1942
  • Tutilevi
    teúristen mekkora meccs
    félidő 10-10,3. negyedet a NE kezdi,eljut egy Fg-ig. Utána nem jutok semeddig,ők se dejól sikerül a puntjuk szal 4 yardról jövök. Erre csinálnak rajtam egy safetyt majd utána még egy FG-t.Kezdődik a 4. negyed.10-18 as hátrányban vagyok. Eltelik 3 perc nem történik semmi. Majd sikerült nekem egy TD és még a 2 pontos is bejött,visszajövök a meccsbe 18-18. 2 perc van hátra elvégzem a kirúgást, 23 yardról jöhet a NE és BRADY EKKOR DOBOTT EGY INTERCEPTIONT!!!Beviszem , TD......
    Szal jó a game:D
  • Thanatos
    énis? :PPPP
  • Tutilevi
    ja ez félidő:D
  • Tutilevi
    monday night meccs all-pron:new england (CPU)- minnesota : 10-10
    kicsit kemény...
  • Dexantreal
    Ok, csak nekem a lentebb leírttal van problémám.. bár most lenyomtam1meccset Jeollal IP alapján és minden simán ment. 34-26-ra nyertem.
  • avengir
    elvileg akik eddig jelentkeztek mind benne vannak és igen te is benne vagy.
  • Dexantreal
    Mi van az állítólagos cheattel? Mi lesz, ha kivág? Kétszer játszottam...egyszer hamachin keresztül - mármint multit - és akkor az ellenfelem vágta ki, hogy állítólag cheattel...aztán IP alapján és akkor meg engem dobott ki, pedig nekem csak azt írta ki, hogy megszakadt, a másiknak meg, hogy cheateltem...lol...picit érdekes.
  • Jeol
    ugye engem beírtatok? :D
  • avengir
    eddig 14-en jelentkezte, még 2 jelentkezot várunk
  • mike0013
    az:)
  • Jeol
    Nemigazán játszottam még hálón...hamachi az egy program vagy mi? :D
  • mike0013
    Már nagyban készül a honlap, remélhetőleg holnapra készen lesz
    Addig is ha valaki játszani akar itt egy hamachis server (bajnokságon ezt fogjuk hazsnálni)
    Hálózat neve: nfl07sgcup
    Jelszó: sg
    JÓ JÁTÉKOT ADDIG IS MÍG EL KEZDŐDIK A BAJNOKSÁG...
  • mike0013
    dede:) én vagyok a bajnokság rendezője, én jelentkeztem legelőször:D szóval válassz más csapatot
  • quack
    4 asszem
  • Thanatos
    engem hb-ként a jets draftolt és meg is nyertük a superbowlt egyből :D
  • Atesz89
    és mennyi volt a legtöbb interception?
    Nálam a legtöbb "elkapott" yard egy embernek rekodot döntöttem meg
  • quack
    hat azt tenyleg benezhetted, Barber a játékban (is) az egyik legjobb hb, nem eppen csere, masodik (?) legtobb futott yardja volt tavaly
    egyebkent meg ha annyira kezdeni akarsz atallitod a depth chartot azt pusz
    nekem volt mar rekord, legtobb interception egy meccsen egy embernek
    keudtem egy qb-t, san diego draftolt, kezdo qb-nak 3ponttal volt csak magasabb az overallja, szal egy honap alatt sikerult bedolgoznom magam a kezdobe
  • LasDen #405
    hát aki HB a Giantsnél nemsok jóra számíthat Barber mögött...én 3. évemet a Jetsnél kezdtem mint első sázmú futó így jött össze 26 TD és 1500+ futott Yrd.....a Super Bowlt is megnyertük érdekes volt hogy pont a Cowboys ellen akik draftoltak..... :D
    Díjak:
    MVP
    Év játékosa (AFC, NFL)
    Év támadó játékosa (AFC, NFL)
    voltam párszor a hét játékosa is....

3. szezonra csak összejöttek a dolgok...
  • Dexantreal
    Majd ki ismerem magam itt az NFL-be,de már írtam, hogy kezdő vagyok és ne várd egy kezdőtől, hogy oda-vissza tudja az összes csapat összes kezdő játékosát - védő,támadó egyaránt - meg a cseréket is... kell ehhez idő.... gondoltam1ratyi embert fogtak ki... így utólag akár sérült is lehetett, de nem nagyon láttam.

