1942
  • lampard99
    lehet-e xbox live nélkül neten játszani XBOX on és ha igen akkor hol?
  • lampard99
    (csak szerinted)
    enyi doping szertöl bárki dob enyit

bp Wolves Juniors
  • Bucser
    reklám:) Amcsi focis topicban is betettem már párszor:) de jóól meg van csinálva az tény:D

(Mondjuk szerintem Manning karja erősebb:P)
  • lampard99
    rtl-es ismerös mondta!!!(nagon nagyon biztos)
  • lampard99
    azért a csoportbol tovább jutotak:D de ezt néze meg mindenki: http://www.metacafe.com/watch/45490/michael_vick_strong_arm/
  • robotnyk
    mennyire biztos ez?
  • Atesz89
    Kár hogy nincs sportklubom :(
  • Atesz89
    A játékra gondoltam de láttam tavaly előtt miket futkozott nagyon bírom,de sztem elég hülye az edzője mert azért annyira nem passzol jól és ha nem engedik sokat futni akkar könnyen eldobálhatja a labdákat!
  • lampard99
    ha a sport tv adja mert az rtlklub meg a sportklub is be jelentkezett érte:D és a nagy hír

AZ EGYETEMI FOCIT A SPORTKLUB ADJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Bucser
    Apropó Sport Tv csak a Preseason után kezd közvetíteni?
  • lampard99
    XBOX on

Go wolves juniors!!!!
  • lampard99
    hello nekem meg van csak 1 kérdés: lehet-e xbox live nélkül neten játszani és ha igen akkor hol?

Atesz89
    ma 15:31 | Privát | Válasz | #87
    Hali nekem most jön lefele remélem jó lesz!
    Go Eagles and Falcons!
    Kiváncsi leszek Vickre a 2006-ban nagy állat volt!

NEM látad elötte miket futott!!! idén meg láthatod mert az edzöje engedi!!
  • Bucser
    def playbookban 46-os felállás már a madden 2k5-ben is volt (én eddig azzal toltam mert gyűlöltem a 2k6-t) Csak nem minden edzőhöz volt betéve.
  • Dougie
    FRANCHISE
    gyerekek, ez a draft-olósdit nagyon kitalálták
    ha meg akarsz tudni egy játékosról több információt, akkor végre kell vele hajtani különböző feladatokat (néhány megegyezik a már meglévő mini-camp-esekkel, de van egy csomó új is, nagyon jók)

azt már nem is mondom, hogy draftnál egy csomó csere-bere megy, ami eddig nem igazán volt megszokott, sőt neked is ajánlanak fel cseréket a draftjogoknál,
    viszont ha szerződtetni akarsz egy első körös játékost, akkor valami irdatlan összeget kér, és nem sokat lehet belőle lefaragni (egyébként a valóságban is aki mondjuk top 5-ös volt a drafton annak igen magasak a pénzügyi igényei) és az is tetszik hogy mondjuk 7 évet ajánl x összegért, ha 6-ra akarod, akkor x+y-t kér, tehát többet... durva de igazából logikus

+ ilyen apróságokról már nem is beszélve, hogy nem csökken a morál drasztikusan ha cserélgetsz, lehet csapatkapitányt válaszatni év elején, lehet mezszámot módosítani év közben stb. stb.
    amikor a híreket nézed a helyi újságoknál, akkor nem kell megkeresni a te csapatodat, hanem alapból az jön be... stb. stb.

+ ezek a kis ikonok is a játékosoknál nagyon ki vannak találva (egyszerűen zseniális ötlet)
    (össze kéne gyűjteni az összeset egy listába, mert léteznek olyanok is amik elég ritkán fordulnak csak elő)

az előző évekhez képest kifejezetten sokat változtattak (nem elsősorban a játékmeneten, hanem a körítésen) és ezektől IS évről évre élvezetesebb a játék...
    imádom
  • matyi08
    miért van az, hogy ha gamepaddal futni próbálok, akkor ha egyenesen megyek, akkor jó, de ha kanyarodni akarok, akkor hasravetődik. nem nyomok semmit, max a sprintet. hogy csináljam meg, hogy jó legyen?
  • Atesz89
    Hali nekem most jön lefele remélem jó lesz!
    Go Eagles and Falcons!
    Kiváncsi leszek Vickre a 2006-ban nagy állat volt!
  • Spy Hun
    hamachi-val jobb?
  • Dave9214
    megnyertem életem első mecsét :D 32-41 re :D
  • teddymac
    nekem hamacival nem ment ha valakinek van ötlete szoljon
    IP cimmel viszont megy
  • ProGabe #83
    szerintem csak QB tudja állítani,ha más is tehetné az hülyeség lenne szvsz
  • D00M
    szerintem nem tod állítani, amíg nincs elég befolyásod a csapatban, vagy pedig egyáltralán nem, passz
  • 9csöves9
    na én is megszereztem,nagyon tetszik

superstar mode-ban tudott már valaki RB-vel indulni?
  • Dave9214
    de nekem akkoris nehéz még, tegnap kezdtem el , hol kell?
  • sabodave
    superstar mod-ban be lehet állítani vhol, hogy te válassz play-eket, mert így csak puntolni tudok 4dikre...:S vagy mezőny gól...:S
  • robotnyk
    ea-script azért működik, 40en belülről lenullázott fgk, red zone interceptionök sora...
  • Dougie
    könnyűre?
    már így is túl könnyű
    csak all-pro-n vagy all-maddenen érdemes játszani
  • D00M
    Hi!

