1942
-
Tutilevi #422 teúristen mekkora meccs
félidő 10-10,3. negyedet a NE kezdi,eljut egy Fg-ig. Utána nem jutok semeddig,ők se dejól sikerül a puntjuk szal 4 yardról jövök. Erre csinálnak rajtam egy safetyt majd utána még egy FG-t.Kezdődik a 4. negyed.10-18 as hátrányban vagyok. Eltelik 3 perc nem történik semmi. Majd sikerült nekem egy TD és még a 2 pontos is bejött,visszajövök a meccsbe 18-18. 2 perc van hátra elvégzem a kirúgást, 23 yardról jöhet a NE és BRADY EKKOR DOBOTT EGY INTERCEPTIONT!!!Beviszem , TD......
Szal jó a game:D -
Thanatos #421 énis? :PPPP -
Tutilevi #420 ja ez félidő:D -
Tutilevi #419 monday night meccs all-pron:new england (CPU)- minnesota : 10-10
kicsit kemény... -
Dexantreal #418 Ok, csak nekem a lentebb leírttal van problémám.. bár most lenyomtam1meccset Jeollal IP alapján és minden simán ment. 34-26-ra nyertem. -
#417 elvileg akik eddig jelentkeztek mind benne vannak és igen te is benne vagy. -
Dexantreal #416 Mi van az állítólagos cheattel? Mi lesz, ha kivág? Kétszer játszottam...egyszer hamachin keresztül - mármint multit - és akkor az ellenfelem vágta ki, hogy állítólag cheattel...aztán IP alapján és akkor meg engem dobott ki, pedig nekem csak azt írta ki, hogy megszakadt, a másiknak meg, hogy cheateltem...lol...picit érdekes. -
Jeol #415 ugye engem beírtatok? :D -
#414 eddig 14-en jelentkezte, még 2 jelentkezot várunk -
#413 az:) -
Jeol #412 Nemigazán játszottam még hálón...hamachi az egy program vagy mi? :D -
#411 Már nagyban készül a honlap, remélhetőleg holnapra készen lesz
Addig is ha valaki játszani akar itt egy hamachis server (bajnokságon ezt fogjuk hazsnálni)
Hálózat neve: nfl07sgcup
Jelszó: sg
JÓ JÁTÉKOT ADDIG IS MÍG EL KEZDŐDIK A BAJNOKSÁG... -
#410 dede:) én vagyok a bajnokság rendezője, én jelentkeztem legelőször:D szóval válassz más csapatot -
#409 4 asszem -
Thanatos #408 engem hb-ként a jets draftolt és meg is nyertük a superbowlt egyből :D -
#407 és mennyi volt a legtöbb interception?
Nálam a legtöbb "elkapott" yard egy embernek rekodot döntöttem meg -
#406 hat azt tenyleg benezhetted, Barber a játékban (is) az egyik legjobb hb, nem eppen csere, masodik (?) legtobb futott yardja volt tavaly
egyebkent meg ha annyira kezdeni akarsz atallitod a depth chartot azt pusz
nekem volt mar rekord, legtobb interception egy meccsen egy embernek
keudtem egy qb-t, san diego draftolt, kezdo qb-nak 3ponttal volt csak magasabb az overallja, szal egy honap alatt sikerult bedolgoznom magam a kezdobe -
#405 hát aki HB a Giantsnél nemsok jóra számíthat Barber mögött...én 3. évemet a Jetsnél kezdtem mint első sázmú futó így jött össze 26 TD és 1500+ futott Yrd.....a Super Bowlt is megnyertük érdekes volt hogy pont a Cowboys ellen akik draftoltak..... :D
Díjak:
MVP
Év játékosa (AFC, NFL)
Év támadó játékosa (AFC, NFL)
voltam párszor a hét játékosa is....
3. szezonra csak összejöttek a dolgok... -
Dexantreal #404 Majd ki ismerem magam itt az NFL-be,de már írtam, hogy kezdő vagyok és ne várd egy kezdőtől, hogy oda-vissza tudja az összes csapat összes kezdő játékosát - védő,támadó egyaránt - meg a cseréket is... kell ehhez idő.... gondoltam1ratyi embert fogtak ki... így utólag akár sérült is lehetett, de nem nagyon láttam.
Majd ma még játszok a géjmel és akkor meglesem, hogy mi az ábra a csávónál. -
#403 Csináltatok ti már NFL rekordot?
