1942
-
#262 JA például jó futóvédelemmel megáldott csapat ellen nem futójátékot:D vagy egy Payton manningel játszó csapat ellen nem bizttos, hogy a Goal Line formáció a legjobb pedig tudom, hogy az milyen qrva jól néz ki:D -
Dougie #261 hát ez olyan, hogy kinek mi a normális fokozat, nekem pl. az all-madden se kifejezetten nehéz (amúgy jó playeket kell hívni... az segít) :) -
Thanatos #260 kinek mi..., engem meg ez ösztönöz arra hogy tlee legyen a tököm az egészel és haggyam a francba..., eljátszogatok pron amig meg nem unom oszt annyi :(
mivel all-pro-n nekem ez esélytelenek nyugalmával kell belemenetelnem a halálba..., ha kegyeskedtek volna normális fokozatokat csinálni, simán tudna fejlődni az ember de igy a szivás simán elveszi az ember ekdvét :/ -
Tutilevi #259 viszont ez ösztönöz fejlődésre,pl az első all pros meccsem buktam mint állat de a másodikon pl már szenvedve nyertem és milyen izgalamk között...:D -
Thanatos #258 engem is ez zavar, már mult évben is ez zavar, hihetetlen hogy egyszerüen képtelenek skálázni a nehézséget..., pro-n pl 06ban bárkivel bárkit legalább 50-0-ra..., all-pron ugyan ez csak a gépnek...., kicsit el van szegény bazsarintva :( -
Tutilevi #257 egy safety már nekem is összejött bár a meccset buktam...
hogy mekkora különbség van pro és allpro között,vért izzadok minden egyes yardért
egy észrevétel:ha átkonfigolunk ,edzés alatt akkor is a régi billentyűk élnek
ja és akit érdekel a multi nyugodtan szólhat,főleg estefelé érek rá:
msn:[email protected] -
Tutilevi #256 egy safety már nekem is összejött bár a meccset buktam...
hogy mekkora különbség van pro és allpro között,vért izzadok minden egyes yardért
egy észrevétel:ha átkonfigolunk ,edzés alatt akkor is a régi billentyűk élnek
ja és akit érdekel a multi nyugodtan szólhat,főleg estefelé érek rá:
msn:[email protected] -
#255 Őszintén nagyon szépen köszöni -
Thanatos #254 tény :) -
#253 akkor meg már bőven a Vista-hype kora lesz... -
#252 WMV-ben,ez úgyis csak 180 megás
ez ugyanaz csak streameli -
#251 nincs sajna quicktime-om és 64 bit alás nem is tudok telepíteni:/ gáz:D -
Thanatos #250 nekem lejátsza
arra meg hogy ehez 3 év kéne azért ne vegyél mérget..., habár tom, msot még a xbox360 hype korát éljük :) -
#249 200 megás HD-minőségű review a gametrailesről,xbox360 verzió és csak azért linkelem hogy mindenki láthassa hogy 1-2(na jó inkább 3)év múlva milyen lesz a madden pc-n(legalábbis remélem),ja és ami nem látszik azaz 5.1-s hang
KLIKK ;) /lehet hogy nem lesz jó,mert login kéne/ -
#248 mindig keverem a kettőt,pontosabban a safety szó nem is szokott eszembe jutni :S
ja és kösz a videt,bár gondoltam hogy így volt és nem úgy hogy 50-nél a válladra vetted a QB-t és befutottál vele :P -
#247 safetynek hívják :)
így sikerült -
#246 :D hogy sikerült az a touchback? -
#245 asszem ez no comment :D
-
Thanatos #244 én meg HB-re szavazok :) -
csgj #243 hát én nem tudom akkor mi a fákk van... nálam a W-A-S-D arra való, hogy mozgathassam az embereket. vagy má megint hülye vagyok? -
Curesz #242 akkor én tudtam rosszul, elnézést -
#241 nem hát,de kicsit rosszul írtam,ezért javítottam a #237-l,hogy bárki eldobhatja,de csak egy előrepassz lehet -
#240 nagyon jó a játék:) nagyon tetszik valósághű minden... -
#239 NEm keveri. Volt már rá példa pont a mostani idényben, hogy a Steelersnél támadáskor QB eldobta a labdát azután a WR elkapta majd hátrapasszolta egy másik WR-nek. csak sajnos a másik WR-t elkapták közben. Valamint arra is van lehetőség,hogy a QB helyett az RB dobjon... persze ehhez olyan RB is kell.. -
Dexantreal #238 Hmmm...oké, de akkor szerintem én leszek idegenben végig ,mert nekem az NBA Live 2006-ban se sikerült hostolni vmiért:S. -
#237 igaz is,rosszul írtam,csak egyszer lehet előre dobni a labdát,utána már csak oldalirányba vagy hátrafelé -
Curesz #236 Ip alapján lehet -
Dexantreal #235 Multizni lehet valahogy?:S Szívesen játszanék itt a fórumból majd valakivel....csak a 2006ban egyáltalán nem multiztam, úgyhogy gőzöm sincs mivel lehetne...hamachi?:S -
Curesz #234 kevered a rugbyvel... -
#233 csak az irányító dobhatja ELŐRE a labdát,mindenki más csak hátrafelé,azt meg nem tudom mivel,ha egyáltalán lehet -
#232 amúgy amikor az irányító eldobta a labdát utána nem tudjuk még tovább dobni? mert próbáltam mindennel de nem megy:S -
#231 S :) -
Dexantreal #230 Ja és lemaradt:
A: lökdösni az ellent, de ezt úgyis tudjátok. -
Dexantreal #229 Aha, akkor nemtom. Na mindegy. De a lényeg, hogy most már én is rájöttem.
WR pozícióba a bill kiosztás:
W: integet QB-nak, hogy adja oda
D: sprint
E: nemtom, talán az ugrás akar lenni, meg elkapás is
F: elkapás - én ezzel tudtam elkapni
New Orleans Saints - Kansas City Chiefs: 21-30. WR játékosommal csináltam egy touchdownt, végre megvan az első és a in game influence vagy micsoda, szóval az a kis grafikon 71-n állt meg a végén. Úgyhogy egy nagyon jó mecs volt. Mindezt pron. -
#228 mindig is a D volt a sprint,elkapni E-vel lehet,W-vel amíg a QB nem dobta a labdát kérni lehet hogy neked passzolja,ha meg már eldobta akkor elütni -
#227 gondolam fizettek a membershipért. -
Dexantreal #226 hoppá,sry a duplázásért -
Dexantreal #225 felvettem egy kis részt a géjmből és a youtube-ra felakartam tölteni, de ilyet szól, hogy 100 MB-nél nagyobb nem lehet...viszont ott egy rakat olyan vidi van, ami annál több...ők hogyan csinálták a feltöltést,ti már töltöttetek oda fel?:S -
Dexantreal #224 felvettem egy kis részt a géjmből és a youtube-ra felakartam tölteni, de ilyet szól, hogy 100 MB-nél nagyobb nem lehet...viszont ott egy rakat olyan vidi van, ami annál több...ők hogyan csinálták a feltöltést,ti már töltöttetek oda fel?:S -
#223 RB vagy HB asszem én is az vok az a tuti és 87 az overallom :)