Marha jó lett a Superstar mód ha fennt a te emberkéd a pályán akkor őt kell irányítanod. Végre normálisan néznek ki a csapattársak a pálya szélén, meg a közönség is javult, sokkal jobb a fizika, kiegyensúlyozottab a játékmenet a nehézségi szintek között, Rookie-n még egy " hikomatos kukabúvár is tud nyerni" aztán szépen nehezedik a dolog. NEkem egyedül a közvetítés hiányzik Sokszor nem pontos amit mond az emberkénk, és nem mondja olyan folyamatosan mint a 2k6-ban. Viszont nagyon tetszik az ahogyan beszélnek egymáshoz a pályán a jatékosok: "C'mon D-s!!!!" vagy "I comin' for ya'!!" Szóval sztem nagyon fasza lett. Bocs a szófosásért
  • Dave9214
    huuuu, nagyon jojáték :D megcsináltam a Minicampot Rookiobe- egyet enm tudtamc sak emgcsinálni, amikor karik
    kon kell ádobni, de első meccsemen, dobtam egy touchdownt és egy kick is goodot, szval 17-7 re nyertek, de akkoris :D hol lehet a játékmodot könnyűre venni
  • avengir
    2 ora mulva lent van, tehát aki akar magának egy kis siker élményt és szeretné megverni az all star ligát, az csinálhatna lassan egy hamachi szobát a játéknak...
  • mike0013
    amondó vagyok, hogy csináljuk ketten:) ok?
  • Hmuda
    Hopp, ez is megjelent. A 2006-ossal elvoltam, újra bele kell majd rázódni a dolgokba.
  • Spy Hun
    Ha rajtam múlna már fent lenne a helyén ;)
  • Dougie
    a superstart módot még nem próbáltam, de pl. a statokban az apróbb változtatások nagyon tetszenek
    pl. védelemnél új stat kategória: hány passzt emgedélyezett az adott játékos, vagy pl. big hitek száma
    + van ilyen is hogy 1st down-okat kinek köszönhetik

ja ezt a leading blockos dolgot meg igencsak be kell gyakorolni, mert mikor kipróbáltam, nem is látom hogy hol a futóm és kit blokkoljak, de néhány playnél kifejezetten hasznos lehet (gondolom)
    de pl. a franchise-nál a fantasy draft részt elszúrták eléggé (mondjuk az jó, hogy lehet válaszatni hogy ne költözzenek a csapatok) de a fantasy draft első körében pl. mindenki QB-t meg HB-t választ, 2.ban mindenki DE vagy DT, utána CB-t stb. szóval kiszámítható hogy kik maradnak, de azért jó, mert fel kell írni és akkor nem kell feleslegesen elöl draftolni egy adott játékost, viszont aránytalan a dolog kissé (pl. 88-astól jobb QB meg RB nem marad az első kör után, ami azt jelenti hogy ha jobbat akar valaki, akkor tradelni kell szezon közben, viszont pl. Steven Jacksont simán otthagyják a 6-7 körig kb., vagy Eli Manningot is, de aki 2-vel jobb overallú azt viszik az elsőbe, na mindegy, majd megszokjuk...
    ja a rosterre ráférne egy kis módosítás, de ez legyen a legkisebb gond
    a támadó playbookokban minimális változást látok, bár csak párat néztem, meg párat ismerek csak kívülről-belülről, de legalább meg lehet találni a jól begyakorolt playeket, a def playbook meg edzőre szabott lett és bevették a 46-os felállást, meg ott is van némi újítás
    meg ez hogy kijelzi a képernyőre a statokat pont után, ez is jó, bár már nem látom hogy melyik emberen állok a kickoffnál, de nem baj, majd megszokjuk
    meg a tackle-ek is változatosabbak, vagy pl. van hogy vetődve kapja el a játékos a labdát, csúszva meg gurulva meg ilyenek, ez is új és tetszik

szóval tényleg fasza lett
  • nesto
    bocsi találtam
    QKEW-D73U-Y9Z7-VY9G-CRLD
    3VAA-AM6W-D2MA-TD23-FRLD
    YHXX-SGXG-MBH3-BMBX-7RLD
    QDYQ-RKYZ-F9E5-8F9K-9RLD
    8FAA-SY3E-5S98-85SQ-CRLD
  • nesto
    valaki tud adni serial key-t?
  • sabodave
    ÁÁÁÁÁÁ Ez naon pöpec lett! A superstar mod istenkirály!!!!
  • robotnyk
    király lett
  • robotnyk
    ja utána megnéztem, de azé thx :)
  • teddymac
    Még 1 hét gyakorlás aztán mehet a network play (hamachi-val )
  • teddymac
    mini camp -ez jó dolog !!!