Majd ma még játszok a géjmel és akkor meglesem, hogy mi az ábra a csávónál.
  • Atesz89
    Csináltatok ti már NFL rekordot?
    Fast Willie ezt egy meccs alatt csinálta?ez szép teljesítmény!
  • robotnyk
  • Dougie
    "aki favorite depth charts listánál az első helyen van HB-k között, 12-s overálja volt" Tiki Barber-nek? biztos sérült volt

gyerekek, előbb egy picit tanulmányozni kéne az nfl-t, (vagy legalább meccseket nézni majd) aztán lehet elkezdeni játszani... de ne úgy, hogy azt se tudjuk ki kicsoda...
  • Atesz89
    Én is HB vagyok engem a Jacksonville Jaguars draftolt az első szezonban főleg csere voltam a másodikban megutam ezért Fred Taylor elé raktam magam és 2 meccs alatt futottam 7 Td-t,a leghosszabb az 68 yardos.Az igazsághoz hozzátartozik hogy emellett 2 fumblet csináltam :(
  • webibebi
    neeeeem:D
  • Dexantreal
    sry,javítok..TD-nal.
  • Dexantreal
    ezt skubizzátok:

Pron superstar modba:

Indianapolis Colts 42 - New York Giants 49 és ehhez a sikerhez HB-ként én is hozzá járúltam 1 TD-hoz.

A mecshez hozzá tartozik, hogy pre-season után elegem lett a Cleveland Browns-ból, hogy csak második vagyok a Hábéknál és kerestem csapatot... minden félét behozott, de egyiknél se sikerült elsőnek lennem, kiléptem, load és New York Giants... ott milyen ratyi HB-k voltak lol...1ik aki a favorite depth charts listánál az első helyen van HB-k között, 12-s overálja volt, a másiknak meg 44-49,nemtom.
  • mike0013
    jelentkezhetsz de a patriots az enyém:P
  • webibebi
    SZERETNÉK JELENTKEZNI A LIGÁBA
    NÉV:ROCKO
    MNS CÍM:[email protected]
    CSAPAT:NEW ENGLAND PATRIOTS HA LEHET
  • Dougie
    a gép oda draftol, amelyik csapatnak szüksége van egy jó fiatal játékosra arra a posztra, vagyis a dolphinsba nem egyhamar fogsz bekerülni rb-ként (Ronnie Brown anyone?)
  • mike0013
    csak még tolok egy meccset!:D
  • mike0013
    halad halad... most készítem a honlapot nekije... és holnap felveszem a rendeléseket:) mármint a jelentkezéseket:)
  • quack
    en anno a peshez vettem egy gamepadot, de (sajna) már annyira wasd-on alla a kezem az ilyen focis gémeknél h nemtok átszokni :D, maddenben szerintem kurvajól jön a gémpad, eg ujjammal elérem az összes lehetseges passzolasi celpontot, meg cselezni is konnyebb, pléjmékingről nem is beszélve
  • Thanatos
    második szezonban amugy már át tudsz menni másik csapathoz ha akarsz, és ott választhatsz x csapat közül, igy elöbb utobb csak bejön majd :)
  • Thanatos
    miért , amerikában a 40% nem átlagos? :D
  • Bucser
    Na új 32 bites windows trudtam kicsit játszani is:) Lett egy qb-m és első meccsen 3 TD-vel megszaladt a kezem utána le is ültetett a coach:) egyébként 5. körben draftolt csak a redskins (jól el lett cseszve az IQ teszt mert dumáltak hozzám:D kemény 40% erre a segítő közli velem, hogy átlagos az IQ-m:D THNX:D

Na mind1 majd meglátjuk hova jut ez a Superstar mód:) Hála a égnek jól megválogatott audible-kkel azért van némi mozgási szabadságom play híváskor általában össze is jön így nem csak a rushereket kell kiszolgálnom:) (saját 20-ról adtam egy TD paszt Antwaan Randle El-nek:) Úgyhogy majd látjuk mi hogy merre:D bár majd csinálni akarok egy RB-t a doplhinsnak csak annyira nem lehet befolyásolni, hogy ki draftol be:/
  • Dexantreal
    . Nekem azok jönnek be igazából, ahol futni kell (lsd:WR) és elkapni, nem csak így előre törni a védelemben..ott lehet a WR féle posztoknál nagyokat alakítani szerintem..de béna vok még az elkapásban, így lett HB...
  • Curesz
    mondtam h az a legjobb poszt
  • Dexantreal
    Én is HB-t nyomom most, mert WR-ből elegem lett..nekem bejön. Pre-season van még csak és összekapartam egy touchdownt.
  • Tutilevi
    ja de pl én HB-vel vagyok superstarba és futásnál elég sok minden van... de megoldható
  • Dougie
    így van, csak egyszer lehet előrefelé passzolni
    hátrafelé akárhányszor... (minden szezonban van rá néhány példa, csak legtöbbször nem sikeres)
    lateral_passes