött bár a meccset buktam...
    hogy mekkora különbség van pro és allpro között,vért izzadok minden egyes yardért
    egy észrevétel:ha átkonfigolunk ,edzés alatt akkor is a régi billentyűk élnek

ja és akit érdekel a multi nyugodtan szólhat,főleg estefelé érek rá:
    msn:[email protected]
  • Tutilevi
    egy safety már nekem is összejött bár a meccset buktam...
    hogy mekkora különbség van pro és allpro között,vért izzadok minden egyes yardért
    egy észrevétel:ha átkonfigolunk ,edzés alatt akkor is a régi billentyűk élnek

ja és akit érdekel a multi nyugodtan szólhat,főleg estefelé érek rá:
    msn:[email protected]
  • Bucser
    Őszintén nagyon szépen köszöni
  • Thanatos
    tény :)
  • ProGabe #253
    akkor meg már bőven a Vista-hype kora lesz...
  • ProGabe #252
    WMV-ben,ez úgyis csak 180 megás
    ez ugyanaz csak streameli
  • Bucser
    nincs sajna quicktime-om és 64 bit alás nem is tudok telepíteni:/ gáz:D
  • Thanatos
    nekem lejátsza
    arra meg hogy ehez 3 év kéne azért ne vegyél mérget..., habár tom, msot még a xbox360 hype korát éljük :)
  • ProGabe #249
    200 megás HD-minőségű review a gametrailesről,xbox360 verzió és csak azért linkelem hogy mindenki láthassa hogy 1-2(na jó inkább 3)év múlva milyen lesz a madden pc-n(legalábbis remélem),ja és ami nem látszik azaz 5.1-s hang
    KLIKK ;) /lehet hogy nem lesz jó,mert login kéne/
  • ProGabe #248
    mindig keverem a kettőt,pontosabban a safety szó nem is szokott eszembe jutni :S
    ja és kösz a videt,bár gondoltam hogy így volt és nem úgy hogy 50-nél a válladra vetted a QB-t és befutottál vele :P
  • robotnyk
    safetynek hívják :)
    így sikerült
  • ProGabe #246
    :D hogy sikerült az a touchback?
  • robotnyk
    asszem ez no comment :D

• Thanatos
    én meg HB-re szavazok :)
  • csgj
    hát én nem tudom akkor mi a fákk van... nálam a W-A-S-D arra való, hogy mozgathassam az embereket. vagy má megint hülye vagyok?
  • Curesz
    akkor én tudtam rosszul, elnézést
  • ProGabe #241
    nem hát,de kicsit rosszul írtam,ezért javítottam a #237-l,hogy bárki eldobhatja,de csak egy előrepassz lehet
  • mike0013
    nagyon jó a játék:) nagyon tetszik valósághű minden...
  • Bucser
    NEm keveri. Volt már rá példa pont a mostani idényben, hogy a Steelersnél támadáskor QB eldobta a labdát azután a WR elkapta majd hátrapasszolta egy másik WR-nek. csak sajnos a másik WR-t elkapták közben. Valamint arra is van lehetőség,hogy a QB helyett az RB dobjon... persze ehhez olyan RB is kell..
  • Dexantreal
    Hmmm...oké, de akkor szerintem én leszek idegenben végig ,mert nekem az NBA Live 2006-ban se sikerült hostolni vmiért:S.
  • ProGabe #237
    igaz is,rosszul írtam,csak egyszer lehet előre dobni a labdát,utána már csak oldalirányba vagy hátrafelé
  • Curesz
    Ip alapján lehet
  • Dexantreal
    Multizni lehet valahogy?:S Szívesen játszanék itt a fórumból majd valakivel....csak a 2006ban egyáltalán nem multiztam, úgyhogy gőzöm sincs mivel lehetne...hamachi?:S
  • Curesz
    kevered a rugbyvel...
  • ProGabe #233
    csak az irányító dobhatja ELŐRE a labdát,mindenki más csak hátrafelé,azt meg nem tudom mivel,ha egyáltalán lehet
  • mike0013
    amúgy amikor az irányító eldobta a labdát utána nem tudjuk még tovább dobni? mert próbáltam mindennel de nem megy:S
  • mike0013
    S :)
  • Dexantreal
    Ja és lemaradt:

A: lökdösni az ellent, de ezt úgyis tudjátok.
  • Dexantreal
    Aha, akkor nemtom. Na mindegy. De a lényeg, hogy most már én is rájöttem.

WR pozícióba a bill kiosztás:

W: integet QB-nak, hogy adja oda

D: sprint

E: nemtom, talán az ugrás akar lenni, meg elkapás is

F: elkapás - én ezzel tudtam elkapni

New Orleans Saints - Kansas City Chiefs: 21-30. WR játékosommal csináltam egy touchdownt, végre megvan az első és a in game influence vagy micsoda, szóval az a kis grafikon 71-n állt meg a végén. Úgyhogy egy nagyon jó mecs volt. Mindezt pron.
  • ProGabe #228
    mindig is a D volt a sprint,elkapni E-vel lehet,W-vel amíg a QB nem dobta a labdát kérni lehet hogy neked passzolja,ha meg már eldobta akkor elütni
  • Bucser
    gondolam fizettek a membershipért.
  • Dexantreal
    hoppá,sry a duplázásért
  • Dexantreal
    felvettem egy kis részt a géjmből és a youtube-ra felakartam tölteni, de ilyet szól, hogy 100 MB-nél nagyobb nem lehet...viszont ott egy rakat olyan vidi van, ami annál több...ők hogyan csinálták a feltöltést,ti már töltöttetek oda fel?:S
  • Dexantreal
    felvettem egy kis részt a géjmből és a youtube-ra felakartam tölteni, de ilyet szól, hogy 100 MB-nél nagyobb nem lehet...viszont ott egy rakat olyan vidi van, ami annál több...ők hogyan csinálták a feltöltést,ti már töltöttetek oda fel?:S
  • Atesz89
    RB vagy HB asszem én is az vok az a tuti és 87 az overallom :)