Fast Willie ezt egy meccs alatt csinálta?ez szép teljesítmény! -
#402 -
Dougie #401 "aki favorite depth charts listánál az első helyen van HB-k között, 12-s overálja volt" Tiki Barber-nek? biztos sérült volt
gyerekek, előbb egy picit tanulmányozni kéne az nfl-t, (vagy legalább meccseket nézni majd) aztán lehet elkezdeni játszani... de ne úgy, hogy azt se tudjuk ki kicsoda... -
#400 Én is HB vagyok engem a Jacksonville Jaguars draftolt az első szezonban főleg csere voltam a másodikban megutam ezért Fred Taylor elé raktam magam és 2 meccs alatt futottam 7 Td-t,a leghosszabb az 68 yardos.Az igazsághoz hozzátartozik hogy emellett 2 fumblet csináltam :( -
#399 neeeeem:D -
Dexantreal #398 sry,javítok..TD-nal. -
Dexantreal #397 ezt skubizzátok:
Pron superstar modba:
Indianapolis Colts 42 - New York Giants 49 és ehhez a sikerhez HB-ként én is hozzá járúltam 1 TD-hoz.
A mecshez hozzá tartozik, hogy pre-season után elegem lett a Cleveland Browns-ból, hogy csak második vagyok a Hábéknál és kerestem csapatot... minden félét behozott, de egyiknél se sikerült elsőnek lennem, kiléptem, load és New York Giants... ott milyen ratyi HB-k voltak lol...1ik aki a favorite depth charts listánál az első helyen van HB-k között, 12-s overálja volt, a másiknak meg 44-49,nemtom. -
#396 jelentkezhetsz de a patriots az enyém:P -
#395 SZERETNÉK JELENTKEZNI A LIGÁBA
NÉV:ROCKO
MNS CÍM:[email protected]
CSAPAT:NEW ENGLAND PATRIOTS HA LEHET -
Dougie #394 a gép oda draftol, amelyik csapatnak szüksége van egy jó fiatal játékosra arra a posztra, vagyis a dolphinsba nem egyhamar fogsz bekerülni rb-ként (Ronnie Brown anyone?) -
#393 csak még tolok egy meccset!:D -
#392 halad halad... most készítem a honlapot nekije... és holnap felveszem a rendeléseket:) mármint a jelentkezéseket:) -
#391 en anno a peshez vettem egy gamepadot, de (sajna) már annyira wasd-on alla a kezem az ilyen focis gémeknél h nemtok átszokni :D, maddenben szerintem kurvajól jön a gémpad, eg ujjammal elérem az összes lehetseges passzolasi celpontot, meg cselezni is konnyebb, pléjmékingről nem is beszélve -
Thanatos #390 második szezonban amugy már át tudsz menni másik csapathoz ha akarsz, és ott választhatsz x csapat közül, igy elöbb utobb csak bejön majd :) -
Thanatos #389 miért , amerikában a 40% nem átlagos? :D -
#388 Na új 32 bites windows trudtam kicsit játszani is:) Lett egy qb-m és első meccsen 3 TD-vel megszaladt a kezem utána le is ültetett a coach:) egyébként 5. körben draftolt csak a redskins (jól el lett cseszve az IQ teszt mert dumáltak hozzám:D kemény 40% erre a segítő közli velem, hogy átlagos az IQ-m:D THNX:D
Na mind1 majd meglátjuk hova jut ez a Superstar mód:) Hála a égnek jól megválogatott audible-kkel azért van némi mozgási szabadságom play híváskor általában össze is jön így nem csak a rushereket kell kiszolgálnom:) (saját 20-ról adtam egy TD paszt Antwaan Randle El-nek:) Úgyhogy majd látjuk mi hogy merre:D bár majd csinálni akarok egy RB-t a doplhinsnak csak annyira nem lehet befolyásolni, hogy ki draftol be:/ -
Dexantreal #387 . Nekem azok jönnek be igazából, ahol futni kell (lsd:WR) és elkapni, nem csak így előre törni a védelemben..ott lehet a WR féle posztoknál nagyokat alakítani szerintem..de béna vok még az elkapásban, így lett HB... -
Curesz #386 mondtam h az a legjobb poszt -
Dexantreal #385 Én is HB-t nyomom most, mert WR-ből elegem lett..nekem bejön. Pre-season van még csak és összekapartam egy touchdownt. -
Tutilevi #384 ja de pl én HB-vel vagyok superstarba és futásnál elég sok minden van... de megoldható -
Dougie #383 így van, csak egyszer lehet előrefelé passzolni
hátrafelé akárhányszor... (minden szezonban van rá néhány példa, csak legtöbbször nem sikeres)
lateral_passes